Pimpling


Sötsaken Sebastian

Klockan 9.10 väckte min mor mig för att idag skulle vi ju pimpla i Fälan. Så vi drog där vid halv 11 och sen kom hem kanske vid 14. Det har varit en mysig lite kall dag. Men när solen sken dom två gånger den gjorde det så vart det rikigt varm, just nu stinker jag brandrök och funderar på att ta mig en dusch. Men jag är så trött så jag funderar på att göra det lite senare. Eller i morn x) Jag är äcklig men jag är trött också. Önskar att vi hade ett badkar. Det hade varit dunder!

Malin 10+9 år

Igår så åkte jag til Österby efter praktiken för att vi skulle ju fira Malin och sen typ ha en liten hej då sak för henne eftersom hon ska åka till USA i tre veckor. Även om man inte umgås med henne så mycket nu när man har praktik så kommer jag att sakna henne. Det är bara för att jag vet att den lilla Malin är ute i det stora landet USA. Men hon kommer att få det bra och hon har lovat oss ett mail ivar iaf så att man vet att hon lever :)
Men men vi käkade god mat och umgicks, det var riktigt trevligt, jag hade sockerkick så jag var väl lite dryg men kul hade jag :P Dom andra drog till krogen efter men eftersom jag måste spara pengar denna månad så blev det hemfärd för mig, när jag kom hem blev det film med mor och far sen slocknade jag på en gång när jag gick och la mig.

Och innan jag går..

jag som praktiserar på skolan och så ser ju ungdomar som har 5 lager av brunkräm och dom slutar på halva kinden med fundationet. Men det är en tjej som jag reagerade på för att hon hade lösögonfransar, jätte starka färger på ögonlocken, vit läppglansaktikt, det jag försöker komma till överdrivet sminkning. Och som jag sa förr att jag var ju på fyrishov i tisdags med eleverna och hon var där och badade, hon var så himla vacker utan allt det där sminket. Hon såg så naturlig ut och hy som lenaste silke. Jag förstår inte vad det är med ungdomar och tonsvist med smink. Jag tar på mig mascara för att iaf se lite pigg ut, det är ju mest när jag ska gå ut eller så som det blir mer. Inte överdrivet men lite mer iaf. Och det där med att dom ska måla som stjärnor runt ögonen i starkaste svarta färgen. Det är inte fint dom kanske tycker det men jag tycker att naturligt är vackrare. Kanske inte på alla men de flesta.

Och sen det där med kändisar att dom ser ut som gamla tanter eller som dom precis gått upp utan smink. Det är ju för att dom är ju oftast gamla tanter eller gamla tanter men madonna är inte 22 längre eller pamela är inte 25 längre som springer på stranden med en röd baddräkt. Sen att man tycker shiet hur dom ser ut det är ju för att man är van att se dom perfekta med allt smink. Egentligen så är ju dom också vanliga människor som oss bara det att dom vet hur man ska göra för att kunna dölja alla linjer och ålderstecken. Med hjälp av lite redigering också förstårs. Men det är väl klart att då som fan att man blir förvånad. 

 

  

NU ska jag gå och lägga mig det var allt för mig GOD NATT

Men skulle inte den där kvinnan sova?!





Jag blir så kär.

Jaao snart så men jag grät så mycket till filmen att jag var tvungen att gå upp för att tårka snor och tårar. High School Musical 3 vart det x) Men det är sorligt jag har varit med sen första filmen så det är sorligt! Sen så var jag tvungen att kolla en sak i filmen på hemsidan för att hitta mitt svar tänkte jag men nej det svaret var inte där heller sen hittade jag spel. Sen när man märker att det har gått över styr är när man säger : "- Men Wall-E håll bubbelplasten still så att jag kan träffa med min laser! #%&#!" (Det där betyder att man svär) Nej men ni ska bli av med mig jag ska bara kolla en gång till på lite grejer seeeen så ska jag sova ^^


