Minnen




Jag rotade i min garderob efter kläder tills i morgon och sen hittar jag Fredriks tröja och bara doften som är i tröjan som kommer från Fredrik gör mig glad. Så nu sitter jag och sniffar på denx) Det är sjukt att en doft kan påminna om något sånt fantastiskt. Det är ganska häftigt vad dofter och synvillor tränger in i långtidsminnet. Som en parfym får mig att tänka på hångel. Eller när jag känner lukten av apelsiner så tänker jag alltid på Sara, eller korta rutiga rosa kjolar då tänker jag alltid på Malin varför vet jag inte x) Och när jag ser Tele2 reklamerna så tänker jag på Emil för att jag fick ju en skit stor affirsch av Frank som fortfarande sitter uppe. Jag skulle kunna göra en låååång lista men det skulle säkert bara tröttna ut er. Snart har jag fått ner alla mina Disney filmer som jag ville ha så jag ska väl skumma igenom nån här nu. Jag vill se Alice i underlandet men den är inte riktigt klar och orkar inte vänta så länge. Så det får bli Herkules.

Juste jag kollade lite efter studentklänning och jag vill nog ha nått liknade av den här:

Mamma tycker inte riktigt om den stora roseten men jag tycker om den det gör den lite mer speciell. så jag ska spana som en tok. Jag ska ju in till stan på torsdag är det nu bestämt så jag får se om jag hittar några tycker och liknade så får vi se vad det blir.

got to go!


Hihi ni kan se min rollon ^^

Jag håller på att tanka för fullt för att jag måste ha en massa disney filmer innan jag inte kan ladda ner längre x) Annars kommer jag att ångra mig.  Det är allt från herkules till aladdin och björnbröder osv. Jag måste hinna tanka allt! Åhh vänner! Måste sticka! Meeeen snaaaart är det lov OCH Studenten! LÄNGTAR!

Lonley Girl

I lördags stack jag till en bakfull Fredrik som jag tog hand lite om. Jag är bra snäll ibland. Vi gjorde inte så mycket utan bara låg i sängen. Sen på söndagen så gjorde vi inte heller nånting hade vi inte åkt till Tierp för att handla hade jag fortfarande legat i min pyjamaströja. Det är så skönt att inte göra nånting jag menar det är helg så man ska ta det lugnt. Men jag blev rastlös efter ett litet tag och Fredrik ville sova middag men nej tro inte det jag är inte trött och då får ingen sova! Det luktar min nybakta kladdkaka. Vilket påminner mig om att jag måste försöka simma lite denna vecka. Jag ska höra med mor om vi ska ta i morgon. Annars får jag simma själv.  Idag har jag klippt ut mönster som jag kan använda till vår sylan med flickorna. Men jag ska kolla efter tyg för att jag vet hur jag vill göra. Så spännande ^^ Ska åka på onsdag tror jag. Vi får se hur jag känner. Men nu ska jag hugga in i min kladdkaka.

P.S I love you

Jag var inte så jätte trött när jag vaknade i morse vilket var lite konstigt med tanke på att jag fick ett samtal klockan 4 i morse av min pojke och han frågade om jag låg och sov x) Nej jag är alltid vaken klockan 4 på morgonen på lördagar. Han är bra dum x) Men vi bestämde iaf att vi ska leka idag så jag får väl vänta tills typ tre eller nått när han vaknar.
Jag kollade på P.S I love you och jag tycker om den riktigt hårt inte bara för att Jeffrey Dean Morgan är med utan för att den är så jävla sorlig. Jag grät kanske 100 ggr och för en normal person som skulle se den kanske det skulle bli kanske 5 ggr. Men jag kan verkligen tänka mig in i hennes situation. Urscha mig. Hopppas inte om jag gifter mig (nummer 10 på listan) att han lämnar mig genom att dö utav en jävla hjärntumör. MEN om han gör det då ska han göra precis som maken i filmen gör.  Annars får det fan vara.

Denna pudding skulle inte sitta helt fel. Vem kan säga nej till dessa vackra bruna ögon?

Saru?

