Maulin

Idag har jag lekt med Malin. Jag åkte dit med 13.15 bussen det som känns så skönt att vara med Malin är att jag kan bara vara där vi behöver inte göra något speciellt utan bara typ spela tvspel prata och umgås. Dom ska ju till Norge och jag ville träffa henne själv och så man vet ju aldrig när man träffar henne igen. Men hon lovade att säga när hon visste när dom skulle åka.
Jag kollade nyss på Grey´s Anatomy och det är säsong sex men ändå kan jag inte sluta titta på det.

I morgon ska jag upp tidigt. För att jag ska jobba. Ovanligt? But I love it! Jag älskar att jag har saker att göra. Hatar att bara vara hemma.

Nu ska jag kolla på folk som onanerar på 5:an x)

Hår eller icke hår det är frågan

Jag har bakat kladdkaka så jag ska bara vänta tills den har svalnat sen får vi se om det blir något gott. Jag har velat fram och tillbaka om jag ska vara brunhårig eller blond, korthårig eller löshår. Men jag tänker äh vad fan jag kör till det är inte så svårt att bli blond igen. Jag har kollat lite på trader så får vi se hur bra hår det finns där men jag är så rädd att man ska bli lurad eller något. Att det är skithår eller att jag betalar utan att få någon produkt. Det tycker jag inte om.

Så jag skulle behöva lite hjälp för att det är ju billigare så än att man ska betala ganska mycket pengar och sen betala för att sätta i det. Så vi får se. Hur det blir. Jag har ju underbara kusiner som kanske kan hjälpa mig. Får prata lite med dom och höra hur man gör. Jag kan ändå inte köpa något förns nästa månad.

Jag har funderat länge.

Fick reda på en trevlig överraskning här om dagen <3

Döööd jag hoppas inte att jag håller på att bli sjuk nu inte nu när jag ska få jobba en massa. Bara när jag skriver, tänker eller hör jobb så blir jag trött x) Idag sov jag hos Fredrik och jag vaknade till och kollade på klockan och då var hon 06.35 och jag fick panik för att jag tänkte att bussen går ju 06.50 MEN det jag inte tänkte på var att det var ju söndag och då ska jag upp 08.20 . Så det var bara att somna om.

Sen efter lunchen hade jag en skiit jobbig huvudvärk alltså den slutade inte heller förns jag var hemma vid 5 och tog ett piller och nu känns det väl sådär. Men jag ska bara jobba på måndag och sen kanske tisdag beroende på hur jag mår i morgon.

Jag längtar tills november om vi ska till Sara för att nu vill jag träffa henne. Det är så overkligt alla bara sticker iväg. Alltså det är ju bra för dom och dom är modiga som vågar starta om på nytt. Medans jag är tråkig och stannar kvar. Men jag kan inte bara lämna allt. Jag har liksom mitt liv kvar här. Jag kan inte vara borta länge från min mamma det blir bara jobbigt. Sen har jag ju Fredrik här också och släkten. Jag skulle aldrig kunna fira en jul utan släkten det skulle inte kännas som en riktig jul.

Men det jobbiga är om man fastnar här bara. Det får inte hända jag måste ta det stora steget och komma ifrån Örbyhus. Men det kommer med tiden. Jag har hela livet på mig.

Aj aj då..



Haha jag är skit trött och har så himla dålig humor x)

Tack som fan


Sara
om Hur förbättrar man sitt självförtroende?:
Men Micis. Du är inte ful & äcklig eller nått av det du skriver. Du vet det! Du är jättevacker & behöver inte gå ner i vikt osv. Du ska vara som du är. Du borde trivas i dig själv, för du utstrålar självförtroende. Även om du inte känner det så känner man det så fort man är runt omkring dig. & du ger andra bättre självförtroende. Du borde vara stolt & glad över dig själv! <3

Tack tack och tusen tack det betyder otroligt mycket för mig att höra. MEN jag vill ni inte att ni ska tro att jag vill att ni ska göra så. Alltså att jag behöver uppmärksamhet eller så. Isf hade jag sagt jag vill ta livet av mig osv. Men tack tack!

Imorgon är jag ledig och det ska bli jävligt skönt att få sova ut. Hoppas att vi kan fortsätta med vinden en liten stund. Så att det blir klart någon jävla gång.

OCH YES! Min Carl gick vidare i Idol x)

To be or not to be

Hemma från Sara nu. Min underbara mor hämtade mig i Tobo så jag slapp åka buss. Jag hatar att åka buss för att jag åker det till jobbet och det är så trångt och jävligt att åka buss med.
Det var riktigt trevligt måste jag säga mycket skratt och jag var så pass trött att man skrattade åt allt kändes det som.

Jag tyckte inte om att umgås med tjejer förr för att jag tyckte att dom var så ytliga och jobbiga. Och det är inte så konstigt när man har varit bland ganska så många "sånna" omkring sig. Men jag måste säga att mina flickor är underbara för att då är så fria liksom alltså det känns verkligen att man kan vara sig själv med dom och det tycker jag är viktigt.