Skitsaker









Idag hade jag tänkt att lägga mig tidigt så jag sätter på en film och sen när den är slut ska datorn stängas av och jag försöka sova. Punkt slut. Åhh jag måste tänka på min ekonomi den här månaden kommer allt att försvinna lika fort som det kom. Jag har 2000 kr att betala av kvar på min mobil. Sen har jag mitt simkort jag kanske ska köpa. Bara allt detta går på 600 sem vill man ju kunna göra lite saker. Ja pengar är inte bra. Och på tal om pengar så jävla idioter som höjer priserna på UL jag hatar dom så jävla hårt jag ska skicka bombhot till dom. 285 kr för ett jävla ungdomskort. Det är fan otroligt! Då vill man ju inte åka nånstans om det ska vara på det viset. Jävla idioter.
Hoppas på det bästa i morn :)


Måste sova

men jag vill inte tror jag, jag är trött men ändå så vill jag inte sova. Konstiga jag. Jag ska inte sitta här så länge till för att då kommer jag att bli pigg. Man skulle ha haft en bok. Cp dator jag tror nog att det är nått som inte riktigt står rätt till med min ängel. Men jag vill inte lämna in henne. Tänk om jag inte få henne tillbaka. Som med min moppe, jag fick inte henne tillbaka. Det suger ju. Det var nått skit bra OCH intressant faktiskt som jag skulle skriva. MEN jag tappade tråden. Kommer nog på det när jag drömmer eller så.

BUSTED!

Den rätta för rosing

Alltså att dom inte förstår att vissa är med där bara för att synas i tv. Jag skulle fan varit med så att folk skulle reagera att en brud kommer dit och säger hej. Och sen en kille som är 15 år yngre. Nu får dom väl ta och ge sig. Jag tycker att det är så patetiskt men jag kan inte sluta titta på det. Låter konstigt? Nej men jag vill ju veta vad hon väljer för stackare.
Idag har jag varit badvakt, det gick bra jag drömde att lillebror hoppade från 10:an och ramlade fel och blev medvetslös. Jag hoppade i räddade honom livvakten försökte göra allt för att få honom i liv och jag grät och grät. Sen vaknade jag att jag grät. Det var lite läskig. Visst vi bråkar men det gör väl alla syskon men bara för det betyder inte det att jag inte älskar honom som min bror.  Hatar sånna drömmar.

Elitsimmare

Jag tjatar ju hela tiden om träning, att jag vill börja för att inte vara så trött och inte ha nån kondition och vet ni vad jag kom på, eller jag funderar fortfarande lite på det. Men jag ska nog köpa ett kort på vendelbadet och börja simma. Även om jag skulle börja träna i stan så skulle jag ändå få betala en massa pengar först för ungdomskortet för att man vill ju träna lite när man vill sen för gymet som kostar iaf en tusenlapp. Sen åka tåg också som tar upp tid. Då kan jag lika gärna betala 300 för ett årskort här nere och börja simma så att jag kanske kan våga visa mig i bikini i sommar. Ibland tycker jag att jag är så jävla smart. Problemet är att jag bor ju en bit bort och tiderna för motionssim är vid 19.00 MEN då är jag smart igen! Då kan jag ju simma när jag sover hos Fredrik. Jag går till honom efter praktiken går ner vid 7 simmar några längder sen går tillbaka. Hur bra som helst. Det kan bli uppåt 3 ggr i veckan andra veckor kanske mer. Ja jag tycker att det låter som en bra idé.

Shickaka!

Eftersom jag slutade så tidigt i dag och kom hem vid 12 så har jag haft det ganska tråkigt. Jag har typ bara tittat på tv ätit tittat på tv igen...
Sen i morgon så ska jag vara med på friluftsdagen och åka med till Fyrishov. Jag ska inte bada direkt eller jag får om jag vill men jag ska vara vuxen tänkte jag och titta på och vara badvakt. Så jag måste ha med mig shorts och skit annars kommer ju det  bli blött om jag känner dom där ungarna rätt. Jag vart överlycklig idag när jag kunde trä tråden rätt så att en tjej kunde spola och jag ska säga er att jag som verkligen inte kan nånting så är det för mig skit svårt! Men jag klarade det och sen så skuttade jag som en liten flicka och tjoade: YES! Såg du!? Jag kan allt! Sen tänkte jag dra till med LOOOOOSERS! Men jag hejdade mig där. För att jag är ju trots allt vuxen som barnen säger. Sen har jag stoppat ett bråk. Jag är väldigt effektiv måste jag säga. Och barnen retar mig för att jag råkade säga en gång att deras blommor såg ut som en karaktär i Alice i underlivet- landet. Så dom tjatar om det hela tiden. -"Har du tittat på Alice i underlandet på sistonde då?" Och då kommer man med en dum kommentar - "Ja mer än du har!" Men det känns inte riktigt rätt och jag tror inte att jag vann.
Åhh jag längtar i morgon till min renklämma och juice! Mums! AHHH kissnödig! Pee yah!