Trööött jag kan inte förstå att jag kan vara så trött. I går efter bion som baj thä vej var bra jag skrattade ganska mycket men jag kunde ha skrattat mer men jag var lite trött kände jag men när jag satt där så njöt jag äntligen är jag med mina flickor igen ja + små pojkarna också. Men det var ju flickorna jag hade saknat. Och jag kanske pratade lite mycket eller lät mycket men det var för att jag var så exalteradbrahabaskit, så sorry om jag var dryg x)
 Men men sen åkte jag till Fredrik och där höll jag mig vaken i en timme men sen orkade jag inte längre så jag fick sova. Men jag vill inte sova för att jag låg där i hans famn och hade burrat in mig riktigt rejält men jag kan inte somna så för att då får jag panik för att jag har för lite plats och sen för att Fredrik snarkar ibland och andas högt.  Jag har inte varit hemma sen i måndags tror jag och sen nu när jag väl ska sova hemma så  hatar jag det, det värsta som finns är att sova själv. Så film nu och sen sova eller sova nu men då kanske jag vaknar vid 5 och det vore ju snyggt. 

Jag ska slåss i dina kvarter


OMG ITS ALIVE!

Jag är för bra snygg, blir nästan lite kär i mig själv. Jag skulle kunna vara med i en skräckfilm :O!
Jag ska snart sätta på en film eller försöka sova. Vi vet alla att det kommer att sluta med film.
Jag vill göra en överraskning till Fredrik, jag skulle göra det i morgon att jag skulle vänta på honom hemma hos honom utan att han ens visste om det. Men jag är så dålig för att jag avslöjar alltid mina överraskningar men den här gången var det för att jag var ju tvungen att fråga om han skulle hem eller om han skulle till Peter det skulle ju suga om jag sitter där och väntar i timmar och sen kommer han inte x) Men jag ska till honom i morgon och sen så är han så gullig att han lovar att se överraskad ut när han ser mig. MEN! För att göra det lite extra spännande så håll i er nu! så ska jag möta honom vid tåget! OCH! Det vet han faktiskt inte om. Hihihihihih jag är så påhittig ^^ Nej jag får bjuda honom på mat nångång eller köpa honom en blomjävel. Det måste han ju tycka om (: Jag är skit dålig på såntdär men jag har överraskat honom kanske tre gånger x) Med ost och kex, smörgåstårta och en nyfräschbäddad säng x) Jag är så romantisk x) Skulle inte ni vilja ha mig som flickvän? ;P




Undra om gräset är grönare på andra sidan?

Jag tycker inte om att sluta skit tidgit för att då har jag ingenting att göra -.- Så när jag kom hem så åt jag lunch sen så städade jag mor och fars stora garderob där det fanns skiit mycket kläder. Ni ska se hur fint det ser ut nu och mamma vart glad när hon kom hem, det tycker vi om. En glad mamma. Nu sex and the city vilket påminner mig om mina flickor, som jag förövrigt saknar och ska äntligen få träffa på onsdag (: För då blir det bio (: Kul kul Jag ska kolla efter hårfär jag vill färga färga färga. Inte bra för håret men jag vill så gärna. Måste hitta den billigaste hårfärgen bara. Det sägs att det är mood och at det är riktigt bra också. Så vi får se :)

Dr snuggles VS Svampbobfyrkant





Idag har jag tokkört dr snuggles från youtube. Från avsnitt ett till tio och varje avsnitt är en halvtimme långa. Så det blir väl lite mycket när man tittar på alla på raken. Men jag kunde inte sluta kolla för att jag tyckte om dr snuggles så mycket när jag var liten. Och då blir det nostalgi och man mår bra, det är som vissa är uppväxta med my little pony andra med he man eller nått liknande. Så det är alltid lika kul att titta. Jag ska kolla klart på svampbob. Det står väldigt lika där mellan snuggles och bob. Jag är barnslig hihi ^^

Baj thä vej jag saknar mina ungar i skolan känner jag. Alltså nu menar jag dom på Guc. Det känns lite konstigt att vara borta så länge ifrån dom. Men det kommer ju ändå bli så sen efter man har tagit studenten. Som jag baj thä vej drömde om inatt eller igår natt eller hur man säger. UNDERBART! Jag måste åka till stockholm och kolla lite klänningar ^^

High five!