I morgon ska jag ju på möte och jag känner inte för det riktigt. Det är inte så intressant direkt. Men det behövs nog. Jag är nu osäker på om jag ska färga mitt hår mörkt jag måste bestämma mig snart för att jag har en sån utväxt och det är inte så snyggt direkt det ser ut som om mitt hår är flottigt när det är nytvättat. Men jag ska ringa runt lite så får vi se hur det blir :)

Micaela - En bra människa

Kom hem från jobbet fär en stund sen jag måste duscha men jag orkar inte men jag ska! Jag ska inte lukta snusk när jag är hemma hos Sara x) Sen orkar jag inte cykla heller ska jag tacka nej? Nej det kan jag inte jag har sagt ja och sen så ska jag ta med osten, löken och såsen så jag måste komma ;P Nej jag vill faktiskt också.

Jag tänkte på det idag att visst jag klagade på mig själv som fan igår men jag är en sån person som säger vad jag tycker så då blir det att det kommer ut vad jag tycker om mig själv också. Men även om jag har en olycklig utsida så kan jag tycka att min insida kan vara lite fin ibland. Men jag har mina brister jag med. Jag är en jobbig person för att:

* Jag är måste ha planering- Alltså jag måste veta om jag ska göra något då måste jag veta vart vi ska vara, när man ska vara där, hur man kommer dit och hem. Planeringen måste läsas upp för mig. Därför blir jag skit jobbig med en massa frågor.

* Jag kan bli sur lätt över små saker - Men det går över lika fort, jag kan bli löjlig att om t.ex man har planerat något så kan jag bli sur över att det inte blir av, men oftast så händer det när det är något som jag verkligen har sett fram emot.

* Jag hatar att komma försent till något och stressa- Jag åker alltid för tidigt så jag får stå och frysa innan bussen kommer eller sitta där hos kompisen innan alla andra har kommit.

* Jag stressar alltid upp mig själv - Vilket leder till en sur Miccis och väldigt känslig.

* Jag är väldigt självkritisk och tror aldrig på mig själv - Vilket ledde oftast i skolan till att jag sket i att göra en massa saker för att jag kände mig för dålig och tänkte att jag skulle ju ändå bara få IG när mina vänner som kämpade fick VG, MVG.

* Jag säger alltid vad jag tycker - Det kan jag tycka är bra och det har folk sagt att det är bra med mig MEN att jag kanske inte ska säga ALLT som jag tycker som leder till att jag blir osams med folk ibland.

* Vill jag göra något så måste jag göra det direkt - Som nu vill jag färga håret brunt så då ska jag köpa hårfärg i morgon när jag är i tierp. Som telefonen jag ville ha en ny då beställer jag en på en gång innan jag kollar runt vad det finns för andra mobiler.

* Jag är ganska så självisk - Det säger Fredrik till mig hela tiden tror jag.

Listan kan bli väldigt lång men jag tycker ändå som jag sa att jag kan ha en väldigt bra insida också. Jag är snäll och älskar att få folk att skratta inte bara åt mig men med mig också. Jag ställer upp för mina vänner så mycket jag kan och vill att folket ska prata med mig om sina problem, jag kan inte säga vad som är rätt eller vad som är fel MEN jag säger som sagt alltid vad jag tycker vilket gör det till att man kanske tänker på ett annat sätt och sen så är det bra att få prata ut ibland.

Nu springer jag till duschen. Snart. Ska bara...

Can I Go Now?

Jisses jag håller på att somna i morgon ska jag jobba. Sen så kom jag på att jag ska ju till Tierp i övermorgon så då kan jag ju köpa mina jeans leggings som jag har velat haft under en bra tid nu. Det är bra för mig som hatar att ha jeans för att de spänner vid magen x)
Jag törs inte skriva min vecka riktigt det blir bara en massa förändringar. Men just för tillfället:

Morgon:
* Ska jobba först
* Hem och byta om och fixa lite sen kanske ska åka med Emilie och Sara till Hanna för att käka tacos.
* Hem igen för att jag ska upp tidigt för att jag ska till arbetsförmedlingsmötet -.-

Torsdag:
* Mötet på arbesförmedlingen.
* Kolla på kläderna vill ha lite nytt känner jag det känns som om det är bara en massa skit i min gaderob.

Fredag:
* Jobba

Lördag:
* Kanske jobba om dom behövde mig det vet dom inte än

Söndag:
* Jobba

Sen hoppas jag att dagarna går skit fort så att jag kan få min baby (mobil) snart. Självklart kommer min andra babe in också (Fredrik) in i dagarna men det är ju en självklarhet. Guud så mycket jag hade saknat honom när jag väntade på att hans tåg skulle in så pirrade det i hela magen. Det känns så bra att det fortfarande finns där. Pirret alltså, ja självklart Fredrik med x)

9 DAGAR!


Hur förbättrar man sitt självförtroende?

