Micaela som jobbar på MAX!!

Ja det vart inte som jag trodde idag. Jag skulle ju kanske till stan men jag kände att jag inte orkade. Jag har tvättat löshåret idag iaf! Men det visste kanske inte ni men nu vet ni, helt ointressant. Men jag gör typ ingenting. Lekt lite med datorn.

Sökt jobb har jag gjort. Vilket behövs. Jag måste ha ett riktigt jobb för att nästa månad kommer jag inte få mycket alls. Men det är så att jobba inom städ på hotell. Vilket suger. I morgon ska jag jobba iaf. En dag sen ledig igen! YEY! Not.

Sen måste jag till banken och skapa ett sparkonto. Bah jag kan inte hantera mina pengar och jag som vill göra så jävla mycket. Nu ska jag trösta mig med Family Guy.

I SAID GOODAY!

Hata blogg.se

Den är bara cp och gör inte som jag vill att den ska göra. Okej jag har inte skrivit på ett tag men jag orkar inte skriva allt. En bra jul iaf fick en externhårddisk som jag ville ha.
På julafton var vi hos Peter drack lite umgicks sa god jul.

Sen har jag handlat på mellandagsrean och tror jag ska åka in i morgon med. Men det vet jag inte än vi får se. Jag skulle behöva lite saker.

Igår var jag, Sara H och Sara F på krogen. Skit kul hade vi. Och sånt tycker jag är kul alltså att alla tre har haft det kul. Vaknade hos Sara och åkte hem sen har jag typ bara installerat antivirusprogrammet så nu kan jag sitta vid datorn när jag vill.

Och nu ska jag kolla på film, flickan som lekte med elden, och hoppas att Fredrik hör av sig till mig någongång jag kan ju också själklart göra det men jag vill att han ska görat x) det blir mysigare för mig han leker ju med Ville så jag vill inte värka som den desperata flickvännen.

2 dagar!

Nej jag ska inte fortsätta med mitt nedräknande men jag kommer inte på några kreativa rubriker och orkar inte sitta och tänka ut sånt för den delen heller. Jaha nu sitter jag här själv. Igen. I Fredriks lägenhet. Igen. Han har dragit till sin far och jag vill inte gå hem så jag väntar på att min far ska ringa mig för att plocka upp mig x) Det är faktiskt skit kallt! -10!

Igår så firarde jag och Fredrik egen liten jul vi lagade mat lite sent kanske vi åt vid 21 men det var gott. Vi öppnade varandras julklappar. Han fick sin brödrost och vitlökspressare eftersom vi båda älskar vitlök. Av honom fick jag 200kr i presentkort på guldfynd vilket jag hade önskat mig då har jag råd med min klocka som jag ville ha.  JAg sitter och funderar på om jag ska dammsuga lite här det ser ut som en svinstia. Fast jag har diskat det får räcka. Det är Fredrik som skitar ner så förjävligt. Bädda sängen kan jag göra x)

Ja hörrni snart är det jul. I morgon ska jag träffa flickorna vilket jag tyckte var väldigt snällt av dom att fråga om jag ville vara med. Och jag vill ge sara min julklapp jag hatar att ha saker hemma som jag ska ge bort x) , inte för att det är något märkvärdigt så men ändå.

Nej nu bäddning sen kanske lite nudlar. Vi får se.

3 dagar!

Det är sjukt hur tiden går snabbt. Och jag har absolut ingenting att göra. När jag ligger och sover själv hemma så kan jag inte somna det är helt omöjligt. Jag somnar kanske 3-4 jämt! Men om jag leker med Fredrik kan jag vara trött redan vid 23 han tröttar ut mig genom att bara prata med mig x) Det är ganska otroligt.
Igår så åkte jag och Fredrik hem till mig för att vi skulle baka pepparkakor. Men farfar och pappa skulle visst baka mommabröd som dom gör varje år till julafton så jag fick hjälpa till lite där och jag måste säga att få deg att bli rund som en pizza är omöjligt! Men sen vart vi klara där och jag och Fredrik kunde börja med vår pepparkasbakning. Det var riktigt mysigt jag älskar att ha honom hos mig det blir liksom en helt annan känsla. Vi kollade på film och han visste inte om han skulle stanna för att det skulle bli en massa trassel. Så istället för att hans mor kunde skänka 5-10 minuter i morgon vid 11 för att hämta honom så var hon bara tvungen att säga nej och hämta honom just då -.- Det vi inte tänkte på var att jag kunde ju följa med honom hem jag hatar när man kommer på saker efterhand. Ja ja vi träffas idag iaf måste göra det innan han drar till sin far.
nu ska jag sluta här för att jag måste verkligen städa mitt rum och jag lovade mor att damsuga. Men jag har ingen lust. Bah jag skulle vilja ha en städerska.