Alltså varför kan folk inte förstå, är jag trött riktigt trött och bara sovit typ 4 timmar knappt det så blir man sur. Man kan inte vara glad hela tiden. Vill jag inte le så vill jag inte, vill jag vara trött så får jag vara det. Och jag kan ju inte bara sitta på mitt rum hela dagen bara för att ni tröttnar på mig för att jag är sur.Jag ska kolla på mitt svampbob fyrkant avsnitt som jag laddade hem. High five!

Jag insåg igår att jag ska sluta anta saker. Att Fredrik ska vara med mig bara för att jag inte har nått att göra. Han har också ett liv och vänner han vill träffa när han väl kan. Anta att vännerna tycker att det är okej att jag säger : Men jag ska kolla vad Fredrik ska göra först. Det är inte okej. Har man bestämt med en vän att man ska hitta på nått så gör man det. Spelar ingen roll hur sugen du är. Som igår jag ringde Emil klockan 19 efter jag och mor hade simmat. Och jag ångrar verkligen inte det, för att jag hade skit kul. Sen ska jag gå efter känslan när jag vill träffa Fredrik inte okej nu var det två dagar sen nu kan vi hitta på nått. Jag måste börja höra av mig mer för att det är alltid han som gör det. Men det blir som en vanesak har man nån som  hör av sig ofta så blir det att man väntar på att människan ska göra det.

Jag älskar verkligen Fredrik och skulle han dra till Örebro till sin utbildning så följer jag med. Skulle han dra till Kina följer jag också med. För att jag vet att nån som Fredrik skulle jag inte kunna hitta igen. Jag tror jag nog inte har träffat nån som honom förut. Som blir glad för min skull när jag kan bajsa, eller stolt över mig när jag lagade mat på nyår ( med hjälp utav mina vackra assistenter) eller stolt över mig när jag säger att jag har dragit tummen ur arslet och börjat simma. Eller ser på en gång när nått inte är okej, och gör allt för att han ska få mig att le igen. Så han är värd årets ros.
På tal om utbildning jag måste börja söka. Och jag är så osäker på vad jag ska göra hur jag ska göra och allt :S Det är skit jobbigt. Jag vill ju veta var jag ska söka  nånstans också.

Snuskhummrar

Det blev en enda stor sockerkaka istället för att jag får lite halsbränna av smeten. Jag älskar smet så det är lite tråkigt.
Kille 15 år -" Jag kan göra en smet till dig ge mig några minuter bara baby höhö" Nej men alltså smetar som är gjord av kakor. Ni förstår hur jag menar x) Måste städa mitt rum men orkar inte. Tar det i morgon istället ^^

minisockerkakor?

Mhm jag vaknade tidigt idag typ halv 10 eller först av min mor när hon gick upp och kände mig pigg men jag tänkte nu ska jag fan sova närjag är ledig och då vaknar jag halv 10. Sen hörde emil av sig halv 12 och frågade om vi skulle leka jag tackade ja, men när jag stod där i duschen som luktade curry så kände jag att jag inte orkade cykla ner och dumma mig. Jag ville leka men orkade inte. Så jag ringde upp och vi kom fram till att vi har ju helgen på oss eftersom jag inte ska göra nått speciellt eftersom det vart avbokat antar jag. Jag sitter och skakar jag tror nog att jag måste baka mig en sockerkaka. Det är jag sugen på. Eller bara smeten x) Jag får äta smeten och göra några små sockerkakor x) Blir inte det som muffins? Upp till bevis.

Dude looks like a lady


Jag älskar mina nya trosor som min mor köpte till mig ^^

Det ska bli så skönt att inte vara på praktiken i morgon jag känner mig lite sliten så jag ringde in och anmälde mig sjuk. Men i morgon måste jag läsa lite sen måste jag städa mitt rum. Man kommer knappt in. Och det är skit dammigt. Sen ska jag spela lite på playstationet det var ett tag sen. Jag kommer säkert inte orka göra nått x) Men ska försöka hålla mig lite sysselsatt och om jag orkar kanske Emil men vi får se. Nu ska jag kolla på Kalle och chokladfabriken jag har inte sett den förr eller jo början men sen vart det inge mer -.- Så jag hoppas att det är nått sevärt.

