Valborg???

Ja hujeda mig har inte suttit här på ett tag känns det som. Mycket har inte hänt Fredrik min vän har fyllt år så då firade vi honom på lördagen och fy fan det märktes att jag inte hade druckit på ett tag jag vart lite yr i bollen men glad var jag och kul hade jag och Fredrik vart glad över sin present och hade det kul så det är det viktigaste. Träffade urgulliga tjejer så jag var inte ensammen iaf. Men det värsta var dagen efter FY FAN jag var så bakis och hade så jääävla ont i huvudet att när jag skulle bajsa så bara dunkade det. Jag mådde inte bra! Och vad händer annars typ halvplugg och planering och skit. Men me njag är på topp än så länge!
Och nu är det halv bestämt på torsdag åker man in dricker umgås sen hem och grillar typ myspys is the shiet!

Har inte jag världens bästa vän?

Som ni kanske har märkt så har jag inte haft mina bästa stunder här just nu. Men det är småsaker som kan göra en så jävla glad. Idag när jag satt och pluggade som, jag förövrigt har gjort hela dagen inför morgondagens prov, så ringer min telefon och det är ÄMIL! Han frågar om han får komma över en stund. Och visst man behöver ju komma ifrån pluggandet ett tag. Sen så när han väl kommer så har han gått hemifrån sig i det kalla vädret som är förövrigt 2.5 km med i ena handen Fredriks tunga present och i andra handen dumleklubbor som han vet att jag älskar. Och det gjorde han enbart för att han vet att jag har det jobbigt. Han är verkligen en riktig bästa vän. Ingen har ställt upp för mig på samma sätt som han har gjort. Han har hjälpt mig när jag verkligen har varit i botten och sen när jag bara behöver få spela lite spel för att göra mig glad.
Vi är inte sånna vänner som kramas direkt men vi båda vet att vi aldrig skulle vilja vara ifrån varandra. Han fick mig att tänka lite possitivt iaf och säga att han tror på mig.

I morgon ska jag till Fredrik som är säkert lite uppskakad efter gårdagens insident men jag hoppas han beter sig som vanligt annars blir jag bara mer ledsen och då kommer han tro att jag är världens grinolle. Som jag är MEN jag vet en värre. Så man får bete sig så. Det är också p pillrena som gör det så jäääävla mycket värre. Bajs piller!

Please dont do this to me.

Idag har jag fått en av dom värsta panikångestattackerna man kan tänka sig. Vi var i skolan och fick höra allt man måste göra för att kunna klara av att få gymnasieskiten när man går ut och jag har två prov jag inte har gjort idet svåraste ämnet + en massa uppsattser och skit.  Men men sen när jag åkte hem tänkte jag åhh jag kanske ska hälsa på Fredrik så att jag blir på bätter humör, så jag kom dit sa hej och sen låg vi där och kollade på Fillip och Fredrik söndagsparty men jag kände gråten i halsen sen började jag tänka på allt jag behöver göra och panik panik panik jag går in på toan för att försöka ta bort tårarna. Märkte han nått? Sitter där en stund och hoppas att han tror att jag sitter och klämmer ut negerbarn. Tänker att jag vill bara springa därifrån åka hem och gråta ur mig. Men jag var ju självklart så dum att jag måste säga att jag vill åka hem nu ses nån dag. Men då ser han att jag inte mår bra och frågar vad det är och allt bara strömmar ur mig, jag vill springa därifrån men Fredrik stoppar om mig och frågar hur är det fatt och släpper inte taget om mig. Och det kändes så töntigt att säga "nej jag gråter för att jag har en sån ångest för att jag kommer inte klara ut skolan".
Han är fan den bästa vän man kan ha och bästa pojkvännen han lät mig gråta i en timme och gjorde allt för att få mig glad igen. Vilket han lyckades efter en lång stund. Tänk vad en sån liten skitsak kan göra med en. Tur att man har folk eller iaf en person som orkar stå ut med en. Nu sitter jag i min ångest igen jag var tvungen att åka hem för att plugga. Men jaa det går ju bra. Det släpper inte riktigt det här. Jag längtar så jävla mycket tills all denna skit är över. Och sommaren! Då fan vill jag bara må bra och hoppas att ni mina vänner finns kvar hos mig och vill göra saker med mig! För att det vill jag.

