LEK MED MIG!

Jag tänkte just nyss skriva nått jätte ointressant det brukar jag göra men det där skulle toppa allt. Sammanfattningen till allt skulle vara att jag har en krånglig pojkvän. Just nu hör jag ett skratt och det liknar min fasters varför hör jag det? Nu kommer dom in tror jag är det cina? Vem fan är det? Jag kanske ska kolla. Ohh jag känner igen henne vad heter hon. Nu hörde jag faster igen ahhh nu förstår jag . Äh skit samma. Idag har jag inte ett skit att göra! Jag är uttråkad jag vill inte ligga och kolla på en massa filmer jag vill göra nått. Och jag måste upp till Tierp tidigt i morgon med. BAHJS! Orkar inte men måste.  Ja ja jag ska typ kolla lite i skogen om det finns en försvunnet troll som vill leka med mig.

MAAAT!!

Jag är hungrig och jag har ledsnat som fan på julmaten. Så det blir pytt i panna istället. Det duger det med. Jag har hittat min nyårsklänning eller jag tror iaf att jag ska ha den. Jag är inte riktigt säker men jag tror iaf det. MEN jag måste in igen -.- Jag måste köpa mig en korsett och jag vet inte om jag ska in en snabbis på måndag eller om jag ska åka in i morgon. Vi får se hur jag känner. Juste jag ska phonaettcall. Får inte glömma det eller två blir det.  MAt MAT MAT MAT MAT. Sen så kanske Malin och Saris på Måndag också. Ska bli kul att träffas :)


En glad miccis. Väldigt glad :S

Got to go!

Ja julen. Den var ju helt okej det var den men julkänslan var ju helt på noll. Var var den liksom? Den försvann nog med barndommen. Fan vad gammal jag låter ^^ Ja men igår så firade jag och Fredrik vår egna lilla jul. Jag åkte till honom  vi satt där med hans familj och kollade på tv sen så spelade vi spel nått som hette Alias tror jag. Och man ska förklara för sina kamrater skit svårt alltså jag suger på att förklara och det är skit svårt när man inte får säga orden eller typ säga bokstaven. Skit svårt men kul :) Jag fick min morgonrock av Fredrik som jag hade önskat mig! Jag vart dunderglad och typ använde den hela kvällen och denna morgon. Sen så var jag tvungen att åka hem idag för att bära in ved så nu är ryggen ännu mer fuckad. I morn ska jag, mormor, mor och Andree åka in till stan och försöka hitta lite fint jag ska hitta några fina underkläder och kanske en klänning eller nått till nyår :) Nyår måste planeras också. Det ska bli så jävla kul hopps jag och jag hoppas att alla kommer och att ja det blir bra :)


Dan före doppar dan

Jag kunde absolut inte sova igår det gick verkligen inte. Jag höll på och lekte med min blogg till 3 och somnade kanske vid 4 jag har somnat skit sent nu typ 4 dagar i rad varför är det så? Det går skit bra att somna lätt när jag är med Fredrik eller Emil men så fort jag är själv så går det fan inte. Idag har jag vart i Tierp med mor handlat julklappar och lite grejs. Sen så har jag städat mitt rum det var damråtter överallt! Grows! Sen så satt jag upp min present fån Emil så jävla snygg x) Men jag är överlycklig. SEN ÄR DET JULAFTON I MORGON!!! Jag är så spänd! Och jag ser ut som en uteliggare i nsiktet skabbig och allt. Mitt jävla munsår ser ut som bläh!!


Born to be cheeeep

Jul JUL!


Bläh jag hatar tandkräm. Ville få in det bara lite fint och diskret sådär. Snart är det julafton!!! Jag längtar som en tok och sen så är granen uppe och julklapparna är inslagna under granen det är så mysigt. vilket gör att jag får lite ångest jag har inte köpt julklapp till nån förutom till Fredrik det känns lite elakt. Men sorry jag har inga pengar. Jag kan inte skita ut pengarna x). Sen så märks det att det är Jul för att jag är lite snällare jag sa ifrån till en spammare som höll på att vara dum  emot mig och jag sa ifrån nu snällt ungefär såhär :
Okej nu har jag ledsnat och jag vill inte ha nån i min omgivning eller så som håller på och är jävlig som du är. Det är så onödigt och nu ger jag dig chansen att lägga av. Om du inte gör det så kommer du nog inte att få vara kvar här och jag anmäler dig. Så ta denna chans och sluta håll på såhär emot mig och alla andra. Du tjänar ingenting på det du gör. Du kanske tycker att det är jätte kul men du återigen vinner inget på det än att du får en massa människor emot dig. Så kan du vara snäll och låta mig vara annars så som jag sa anmäler jag dig. God Jul!