Utkast: Det svider ...

Hallå! Jag hittade ett inklägg som inte kom med men här kommer den det är från lördags tror jag.

Det svider i ögonen. Jag skulle färga mina ögonfransar och mina ögonbryn men jag ser ut som en hora med ögonbrynen och ögonfransarna funkade inte jag orkade inte vara blind hur länge som helst. Jag ska ta tag i det där en till gång snart. Och då måste jag göra det på riktigt. Jag har gått ut och gått med mor och far efter lite om och men. Jag hatar att gå men det var inte så jätte jobbigt förutom att min rygg cpade sig och jag höll på att spy x) Så jag och min far klagade tillsammans. Brodin Power!  Men jag gjorde det 7 km ochdet är jag stolt över.

Fredrik kom över typ 7 på kvällen eller vi hämtade honom. Det var bara jag, mor, far och Fredrik hemma, vi kollade på melodifestivalen åt pizza och godis sen så tvingade far Fredrik att vi alla skulle spela UNO. Mys dag.
Sen igår Söndag så åkte jag, mor,Fredrik och lillebror till Tierp, Vi häsade på hos Malle och sen tog vi med Rasmus och Sebastian för att handla sen stannade vi på vägen hem och åkte pulka och gjorde snögubbar. Mysigt mysigt :). Sen åkte jag och Fredrik hem till honom och sov där :)

Fredrik, jag älskar dig.

Hej det är patetiska miccis igen. Samma sak hände igen. Peter ringer undrar om en låt sen får jag prata med Fredrik efteråt men jag har bara gråt i halsen.  Sen slänger jag med en ursäkt nej jag är inte sur men det är ohyfsat att prata när man är bland folk. Hej då *KLICK* För att det var visst en liten festtillställning där. Men sen fick jag dåligt samvete och ringde och sa jag är inte sur och sen sa vi att vi älskade varandra och återigen Fredrik fattade ingeting x) Men det stora hela är jag vet inte varför jag var som jag var idag eller igår men jag älskar verkligen Fredrik och jag hoppas på det han säger att även om jag blir fet och rynkig så kommer han inte att lämna mig. Det är nog det som är det värsta med mig jag tror alltid att när jag har det som bäst så tror jag att alla ska lämna mig. Och då blir jag rädd och backar undan istället. Så därför så även om jag försöker springa så håller Fredrik alltid fast mig.  Klockan är snart ett och jag kan inte sova. Jag tänker för mycket tror jag. Vart tog det possetiva vägen. Jag behöver mina flickor! Sara! Malin! Det känns som om det var hundra år jag träffade er och nu saknar jag er också. Igen. Haha som jag sa patetiska Micaela.

Mina två snygga babes. Jag vet jag har inte frågat OCH det är olagligt att döda! men det var hundra år sen OCH ni blir bara snyggare och snyggare för varje år. Älskar er <3 (a)

