Slemmigt värre

Jag tror att jag håller på att bli halvförkyld, jag hatar att bli det och jag hatar lukten när man nyser x) Det luktar skit äckligt ^^. Nu är jag klar så nu är jag redo men bara det att det är en timme kvar tills jag ska sätta mig på tåget och åka x) Jag hatar att jag är så snabb. Jag ser ut som en jävla mupp men vad gör det. Jag ska bara in till stan kolla lite gå runt tänkte jag och bara ha det bra. Kanske fika lite för mig själv också. Det kan vara skönt. Sen så har jag beslutångest om jag ska gå till Emil eller cykla hem för att jag ska ändå ner till örbyhus vid 8. Hum beror lite på vad när jag är klar :)
Jag är nervös tänk om det inte blir bra alltså jag vet att de blir bra men tänk om jag ser ut som ett troll eller vad som helst. Ja ja jag kommer nog inte att sitta här och skriva på ett tag med tanke på att jag ska inte hem förns på lördag sen så ska jag bort igen x) Men det är bara skönt. Det är jobbigt att vara hemma det känns som om man inte får vara i fred och bah. Ja ja le le så blir det en bra dag :D

DAGENS BOTT: Jag är skit hungrig ska koka nudlar :)
DAGENS TOPP:  Idag är det dagen D :)

Fredrik <3

Do you love me?




Jag tycker att jag såg hel smart ut i dom här röda x)

Som sagt jag åkte ju till Tierp så jag hämtade mitt leg såg ut som en jävla zombie fan vad snygg man är då x) Sen så gick jag till mors dagis lekte lite med barnen. Dom älskar mig. Sen gick vi till synoptik och valde bågar till mor. Och fan vad snygg man är i alla. Men jag fastnade för mina röda men det värsta är att man kan ju inte ha dom till alla kläder. Snyggt med blåakläder och sen så röda glasisar nej det håller inte x)
Jag är så glad och jag vet inte varför. Alltså och sen måste jag säga en sak. Jag har testat med att jag ler typ hela morgonen när jag står tex i duschen sen så är jag skit glad resten av dagen. Så börja dagen med ett stort leende så blir allt skit bra. Det funkar för mig aif :) 

Stan i morn ska åka in med Sara så att vi kan snacka lite om lördagen :) Det ska bli kul. Gud vad jag tjatar om bara två saker typ eller flera saker. Först Fredrik, sen så leget, sen så lördagen och framför allt mitt hår som ska sättas i i morgon vid 20 tiden jag kommer att vara heeeelt död och få ont i stjärten. Sen ska jag till Fredrik direkt efter så ska vi ha det roligt. Men han ska upp tidigt i morn -.- Sen kvällen blir det BIO! Woho! Juste bion har jag med tjatat på . Men jag är tjatig och jobbig och lite dum i huvudet.

Vad innebär ordet bästa vän?

DAGENS BOTT: Fy fan vad kallt det var idag :S
DAGENS TOPP:  Mitt hjärta har fått sitt jobb. Grattis grattis :)



Just Fine

Baaah vaknade klockan 11 idag. Inte så jävla sent ändå. Snart ska jag åka tåg till Tierp för att hämta ut mitt efterlängtade leg och sen så leka lite med mor. Jag måste till stan i morgon och hitta en röd klänning -.- Fan va jobbigt.. sen får den inte kosta hur mkt som helst heller :/ Fast vi får ju pengar nu på fredag.  Jag orkar inte sitta och skriva jag gör nog det sen senare och berättar lite om min dag.
Tjao!

Ellen Degeneres and Portia De Rossi

Alltså nån som verkligen är min stora idol måste vara Ellen Degeneres. Jag tycker att hon är så jävla cool och verkligen står för vad hon tycker och känner. Och hennes show det är så jävla värt att se jag skrattar lika mycket varje gång. Och sen när man fick se lite videos och shiet på hennes bröllop kom en liten tår x) Jag är så känslig men jag tyckte att det var så vackert ^^ Och ett stort grattis till dom (:



Ellen och Portia

Power King



Would you like to see something strange?