Jag sa tom God Jul jag är för fin i mun ja Juste måste slå in Fredriks julklapp :O! Sen längtar jag till Nyår kommer att bli både mysigt och roligt. Hoppas alla tycker om maten vi ska ha :) Men det får dom fan göra x) Det blir inte så finmat kanske men det blir nått iaf :) Alla tycker väl om kyckling, potatisgratäng? Osv? Hoppas hoppas vi måste snacka ihop oss :)

Pepparkakor out!

Fan vad jag är dålig på att skriva blogg. Jag suger på det jag glömmer och är aldrig hemma. Men men det är sånt man får ta det är inte direkt så att man får betalt för att blogga. Och det skulle jag inte heller kunna få med tanke på att mitt liv inte är så spännande. Men det är bra iaf. Och det är inte alla som har det så bra som jag :) I Onsdags så varjag Malin Sara F och Sara H inne stan först för att käka kina mat. Inte dåligt om jag må så säga. Och sen så skulle vi in till krogen. Men det var så jävla dött i början att vi var tvungna att köpa en eller två cider sådär visst man kan ha kul utan alkohol men inte på people typ x) Men vi var inte direkt fulla eller så men det var skönt som en avslappning. Vilket påminner mig om hey Sara jag har dina kläder du ska få tillbaka dom x) Sen så hey igen jag vet eller har snackat med Fredrik om nyår och om ni vill hitta på nått så får ni också vara med :) Jag var tvungen att säga det annars skulle jag glömma bort det. Vi kan ju snacka om det lite mer privat sådär sen x) Jag åkte till Fredrik efter skolan igår så somnade vi typ vid halv 3 på eftermiddagen vaknade vid 5 åt mat och sen i sängen igen och låg och småsov lite x) Samma idag låg vi bara och tog det lungt. Det är så skönt att man inte behöver göra så mycket mer. Jag trivs så jävla bra ändå. I morgon kanske jag drar till Emil och bakar lite pepparkakor men jag vill bara ha degen inte kakorna för att jag har ledsnat på pepparkakor jag har ätit för mycket x) Men vi får se vad jag är sugen på att göra. Nej nu Harry Potter och sen snussedags. Man vet aldrig när det blir något skrivet här igen. Men see yah!

Piss


Jag är är lite sur eller nej jag är skit sur på min kropp jag hatar den! Inte för skavankerna eller så utan för att det var läge för den att bli sjuk just under lucian det var som om Gud sa nej men Miccis kan inte sjunga så vi gör henne sjuk. Och vad hade jag för sjukdom då? Jo! Jag hade så himla ont i ryggen och nacken att jag inte kunde röra mig jag tom grät för Fredrik och han stackarn fick ta allt skit han visste inte vad han skulle göra för det fanns ju inte så mycket han kunde göra. Och ont överallt i kroppen ni vet när folk inte kan ta i en för att det gör så ont. Sen så feber och så men då tänker man vadå hon kan ju sjunga för det men sen kom halsen som hade svullnat upp seriöst jag trodde jag var dödssjuk och hade 50 graders feber. Det är ju inte sant. Så igår så sov jag bara hela dagen. Skit kul för Fredrik. Men det är så är jag sjuk så är jag sjuk. Så jag var hemma idag och tror inte att jag kommer till skolan i morn direkt.  Men juste i Fredags så färgade jag och Emil håret. Lila vänta ni ska få se


Här har vi honom. Jag tycker att det var väldigt coolt. Jag diggar det. Man vänjer sig med det. I början skrattade jag bara men sen så efter ett tag så gick det bra och nu tycker jag om det. :)( Och jag har bara gjort så att det ser ut som hans riktiga hårfärg för att mobilen tog bort mycket färg ^^)


Juste när vi hade spexfoto så var jag Maulin och Lungan där. Jag och Maulin var skadade balbrudar medans Lungan var Svampbob Fyrkant :) Jag vill se fotona nu :)

Nu ska jag se på en film det står mellan typ terminator eller what a girl wants haha två heeelt olika genre. Men jag tror att det blir lite tjejigt faktiskt jag väljer nog det.


Gör mig glad.

Hum en intressant vecka i måndags åkte jag till Fredrik för att gosa lite innan jag skulle åka in till stan för att filma Jesus christ superstar. En intressant musikal ;P Och det påminner mig om att JONAS JAG VILL HA MINA 200 kr! Jag måste ha dom jag hatar att inte ha några pengar på mobilen! Och sen så hum tisdags åkte jag till Fredrik efter skolan och sen så lagade vi mat sov där. Åkte till skolan och skulle göra en massa omprov gjorde ett som jag inte ens visste att jag hade, sen åkte till Fredrik igen hade det ännu bättre. Sen nu i morse vaknade jag och jag bara mös. Sen vart jag avbryten över att min klocka i skallen sa: GÅ OCH DUSCHA DU SKA TILL SKOLAN! Så jag gjorde det pussade hej då och sen skolan. Jag har på dom här två dagarna varit på ett sånt usellt humör i skolan. Jag har fått utbrott och bara sagt: Tyst eller låt mig va. Jag har varit allmänt tråkig. Då är frågan vad är felet? Skulle jag  veta skulle jag rätta till det. Men jag vet inte jag är trött och har ont och mår illa. Sjuk? Måste jag kanske byta piller? Skoltrött? Hum svar ja tack! Och sen så i morgon ska jag och Emil färga lite lila i våra hår x) haha fy fan vad snygga vi kommer att bli. Sen lördag min Fredrik. Söndag Lucia. Och jag kan fortfarande inte låtarna! Haha jag kommer att låta som en utvecklingsstörd unge som försöker att prata.