Alltså visst kan jag lägga upp bilder på mig själv och tycka att den kanske är söt eller så men ja det är inte så jätte ofta. Det kan vara att man står i en viss vinkel och ett bra ljus men jag är ändå rädd att om jag säger att jag tyckte att jag ser fin ut på det här kortet så tycker kanske folk som hör eller läser det ska tycka att jag är största egot som finns och tror att jag tror att jag är så mycket snyggare än alla andra.

Många som på fester tex som tar kort på mig och mina kompisar eller så, ser oftast att man gör en konstig min och aldrig kan vara allvarlig. Och när det var studenten eller balen när man var "fin" så ville jag inte ställa upp på kort för att jag tycker att det är pinsamt och får en klump i magen. Varför? För att jag hatar att se mig själv på bild när jag är allvarlig eller "försöker" få ett fint ansikte. Jag ser bara mina fel. Det är det som jag hatar med mig själv.

Jag skulle aldrig kunna gå på stan eller så och tycka att jag är fin för at jag känner inte mig så fin direkt. Och kroppen ja den ska vi inte tala om, jag har aldrig tajta kläder på mig för att då känns det som om alla ska kolla på mig när allt hänger över eller putar ut som inte ska puta. Att dom ska peka eller skratta och säga men gud ser du inte hur du ser ut ta på dig något i din egna storlek. Som när jag jobbar då är det stora arbetarbyxor som jag nästan tappar med en stor tröja som inte sitter tajt någonstans. Sen när dom sa att jag kunde få låna arbetskläder av dom så höll jag på att gråta när jag testade dom. Det var en tajt t-shirt och ett par tajta byxor som satt tajt och jag var verkligen inte bekväm, dom åkte av fortare än på.

Jag hade mycket bättre självförtroende förr men sen så fick jag höra att folk sa att jag var en bitch för det och att jag trodde att jag var snyggare än alla andra. Att jag var så falsk och överdriven. Så nej tack det vill jag inte. Visst det är inte bara för det det är något annat men vad?

Jag tycker att jag har så himla vackra och snygga kompisar vilket får mig att känna mig mindre snygg, nu menar jag inte att folk ska göra sig fula för min skull eller att jag ska dissa dom bara för att dom är snyggare än mig. Nej det är en ära ska jag säga er. Jag är stolt att säga liksom den där blonda spralliga gulliga saken är en av mina bästa vänner, eller hon den tuffa snygga och sexiga tjejen hon är en vän som jag har hittat tillbaka till som jag verkligen är så himla glad över, och sen hon den blyga, gulliga och otroligt charmiga tjejen hon är någon som kom till mitt liv lite senare än dom andra men ångrar det verkligen inte.

Så hur får man ett bättre självförtroende? Börja träna? Jag hatar att träna och sötsaker kan jag inte komma ifrån det går verkligen inte tro mig jag har försökt! Det vart ett långt inlägg idag men efter att ha pratat med min Fredrik så fick det mig att tänka, stackarn ibland så vill jag inte att han tar i mig bara för att jag är rädd att han ska tycka att jag är äcklig och ful, jag måste göra något åt detta. Jag måste få hjälp.

Ett rop på hjälp helt enkelt!




Snäll Micaela

Jag är döende tror jag. Jag har skit ont i fötter och rygg men fan vad bra jag mår. Alltså jag må vara lite sur ibland när det är en jobbig dag men ändå är jag så himla glad över att jag har fått det här jobbet.

Fan vad jobbig jag är x) Bara tjat om jobbet men det är bara för att jag är så stolt över mig själv att jag tjatar. På tisdag ska jag möjligtvist träffa Sara och Emelie det ska blir jävligt skönt att göra något annat än att jobba. Och sen så tycker jag att det är så tråkigt att vi träffas så sällan.

Jag skulle ju till Fredrik idag men han ville så gärna vara kvar för att träffa sin bäste vän Ben som gör lumpen men var hemma för helgen. Så då sa jag det att självklart ska dom träffas så då träffas vi i morgon istället. Det gäller att man kan se det på andra sätt än att vara självisk och bara tänka men han sa att han skulle hem och att vi skulle träffas men jag menar vi bor 7 minuter i från varandra vi kan träffas hur ofta vi vill.


1+1=11?

Pratade nyss med hjärtat vi ska träffas i morgon efter jag har jobbat så ska jag hjälpa honom att plugga till hans prov som han har på måndag så vi får väl se hur det går jag har inte haft matte på två år och man glömmer ganska snabbt. Men tur att jag tycker om matte så jag kommer att lära mig fort nu är bara frågan om lill plutten kan lära sig lika fort. Vi får väl se.