Nu har jag varit hemma i kanske två timmar och har astråkigt jag måste duscha men vill inte jag luktar Fredrik x) Jag skulle ju sätta i mitt löshår i söndags men ja det blev ju som det blev. Alle var lite bakis så hon orkade inte jag förstår na men jag hade ju sett fram emot det. Men men hon ska fixa det på torsdag förhoppningsvis. I morgon ska jag åka till tierp och äntligen få hämta mitt leg som är klart! :) Sen ska mor och jag titta på glasögon till henne och sen titta på skor till mig ^^ Jag vill ha ett par nya men vet inte riktgit vad jag letar efter. Jag vill ha sånna dära beiga fula skor. alltså dom är så fula att jag tycker att dom är snygga.
Fan vad jag måste duscha men jag orkar inte x) Jo juste i söndags lekte jag med Emil och Fredrik i stället och vi gjorde väl inte så mkt jag kollade på tv medans dom nördadre. Sen har vi tagigt lite beslut här. På fredag kanske vi tre ska på bio. Max Payne blir det nog om Fredrik nu vill med vill säga. Annars åker bara jag och Emil. Och det går ju bra. Sen måste jag kolla lite i stan efter en röd klänning jag ska kolla på myrornas först och se om det finns och är billigare där :)

DAGENS BOTT: Det är svinkallt i vårt hus!
DAGENS TOPP: Jag ska ha lite tid för mig själv. Titta på film och krama om mig själv. Ensammt och bra :)

PubishåR



Jag vaknade astidigt idag. Jag tittade på klockan och tänkta ja nio inte jätte tidigt en bra tid att gå upp på. Jag sätter på datorn sen så ser jag klockan på datorn. och klockan är bara 8!  Då blev jag lite halv sur. Här är jag ledig och sen så går jag upp asptidigt -.- Nej nu är inte jag med! Det är orättvist! Maha Karlsson x) Hatar honom.
Alle ska ringa vid tolv så ska vi bestämma tid och shiet när hon ska sätta in pubishåret i min skalle. Hoppas det blir bra. Sen så tvingade Emil mig att komma över till honom och visa upp mig och sen efter det ska jag gå till min Torkel (Fredrik). Jag saknar honom. Det var ett tag sen vi träffades kändes det som men det var typ hum i torsdags! Det är längesen! Men vi har varit upptagna och shiet . Oj det känns som om att jag försöker att förklara mig: Nej vi är kära! Men vi har bara inte haft tid!
Oj oj oj xD Jag skrattar av mig.




Sen så är det ju lov den här veckan och jag måste hinna med lite saker som:

*  Gå  på bio med Emil
* Bowla med Fredrik och Emil
* Ha plugg dag med Malin
* Ha en lite festtillställning med Sara och gänget.
* Kanske vara med Charoline och Evelina
* Skriva religonen
* Umgås med min familj
*  Umgås med Torkel
* Har jag glöm nått'? Ja! Vara lite ledig -.- Hur fan ska detta gå?

Jag hatar att vara lite morgonpigg och sen så kommer ju jag att somna tidigt när jag leker med Torkel x)

DAGENS BOTT: Ja dagen har ju inte varat så länge men ja det sög ju lite det där med klockan måste ställa bakåt en timme! OBS!!!
DAGENS TOPP:  Det är mycket idag , pubishåret, Torkel. Svårt att välja men önska mig lycka till med håret iaf :)

Gråt Min Flicka

Fan vad jag hatar att när man skriver skit mycket och sen så blir det fel på internet så försvinner allt -.- Sugigt!
Det som jag skrev var att idag så har jag lekt lite med emil han kom hem till mig igår så satt vi och kollade lite halvt på idol. Sen så under kvällen så blev allt fel alltså inte med emil men ja jag vet inte men jag är så jävla överkänslig så det finns inte jag måste bli starkare! Jag tänker inte säga varför eller hur jag blev så jävla överkänslig för att det är inte det viktiga här. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Besvikelse det är ett passande ord iaf.
Men men IDAG har jag städat vårt hus och sen har jag hjälpt Emil städa hans lägenhet. Så städ städ städ. Sen var jag tvungen att åka hem igen för att jag behövde tidför mig själv. Och i kväll så vet jag inte om jag ska vara med min familj eller bara vara för mig själv. Jag ska luska lite på det.

