Dumma er!

Jag är sur. Och tycker att mina vänner är dumma. "Nej men det är kallt i vattnet" Det har varit varmt i flera dagar så vattnet har värmt upp sig! "Nej men jag har bränt mig det gör så ont.Ha på dig en t-shirt det är inte så svårt. Dom är så jävla tråkiga. När jag äntligen får göra något. Eller jag kanske säger :

-Men badet då?
-Jag har inga pengar.
-Jag bjuder.
-Nej jag vill inte att du ska bjuda/ jag tycker inte om badet.

Kuuul -.- Sånt här får mig på dåligt humör just nu när det är varmt och jag har läxor.

Can you feel it?



Theres only you and me

Jag skulle vilja ha en personlig assistent som fixade en varje morgon det skulle vara dunder. Smink måste jag köpa men jag är för snål för det x) Man använder ju inte så mycket nu under sommaren ändå så jag ska nog vänta med att köpa nytt.

IM FREEE

Sara jag svarar här jag är trött x) Jag går om dagarna till halv 11 MEN det blir hektiskt med tanke på alla prov och inlämingsuppgifter som ska in men jag kan leka på Måndagar-torsdagar. Haha för att jag måste plugga för att klara kursen men som sagt nu är jag ledig :)

Skrev provet idag och det kändes skit jg vet att jag kommer att få göra om det. Så jag får väl läsa igenom lite under mitt lov. Sen så glömde vår lärare att vi skulle ha en sommaruppgift nu när vi är lediga. Så den skulle vi få på mailen -.- Jag vill bli brun men jag kan inte bara ligga här och dö. Jag vill bada! Och jag vet inte hur folk jobbar och sånt så det är svårt. Meeen i morgon kanske jag ska få bada vi ska dra ett gäng till Rullsand och jag hoppas att folk fattar att jag verkligen vill det så att jag får som jag vill.

Juste i helgen var jag i Huddinge och fan vad thailändare kan göra mat!Och jag skulle lägga in bilden på melonerna som dom har skärt ut men hittade inte mitt usb skit så jag skiter i det x) Jag ska ringa min mor och fråga om jag ska börja med maten, då bli hon nog glad :)

BFF

Jag ligger och läser lite inlägg som jag har skrivit typ för en månad sen och sen såg jag bilden på mig och Lungan och nu saknar jag honom. Sen så läste jag om örbyhuskvällen och så nu saknar jag Sara. Jag hatar att sakna folk. Och en unge har typ slutat pratat med mig men jag ger upp jag orkar inte gnaga in mig i det igen. Om det är så att folk börjar överge mig så hoppas iaf jag att jag har Fredrik kvar. Men kan man kalla det vänner om dom inte ens kämpar för en?
Vart tog en för alla alla för en vägen? Eller är jag helt enkelt för vuxen för att ha bästisar?
 Jag vill ha det en riktig bästa vän, Fredrik är självklart det men en tjej bästa vän.

Jag har fått en ny tjejvän nu iaf, Elsa, hon går i min klass underbar tjej men ändå inte det hära att jag ser mig själv i henne. Men jag är glad att jag har henne för att jag tror annars inte jag hade stannat kvar då. Så tack Elsa!


You know im fat, im fat....

Jag mår skit dåligt jag tittar på bilder från midsommardagen och är inte alls nöjd. Fy fan säger jag bara. Dubbelhakor och håret ser bajsigt ut. Jaja skit samma jag pallar inte med sånt. Men ändå så biter det som tusan.
Jag har superlim på fingrana också jag skulle limma på en penna som skulle sättas på en kopp för att vara lite busig men går hela skiten på fingrarna så nu känns det äckligt och jobbigt x) Jag måste plugga. Ska börja gör det snart en uppgift kvar bara eller en fråga bara.

Stoppa fingrarna i halsen.

Make out whit me you will

Jag är alldeless snurrig jag ska inte sitta i solen man blir lite dum i huvdudet. Igår var det ju varmt och när jag kom till Fredrik var jag så badsugen och jag har sommarkort på badet men han har inte det och han eller jag har inga pengar så vi kunde inte betala för att gå in. (Jag måste bli av med min skräck att bada på badet i örbyhus). Men men som sagt jag vill bada som ett as och jag tjatade på Fredrik så vi eller jag ringde Fredrik fick prata och fråga snällt om Peter ville bada i Aspo. Och det gick han med på så vi badade där (Minnen!) var där kanske i en timme x) Men vi var hungriga. Så vi bestämde oss för att grilla sen senare så det blev grillad kyckling, fläskfile grönsaker och med beasås och klyftpotatis. Så jävla gott! Mera mera mera!