     

sick and tierd

Kul när man kommer hem går in i rummet jag är redan på skit dåligt humör men har egentligen ingen anldening till varför men men skit samma kommer in ser mors alla saker täcke, kuddar, ringklocka, bok allt och popcorn över hela golvet för att lillebror har suttit och käkat sen har han tagit psp:t till hans rum och då måste jag fixa om allt -.- Kul att komma hem då. Så nu är det förbud i mitt rum. Jag blir bara så jävla less.
Sen igår kväll blev jag sur och ledsen på samma gång över en skit löjlig grej. Jag tror jag börjar bli sjuk så då blir jag arg och ledsen och vill bara gråta. Den skit löjliga grejen var att Fredrik frågade vad jag skulle göra i helgen. Jag sa inget speciellt. För att jag ville ju bara vara med honom. Och då frågade jag samma sak. Han svarade att han skulle ringa till Ville och Peter i morn. Och då förstördes mina planer. Jag hade planerat att leka med Fredrik idag . Så då blir jag typ ledsen vänder mig om säger god natt. Han frågar om jag hade nått på hjärtat jag sa ingenting sen ångrade jag mig. Nej men jag ville vara med dig men skit samma. God natt. Sen efter nån minut inser jag hur löjlig jag är och vill bara krama om honom och pussa på honom så jag vänder mig om och kramar och pussar och säger jag kan inte sova får jag ligga hos dig en stund. Och självklart fick jag det. Fredrik stackrn fattade ingenting. Sen idag så var jag typ sur på honom för att han skulle leka med sina kompisar.

Så jävla löjligt och nu självklart ångrar jag mig att jag inte bara tog emot kramarna och pussarna som jag fick. Bajs ollon balle. Jag är nog den löjligaste som finns och vill ha så himla mycket uppmärksamhet av Fredrik så det finns inte.
Jag är självisk.
Och nu känns det som om jag har varit borta från Fredrik på en vecka.
Fy fan jag är 18 år gammal nu är det dags att växa upp x) Jag menar jag vill verkligen inte att han ska ta sina kompisar före mig men självklart så ska han inte sluta umågs med sina kompisar. Jag är jävligt glad att han har Peter och Ville och alla andra. Och vi har alltid sagt Brohs B4 hoes. Jag får nog det mysigt själv. Med tv spel och ja mig själv. En dusch skulle sitta bra.



Release me


To Much?

Okej jag ångrade mig jag vill inte vara ensam längre men jag vet så fort nån kommer hem eller något annat så ändrar jag mig på en gång. Tur att jag har katten så att jag inte känner mig lika ensammen och sen så kan jag ta bort honom när jag vill.
Jag är patetisk. Egokär. Men ändå så trasig. Poor little girl.

Micaela den allsmäktige. Det skulle vara coolt. Fast om man får som man vill och inte får kämpa alls då skulle inte jag vilja leva. Vad är det för mening då? Livet ska vara lite utav en tävling. Visst många gånger har jag sagt att jag hatar mitt liv men egentligen gör jag ju inte det bara att jag har fått lite utmaningar och då har jag varit villig att ge upp, många gånger, men än så är jag med i tävlingen och det är jag glad för.
Tänk annars hade jag inte haft mina underbar vänner, Fredrik, familjen, allt! Visst vissa saker kunde man ju ha fått hoppat över men ja som jag sa det blir ingen tävling annars.



You raise me up

Nu har det blivit ungefär 4 timmar Max Payne så det kanske är dags för lite avslappning jag har skrikit och blivit jätte arg för att jag hatar kontrollen och sen har jag skrikit HARD CORE! när det har varit bra samtidigt som jag har lyssnat på Josh Groban som jag för övrig älskar. Han får mig på bra humör och jag sitter och sjunger med opera. Låter inte så värst vackert om jag får säga det själv meeeen det är skönt att få skrika ut lite och sen så är det nog tur att vi bor i skogen iaf så att inte vi skulle få en massa klagomål från grannar ;P Idag blir det nog bara en massa tvspel och inget socialt skit . UNDERBART!