Sen åkte Emil och köpte presenten till Fredrik också som vi ska ge honom. Jag tror han blir glad :)

working at the carwash

Egentligen måste jag plugga men jag ska bara....
så blir det hela tiden så får jag inte hålla på för att annars kommer jag bara att skjuta upp allt och då kommer det att gå åt helvetet. Så nej jag måste skärpa mig. Jag har en sån jävla träningsverk sen vi plockade veden igår. I armar lite i axlarna och ena skinkan? Det var lite trevligare än vanligt att göra det vi fick även hjälp utav faster Cina, kusin Amanda och hennes pojkvän Johnny, sen var Fredrik också med och hjälpte till. Så vi var 8 pers totallt och det gick snabbt. Vi höll på från klockan halv 11 till halv 6 så man var lite slut efteråt. Så jag och Fredrik degade framför soffan med chips och dipp. Yummi!
Idag har åkte vi och grattade morbror Örjan som fyllde 40 kändes lite konstigt att vara där men ja man fyller bara en gång om året. sen har jag tvättat min mors bil också! Både innvändigt och ute. Så jag är stollt. Sen tog jag in magtränarskitmaskinen så att jag gör nånting iaf x) Nej nu dusch sen plugga och sen kom polly.

<3

Krisen har kommit till Micaela

Jag har tänkt att skriva ett bra tag nu. Men jag har inte bara orkat. Eller haft lust. Jag vill börja med att säga att jag hatar att skolan har sån jävla dålig planering. Dom sätter alla prov nu på slutet och jag borde börja skriva mitt historia arbete. Men jag har inet kommit på nån frågeställning än. Jobbigt. Sen råkade jag skära mig i fingret med rakhyveln. Onödigt vetande? Ja, men det svider. Sen hatar jag också när jag har typ halv planerat att vara med någon som Fredrik och sen har han andra planer -.- Jag saknar dig faktiskt. Men jag ska till honom i morgon, och sen ska han sova här kanske på fredagen för att hjälpa till med veden på lördagen.
Och nu något mer bra. Jag har eller mor min köpte min studentklänning. Och jag älskar den den är puffig och fin. SEn har vi som ni alla andra har också STUDENTMÖSsORNA! Dom passar så fint tillsammans. Nu måste jag bara skaffa skor. Jobbigt. Men det går nog bra. Jag måste plugga nu men jag vill inte ska nog ta det ikväll ^^ Slutar nog med att jag inte gör någonting x)

Jag har en kris det är så jävla jobbigt. Piss.

Hårig påtta

Ohhh jag måste bara säga att Harry Potter funkar! Jag har försökt att få det att kunna sparats så himla länge. Men nu har jag kommit till en knivig situation jag har spelat 50% av spelet bara idag x) Men jag fick lite damp så det blev lite fiffikus och homofob där ett tag sen stängde jag av det och nu kom jag på att jag glömde spara det sista så jag måste göra om allt -.- Bah! ja ja det blir nog bra x)

lättnad

Okej hörrni nu har jag sökt. Jag var så nervös över en sån liten sak, men den lilla saken kan förändra min framtid och kanske göra så att jag kan få jobba med det som jag vill allra mest. Som att hjälpa ungdomar som har det svårt och bara behöver någon att lyssna på eller något liknande. Jag hoppas verkligen att jag kommer in nu. Så snälla håll tummarna för mig och be till alla Gudar som finns. Kommer jag inte in blir jag jätte besviken men jag tänker inte ge upp.  Nu ska jag försöka sova lite, i morgon ska jag och mor in till stan och handla lite blommor eller vad vi skulle göra. Jag är med som moraliskt stöd. Sen efter det ska jag äntligen få träffa Fredrik. Jag har ett påskägg till honom som jag tror nog att han blir glad över (: Jag har ledsnat lite på godis så nu ska jag försöka att hålla mig till helgerna.
Sova var det ja. Sov så gott pojkar och flickor.

i believe in miracles

Åhhh jag är nästan nykär känns det som. Jag har hittat min utbildning som jag vill ha och den är i uppsala också. Men jag tänker inte säga vad det är för utbildning för att då tänker säkert ni också söka som är smarta så att jag inte kommer in -.- Det är det värsta jag tror inte att jag kommer att komma in. Det kändes verkligen som en stenen föll ner från mitt bröst jag kan andas igen ingen panik men det sitter fortfarande lite oro jag måste bara söka också. SEN släpper det helt. Och sen vill jag tacka min otroligt underbara pojkvän som verkligen stöttar en till 100% han sa att allt skulle ordna sig och att allt skulle bli bra. Och det kanske ser lite ljust ut iaf. Tack Fredrik.