Men jag måste ha nån som vill bada med mig sen när jag är ledig nästa vecka så att jag kan få lite färg nu när jag går i skolan så får man inte så mycket färg. Sara! Sluta leka med Simon hela veckan då för att en dag kan jag väl få dig?
Men nu ska jag plugga skriva två uppsattser -.- VAD ÄR DET HÄR?! Det är sommarlov och jag snackar om skolarbeten -.- Det suger och det är om partier också som jag är helt dum i huvudet på. Prov på måndag whiiiho.
Nej nu blir det lite Göran Persson.

Midsommardagen/Midsommarafton

Midsommaren spenderades som sagt här hemma med god mat, det kändes som vi åt varje timme x) så jag hade lite ont i magen men det blev en lugn dag för mig iaf men kul hade jag. Det blev 5 kamp och kransbildning eller hur jag ska säga. Det kändes riktigt traditionellt men ändå kändes det som om vi hade blviit mycket äldre det blir på ett helt annat sätt. Lite roligare.
Dagen efter var jag osäker på om jag skulle med kusin till lövsta men ja dom och mor övertalade mig att följa med och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det för fy fan vad kul jag hade. Förfesten var väl lite seg men man kom igång iaf och när vi väl var där inne träffade jag Sara så då var jag med dom och det räddade min kväll mycket. Så det blev svett, dans och med smak av bråk. Folk ska inte prata med mig när jag inte vill prata med dom. Eller försöka bränna mig med cigaretter. Så säger jag bara. Men det förstörde inte min kväll för att jag tror inte att det gick en enda minut utan att jag hade ett leende på läpparna.
Men tack så himla mycket alla!
I morgon ska jag kolla lite i stan det var så mycket rea men jag hade inga pengar med mig -.- hittade bikinis för 29.50 -.- Och sen hade jag inte med mig några pengar -.- Surt. Hoppas det är kläder kvar iaf :)

Vecka 29 så tror jag att familjen blir borta förhoppningsvis så jag måste börja planera och flickor ni måste hjälpa mig! Så vi måste träffas! Jag går bara i skolan den här veckan. Sen är jag ledig i 4 veckor. Så ni måste hjälpa mig!

Crash and Burn

Ja en vecka har snart gått, prov på måndag. Jag lever ju livet x) I morn är det midsommar. Vill vara med flickorna men känner ändå när jag har sagt till familjen och släkt  att jag ska vara hemma så ska jag det. Det kommer att bli mysigt det med :) Vi brukar ha det roligt i Brodinssläktet. Några för mycket vinare för elaka faster så gör det kvällen x) Sen spel och bara god mat.
Jag längtar väldigt mycket till maten x) Med mina grillade majskolvar. Och sen själklart att Fredrik ska vara med. Det betyder mycket för mig. Men det värsta är att jag måste städa och plugga nu. Och nu har jag kollat allt jag ville kolla så nu är det bara att plugga på. Klockan 4 ska jag iaf se top model man fastnar som en idiot. Dumma tvsaker!

Första dagen

Ni vet när man var liten och lekte lärare med sina kompisar och man sa att dom skulle ha prov varje vecka och 1000 läxor varje dag. Ja det var typ så idag. Vi fick reda på att dom har kortat ner från att egentligen läsa kursen i 80 dagar till 20 så vi börjar med något nytt varje vecka så inget skolkande där eller och sen har vi prov varje vecka och det är inget skoj + två inlämmningsuppgifter varje vecka. Så den här månaden ser inte ut att bli kul. Och på planeringen står det att man har lektioner varje dag i två veckor sen ledig i kanske två veckor och sen två veckor till. Så jag tänkte oooh najs lite ledigt men det är bara det att då får vi hemma uppgifter där med -.- Jag ångrar verkligen det här. Men jag måste om jag ska komma någon vart. Herregud det är inte lätt att försöka vara smart. Och jag som har skiiit svårt i samhäll. Så jag kommer nog inte vara kontaktbar under en senare tid för att jag har nog tagit livet av mig x) Jag ska få pizza ^^


Im going to miss yall.