Besvikelse

Jag är nog världens tråkigaste människa. Idag så skjutsade Peter mig till Sara där vi skulle färga hår men jag är så tråkig att jag bara satt där kändes det som, jag fick ett återfall! Jag kände att jag inte behövde vara social jag menar Sara hade Simon, Malin hade Alex så jag kunde sitta där och stirra . (Jag menar inte nästa gång får inte dom vara med eller jag ska ta med min pojke nästa gång, jag menar inte alls så det är jag som är dum bara och får återfallet tillbaka om att vara social)
Jag tycker om Alex och Simon dom är jätte trevliga så det gör mig inget att dom är med alls.
Sen när jag kom hem igen så tänkte jag att jag nu ska jag spela lite eftersom Fredrik har varit så snäll och tagit med sig sitt playstation till mig så att jag kan spela en massa men jaa det kändes inte så roande det heller. Jag vill ha Fredrik.
Jag älskar när man får lägga sig i hans famn man känner sig som liten igen och tryggast på jorden. Men jag vill inte vara en tråkmåns som bara vill vara med sin kille hela tiden och ingen annan. Baaajs jag hatar det här. I morn kommer nog jag bara att sitta vid playstationet och få fyrkantiga ögon.
Jag ska ge spelen en chans till.

I can walk a thousand miles whenever, No matter where you are

Love it. Den är trallvänlig låten och precis sån musik jag älskar rock. Mums! H.E.A.Ts låt kommer nog att vara det bästa bidraget i melodifestivalen så jag hoppas att det går bra för dom :)
Men men snart eller om en timme ska jag och mor hämta Fredrik sen till affärn och handla nått att laga. Jag har städat huset för att hålla mig sysselsatt och för att det såg ut som en bomb hade fallit i vårt hus.





Småbarn tycker inte om att kramas





Det vart en ljusare blogg jag är inte riktigt klar känner jag men efter ha suttit där i kanske 3 timmar så orkar man inte så mycket mer. Och jag fick inte igång photoshop så det fick bli paint x) Men det funkar ju det med iaf ett tag. Man vill ju göra det finare och mer noggrant. Men men finns inte så mycket mer att göra åt saken. Men jag tänkte på det man tar bort en liten sak eller ändrar på en liten grej så blir det en så himla skillnad. Undra om jag kommer kunna somna :O Hum vi får väl se det är cp varmt i mitt rum och jag svettas lite.  I morn blir jag hemma hela dagen sen senare så drar jag till Fredrik och sen tisdag Sara och Malin :D Jag saknar dom! Så det ska bli kul :)

Seeen jag har börjat kollat på wallander filmerna och jag tycker jävligt mycket om dom inte med den gamla Wallander utan den nyare eller hur jag ska säga. Sen att hon Johanna Sällström inte finns längre är ju jävligt för jävligt. Det finns inte så bra skådespelsesor som hon var. Hon hade verkligen nått. Och sen sån jävla otur att det blev som det blev.




Vår alla hjärtans dag

Eftersom jag och Fredrik ville fira in vår ett års dag också där så blev vår alla hjärtansdag lite speciell. Vi lagade fläskfilé, potatisgratäng med sås och nån ostsås skit gott och sen åt vi ost och kex med lite chips och dip och kollade på melodifestivalen. Vi var ensamma hemma och tände ljus och mös. Det var riktigt mysigt. Och den bästa alla hjärtansdag jag har haft.
Idag firade vi mormor 60 år så det blev släkt och tårta mums! Just nu sitter jag och är förbannad över att jag inte kan få hem photoshop det bara cpar sig jag har ju redan prövat på en gång. Men jag vill ändra på min blogg jag har ledsnat lite på den jag vill ha en ljus! Så då tänkte jag att jag skulle pröva på igen fast med mammas konto men så teknisk som jag är cpar sig allt och nu avinstallerar jag allt och gråter. Nej det gör jag kansek inte men jag surar för att det inte blir som jag ville. Jag tänker inte lägga ut en massa pengar på ett jävla sketet program som inte vill funka. Sen tror jag att jag har virus kanske. Nej jag ska försöka med nått annat sen ger jag faktiskt upp. HJÄLP! Jag kan inte sånt här jag är så jävla oteknisk.

Kill me!