Jag är så satans hungrig vi ska äta helstekt fläskfilé med pommes och beasås. Yummi! Sen har jag mina ostbollar (fniss) också som jag ska goffa i mig. Längtar redan!



Jag drömde drömmen igen

Fuller elefant, lyllos

Kom hem från jobbet nyss jag har märkt att jag inte tycker om att jobba helg man jobbar längre ja visst man får sova typ en timme extra men jag går hellre upp tidigt och slutar tidigt. Dumbo går på tv och det är dom där rosa elefanterna när Dumbo är full, det är faktiskt ganska läskigt. Jag hatar Dumbo den är så tråkig.

Jag ska kolla om det går någon bra film nu i kväll på tv jag kommer ändå somna ganska snabbt. Det tycker jag är skönt nu får jag känna mig trött för att jag gör något. Jag fick jätte mycket beröm av jobbet idag och jag blev så glad jag har aldrig hört att jag har fått så mycket beröm förut nu kan jag nästan inte söka skola utan nu vill jag bara vara kvar när dom säger så fina saker om mig. Jobb i morgon börjar 10 så får lite sovmorgon iaf och slutar 4 bläh! Sen jobbar jag måndag också kanske sen ska jag på möte på arbetsförmedlingen men jag kom på att jag inte har hittat allt man ska ha med sig jag skiter i det.

Miss yal!

Tjockis på rullning

Home again! Fy fan vad ont jag har i magen varför ska man äta så mycket när det är kakor, tårta och smörgåstårta för? Jag bara trycker mig i. Jag är en sån här person som aldrig kommer att kunna bli hälsosam genom att sluta äta sötsaker eller träna mycket. Så jag kommer att bli superfet som gammal. Men det får man väl ta med lite fettsugning och det blir nog bra x) .

Nu Idol, det konstiga är att Fredrik åkte igår och jag känner att jag saknar honom bara för att jag vet att han inte kommer hem igen förns förns på söndag!

Fredrik <3

Hon dansar och blundar så nära intill, hon följer i dansen precis vart han vill.

Ja min dag slutade med att jag, mor och mormor drog först till öregrund käkade lunch där sen drog till simsalabin som inte var en sån kul affär det var jätte urplockat i östhammar. Sen så drog vi hem så vi kom väl hem vid halv 4 tiden och snart ska vi till farfar för att fira honom. SMÖRGÅSTÅRTA! Hoppas bara att den är god.

Jag är som Sara fast hon drömmer att hennes mobil får sprickor men jag är värre jag drömmer om den bara liksom att jag har den och är så lycklig jag menar nu börjar det här börjar gå lite överstyr. Jag börjar bli sinnessjuk.

Sen idag så kollade jag i FRIDA tidningen och ser att Rocky och Erik från min klass eller företedda klass blir det nu :(
att dom var mer där i en artikel om vem som ska ta första steget efter daten x) Lite kul att läsa mor köpte tidningen så att jag kunde läsa.

Got to go!



Snoor

Idag då? Vad händer? Just nu kollar jag på MTV Video Music Awards och jag måste säga att Lady gaga´s uppträdande var helt sjukt alltså hon är nog lite psykisktsjuk men cool men lite konstig x) Hon är ju smart man ska ju vara lite annorlunda det är då man får som mest uppmärksmhet och alla vill intervjuva henne.

Jag vill handla kläder tror jag men jag får inte min lön förns i oktober lite länge men ja ja det funkar man får iaf något..

Vi får se vad jag hittar på kanske ska städa rummet det är väldigt mycket skit på golvet x) Men det blir ändå skitit så varför städa x)

Tråkiga Miccis

Så SARA du hade rätt jag la upp fel mobil den som jag la upp är inte den jag ska ha men men skit desamma. Den är fin iaf och ser ungefär ut sådär. Bara det att den som jag har köpt är mycket billigare x)
Jag vill ha min mobil jag med dumsara (som inte är dum) har ju fått sin och nu vill jag sitta och pilla och kolla om den är bra för tänk om man har köpt en bajs telefon. Kul!

Jaja idag ringde dom från jobbet jag hade glömt min mobil hemma så mor ringde mig och sa att dom hade ringt och jag ringde upp och då får jag frågan:
- Är du på väg eller?

Eum nej jag ligger och sover och jag är inte hemma. Så pinsamt! jag kunde inte dra iväg för att jag låg ju hos Fredrik och jag hade inte med mig några saker till att jobba. Men jag ska ju jobba på lördag . Jag tänkte ja nu kan inte jag somna dom kommer att sparka mig x) Men det var dom som gjorde fel för att min handledare ringde och sa att jag skulle jobba tis och tors först sen när jag sitter i matsalsrummet på tisdagen säger dom men du står på onsdagen. så då antar man ju att dom har sagt fel eller jag har hört fel. Jobbigt.

I morgon är jag ledig också så jag vet inte vad jag ska göra kanske åka till tierp och köpa mina jeans leggings vi får se vad mor ska göra.

