Old people

Igår åkte jag, Sara F, Sara H och Malin till uppsala för att ta en liten fika. Jag tänkte i början att det kanske skulle kännas konstigt med tanke på att jag och Sara inte har umgåtts på två år. Men det kändes helt okej. Inge konstigt alls sen så var det ju bajs varmt och Malin och Sara ville bada så vi åkte buss till Malin hämte hennes saker åkte till åkte sen bil till stenbrottet och dom "badade". Hoppas vi hittar på nått igen snart för att det var trevligt som sagt.
Men nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma över och det är ju första gången han kommer hem till mig så ja vi får se vad vi ska hitta på. Om han nu inte ångrar sig. Sen i morgon ska jag försöka leta upp Emil och sen ska vi hitta på nått kul. Kul kul man vill inte sitta här det är sol ute man ska sola sola sola så därför ska jag gå och göra det nu :) <3

Pirat

Japp nu sitter jag här i min snygga piratdräkt och känner mig ursnygg x) Jag har bestämt mig för att jag är kapten Jack Sparrow som har opererat om sig till tjej. Det blir nog skit bra x) Jag är lite nervös måste jag säga men det ska ändå bli kul att träffa alla igen eftersom det var närmare två år sen man träffade vissa. Det kommer nog att kännas lite konstigt men ja det är smällar man får ta :) Jaja önska mig lycka till :)

Tält nej tack!


Ja vi åkte ju till Ockelbo och det var riktigt mysigt jag tycker riktigt mycket om att umgås med Fredriks släkt och familj. Sen vart jag riktigt glad och förvånad när Malin ringde och berättade om sin lilla sak ute i gräsö. Och jag längtar nu och hoppas att det blir av :) Ska bli kul att träffa folket igen skulle ju bli nått förr men blev inte så så hoppas att det blir av nu iaf :)

Take a bow

Idag vart jag sur eller inte sur jag vart besviken och ledsen jag kanske inte hade nån riktig anledning till det men jag kunde inte rå för det mina tårar föll som ett jävla vattenfall och ja jag är tjej så jag får göra lite sånt jag med. Jag får gråta över en pojke. Mina planer förstördes så jag hade inget att göra och jag pallade inte parrla mig till uppsala för att dumma mig där jag hade inte nån direkt lust med det varken psykist eller fysiskt. Men hoppas att det blir bättre i morgon i stället. Och jag ska får kanske skälla lite om jag orkar hålla på och dumma mig eller så ska jag bara sitta där och ta allt och låta det smälta. Jag är nog lite extra känslig när saknaden är så pass stor. Saknaden efter en varm famn.
Men men jag och min mor åkte till Tierp och solade lite sen så satt jag och kollade på nån film på Disney Channel x) Jag måste aktivitera mig lite så att jag inte blir och är så trött och sur på dagarna, sen kan jag inte sova på kvällarna/nätterna istället. Börja röra lite på mig. Det skulle vara najs. Så att man är lite aktiv inför frizon :) Bara en månad kvar, ska bli kul :) Vet inte när det blir här nästa gång men snart antar jag.

Den som väntar på något gott?

Väntar aldrig för länge, så nu är det inte lång tid kvar ska kanske packa klart mitt sista här så ska jag in till stan och möta upp Fredrik och Ville :) Vi ska sova hos Ville och bara umgås och ha det trevligt :) Men jag vill verkligen inte åka till norrland, visst det är väl okej där om man inte stannar för länge men det är resan dit. 52 mil. Så det känns inte så lockande. Men men jag får väl bara ta och stå ut med tanke på att det är sista gången jag följer med. Eftersom jag vet ju inte om jag blir ens kvar i Sverige i sommar. Jag har en tanke på att flytta härifrån iaf. Men jag måste bara hitta ett jobb nån stans utomlands. Så det känns spännande. Juste packa sista var det. Så hejs :) <3

RSS 2.0