IKEA

Idag så åkte jag och min mor in till Uppsala för att jag behövde köpa en klädhängare till mina kläder för att alla ligger typ på golvet. Men jag hade fel skor att gå i fan klackar och fodrade stövlar. AJ och VARMT! Men jag visste ju vad jag skulle ha så det gick ju bra. Men när jag går där så vill jag ha det, det ,det och det så det är inte så bra för mig att gå på IKEA jag köper bara idiotiskt mycket onödiga saker. Men jag köpte bara en kudde som jag faktiskt behövde ja plus mitt klädställ och galjar. Som jag skulle ha köpt mer för att jag har tydligen mer kläder ändå. Och nu vill jag bara köpa mer x) NEJ JAG SKA SPARA MIN LÖN!
Jag har varit duktig och lagt undan 2000 den här månaden så nu är jag uppe i 6000kr som jag inte riktigt vet vad dom ska gå till. Något kul i sommar och självklart utlandsresa med Sara.

Jag tänkte bara visa lite sådär hur det blev :) Men det är inte fint och jag har en röd matta jag vet och sen hum juste jag knäppte med mobilen hittade inte kameran. Men ni får se iaf. Och ja det ser så här stökigt ut jämt typ för att jag är inte hemma och när jag är hemma letar jag kläder till att jag ska sova hos Fredrik :P Sen måste jag ha lakan över dörren annars blir det skit kallt här inne nu när det är kallt ute ^^

FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER

Bilbesikning

Jag var faktiskt duktig idag. Jag vaknade nio och bestämde mig för att gå upp, jag var tvungen att duscha. Så att jag luktar fräscht när jag träffar Saris idag. Vi ska till Tierp och besikta hennes bil. Det känns som om dom kommer att få dumförklara allt för oss x) Men det går ganska så snabbt. Sen så ikväll ska vi in till stan för att se Simons spelning. Det är inte riktigt min musiksmak men jag ställer upp för Sara och hejjar på Simon fast han typ inte kommer att höra något antar jag x) Efter ska jag till Fredrik han lovade att jag fick sova hos honom det var snällt tyckte jag.

Så nu är löshåret i och sminket (och jag har vanliga riktiga jeans på mig! AJ!) på så nu är det bara att vänta på att Sara ska komma. Jag tror jag ska kolla på några vänner avsnitt så länge :)
See yah

Död människa i sängen

Nej då det är bara jag.
Fredrik har åkt till skolan och jag sitter här hemma och väntar på att han ska komma hem. Tror nog att jag ska städa lite här det gör jag alltid när han lämnar mig själv och jag lovade att diska igår så det måste jag också göra -.- Jag måste bara till arffären först.


Jag jobbade hela helgen. Och i lördags så skulle vi tjejer träffas, sarorna och hanna änd me. Jag jobbade över en timme sen kom dom hem till mig. Vi gjorde fruktsallad och pratade tjejsnack. Önskar att vi kunde ha mera sånna kvällar för att man blir så glad av sånt. Sen så skulle vi kanske åka och bada tunna men det bestämdes ganska så snabbt att vi skulle göra det. Jag ville först inte dricka eftersom jag skulle jobba på söndagen. Men vem kan säga nej till lite alkohol och en söt Sara som kan övertyga en med bara ett snälla x). Jag är så lättfotad ;P

Men jag tänkte faktiskt inte dricka så mycket bara kanske några glas i början sen hålla mig borta ifrån min box. Men det är ju lätt när man ska köra ölspelet och man har inte ätit speciellt mycket. Då blir man lätt rund under fötterna. Sen så mutade Sara mig med en pizza om jag drack mer. Och hon känner mig så väl den där. Men det blev lite för mycket och ja vi kan bara sammanfatta allt såhär: CRAZY!
Jag åkte sen hem med Hanna, eller hon skjutsade hem mig. Och det gick vingligt upp för mig branta trappa jag slet av mig kläderna. Hade tydligten ringt Fredrik och sen spydde jag två gånger x). Sen dagen efter så var jag bara lite trött i början men sen under dagen trött grinig och hungrig. Stackars Amanda x)

Men nu har jag lärt mig något iaf : ta aldrig med mig min bag in a box.
Jag vill inte gå ut jag blir deppig av all snö. Men jag måste. SKit tjejgrejer.