Jag kommer sakna mitt hjärta han ska vara borta tills på söndag. Men jag ska jobba så jag kommer att vara trött och upptagen..

Wet Willy

Tittar på idol jag är trött i fötterna men idag kändes det bra att jobba jag var snabb och effektiv! Det känns som om jag bara jobbar och inte hittar på något. Men jag vill göra det snart. Sara!
Fredrik kanske är sjuk jag vill inte vara där då, för att jag har inte tid att bli sjuk.

Jag jobbar helgen också synd att man bara får OB på söndagar och inte lördagar. Jag är så tråkig jag bara pratar jobb, men det händer inte mycket i mitt liv just nu. Jag försöker bara att tjäna pengar. Åker tidigt kommer hem typ 3 och sen är jag bara tråkig för att jag är så cptrött.

Jag måste söka utbildning också . Jobbigt men jag ska iaf göra det. I morgon. Jag kommer att skjuta upp det bara men jag måste lova mig själv att söka för även om jag jobbar så vill jag nite bara extra jobba. Jag vill ju kunna försörja mig och flytta hem i från. Och så fort som möjligt känner jag nu lite faktiskt. Jag måste få ha mitt eget. Det kommer väl...

WHIIIIEE

Hihi jag har köpt min mobil nu. Har jag bestämt mig för något så måste jag göra det. Bara det att vi såg sen efter vi hade beställt att jag inte kommer få den förns två veckor för att den finns inte i lager förns 30/9 -.- Kul! Men men den kommer min älskling den kommer.

Jag kollade i dag i tierp på petterssons El och dom kunde beställa hem men då skulle jag få betala typ 500kr mer än vad dom skulle kosta på elgiganten. Jag skulle också få väntat två veckor på att få mobilen, så nej tack då beställer jag hellre från internet.


Min blivande fru. Jag tog en svart för att rosa är inte riktigt jag. Men det kommer att bli skiiit mycket reper på den bara måste köpa skydd!



Dom ringde idag också från jobbet så då ska jag jobba tisdag, torsdag och kanske lördag vi får se. Så då kändes det okej att jag kunde spendera lite pengar på en mobil. Visst jag får inte pengarna förns nästa månad men det är okej. Jag klarar mig jag ska inte göra något spec. Krogen vill jag gå på tror jag.

MALIN LENA NEMI! Du har inte skickat ett mail på att du lever! Så gör det annars skickar jag polisen på dig!

Skabbmiccis

Ohhh kissnödig. Ska snart springa och göra mina behov sen behöver jag duscha också. Jobbigt. Vad händer för lilla mig idag då? Jag ska till Tierp vid typ 2 tiden eftersom jag har presentkort där på butiken monuiqs så då ska vi se vad dom har där. Under tiden blir det väl datorn och tv. Så ser mina dagar ut när jag är ledig så vi får väl hoppas att dom ringer från jobbat snart x) Jag klarar inte av att bara vara hemma. Jag vill till elgiganten också. Jag vill mycket.

Jag är en krävande kvinna.

Filmtips

Jag måste bara säga en sak till. Jag och Fredrik tittade på den här filmen igår och jag måste säga den är sevärd jag visste inte vad jag skulle tycka om den eftersom jag inte hade sett några trailers men folk hade sagt att den var bra och det säger jag med. Nu vill jag se uppföljaren Flickan som lekte med elden den tror jag är riktigt bra också.


Help!

Ja i fredags var min födelsedag och den var faktiskt helt okej det märks att man har blivit typ "vuxen" BLÄH! Hatar det ordet. Men men jag fick lite saker och pengar är alltid bra men nu har jag på tanke att jag ska spara pengar och sen får jag ju pengar som jag har jobbat i hop till en ny mobil. Jag vill ha en toutch har alltid velat haft det sen jag såg iphone. Men dom är lite för dyra för min smak jag menar från 6000- 10000 så nej tack. Jag måste ha någon i min budget.

Vi har samsung och LG . Samsung har jag inte hört något speciellt utav bara att dom har bra tv apparater och sen LG har jag hört lite sådär dåliga saker med. Så jag har ingen aning hur jag ska göra. Jag menar dom går på typ 1800 och det är inte så farligt faktiskt inte iaf nu när jag har pengar och jag kan lite gärna köpa en mobil så har jag en. Eftersom min är dum i huvudet som jag har nu. Bara det att jag är väldigt rädd att jag ska tappa den och sen är det kört. Måste isf köpa ett slags skydd.