Do me before breakfast

Hum jag sa att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag men jaaa det blev visst klockan halv 3 tror jag men jag kollade på coyote Ugly. Jag hade glömt hur bra den är. Have a nice day.  Nu är jag lite kär i australienare. Sen har jag varit duktig idag jag fick ta en egen grupp för att lära typ 10 barn att göra japans stickning eller vävning eller vad det nu heter. Och jag gjorde det för första gången igår lite snabbt bara för att lära mig. Och för att bara ha gjort det en gång så var jag jävligt duktig. Det tyckte tom ungarna x) Men jag kännde mig lite varm idag kan ha varit att man var lite trött eller så kanske det var feber men sen när jag sa det så säger min handledare Pia: NEJ! Du får inte bli sjuk! Vi behöver ju dig! Haha they need me! Nej men det är kul att höra. Men om jag skulle bli sjuk nu skulle jag få skuldkänslor. OCH jag måste bara säga att vara ledig på fredag ska bli jätte skönt. Fast jag kommer nog bara vara hemma och dumma. Det är naaajs. Baaah trött måste hålla mig vaken så att jag kan somna sen senare.


Hårfrisyrer

Jag har ju alltid undrat om jag skulle passa i kort hår eller om jag skulle vilja permeneta mig och jag tänkte men det måste ju finnas nått sätt att kolla det så jag gick in på Taaz.com där det finns hur mycket som helst. Så jag knäppte ett kort  snabbt det är därför jag ser ut som en ja zoombie, men skit samma, det finns smink och shiet så jag tog på det så att det inte skulle se lika hemskt ut. Men ja hittade inte riktigt den frisyren jag ville ha. Men gå in där och kolla det är jätte kul :)




Elvis Frisyren måste jag bara få visa x) Och sen kommer guldlock x)

 
Den här frisyren har ju typ alla skit tråkig.          Jag passar nog bättre i brunt?

Gråter elefanter?

Jag låter kanske jättesmörig, men jag tycker om dej (: Du gör mej pigg & glad & du hjälper människor att komma upp istället för att trycka ner dom (Som många andra gör). Du är jävligt speciell på ett bra sätt & jag älskar dej <3

Alltså har inte jag världens bästa människor och vänner runt om mig. Fy fan vad glad jag blir av att läsa detta lite tårögd kanske till och med. Detta betyder så jävla mycket för mig. Även om man kanske ser sig själv som en bra vän är det alltid bra att få höra det också. Tack Sara för allt och tack för att du har kommit tillbaka till mitt liv. <3

Idag slutade jag 11.30 och när jag kom hem från praktiken var jag så jävla trött så att jag somnade och vaknade igen klockan tre. Precis i tid för tyra banks show. Henne skulle jag vilja ha som vän. Det skulle vara en rolig och man skulle alltid lita på att hon skulle säga vad hon tycker. Och det tycker jag är så bra med henne och gör att man tycker om henne ännu mer. Sen vid 4 ringer min mor och undrar om jag ska med till stan så vi åker en liten tripp dit och kollar runt och handlar. Även om jag var skit trött så var det skönt att göra något. Jag älskar när folk tar med mig även om det kan vara till affärn bara. x) Jag måste somna tidigt i dag så att man orkar med alla barnen. Men dom gör mig också glad. Men jag skulle behöva ha en liten dos av flickorna! Malin kom hem och sarorna vi måste träffas snart! Saknar er babes!

Tack för mig

YES Äntligen klar med psykologin ahh det känns så jävla skönt. En sak att bocka av på listan! Nu måste jag bara plugga på samhället och klara dom två proverna där sen blir det dunder!
Jag låg i går och funderade två på natten att jag tror nog att det är mig själv  jag tvivlar på att det är nog en del som gör att jag känner som jag gör. Men sen så satt jag och tänkte men vänta här varför tvivlar jag så mycket på mig själv.

 Jag får mina vänner att skratta, min familj, min pojkvän. Så lite rolig måste jag väl vara. Jag ställer upp för mina vänner, gör tjänster om folk frågar, ger beröm och komplimanger, det måste ju betyda att jag är snäll.

 Folk ger mig komplimanger, jag menar inte att jag är världsful, jag är nöjd med mina ögon och leendet ibland kroppen växer man i och jag ska ju börja simma men jag är inte fet, så världsful kan jag väl inte vara.

Jag är påhittig när det gäller att göra en produktion i skolan, jag får mer än G i några ämnen. Jag har bara två ign, så lite smart måste jag väl vara.