I still got it

Cause im driving one of your cars

Jag kan fan inte sova själv längre. Skit Fredrik. Nej han är inte skit, han är bra. Men jag behöver ha någon som andas här och ligger bredvid mig. I tröst så sa han att jag skulle få en skiiit stor nalle. Men ja det hjälper ju inte direkt han får sätta i någe skit i den så att det låter som om någon ligger och andas bredvid mig.

Kört har jag gjort idag. Inte bara med mor och lillebror utan med Sara också! Det gick mycket bättre med Sara. Eller jag fick ju köra på stora vägarna med mor men jag kunde starta och skit mer med Sara. Hon är en bättre lärare än mamma för att hon förklarar så mycket bättre på mitt sätt så att jag förstår.
Och Sara det var en tant!
Tur att jag älskar att åka bil för att idag har vi åkt på en liten road trip jag också Sara x) . Men det blir alltid Tierp för oss två. Men den här gången var det faktiskt nödvändigt. Vi skulle köpa biljetter till sista april på möbeln. Hoppas det kommer mycket folk.
Jag ska jobba i morgon och sen så funderar jag på att knacka på hos Fredrik och säga hej.

Nej nu måste jag gå in till huset och göra mina behov. Var är mitt ute dass?


.

Jag hatar att komma på rubriker det är skit svårt. Så det blev en punkt idag. Ohhh spännande!

Jag ställde klockan på 10 idag för att jag ska jobba i morgon och då vill jag inte vara skit trött i morgon för att jag ska vara uppe länge ikväll. Jag har somnat kanske 3 nu dom här dagarna jag har varit ledig. Inte bra!
Sen har jag en sån jävla träningsverk. Jag skulle leka lite och gjorde övningarna från Jordan workout blahabla. Och jag vart trött redan på uppvärmningen och jag svettades som en gris. Så bra måste det ju vara. Bara det idag när jag går i trapporna. SKIIIT ONT! Det var länge sen jag hade en sån här träningsverk. Jag tycker det är skönt ändå lite men nja jag skulle nog vilja kunna gå normalt x).

Jag skickade iväg ett mess till Sara och frågade om hon ville med ut och gå men hon svarar inte så då får jag väl gå själv. Det går ju det med men det hade varit kul att träffa Sara och sen sällskap är alltid bra. Så nu funderar jag om jag ska chansa och gå en bit för att jag känner mig lite krasslig. Eller om jag ska ta det lugnt idag? Jag måste få bort min energi lite grann så att jag kan somna fint i kväll. Vi får se hur det blir. (Jag kommer inte gå) . Det är ju ganska fint väder.

Äh vi får se.

Sara jag behöver dig som säger att jag måste ut och röra på mig! x)


My Girl

Jag skulle faktiskt skriva igår men sen så dummade min dator sig. Inte för att jag hade något intressant att berätta eller så men jag tänkte vara duktig att skriva som jag gör ibland, var tredje dag x) Men men jag skrev typ att:
Jag är avensjuk på Sara jag vill också ha en ny dator.
Sen vill jag åka till IKEA.
Jag vill ha sommar så att jag kan få cykla i shorts och linne. Ohhh eller klänning. Mmmm..
Sen vill jag åka utomlands med Sara, ja Sara du är med överallt men så är det att vara en del av mitt liv ;P. Jag planerar in dig i saker som inte ens du vet. Du ska åka med mig till Rullsand och campa. Du ska cykla med mig. Du ska bada med mig. Haha stackare. Du kanske inte vill det nu men jag tvingar dig till det när sommarn väl kommer x).