Jaha?



Jag tittar på min mobil och hittar dessa damer på bilder. Det är ifrån fredags när vi var hos partyfixaren Ronja x) Lite fiasko kanske. Det var jätte mysigt i början iaf när vi var hemma hos Emilie och sjöng singstar och pratade och tjoade. Det var mysigt hoppas på mycket sånt i sommar! Men jag fick i mig lite för mycket under kort tid så det blev ingen krogen för min del. Jag mådde lite dåligt ^^ Så klockan 10 var jag hemma igen och trött som ett as. Jag åkte till Fredrik igår kväll och vi lagade kyckling med klyftpotatis och gorgonsolasås. Skiiit gott och sen lite chips och dipp sen ost och kex. Men jaa det orkade vi såklart inte. Så det får vi ta någon annan dag här i veckan.
I morgon börjar min sommarskola -.- Kuuul. Men det är bara en och en halv timme om dagarna så det går nog fort.

Skolavslutning

Idag var det niornas avslutning och eftersom min bror går i nian så måste jag självklart gå ner och titta. Jag kommer ihåg när man själv stod där och jag grät lite grann eller ganska mycket efter ett tag ingen fick prata med mig x) Men dom här var så jävla tråkiga dom grät inte dom skrattade inte ingenting vad är det med er folk! GRÅT! För att ni kommer att tappa kontakten och aldrig mer träffas x) Eller det kanske är annat om man pluggar i uppsala och så väjler dom Tierp dom dumma jävlarna vad tänker ni med ni kommer att bli knarkare och bara ligga med varnadra och få klamydia och HIV.
Andreé var väl lite smartare än mig och valde en linje där man kan bli något iaf. Så det var väl smart men ni andra som går typ ja estetisk eller något. Gå i uppsala och öka era vyer.
AMEN!
Jag tänkte duscha så får vi se om jag följer med i kväll jag har ingen aning om tider eller något. Men jag vill inte ringa och störa helle när folket är med sina famlijer. Så jag får väl laga lite mat och sen så duscha och vänta tills folket vill ringa mig. Det ändras hela tiden och ingen vet något och den ena säger si och den andra säger så x) Hoppas det löser sig i slutändan för att jag vill göra något!

Lillebror kan han med se lite anständig ut.

I had enough

Vet ni vad jag skiter i det.

Sur för en dåligt dag. Thats me

Alltså jag blir riktigt irriterad och vill bara isolera mig från folk och sen bara skit i allt. Varför ska det vara så svårt att lyfta på luren när man vill prata om saker? Jag överreagerar men nu när jag vill ha tag på folk som mest så blir det inte som man tänkt sig. Sara du vet jag att du inte svarar så ta inte åt dig.  Vill ni inte prata med mig säg det då x) Så ringer jag inte.

Nu ska jag ringa en gång till och seeen ska jag skita idet. Då får folk höra av sig till mig istället. Men hör dom av sig två timmar innan skiten då skiter jag i det. Töntig? Ja men jag har ledsnat.

Call me

Min mage kurrar som en motorsåg skit jobbigt men vi har inget att äta. Jag tittar på Tyra Banks show och det handlar om att internet tar över folks liv och jag tänker shiet hur kan det gå så långt att internet är så beroende påverkande. Men jag känner av det själv. När jag kom hem idag har varit hos älsklingen nu sen i tisdags så kollade jag bloglovin och jag hade 100+ inlägg att läsa -.- jobbigt. Och om det regnar mycket i sommar kommer det att bli värre. Så ta ut mig på saker i sommar! Jag längtar tills i morgon för att jag var så rastlös igår det var pissväder och jag och Fredrik hade inget att göra. Vi gick till affären och köpte naturgodis och sen kom det folk för att fira Carina Fredriks mor. Så vi fick en massa gotta och trevligt sen kollade vi på Sverige- Malta matchen och jag vart nervös och tänkte om inte Sverige inte ens kan slå Malta hur fan ska det gå då x)
Nu leta mat och kolla klart!

Its alive!