Åter till fredagen. Den var spännande, kul faktiskt, vart uppraggad och sen en halvsur kille som skylde på mig att jag skulle ha sagt från början att jag hade kille så hade han inte försökt hela kvällen och raggat på mig, vi fick gå 6 km för att få sova och jag hade klackar och skrubbat sår x)

Som alltid jag den dumma nöten måste sluta vara svarsjuk framför allt på mina egna vänner. Men Fredrik är så speciell för mig han är min riktiga kärlek någon som jag kanske till och med vill spendera mitt liv med. Så jag fick en redig utskällning av honom och jag var rädd att han skulle lämna mig. Shiet mycket kan hända med alkohol i kroppen jag var trött också så då blir jag extra känslig. Allt löstes till slut iaf. Och jag måste inse att Fredrik är vänlig och kommer bra överens med mina vänner vad mer kan man önska sig.

Sen så sjöng människorna för mig och då smälte jag jag skulle kunna gråta bara för att jag var så lycklig för att då kände jag mig som liten igen när man gick i skolan och alla sjöng för mig. Saknar den tiden.

Nu i morgon hoppas jag att jobbet ringer så att jag kan få jobba lite :) Jag skulle vilja åka till stockholm också.

Saker jag vill göra:
  • Kanske färga mitt hår brunt, jag tycker att det är extra fint nu till hösten.

  • Skaffa löshår med clips, så att man kan bara ta av när man känner för det.

  • Jobba så att jag får massor av pengar! Så att jag kan åka till Stockholm

  • Få ett mail av Malin och Emmy att dom är okej och har kommit fram oskadda.

  • Åka till stockholm älskar den staden! Fast mer på sommaren kanske.
Shiet långt inlägg sorry men jag har sovit borta sen i fredags så jag har lite att skriva av mig. Men jag lovar inget mer långt.
Men vill ha hjälp om vilken mobil jag ska köpa ^^


Tack alla för grattulationerna :)

Trööött som fan jag fattar inte hur jag ska orka festa idag. Jag kommer att vara helt död. Nu väntar vi på folk, mamma har bakat paj och gjort marsipan tårta och mormor har gjort smörgåstårta som jag vill ha nu. Fredrik och Emil kommer vid tre. Så vi får väl se om det kommer folk då. Jag ska ju iväg vid 8 och jag vill inte stressa men det ordnar nog sig. Jag fick en ny mascara av lille bror och det behövdes verkligen.

Tårta tårta måste ringa mommi!

Running against time

Jag duschade! Och luktar fantastiskt gott! Nej det gör jag kanske inte men lite gott iaf bättre än förr.

Jag har lite saker att göra i morgon jag ska :

  • Gå upp 6 för att hinna med bussen till jobbet.
  • Gå i stan i en timme för att kanske hitta något fint till fredagen, och för att fördriva tid till 15.19 tåget.
  • Åka till Fredrik duscha av mig, mysa och byta om.
  • Åka till Uppsala igen vid 18 för att käka med flickorna.
  • Försöka att åka hem i en bra tid för att jag ska upp igen och jobba.
  • Stressa hem för att fixa hemma till gästerna.
  • Göra mig i ordning för kvällen och sen åka till vendel på avslutningsfest.
Så jag har lite att göra i morgon så ni vill inte se min kalender hur den ser ut x) Fy fan säger jag bara. Kladd kladd och tider. Men det är skönt att ha grejer att göra jag älskar att vara fullbokad!

Jag måste duscha

Jag hatar att vara så jävla trött nu hela tiden. Slutade 13 idag så det var skönt mindre pengar dock :s
Men det var inte så konstigt att jag var trött igår och i morse i går var det riktigt mycket. Idag var det lite lugnare. Sen fick jag reda på att jag ska jobba på fredag också. Fast jag jobbar bara till lunch men vi får se hur länge jag vill stanna, om jag vill längre.

Jag vill ha långt fint hår nu haha jag har redan ledsnat. Jag har tittat överallt på löshår men jag tänker inte köpa lim iaf det blir nog clips. Men då kan jag tycka att man ska ha brunt hår för att det är lättare att hitta färg till det. Så vi får se hur jag gör jag tänkte kanske ändå bli brun i vinter. Jag ska spara ut iaf. Och sen om jag vill ha löshår till dess så köper jag det :) Jag tänkte på det nu när jag har nyklippt hår så borde det växa ut till ett jätte fint hår. Hoppas hoppas!

Förra gången jag hade löshår och var brunhårig typ förra året. Och jätte slitet.


Jag kommer inte kunna hålla mig. Men jag har inte pengar till sånt.

Nej nu duschen eller kanske mat. Jag luktar lite så kanske dushcen först.

Ja snart så.

Idag var en väldigt stressig morgon. Jag ville sova men ändrade mig och hann inte äta frukost, hittade inte nycklarna, glömde lunchen. Ja och det fortsätter. Så jag åt ett äpple till lunch men eftersom vi fick lite dricks så tänkte jag att jag kunde köpa mig en subwaymacka och den var så satans god skulle vilja ha en nu också.
Efter jobbet så överraskade jag Fredrik med att komma upp och säga hej. Och jag tror han blev glad.