Vill ni se det vackraste i världen x)? ( om inte blunda lite nu)

Haha det här vaknade jag till i morse x) Jag vill ju bara pussa på honom och säga att han ser ut som en kanin men att jag älskar honom ändå x)


Harry din lilla fittbög

Vill ni veta nått som drar ner på en så otroligt mycket, när man inte vet hur man ska göra för att söka det man vill göra för sin framtid. Jag menar varför ska det vara så jävla svårt! Kan det bara inte vara ett enkelt lite knapptryck sen är det klart. Eller det står HEJ VILL DU BLI LÄRARE TRYCK HÄR! Och sen trycker man så är det klart. OCH 5 ÅR! Måste det vara så jävla långt. Det kommer jag aldrig att orka jag måste hitta nått annat jag vill bli. Jag som äntligen hade hittat det.  Ja ja skit samma. Det är bra att jag har Fredrik iaf. Men jag tar nog livet av mig snart. Det är nästan som när man skulle välja till gymnasiet jag satt och grät då med x) Nej fy fan ajg ska ringa i morgon och kolla. Jag tänker dampa ut allt på Harry Potter.

Huvudvärken smäller till

Mitt internet eller vårt cpar sig, det är skit segt.
Sy-lanet med brudarna var riktigt lyckat. Det var länge sen jag skrattade sådär mycket känner jag. Jag älskar att man skrattar så mycket att man bokstavligt talat håller på att kissa på sig. Det är det bästa. Ni brudar är dom bästa.

På lördagen åkte jag till Fredrik där jag sov och sen på morgonen åkte jag, Fredrik, mor och Andreé in till nya IKEA FY FAN säger jag bara alltså jag slår vad om att det måste vara minst 5 km långt. Jag och Fredrik höll på att dö x) Nej dit vill jag inte mer eller kanske om man ska ha något speciellt då går det ju lite fortare men fy fan säger jag bara igen. Sen åkte vi hem Fredrik till sig jag till mig men vi saknade varandra för mycket tror jag så jag cyklade ner igen vid 7 tiden. Idag var jag en stund hos Fredrik sen har jag kollat på filmer här hemma med mor. Jag har väl inga planer sådär på lovet ska försöka hitta på nått med tjejerna. Sen är det ju påskmaten självklart. Måste köpa ett påskägg till Fredrik! Det får jag göra i morgon när jag ska till Tierp. Jag ska kolla på när mor ska avfärga sitt hår. Det ska bli spännande att se hur det ser ut. Lite tråkigt kanske att sitta där men kul att se resulltatet. :) Jag kanske ska sova snart men jag vill itne jag orkar inte sova. Det låter ju logiskt. Men jag känner helt enkelt inte för det. Jag måste åt minstånde kissa först!

KOm hem!

Nu sitter jag här hemma hos Malin och väntar på alla x) Dom sa halv så jag sa åt mor att vara här till halv men vi insåg att vi skulle komma lite tidigt så vi gick till vendelkyrkan och kollade på begravningar. Vi kollade på Johan Jivanders grav tänk att i sommar har det redan gått 4 år. Sjukt vad tiden går fort. Men nu vill jag inte sitta här själv längre det suger! Jag vill börja sy och jag är hungrig. Malins far sitter och kollar på tv och jag sitter i hennes rum x) det känns lite knasigt men ändå inte man är van med den här familjen. Men Malin sa faktiskt halv -tjugo över -.- Och klockan är snart prick. Dummingar! Och jag är hungrig. Jag sitter och suger på min colaklubba för att försöka att döva hungern x).

PÅsklov!

Nu är min praktik slut, det känns jävligt tråkigt måste jag säga. Men ändå ganska skönt att träffa mina ungar igen men sen blir det bara att ta tag i skiten och försöka att få godkänt i så mycket som möjligt. Snart ska mor skjutsa mig till vendel för att jag och brudarna ska ju ha sylan :D Sen måste jag bara säga att mina handledare Karin och Pia var så himla gulliga dom skrev min utvärdering om vad jag hade gjort och hur jag hade utfört det och allt var bara possitivt så nu blir jag ännu mera taggad att börja plugga. Sen fick jag ett påskägg och där i låg det inte bara godis utan även två garn med beskrivning och virknål i. Dom är ju för söta x) Jag hatar att cykla hem när det är lerigt jag har lera över allt och det blir trögt att cykla sen var jag helt slut när jag kom hem jag har varit trött hela dagen. Måste ha vart efter igår när jag och Fredrik badade i kanske en och en halvtimme. Trångt men mysigt :).

   
Jag lekte på Fredriks rygg . Först började det lite fint sådär

Sen vart det en massa kladd x)

RSS 2.0