Jag är skit trött. Igår så sov jag hos Emil jag tog en powernap jag är så tråkigt x) Nej nu för tiden när jag har kommit hem från praktiken så tar jag en powernap när jag kommer hem. Men det behövs ungarna i skolan tröttnar ut mig. Men jag har skit kul altlså jag trivs som fan och jag tror nog att ungarna eller inte alla men vissa verkligen tycker om mig. Det är ganska otroligt. Idag efter praktiken drog jag till mors jobb och lekte med barnen där och dom tar verkligen alla ens krafter!
Jag känner nu att jag vill umgås men inte göra nått x) Är inte jag tråkig x) Men det blir lite bättre än förr iaf. Så det är bra. Bara i morgon sen blir det helg, Fredrik, och sova x)

Det svider i ögonen

Kom hem för typ en trekvart från praktiken. Och vad ska man säga ja jag hamnade ju med syslöjdslärare och bildlärare och engelskalärare. Jag kan verkligen inte sy eller rita men engelska det kan jag. Så jag får typ sitta och titta på inte så kul. Men det duger iaf. Snart är det lov också jag vill hitta på en massa kul men ändå inte och senså har jag verkligen inga pengar :S

Sen imorgon så är det ett år med mig och Fredrik. Det är sjukt att det redan har gått ett år. Men kul verkligen jätte kul och hoppas på att det blir längre :) Vi tänkte inte direkt "fira" i morn det blir i helgen. Och det slår verkligen volter i mig när jag är med honom jag blir så kär. Jag ska till honom efter praktiken i morgon. Så ska vi bara mysa ^^


Jag har tappat lusten med allt. Jag vill inte träffa nån orkar inte göra nått. Förutom med Fredrik då. Jag har lovat människor men jag känner bara inte för det. Min mor sa att man får känna så ibland. Men jag vill inte för att jag är inte ledsen eller så jag bara känner inte för det. Som i fredags jag ville inte, lördags hade ingen lust alls jag är dum jag är det men jag känner inte för nått. Eller nu på fredag. Blääh vill inte känna så. Och hoppas att det kommer tillbaka snart!

Zzzzkolan

Idag är jag i skolan för att jag ska till ett möte och hämta mina APU papper känns så jävla onödigt MEN måste göras det är bara bra att jag går upp tidigt så att man inte sover för länge och allt går åt helvetetnte vända på dygnet det ska man verkligen inte göra.. Igår åkte jag,Fredrik och hans mor till Tierp för att handla. Jag och Fredrik såg ut som två idioter som skulle ta och kolla på allt x) Han ville ha en massa godis och glass men jag sa ifrån och det är jag jävligt stolt över. Att JAG JAG sa ifrån x)
 I morse så vaknade jag och Fredrik eller vi åker typ samma tåg eller tid på våra tåg kanske man säger eftersom han ska ju till Tierp. Och jag tycker att det är dunder mysigt sen så ska jag till honom igen idag när jag om jag hinner gått på stan med Saraorna. Jaha hungrig. Jag hatar att dom öppnar halv 11 sen får man äta men det läskiga är tänk om jag inte hinner äta för att jag ska på mötet 11 :O!! Ja ja det ordnar nog sig ^^




Lunch

JAG ÄLSKAR MITT NYA RUM! Eller nya och nya det är rent och nymöblerat. Det luktar så hiiimla gott här. Och tro mig har man ett rum på 8,5 kvadrat då blir det inte så gottluktanderum här inte. På tal om inte gottluktanderum så ska vi ta Fredriks rum tillexempel han har ett ganska normalstort rum men det luktar apa där inne och skulle han lyfta på sängen så skulle det vara en hel stad där med maskar och baggar. Livlig fantasi jag vet men trolig. Så vi får ta och rensa där nångång också. Jobbigt att rensa med alla hans jävla saker. På tal om Fredrik så ska han och hans mor hämta mig snart så ska vi åka till Tierp och handla lite mat till hans frys. Undra vad jag är sugen på?


This is the new shiet.