Ska jobba i morgon också. Pengar. Så måste man tänka även fast man är riktigt trött. Jag törst inte lägga mig för tidigt för att då kommer jag att vara trött. Om jag går och lägger mig vid 12 så är jag pigg under dagarna. Så det blir nog så tillslut.

På torsdag hoppas jag ska jag och flickorna. Inte Sara H tråkigt nog, som jag för övrigt saknar lite faktiskt. Hon är ju liksom med i tjejgänget så det är skit tråkigt att hon inte kan vara med. Men jag tycker ändå att hon är duktig och tar det stora steget och vidga sina vyer. Jag är stolt. Men men ja juste så ska vi äta kanske lite i stan för att fira mig. Så jag hoppas att dom är lediga.

Jag börjar gäspa! Inte bra! Jag ska kolla klart på Sweet home Alabama jag älskar den filmen den är mysig.
Sov så gott.

Design

Som ni ser folks har jag en ny design. Och det är tack vare min vän Norpan AKA Sara som har gjort. Visst är hon duktig? Jag önskar att jag hade också en sån fantasi men jag har inte det. Så då är det tur att man har sånna vänner som kan sina saker. Gå in på hennes blogg vettja det är en intressant blogg måste jag säga. 


Jag vill bli en dam.




Jag önskar att jag kunde gå i högklackat. Jag tycker att det är snyggt och sexigt. Man får jätte fina ben utav det. Men ja jag är en liten bondunge som har aldrig gått i ett par. På balen hade jag en tjock liten klack men som jag höll på att bryta fötterna i. Det blir så mycket mer finare med högklackat som till jeans till exempel.


Jag läser Foki´s blogg och hon passar jätte bra i högklackat. Man blir liksom inspererad.


Jag är inte vuxen förns jag kan gå i högklackat det är mitt mål. Det dåliga med min kropp är bara det att jag är ganska lång så jag blir skit lång istället och min pojkvän är typ lika lång som mig nu. Så det skulle inte vara så kul att vara längre än Fredrik. Så jag får använda det när han inte är med x)

When love takes over

Ja i lördags var vi ju på Furuvik riktigt mysigt faktiskt. Vi åkte skeppet och fan vad det pirrade i magen och jag skrattade så jag höll på att dö x). Det som var lite jobbigt var att det var så jävla mycket folk så man kunde inte åka någonting vi väntade 50 minuter på att åka spöktåget som gick 20sek och dom har tagigt bort ormen som är på slutet. Världelöst!

Igår var jag så rastlös jag hatar söndagar det känns som om man inte gör något bara för att det är söndag.

I morgon ska jag jobba tre dagar i rad och jag vill men jag vet att mina fötter kommer att dö och att jag kommer att vara skit trött det gäller alltså att tänka possitivt.

På fredag så fyller jag ju år. Och jag tycker att det är ju inte direkt som det var när man var liten men jag längtar efter tårta x) Sen så har jag ett litet dilemma Emmy, Malin och Emelie ska ha en avslutningsfest för att dom ska dra till Malta för att leta jobb. Jag ville ju göra något speciellt när jag fyllde men ja med mina vänner. Jag menar det är folk som jag inte ens känner eller är så spec förtjusta i. Så vi får se hur jag känner att jag vill göra. Självklart vill jag säga hej då till Malin och Emmy så om jag ska komma så blir det ju självklart för dom. Men jag vet inte.  Vi får se det är en vecka så.


Dag 1 på jobbet

AAAAAAAaaaaaj! Mina fötter. Men kul har jag haft iaf eller kul det har inte varit så farligt faktiskt. Jag lär mig lätt och sen blir jag glad när dom säger att jag ska få mer jobb ^^ Det måste ju visa sig vara något possetivt. I morgon ska jag jobba igen. Jag funderar på att ta bussen in men jag hatar att åka buss. Men den stannar precis utanför jobbet. Sen fick jag en liten sur tant på dig surbettan kallar jag henne. Hon snäste åt mig för att jag ville vara hygienisk så jag hoppas att jag inte behöver jobba med henne. På tal om hygien så måste jag verkligen duscha alltså jag har inte svettats så här mycket på typ hundra år tror jag och jag har inte ens levt så länge! Det blir nog bättre när man har jag lärt sig lite.

Jag var tvungen att svettas ännu mer när jag cyklade hem från Fredrik med min stora packning. Jag lämnade en liten lapp på hans kudde idag där det stod: Hej hjärtat! Om du äter upp alla chipsen så dödar jag dig! Eller kanske inte dödar men du får en sur Miccis. Älskar dig! Puss!
Ahh jag blir nästan lite smått kär i mig själv. Jag kan ja det här med kärleksbrev. Nej nu måste jag hitta mitt bank nummer och sen så ska jag duscha. Jag lovar!

Here we go!