Okej nu har jag kommit fram till att jag är rolig, snäll, inte så värst ful och lite smart. Vad mer kan man önska sig? Det är ju inge fel där. Ja visst har jag dåliga sidor jag kan bli sur och grinig för mycket, jag säger vad jag tycker och det är inte alltid bra kanske, jag kan vara elak och klaga på folk. Men vi alla har våra dåliga sidor jag har säkert fler mer kan inte komma på. Men det jag vill komma fram till är att jag är nog inte så dum ändå. Jag är bra som jag är. Och på måndag eller så börjar mitt nya liv. Jag ska ta tag i skiten och sluta tycka synd om mig själv. Det har jag ju insett att jag har gjort hela tiden. MEN! För det tänker jag inte bli hård som en sten jag tänker gråta till filmer och om jag blir upprörd så tänker jag ta tag i det på en gång en tår kan komma där med men jag ska försöka. Tårar räddar inte alltid en.Nu ska jag och min mor åka och sola! Så ni får ha det så bra och hoppas att ni inte tycker att jag var allt för jobbig. Men jag är sån och jag tänker inte ändra på mig.



Snälla snälla Snälla

Jag blir besviken på det svenska folket! La voix? Sluta upp nån blond operatönt som ska vinna för oss? Nej Snälla med Caroline Af Ugglas skulle det ju vara, lyssna på texten, hennes röst och sen tänk den på engelska . Skulle vara den bästa! Då skulle jag be alla mina vänner på nya zeeland ringa, men sen kom jag på jag har inga därifrån så det skulle inte gå så bra men jag skulle vara nöjd iaf.



kissa!

Jag är så jävla uttråkad jag vill göra om min blogg för att den är tråkig så jag sitter på paint och försöker att göra en hyfsad men sen när jag är klar så tycker jag inte om den så jag kastar skiten x) jag har suttit i två timmar och försökt gjort nått. Meeen ja det blir inte alltid som man tänkt sig. Men jag vill göra om den iaf. Den är tråkig. Jag vill ha en annan bild. Men det är svårt när man får leka med paint och inte har nått annat x) igår smörgåstårta, idag ingen tårta men en massa kakor, i morn smörgåstårta. Sen nästa vecka smörgåstårta. Skit mkt x) Idag skulle vi köpa simkort men mor hade inte taigt ut tillräckligt med pengar. Men hon har sagt och lovat med pinkyswear att vi ska köpa i morgon annars är hon en ljugare! Och det tycker vi inte om. Men ett steg närmre till min drömkropp x) Eller dröm och dröm men iaf att det inte putar ut och skit. Alltså så att jag själv är nöjd. undra om jag ska sova, igår försökte jag kolla på twilight döda mig inte nu men jag tycker inte att den är speciellt bra :S Den liksom är lite seg. Första gången på bio var den väl okej, men jaaa äh det blir väl nått annat skit.

Tack och hej

Jag kommer nog råka ta livet av mig av oro om jag inte slutar oroa mig. Meeen det sitter i. Jag litar på den ena till 100% den andra 50. Hoppas att du förstår mig.

I morgon så blir det först praktik sen ska jag vara "titta så att barn sköter sig vakt" under några timmar bara jag ställer upp för att vara snäll. Hörde ni! JAG STÄLLER UPP FÖR ATT VARA SNÄLL!!! Så jag kan vara snäll när jag vill. Sen hade jag inget planerat heller så då kan man alltid ställa upp för dom andra som har lite kris. Det är cpkallt i mitt rum. Jag måste leta jobb. Och nej Sara jag tänker inte jobba på vendelgården med gamlingar ;P . Jag måste bestämma mig om jag ska börja plugga. Jag vet vad jag vill syssla med. Men ja om jag ska följa det eller om jag ska gå hemma och inte kunna göra nånting.Nu blir det Twilight.

BaRN ÄR ALLTID BARN

Alltså jäkla ungar egentligen får man inte säga så men jag får psykbryt ibland. Först hade jag bild med en femma sen fick jag reda på att jag skulle ha syslöjd med samma femma i två timmar. Och dom springer och lyssnar inte. Men ändå när dagen är slut så känns det så himla skönt att man har gjort något bra. Sen att tom elev säger att de tycker att man är bra. Och att dom tycker att bara den timme som jag håller är kul. Visst är det smör men det är alltid kul att höra. Man blir glad. I morgon blir det inte lika jobbigt och sen ska jag gå till Fredrik efteråt. Jag har inte sovit hemma sen i fredags. Underbart. Jag älskar att sova borta.