Den här bilden gjorde mig lite gladare iaf ^^

Vad ska jag säga?

Jag vet inte om jag är här för att skriva nått eller om jag bara har allmänt tråkigt. Jag tror alternativ nummer ett!
Fan vad jag har det stressigt jag måste plugga och shiet men jag orkar inte jag vill bara ge upp och ha sovmorgon hela tiden. Vill men kan inte. Jag vill inte gå om ett år till iaf. Så jag måste klara det! Jag gäspar ett tecken på att jag vill sova! Jag måste försöka göra det nu annars kommer jag att vara död i morgon. Jag har slutat med dagens bott och topp jag vill men orkar inte. Så jag har slutat. Jag tänkte hum ska jag skriva nått mer? Så då tänkte jag vad är min första tanke. Och det var faktiskt solrosfrön. Hur kom jag då på det? Jo jag känner mig hungrig. Jag vill ha en macka. Men sen kom jag på att vi har bara mackor med solrosfrön i, som jag hatar. Såååå därför. Juste jag ska sluta svära. Det är så fult och min mor vill det. Så moder detta är till dig.


-bildtext saknas-

Lucia

Baaah i
* Fredags: firade Sara H, krogen, var lesbisk med Sara F, hem vid 3 sov hos Alex med Malin
* Lördags: Upp klockan 8 drog till Stockholm för att köpa julklappar med Alex,Malin och Emil. Skulle åka hem men jag och Emil glömde kassarna på Upplandsväsby så 200 åt helvetet plus 400 för mina skor jag har haft i typ 3 veckor. Bajs. jag och Emil åkte hem till mig. Jag och mor gjorde pepparkakshus. Somnade vid 20.00.
* Söndags: Vaknade halv 12 var trött åkt lunch med Emil vid 2 fick skjuts av Malins faster hem till Malin. Åkte till Vendelkyrka tränade Lucia. Skulle åka buss hem kom ingen buss mor kom och hämtade mig. Nu är jg hemma och ska kolla på OC från första början ^^

Och nu saknar jag Fredrik som ett as. Punkt slut.

Jag vet ...

.. inte vad jag ska säga. Jag är så mållös så det finns inte. Jag hatar Tierps sjukhus. Jag hatar att det inte finns så mycket man kan göra. Jag hatar cancer. Jag hatar att det inte blir som jag vill. Jag hatar att det inte är säkert. Jag har just nu väldigt mycket hat. Och jag känner att jag har anledning till det också. Även om folk känner att du har inte nått med det att göra hon är inte ens din släkting så är dom endå min familj. Mitt allt.
Tomten jag har en önskning i julklapp, bota den jävla skiten och låt henne bli frisk och pigg. Jag vill inte ha något annat..

DAGENS: Jag hatar att det blev såhär. Men hoppas att det går att ta bort det.
 

Hey ho!


Alltså jag är en sån fuskare jag har fått en chokladkalender av min mor bara det att den är ganska så tom nu och alla luckor är öppna x) Sorry mamma men jag har för stort godisbehov.
Måste hitta en snygg klänning vet ni vad jag kom på! Att jag ska fan kolla på nätet först och titta runt lite vill så gärna ha en fin klänning. Men som lugnan sa : Klänning? Du? Men du är ju en dude.
Så ja det kanke är ovant men klänning ska på! Hoppas jag :S Måste plugga -.- Jag får göra det när jag kommer hem i morgon ^^ Nej nu är det pirates på gång! Har väntat på filmen ett tag nu och nu jävla nu du nu kör vi. Tjo!



Cp miccis x)


Jag skulle leka lite på min blogg här och sen så råkade jag ta bort alla kort som jag hade så nu är det bildtexter utan bilder x) Haha dumma mig x)  Men nu börjar jag om på nytt känns det som så det är bra :) haha dumma mig x)
Men men det är väl intehela världen lite tråkigt men ja sånt händer äntligen har jag fattat hur man gör jag är inte helt nöjd men det kommer att bli bra så småningom så tycker ni att den ser ny ut hela tiden kan det stämma för att jag ska expremintera lite ^^



Här har vi ju henne den korkade lilla ungen i sin balklänning.

RSS 2.0