Jag är nyduschad och ska kolla om jag har lite arbetskläder inför i morgon svarta byxor och svart tröja sa dom men det är lite svårt jag vill inte direkt gå dit i snickarbyxor. Men vi får se om dom har några andra byxor. Man får väl hoppas. Jag ska snart även packa lite och klä på mig jag hatar när jag ska sova hos Fredrik pga packningen jag vill inte glömma något. Men ofast så gör jag det.

Och sen har jag bett min underbara vän Sara om hon kan göra en ny design men nu kommer till det jobbiga vad vill jag har för bild/ bilder? Jag tycker att det är lite pinsamt att skicka iväg bilder x) Iaf om dom är på mig själv. Jaja jag testar så får vi se. MEN SARA JAG TYCKER ATT DET ÄR PINSAMT MEN ÄR TACKSAM x)

Ska nog ringa och väcka Fredrik nu. Tror jag eller fixa mig lite kanske. Äh vi får se vad det blir.

Ett hopplöst fall

Jag älskar Sex and The City både serien och filmen jag gråter alltid till filmen och blir glad utav den också. Jag tror att det är väldigt sällsynt att man har sånna bra vänner. Men jag tror nog att jag är en av dom få som har lyckats till att få bra tjejkompisar.

Men men det jag skulle komma fram till var att jag skulle precis logga in och sen så ser jag att dom håller på att spelar in en tvåa! WOHO! Can´t wait! Men då är frågan vad ska den handla om då? Gifter sig Mr Big och Carrie? Får dom barn? Ahh jag vill veta. Jag är typ sån när det gäller filmer att jag måste veta hur det blir typ tills dom blir gammla och dör. Eller om typ folk blir äntligen räddade från en öde ö vad händer när dom kommer hem? Eller när Olivia Newton John får sin Danny var drar dom med bilen? Osv. Jag måste få veta fortsättningarna. Jag är ett hopplöst fall.

Eftersom Fredrik är en sån filmfantast så blev det när vi blev tillsammans att jag också började titta på en massa filmer. Och sen blev det inte bättre för att nu efter jag har gått television kan jag inte titta på vissa filmer. För att jag ser direkt typ när dom använder bluescreen eller som sagan om ringen jag har alltid tänkt åhh dom är små hobbets men sen när jag tänkte på hur dom gjorde dom så små så har det förstört också nu är dom bara en inklippning. Eller som i harry potter när han drömmer mardrömmar så har han typ en randig tröja men när han vaknar ur sin hemska dröm har han en helblå. Små misstag, men som jag lätt märker. Irriterande. Skolan har satt sina spår.










Det dom tjatade på Televison var att man skulle alltid anteckna om man använde rekvesitor sår eller markera på marken där skådespelarna dom stod men även kolla så att inget kom ivägen när man filmade alltså vill säga folk eller saker plötsligt dyker upp som inte ska vara där. Man skulle helt enkelt alltid dubbel kolla men det känns som om dom inte har varit så noggranna men å andra sidan så har dom ju ändå tjänat ett antal mycket pengar på sina arbeten. Eller mästerverk som vissa vill kalla det.


Pilla palla

Jag har inte haft något att göra idag och sen så skulle jag ändra på en sak i bloggen så vart det helt fel och jag glömde vad som skulle stå och skit och jag hade klickat ner och hållt på så jag började helt om från början nu ser den svart och tråkig ut men den är under ombyggnad typ i 100 år nu så får jag fixa det när jag är uttråkad igen..
På torsdag och fredag ska jag jobba för första gången lite halvt nervös då om jag må säga. Men det går nog bra och sen lördag ska jag på furuvik det ska bli kul (: Hoppas bara på fint väder.
Jag vet inte om jag berättade om lördagen jaaa det blev ju som det blev jag var trött och var inte taggad alls men vi gick iaf dit vi skulle ha gått typ vid 8 men då regnade det som fan så vi hoppade typ en timme. Träffade folk där inne hos dom men kände ändå att här hör inte jag till jag menar jag umgås inte ens med folket så det kändes lite konstigt. Tur som var (Haha) så hade Fredrik ont och var trött så han ville hem. Vi gick hem vid halv 11 och kollade på film på hans nya tv som han alltid tjatar om. Och somnade snabbt. Söndagen degade vi bara gjorde hemma gjord mos och köttbullar. Mosen blev klister men god x) Sen blev det den tredje sagan om ringen.
Nästa vecka fyller jag år vilket inte känns så speciellt tiden har gått skit fort och jag det känns typ som nyss när jag sa typ i juni att snart fyller jag år. Det är inte detsamma som när man var liten nu vill jag bara ha tårta och typ trevligt när folket kommer. Men tårtan är det viktigaste. Jag vill iaf göra något med tjejerna men jag vet ju inte när Malin och Emmy sviker oss och drar bort. Så det är lite svårt. Jag och Sara har tjatat om att dra till krogen för att dansa men ja det finns ju inte direkt något dansställe. Hoppas att dom vill /kan göra något med mig (:

RSS 2.0