Tagentbordet ska avlivas

Synd bara att det inte är mitt tagentbord. Den vill inte ha vissa bokstäver ibland och är skit segt. Sitter hos Fredrik just nu är dunder förkyld jag börjar undra om inte jag börjar få svinis. Jag har dock ingen feber tror jag ibland har jag det, men Fredrik ville inte stanna hemma från skolan för att ta hand om mig. Undra varför?
JAg hatar att vara förkyld man kan inte andas när man vaknar, när man går ute eller när man ska äta och på tal om att äta så känner jag absolut ingen smak. Då känns det så onödigt att äta. Men klart man måste äta. Jag är sugen på en pizza tror jag men det suger ju om jag inte känner något. Lite bortkastade pengar.

Shiet snart är det jul och jag kan inte fatta det! Jag måste handla min sista julklapp. Och det värsta är att det är till Fredrik och han kan vara så jävla känsligt vad man köper till honom. Och det blir inte bättre när man frågar vad han vill ha för att han svarar inte ller så säger han jag ivll inte ha något. Vilket tycker jag är fel. Folk säger nej jag vill inte ha något men egentligen så vill man ju ha en massa saker. Som jag jag vill ha en cykel, externhårddisk och en massa pengar men sånt säger man ju inte till sin pojkvän direkt. Då säger man oftast ett smycke eller presentkort. Vilket Fredrik inte vill ge mig. Det är knappt att jag vill säga det till mor och far för att det känns som om man begär så himla mycket.

Nej undra om Fredrik har någon frukost. Annars får man väl gå ut i den hemska kylan och köpa det då.

Pizza i ugnen

Så nu har jag fixat min lunch jag kan inte kalla det för frukost längre med tanken på att klockan är snart 13.
Jag måste ju berätta att min Fredrik har flyttat nu till sin lägenhet eller han flyttade i förrgår. Han och Marko åkte med alla grejer till lägenheten sen så åkte marko hem och jag och Fredrik satt och pysslade med grejerna till kanske halv 12. Fredrik fixade filmerna medans jag fick packa upp alla hans lådor -.-  . Men det vart bra tillslut nu behöver vi bara en ny säng för att den tar upp all plats! Och en soffa som vi inte vet hur allt ska få plats.
Det kändes jätte konstigt när man vaknade där det var så tyst. Det brukar det aldrig vara! Men det var helt underbart. Jag åkte hem igår för att jag ville bara vara hemma helt enkelt men det kommer inte dröja länge tills jag är där igen. Det märktes på honom att han var så mycket gladare på en gång och det gillar vi tummen upp för det!
Jag kan inte bara sitta här hela dagen det blir nog tvn nu ;P

Jag får magsår

Jag har inte jobbat någonting jo lite i helgen men det är inte samma sak. Jag vill jobba lika mycket som förr. Jag vill ha pengar! Ska nog söka nytt jobb tror jag. Eller jag måste göra det om jag ska kunna leva lite. Jag är trött och hungrig och grinig och jävlig. Så jag vill inte vara här nu jag ska äta som jag skulle ha gjort för en timme sen typ..
HEJS!

Lunch

Haha alla mina inlägg kommer att vara matskitgrejsar. Hemma idag igen förvånande att dom inte har ringt från jobbet, dom har väl ledsnat på mig. Sara var ju här igår men mitt hår som jag skulle färga till löshåret blev bara fel. Mitt riktiga hår vart för mörkt. Så det suger ju men men det blir nog bra tillslut efter ett tag får väntan några månader innan jag får använda mig julklapp x) Äh det går bara det är typ mörkt ute och sånt. Tragiskt.
Jag funderar på att titta på en film men det är inte så kul för att jag har typ redan sett tre. Hoppas att Fredrik ställer upp och leker med mig i morgon. 



Frukost

Tänkte jag äta just nu jag vaknade upp hos Fredrik och sen så skjutsade Carina hem mig, det var snällt. Snart kommer Sara för att hon ska hjälpa mig med mitt hår så får vi se vad man kan göra för roligt med det. Hon är snäll den där Sara, åker hit bara för att jag behöver lite hjälp för att jag inte kan någonting x) Tack SARA!
Vi har aldrig något roligt gott ätbart hemma. Men någonting ska jag väl hitta. Måste jag städa mitt rum? Nej det är bara Sara. Så Sara du får inte klaga! ;P

RTV3C

Ja igår var jag och Sara i Stockholm hittade inte min nyårsklänning. Vilket var lite tråkig för det var ju en del av planen till att åka till Stockholm. Men jag hade riktigt trevligt måste jag säga.