Mercy


Idag var jag lite trött jag vaknade 5.30 utav att jag hörde Fredriks mor snarka och sen att Fredrik hade en buse i näsan så det tjöt lite -.- Lyckat . Igår så var jag och sarorna på musikens hus. Vissa hade verkligen talang och andra hade talang bara man tittade i taket. Och andra jaaa kan man diskutera. Men det är ju det att alla är inte bra på allt utan alla är bra på nånting. Ni var jätte duktiga alla som ställde upp (: Snart ringer min klocka då ska jag upp klä på mig och iväg till praktiken först sen till min andra "riktiga" skola för att gå på möte pga att jag är korkad och inte fattar uppgiften. Så ska bli kul och se om några är kvar i skolan och träffa dom. Juste idag ska jag leka med Emil också. Får se vad vi hittar på :)









Hjärtat som ser så glad ut x)

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Kommer ni i ihåg att jag sa att jag saknar fredrik. Ja jag gör ju det typ jämt men just nu ligger jag bredvid honom i peters soffa. Hur kommer det sig? Jo min lille fredrik ringde mig klockan tio i 3 och ville prata och sen på något vänster så övertalade han mig att jag skulle gå upp till vägen så att han och peter kunde hämta mig halv 4 4 på morgonen :-P. Visst var det mysigt men jag var tvungen att smyga ut och det gick ju bra. Det var kolsvart och nån jävel hade ställt damsugaren utanför mitt rum. -.-

Jag ger dig min morgon.

Baaah magont jag har käkat skit mycket choklad och chips så nu har jag apont i magen x) Hatar varör kan man bara inte sluta när man vet att man håller på att spy och vet att man får ont i magen. Jag saknar min Fredrik lite grann här. Det skulle vara mysigt att ha honom här faktiskt så att jag skulle kunna få lite mys och kärlek.
Åh juste jag har kommit på lite saker som jag vill göra många är ju själklara saker som att flytta hemifrån, skaffa jobb osv. Men sen har jag köpa en eltandborste och tatuera mig resa utomlands med vänner/pojkvän. Men jag måste fylla ut lite. Jag ska kolla lite på saker som man kanske vill göra innan man dör. I morn ska jag försöka att ta sovmorgon och försöka att inte vakna av pappa som skriker och sjunger eller mor som säger åt honom att vara tyst. Det är min morgon -.-

Let the game begin!

Det där var det näst  jobbigaste som har hänt mig. Vill aldrig mer igen!

Helgen är snart här och vad ska man göra? Alla är borta eller upptagna. När jag väl ska börja ta tag och försöka att hitta mitt sug efter att göra saker så skiter det sig. Det blir väl en plugg helg då. Kul lyser verkligen upp för det. Jag önskar jag hade nån. Nån som kunde säga kom igen vi gör nått crazy vi gör det här!  Och jag skulle bara följa med och ha det kul. MEN man kan ju som jag har sagt många gånger förr inte alltid få som man vill. Jag ska skriva en lista på saker jag vill göra innan jag dör. Det ska vara saker som man verkligen kan göra. Och sen försöka att uppfylla alla. Jag kommer säkert inte att hitta på nått kul men jag ska försöka.  Jag har några saker på hjärnan iaf. Så vi får väl se hur lång den blir  (:

not again

Jag känner mig som en dålig vän.
En riktigt dålig vän.
Jag säger men vi kan ju hitta på nått i veckan! Jag slutar ju ändå så tidigt. Men det är ju det att jag är så trött efter praktiken och helger vill man ju bara ta det lugnt eller hitta på nått skit kul. Och då känner jag mig dum för att jag är ju med Fredrik efter praktiken. Han orkar jag minsann med! Sen har du börjat sluta höra av dig till mig. Och det gör ju ännu mera ont. Jag känner att det här känns inte bra. Det känns som om nått måste göras. Jag vill framför allt inte förlora en vän till. Det orkar jag inte och framför allt en som står mig så himla nära. En som skulle kunna vara min bror. Men hur ska jag kunna göra nått om jag inget får veta om jag gör nått fel?
Gud om du finns varför gör du såhär mot mig?