Det blev ingen arbetsförmedling jag glömde ju att jag hade mitt leg hos Peter -.- Så jag gick upp i onödan. Men tittade på min serie och vaknade sen kom Fredrik över med mitt leg fast han stannade inte så länge för att peter väntade ute. Men han är så mys ville bara gömma honom och säga till Peter att han följde med  Peter Pan istället för att han kan flyga. Peter skulle nog gå på det och gråta sen åka hem. Men jag får träffa honom i morgon och jag har kanske lite funderingar på att simma i morgon för att Fredrik slutar skolan 12 så då har jag lite tid på mig så jälva länge kan det inte ta om man ska skriva in sig där eller? Jag vet inte ens när det öppnar x)

Min lilla plattis tångis som jag fick av mina päron. Den är rosa och blommig fast det syns inte.

arbetsförmedlingen nästa?

Min mor och far tvingar mig att åka till arbetsförmedlingen i morgon för att skriva upp mig fy fan vad hemskt det låter. Hej Micaela Brodin och arbetslös. Det låter inte fint direkt. Jag kommer ju ändå inte få något jobb -.- Så varför slösa en massa kraft åt det. Det känns inte så bra direkt typ dom flesta jag känner som har tagigt hjälp av arbetsförmedlingen är fortfarande arbetslösa och går hemma och deppar. Om jag kanske gråter lite så kanske vill dom ge mig ett jobb. Jag får försöka och se om det går bra.

Lyckat?

Ja min student var ju som räknad. Men det gör inget för att jag hade det mys med Fredrik och han sa att det var min dag så jag hade all uppmärksamhet på mig och det var jobbigt med släkten men mysigt med Fredrik. Jag kände också att varför ska jag slösa pengar och alkoholen på en dag jag verkligen inte är sugen. Så då kör jag på nästa vecka då det är Saras och Norpans student. Jag visste inte att man skulle få så mycket och det verkar som om min släkt vill att jag ska bli alkoholist för jag fick pe ngar och alkhol så det är najs då klarar jag mig ett tag ^^ typ en två helger x) Sen hoppas jag på brev snart till sommarskolan så att jag vet när jag ska börja :S Sen har jag nog aldrig ätit så mycket som på dom här tre dagarna och smörgåstrårta mums! Så nu är man arbetslös och förjävlig. Fy fan. Hur ska jag kunna klara mig :S


I morgon smäller det!

Whoho ( med en tyst nästsa stum tonläge) Jag måste göra en tårta kom jag på nu. Jobbigt. SEn så i morgon ser jag inte framemot alls för att jag har ingen aning vad det är som händer alkohol har jag men inget att göra eller så blir det stan dö av regnet och sen hem och sova. Yeeey... JAg hatar moder natur man kan inte lita på henne!

Bajs skit bloggskit

Det kändes konstigt när jag duschade vart tog allt hår vägen ? x) Men det är kul. Ska bli kul och se vad Fredrik säger. Hoppas han tycker om det. Jag har kollat på min serie avataren och det är sjuk hur det går in i skallen jag vill bara se mer och mer (ja det är ett barnprogram) men ja gmåste nog sova snart. Jag somnade klockan halv 9 igår så det är lite skillnad.

Från skivan.
Jag känner mig otroligt ful när jag tittar på den här bilden -.-

Tjejgänget på förfesten :)

Jag skulle lägga upp mer men eftersom det inte vill funka så får vi väl se hur jag gör.

Ohh no she didnt?!


Ohh yes she did!

Det känns lite konstigt lite kort men ändå jävligt bra. Det är mig känns det som. Och sen så växer det ju ut.
Sen nu kan jag kalla att jag har en frisyr ^^

Operation klippning

Om en timme går mitt tåg till Tierp där jag ska klippa mig. Och jag är så jävla osäker och nervös över hur jag ska göra. JAg och Malin satt inne i skolan och kollade på andras hårfrisyrer men istället vart det . HAHAHA sådär då så ska jag se ut. Vilket inte hjälpte mig ett piss. Det roliga nu är också att det regnar ju som fan och det ska regna på fredag också -.- KUUUUL . Jaja vi får se om jag kommer hem gråtandes eller ingen skillnad alls i dag. Den som lever får se.

RSS 2.0