Miccis Malin Märsta Mlungan - M

Jag och Malin tog tåget till Upplands väsby och sen vidare med pendeln till Märsta där vi möttes upp av regn och Lungan. Jag älskar Märsta det är mysigt och jag skulle nog kunna bo där. Vi gjorde inte så mycket typ bara chillade och hade det mys. Skratt blev det iaf mycket utav. Det känns tråkigt att det kostar så jävligt att åka dit bara. 

Hum det var onsdag till torsdag. Idag fredag så åkte jag med mor, moster och mormor till Gävle Fredrik skulle bara spela med Peter och det är inte så kul att titta på så jag följde med dom istället.  Jag köpte en plattång för 99:- och lite hårfärg för att jag hade barbie hår och nej tack så nu har jag grön/blond/brun mmm en härlig kombination. Men men hellre det faktiskt x) SEn har jag fått jobb på Malins jobb bara typ ett helg jobb men vad fan det är bättre än ingenting.

I morgon så ska jag och Sara på kräftskiva. Inte så jätte taggad måste jag erkänna men ja vi kan ju hoppas att det blir kul iaf. Om det inte är det så kan man ju bara gå hem. Men nu ska vi inte vara sånna! Jag är bara trött. Och jag skaförsöka att väcka Fredrik till liv i morgon så att jag kan få lite myspys innan. Snart börjar Sagan om Ringen så det blir väl den snart. Om jag orkar dom är lite jobbiga. Det kanske finns en annan film :O!

Hungry eyes

Lost

Vad säger man till någon som inte vill finnas här längre i världen? Vad säger man till någon som har precis blivit dumpad av sin tjej? Hur gör man för att hjälpa någon som alltid har ställt upp för en men har bara en sak i tankarna? 

Jag blir så himla förvirrad, ledsen, besviken och arg. Många känslor på en och samma gång men det är känslor som inte kommer upp ofta om man inte verkligen menar det. Jag känner mig så hjälplös. Så värdelös. Vad kan jag göra? Vad ska jag göra? Va ska jag säga för att det ska låta bra? 

Det är folk som kommer till mig och behöver hjälp, jämt säger jag vad jag tycker om situationen men det är inte alltid det hjälper. Och det vet ju inte jag. 

Jag är glad att jag har mina vänner jag kan prata om allt med dom. ALLT! Dom blir inte förvånade direkt längre när jag kommer med lite konstiga frågor eller om jag bara behöver prata. Men när andra vill ha hjälp så känner jag oftast att jag vill säga att allt ska bli bra, det ordnar sig. Men ändå så är det som om min tunga har ett eget liv och skriker nästan ut vad den vill säga. Ibland är den snäll faktiskt också och säger att allt ska bli bra men bara när den verkligen tror det. 

Så vad gör man?

Love is in the air

Egentligen borde jag sova. Men jag har precis laddat hem harry potter fången från azkaban så jag måste kolla på den jag kollade på harry potter och fenixorden nyss jag går lite omvandlande ordningar men det gör inge jag tycker om Harry ändå ^^ Sen vill jag se den nya den finns ute på internet men jag vill se den så gärna på bio men jag har som sagt inga pengar. Men ja ja man får väl vänta med att hyra den.. Inte samma sak men man får hitta någon som har projektor och skitbra ljud så att det blir lite utav en bio upplevelse. Klockan är 2 och nu blir det Harry Potter ^^




Ha ha hi hi ha ha ho

Det har jag gått och nynnat på i en timme nu bara det inget annat x) Jag är jobbig. Rastlös kallas det. Såå jag ska kolla på film det blir väl the simpsons movie och night at the museum 2. Juste vi hade avskedsfest för sara som jag inte ville att vi skulle ha egentligen för att det kändes inte som ett hej då utan det var mer woho kanske inte för mig jag var så pass trött men för dom andra. Lite mig. Jag vill gå på ut och äta grejs hej då för henne i stället med oss flickor. Om jag hade pengar. Jag hatar att vara pank. Men jag har kollat lite på jobb och sen lite utbildningar men det är skit svårt så jag ska be om hjälp hos SYO kärringen i Tierp för att det behövs jag är lite snurrig om allt så jag behöver någon som kan ta ner mig på jorden. Nu vart jag trött skit bra! Då kan jag titta och sova lite ^^ Gose natt.

To emotionell

Jobbigt skit. Jag blir typ gråtfärdig för att jag är lycklig jag blir lite gråtfärdig när vi tjaffsar. Jag är töntig och det är jobbigt. Jag kanske har hamnat i en kris en sån där vill inte växa upp kris men inser att jag måste... Eller så är det hormoner ^^ Dom spökar alltid ^^

Igår åkte jag och Sara till stan för att hitta något till Sara h som ska ha någon slags flyttfest. Tråkigt att hon åker och tråkigt nog känner jag inte mig så taggad för att jag vet inte hur kvällen ser ut. Men självklart kommer jag och sen efter ska jag till Fredrik som jag hoppas är beredd på sitt lilla busfrö som han alltid säger. Stackars hjärtat han hade fått någon allergisk chock eller något annat bajs på kvällen när han skulle lägga sig igår så vart han helt skit snorig och det kliade i ögat på honom. Sen när vi vaknade klockan 8 av att någon ville komma in... Så var hans öga heeelt svullet stackarn. Jag kunde inte låta bli att skratta lite x) Men ändå tyckte jag så himla synd om honom. Det måste ha varit något skit han hade fått i ögat.

i morn ska jag träffa Sarorna vi ska kanske bada sen kanske baka eller fika vi får se vad som bjuds. Skönt att ha något planerat. Jag börjar få lite ont i huvudet det innebär nog att jag ska stänga av datorn och tvn sen försöka att sova lite. Men jag kan inte jag och Fredrik har bara legat i sängen hela dagen.