hummmmmleedum

Ja jag skulle ju baka var det ja, men ja det gick som det gick och dom smakade bajs och var tvungen att kastas.
Jag hoppas jag kan sova nu ikväll, och jag har läst ut min bok. 14 år Till Salu heter den och handlar om en tjeje Tessan som prostutierar sig för att hon har en sån ångest. Jag rekomenderar den faktiskt MEN vill varna känsliga att det kan vara lite hemska saker som står i boken. Den är hemsk. Och sen vart jag förvånad att i slutet av boken står det att hon flyttade till Örbyhus. Jag var tvungen att läsa det tre gånger för att fatta. Det var lite coolt. 





Men men måste hitta en ny. Mor gav mig några böcker så ska kolla igenom dom så får vi se. Innan jag dör tror jag att det blir . När jag har läst ut den kan jag säga vad den handlar om. Måste bara säga att jag var duktig och pluggade! Det var duktigt! Och sen har jag möte på måndag så jag måste till skolan -.-
Åhh hungrig.



SÖTSUG!

Ni tjejer vet ju att vi har ju ibland lite sötsug en gång i måndaden sådär... Ja men bara det att jag har det nästan varje dag, sååå jag orkade inte gå till affären utan bestämde mig för att baka lite, sen såg jag att vi inte hade någe ägg så då tänkte jag men det måste ju finnas kladdkaka utan ägg. Visst fanns det de! Bara det att när jag skulle ta fram kakaon så fanns det inge kakao heller! Sötsuget fanns kvar och vi hade inge ägg eller kakao. DAGENS ILANDSPROBLEM 2000! Men jag kokade ihop lite och så nu liggor dom där i ugnen mina så kallade muffins. Smeten var inge god så jag antar att själva "muffiserna" inte kommer att vara det heller. Juste jag stannade hemma idag från praktiken min mage krånglade lite men i morn så ska jag försöka att ta ett nytt tag! Tabletterna fungerade bra föresten jag sov klockan halv 10 om inte kvart över 9. Så det kändes bra, men det känns som om jag inte har sovit ut riktgigt att jag måste sova lite till.

Mina muffins bubblar. Det ska dom väl inte göra?

good night sleep tight don't let the bedbugs bite

Jag hatar vårat internet ibland. Just den här dagen då när jag väl sitter så fuckar den sig bara. Men det gör nite så mycket just nu när jag ska sova snart. Jag har fått ett godnatt piller av mor så att jag ska somna ganska tidigt idag och hoppas att jag vaknar pigg och glad i morgon. Baaah jag ställde klockan på 06.50 nyss. NEJ! jag har sovmorgon! 07.50 blev det då. Om jag hade sovit hos Fredrik hade jag kunnat ställt den på 08.30 men men det är så när man bor i skogen och måste gå. Nu tänkte jag läsa lite samhäll. Sen kanske min bok om inte jag blir akuttrött. Då ska jag skita i allt och bara somna in.

God natt alla!

If it makes you happy

Jag har sovit hos Fredrik nu i två dagar och jag kände idag efter praktiken att jag inte ville hem. Men jag måste för att jag måste börja plugga på samhäll. Men känner njaaa inte idag, idag ska jag bara slappa och sen så ta morgondagen som den kommer i morn. Idag hade vi 5:or och fan vad jag tycker att dom är dryga dom lyssnar inte för femöre sen när lektionen är slut. Jag är helt slut! Jag orkar inte! Jag känner det att jag är helt utpumpad. + att det kom en till 5:a efter det! Jag ska börja gå och lägga mig klockan 9 nu framöver, och inga powernaps.
Men sen kändes det lite bättre när man fick ett medelande helt plötsligt.
Torkel: Jag älskar dig!
Det betyder jätte mycket för mig och jag älskar när man får sånna saker bara helt huxflux. Eller om han skulle bara ge mig en maskros så skulle jag nästan börja gråta för att jag tycker om det så mycket x) Jag kan nästan börja gråta när jag får ligga i hans famn för att jag är så glad. Löjligt? Jag vet men det är för att jag är så glad. :D




I måndags åkte jag in till stan för att köpa mina skor, sen vart det ett par byxor och en slags jackaktikskinsak x) allt det för 249:- Det tycker jag var ett bra kap :) (dock inte linnet)



RSS 2.0