Örbyhus the one and only x)

Såååå äntligen har jag min praktik jag ska vara på Örbyhus skola x) Trodde aldrig att jag skulle dit igen men det ska bli riktigt kul och jag är lite nervös och vet inte riktigt vad jag ska göra. Trött är jag också. Idag så åkte jag buss in till Tierp där jag förövrigt träffade Sara det var ritkigt kul att se hennes face igen. Sen så när jag var där hos Gyn kolla vikten, längden och blodtrycket allt gick på 10 minuter och bara för att jag skulle kunna få nya p-piller -.- Värt. Not. Men sen åkte jag till uppsala tog bussen till skolan var där i 10 minuter för att möta upp Maulin som jag skulle gå på stan med. Hon shoppade loss och jag hittade en fin sak. Sen mötte vi upp två blonda damer Emmy och ja gud vad pinsamt jag vet ju vad hon heter men jag kommer inte på det men men jag kommer nog på det sen. Gick med dom en stund jag tog tåget till Tierp för att åka hem med mor.

 Hemma och sen började jag möblera om i rummet och nu ligger jag här i nymöblerat, nystädat och nya sängkläder. WUNDERBART! I morn blir det samtal sen så Torkel. Sen på torsdag möte sen hämta papper. Sen Fredag för dig Sara som undrade jag ska till märsta för att gå ut med Lungan, Albin, Rocky och Lungans-kompisar-som-vi-aldrig-har-träffat-förr. Men det ska bli riiiiktigt kul om jag håller mig frisk! Min mor var sjuk här ett tag sen nu min bror och snart vill bakterierna ha mig också! Jag har fotjos neeeej mina nya lakan! DAmn it!



Skolan för typ 100 år sen

Broken Strings

En helt onödig dag igen -.- Jag hatar Guc man går dit och dom säger att man måste hitta en praktikplats annars kanske man kan få IG. Känn ingen press du KANSKE bara kan få IG YEAH! Cp apor. Därför måste jag verkligen ringa min skolan annars blir det kanske mors jobb. Så vi får se hur det blir. Hoppas på det bästa iaf. Idag har jag varit duktig. Jag har vikt tvätten, tvättat och sen lagat maten. Korvstroganoff med makaroner.  Igår kunde jag inte sova så jag började läsa i taket lyser stjärnorna. Jag hann så långt att jag var nästan klar men jag var tvungen att sluta pga att klockan vart lite mycket så jag lästa ut den idag. Så är du lika känslig som jag så läs inte boken. Jag grät lite ^^ Jag hatar cancer så det blir ännu mera känsligt.


I love walking in the rain because no one can se that I'm crying.

The Curious case of Micaela Brodin Coolt


Jag tycker om min tjockis till pojkvän ^^

Jag har så jävla ont i arslet när jag inte har varit hemma på ett tag kommer hem stätter mig vid datorn så sitter jag där aplänge sen får jag skit ont i röva. Nu har vi ju APU och jag funderar på min tanke som apu plats. Jag var in i min gamla skola här ju för några dagar sen så jag tänkte där kan jag ju söka. Men jag är osäker och rädd jag är lite blyg och rädd. x)
Och sen är jag inte så smart så vad skulle jag hjälpa dom med? Jag skulle bara säga svaren direkt till dom eller lura dom totallt x) Jag skulle inte bli någon bra lärare x) Nu ska jag kolla på The curious case of Benjamin Button eller Taken. Vi får se vad det blir. För jag vill ju inte somna om någon av filmerna är bra. Vi får nog ta benjamin lockar lite idag.

What about love?

I fredags så gick jag och Maulin i stan en stund och kollade efter jeans jag behöver jeans så jävla dåligt med det -.- Men hittade inga par för att jag vet inte min egen storlek och man kände sig lite stressad men jag hittade en sommarklänning, ett fint nattlinne som var jätte fint ^^ Och sen ett par strumpbyxor. Sen åkte jag till Peter och där var det folk och alkohol trött som fan vid 5 gick vi hem till Fredrik. Där han och hans mor tjafsa så vi kom inte i säng förns 6.
På lördagen vaknade vi vid halv 16  jag och Fredrik bara hemma hos honom köpte vi godis käkade och hade en riktig myskväll. Fredag vaknade ooohh vi badade det var riktigt skönt och varmt. Men vi behöver ett större badkar x)
Nu är jag jävligt trött och längtar tills fredagen fatksikt och lite lördagen. Men vi får se hur det blir.

RSS 2.0