Sen efter det var jag ju bjuden som alla andra gamla RTV elever tillbaka till skolan. Så drog dit till 18 så fick vi umgås och snacka oss lite, vart bjudna på mat där. Och sen så ville gamla gänget dra till krogen och jag visste att jag inte kunde stanna länge för att Fredrik sov inte hemma så jag skulle va tvungen att ta 11.19 tåget för att kunna få skjuts hem, inte så kul direkt. Men jag ringde till Emil och frågade efter en sovplats och som alltid så fick jag självklart sova hos honom. Så först drog jag, Lisa och Cissi till Pipes of scotland tog en öl och sen drog vi vidare till Williams där satt Lungan, Erik, Rocky och Albin sen kom det lite fler människor och fan vad kul jag hade riktigt trevligt faktiskt och jag drack öl som bara förr och vågar inte kolla på mitt konto hur lite pengar jag har kvar där.
Sen tog jag sista tåget 02.19 och kom hem vid 3. Och det trodde jag inte att jag skulle göra men klockan bara rann iväg. Jag trodde inte heller att jag skulle tycka om att bara sitta på en pub/krog för att prata men fan det är nästan
Jag är skit hungrig har typ ätit lite godis från min adventskalender som jag hittade från mitt rum, och jag var redan hungrig igår när jag skulle hem från stan. Hann inte med fyllekäk det är ju typ det som är bäst. nu ska jag tvinga min far att åka till affären för att hitta lite chips ^^

Saken med julklappen..

menar jag att jag vill ha mina vänner tillbaka. Alltså jag vet att jag har dom kvar men hos mig i min närhet. På GUC hade man hur många vänner som helst runt om kring sig. JAG VET att du vill göra saker med mig och det tycker jag om men jag menade inget påhopp mot dig. Hoppas du förstår vad jag menar. För att du gör mig glad och får mig att känna mig som en människa som faktiskt lever och inte en zombie som bara jobbar, sover och äter. Sorry att jag skriver det här men bloggen var cp. Eller mitt internet.


Varmt! Jag är dum i huvudet jag sitter på internet UTAN virusprogram, stackars dator men jag klarar inte av att inte ha min älsk igång. Ska köpa virusprogram i morgon :) Tänkte kolla lite där i stan efter lite saker bara tills jag får mitt stockholm ^^

Stockholm

Fan vad jag vill åka till Stockholm. Jag ska nog önska mig en kompis i julklapp som vill göra en massa saker med mig. Jag måste ju hitta min nyårsklänning och köpa julklappar och bara gå i Stockholm det är så mysigt. Great nu saknar jag Fredrik, jag fick en Fredriksaknardos fast jag träffade honom igår.
Guuud vad jag längtar tills den 16:e när han kan flytta in. Igår så när vi busade så först så ropar hans mor : Freddan! Sen sårycker hon upp dörren. Vi gjorde inget snusk! Men jag menar man rycker väl inte upp dörren bara sådär? Jag älskar Carina det gör jag ta mig inte fel nu MEN privatliv ja tack! Hans syster är likadan visst hon är duktig att knacka men det blir *knack* *ryck* och vad hinner man säga då? Kom inte in? Det är ju redan försent hon är ju redan inne. Jag låter lite bitter men det tär lite på mig samma här hemma inget privatliv direkt. Måste. Flytta. Hemifrån!
Ska göra lite lunch tror jag mor kommer nog hem snart. Hon kanske vill åka en tur till stan om man har tur.






Det var bättre förr..

Jag är ledig

Eller jag var det igår också. Jag har nog bestämt mig jag ska börja träna men vart? Det är så svårt att veta vad som passar en bäst. Jag får kolla runt lite uppsala känns det lite som om man inte riktigt orkar åka till. Visst jag jobbar där men ja jag vill bara komma bort från Uppsala så fort som möjligt.
I söndags jobbade jag och på morgonen vid 8 fick jag ett samtal. Fredrik. Jag tänkte : Ofta han har gått upp nu? Men det var inte kruxet utan det var bara det att han och Ville hade inte gått och lagt sig än. Fredrik var pratsugen medans jag var stressad och försökte klä på mig samtidigt. Han ville ut och äta och sen gå på bio. Jag vart ju självklart glad men man ska inte ta allt för givet har jag märkt när han är lite alkoholpåverkad. Det slutade med att jag fick jobba över två timmar och sen orkade inte Fredrik gå på en sen bio eller bio alls fast det var hans idé men jag fick iaf en middag med thaimat. Även fast han var väldigt trött så var han ändå kärleksfull. Så då gjorde det inget.
Sen så ska jag kanske få åka båt men det tänker jag inte ta för givet så jag har kanske en backup plan om vi inte skulle åka. Inte för att jag är så sugen på att åka till GUC och träffa folk. Men vi får väl se hur dagarna blir.

RSS 2.0