Jag: Fredrik vi måste göra något. Vi kan inte bara ligga här om dagarna. Vi gör ju inget.
Fredrik: Men jag tycker om att ligga med dig.
Fredrik : Eller ligga HÄR med dig. Ja jag tycker om att ligga med dig också...

Sen kollar han på mig med sina stora busiga ögon då kan man inte motstå att pussa lite på honom. Sen kollade vi på sjukhuset och då fick alla barn som hade vart på undersökningar fått glass och då kom han på den idén att han skulle åka in och bara peka på ögat och sen skrika glass! Han är som ett litet barn ibland x) Men jag kan inte rå för det jag älskar honom. Jaja slut på tönterierna. Sov så gott folk!

I want candy

Idag är det 18 månader med mitt hjärta. Känns otroligt bra. Inte för att det kanske inte är världens längsta men det kommer mina vänner det kommer. Idag har jag inte gjort ett piss verkligen inte ett enda skit. I morgon ska jag fortsätta uppe på vinden så att det kan bli klart där någon gång så att det blir mitt . UNDERBART! I morgon kommer hjärtat hem det ska bli skönt att få träffa honom igen. Jag måste hitta på saker att göra nu när jag är arbetslös under tiden som jag söker jobb annars kommer jag hamna i en deprition är jag 100% säker. Så i morgon måste jag göra lite saker, skiiva CV också -.- Söka utbildningar men det behöver jag hjälp med. Så jag ska kolla med en SYV. Men men MUSIC

Vill ni se en vacker människa?



Den här männsikan är inte bara en vän utan så jävla vacker. Tittar på facebook och ser den här bilden som jag vill dela med mig till er. Jag har inte frågat om jag får göra det men alltså man kan inte motstå. Och man kan inte heller säga något ont om henne hon är både god på utsidan som insidan. Om det är någon av mina vänner  som jag vill se ut som så är det som henne. Ärligt talat.
Ämmy Pämmy

-"Vilket liv för lite bröd"

I morgon får jag äntligt träffa brudarna jag vet att jag klagar jämt att jag inte får träffa dom men det är så svårt att göra något för att alla har ju sina saker att göra så då är det svårt att fixa så att alla är lediga samtidigt. Det är nog det som är lite jobbigt.

MEN VET NI?!?!?! I morgon är min sista dag i skolan! Så himla skönt och jag har fått tillbaka allt förutom sommaruppgiften men alla andra och dom är godkända. Så jag har så gott som G i kursen som jag har eftersträvat.Och jag är så jävla stollt över mig själv jag har nog aldrig trott så här mycket på mig själv någon gång. Men det är tack vare vänner och Fredrik som har stöttat mig visst har det varit jobbigt men jag har aldrig gett upp. Så nu ska jag fan klara provet i morgon för att jag kan det. Bara jag vill så kan jag . Thats it!

 I morgon ska jag till fredrik en stund för att han ska till Knutby i några dagar vi ska noooog hihih pussas. Juste idag var det skitvarmt och Peter ringde och ville bada så vi tre (Fredrik twååå) åkte till Tierps stenbrott och fan så fint det var där dom har ju fan toa och allt. Lite kallt var det men hur mysigt som helst. Dom andra som badade där måste tro att vi var några dumma i huvudet lekte med stenar och skrek saker i vattnet och ja jag vet inte vad vi höll på med. Men det var kul iaf. Man måste vara lite barnig inte barnslig utan barnig eller man får vara barnslig om man vill bara man är det med måtta som jag ;P
Jag kommer nog inte kunna sova för att jag är lite pirrig inför i morgon jag vet inet varför men det ska bli så kul!

Move!

Jag vill gå på visningar på hus och ha ett jobb så att man kan flytta jag har fått titta på lägenhetersjukan. Jag kan inte sluta titta men det är sjukt mycket pengar det handlar om :s . Provet idag gick nog inte så jätte bra snäll snälla låt mig komma på gränsen iaf så att jag får godkänt. På fredag sista provet. Så det måste jag klara med. Men det är lite lättare enligt läraren så jag hoppas att han har rätt. Det gäller nog att plugga som ett as. Sen hoppas jag på att folk vill göra något den här veckan. Jag måste ha sällskap av kvinnor! Snacka strunt och fnittra. Det är som bäst.

See yah

Ska plugga prov i morn jag måste bara tro på mig själv som min lärare säger. Sååå önska mig lycka till.

Det hände hihihi....

RSS 2.0