Vadå jag saknar inte Sara?

 

Jag saknar mitt blonda hår lite. Det var ju ganska så fint. Inte då var det de men nu tycker jag det. I efterhand x) . Ja hum jobbade idag. Ledig i morgon sen jobbar jag igen fre-sön. Så två dagar ledigt. Det är väl okej. Jag täntke att jag skulle städa här uppe lite men sen så hade jag lite tråkgit nyss så jag gjorde det nu. Fan jag ska inte göra saker på kvällarna. Titanic ska jag också kolla på. Bah jag har typ 300 bloggar att läsa.

Jag skriver nog i morgon om min roliga dag x)


I cant sleeep

I wanna take a ride on your discostick.

Jag kan verkligen inte somna. Eller jag kunde det för en stund sen fick jag ett medelande sen så efter en stund så kunde jag inte somna. Och Fredrik vill inte underhålla mig eller komma hit till mig för att han säger att han kan dö? Yeah right lite snö dödar väl inte? Eller?

Sen har jag glömt min hårddisk hos honom också jag har inga filmer att titta på så kuuul. Det som är skönt att bo här uppe också är att jag kan spela en massa musik här uppe så mycket jag vill. I huset så var det så tunna väggar så hade man lite högt på tvn så kom dom och sa att man skulle sänka. Kanske ett eller 7 avsnitt av vänner blir bra nog att kunna somna. Jag har ställt min klocka på 10 så att jag kanske kan somna i morgon i skaplig tid.

Gonatt alla som har tänkt sova.

Allt hänger på dig.

Ursch jag hatar att inte ha ett heltids jobb. Nu ska jag få jobba den 12,13,14 sen så vet jag inget mer. Det suger ganska så hårt. För att jag vill ju ha mer pengar så att jag kan göra saker.
Dag 3

Jag vaknade först vid kvart i 10 eller min mobil klocka ringde då. Men jag kände att jag var lite tröttare. Så jag sov till halv 1. Skönt men nu är frågan vad som ska ske just nu. Det snöar och blåser ute så att jag känner inte för att gå ut och gå direkt. Jag har lite saker att streama på Internet så det får väl bli det som tittas på idag med.
Bror gör lite hamburgare undra om jag ska kanske ta mig en liten bit jag med.. Vi får se.

The Silence of Death

Kom hem från Norge i måndags natt skönt att komma hem dels för att man har saknat hemmet och sen för att bli av med den långa resan hem som jag trodde aldrig skulle ta slut. Hur ska vi sammanfatta denna helg då? Jo jag tror nog att allt har varit med skratt, gråt, blod, svek men även en doft av kärlek. En ganska bred blandning helt enkelt. Men jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit. Det har varit en upplevelse och kan fortfarande inte förstå att dom inte fattar vad vi säger. Det är ju dom som inte kan snacka tydligt och säger att golvet er glatt när det är halt och skriver billetter på sina biljetter. Jisses vad dom ska krånga till det.

Nu kommer det att kännas konstigt att sova själv har inte gjort det sen i onsdagen förra veckan. Det är högst ovanligt. Jag brukar sova själv ganska ofta. Skönt kommer det nog vara första natten men sen i morgon kommer jag att vilja åka bort igen. Packa upp ska jag göra i morgon. Sen så har jag inte så mycket mera planer antar att jag inte kommer att få jobba så mycket heller den här veckan. Så det kommer att bli en skit seg vecka. Jag får väl leka bland all snö. Och kanske ta lite promenader. Pfff like that gonna happend. Det är inte lika kul att gå själv.

Ja sen då? Sen har jag faktiskt inte så mycket mer att säga. Jag skulle nog kunna åka till Oslo på sommaren det verkar vara en jätte fin stad då! Så det skulle vara en upplevelse. Med det säger jag god natt för mig jag har omkirng 270 blogginlägg att läsa man det blir nog i morgon det med.

Gosse natt.


RSS 2.0