DAGENS BOTT: Missförstånd kan leda till stora konsekvenser.
DAGENS TOPP:  Dagens topp är då till två underbara människor, och den första är till :
EMIL: Som verkligen är en riktigt bra vän. Jag har alltid kul med dig och du ställer alltid upp om man behöver prata. Och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig. Du är verkligen som en bror för mig. Tack för att du finns i mitt liv.

Den andra personen måste jag säga att det är:

MIN MAMMA CAROLA
Samma där. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är så jävla envis när det gäller att få mig på bättre humör. Du ger dig inte förns du får veta vad det är för fel och det gör du inte för att du vill vara en jobbig förälder utan för att du vill hjälpa mig. Och du säger alltid vad du tycker och det behöver jag. För att jag hatar när folk säger bara det jag vill höra och att allt blir bra och det löser sig utav sig själv. Istället säger mor som hon tycker och verkligen hjälper mig med hur jag ska göra. Jag älskar dig mamma<3

Baby can I hold you tonight?

Alltså fan vad jag har det bra. För jag är lycklig för jag är lycklig ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag ja hela veckan ut! Ville bara skryta lite.
Och det kanske inte verkar som det hela tiden men när jag tänker på allt bra som händer just nu så ja då kan man inte bli annat än glad. Det blir bara bättre och bättre för varje gång jag och Fredrik är. Och alltså igår jag har ju sagt de tatt jag törs inte snacka framtidsplaner men igår så kunde vi inte låta bli. Fan vad jag vill ha det här nu och sen hoppas att det blir som vi säger. Om han håller vad han säger : Jag tänker aldrig lämna dig.
Ursch vad töntig jag är x)

Ja ja idag? Ja kortfilmsfestival alltså det var tråkigt vissa filmer var lite coola och lite roliga men vissa måste ju förstå att ens filmer suger. Oj vad hemskt det lät x)
Sen så åkte vi till skolan käkade lunch, hade tipspromenad, och sen så var det lag och shiet alltså man måste vara där för att fatta MEN det var roligt iaf x) Jag suger att förklara. Åhh måste färga håret -.-

DAGENS BOTT: Jag var så jävla trött och ville bara ligga kvar hos Fredrik -.-
DAGENS TOPP: Jag har skrattat och skrikit mycket :)

Stockholm


Evelina och Idol Alice


Idag åkte jag och Evelina till Stockhom så att jag skulle få köpa mitt löshår. Vi var skit hungriga eftersom vi inte hade käkat i skolan innan. Och sen så säger Evve när vi kommer fram tänk om man skulle få se Idolerna. Typ en kvart senare så pickar hon på mig och viskar : DET ÄR IDOL JOHAN! Och sen så efter lite stirrande så ville evve gå fram men jag sa nej! Och sen så gick vi ut samtidigt som dom och hon kunde inte hålla sig och sa: Alice jag måste bara säga du sjunger så himla bra och blababla.
Visst Evve har rätt men jag tycker att det är så pinsamt x)
Sen gick vi vidare för att spendera pengar på indiskthår.
Jag fattade inte ett skit vad kärringen inne på tajmahal sa så Evelina fick översätta x) Men men det ordnade sig  Och tack Evelina för att du följde med :)

DAGENS BOTT: Jag har skit ont i ryggen igen -.-
DAGENS TOPP: Jag ska äntligen få åka till en läkare som vill pilla i mitt kiss ^^

Tjejkväll plus några småkillar

Ja vad ska man säga att vår lördag var? Intressant är nog det ordet som jag tycker att den passa bra som. Det har varit mycket alkohol och lite tårar också. Men det är ju sånt man räknar med när det är små hemma fester x)
Vi började med att jag,Sara, Hanna, Sara H och Malin började käka lite mat. SKit gott måste jag säga. Starkt jobbat sara :) Sen så satt vi där körde lite jag har aldrig. Fick veta lite detaljer och så bara roligt x) Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på ett bra tag. Lyssnade på musik hade det jätte trevligt. Sen kom grabbsen över. Och efter ett tag så blev det ju som det blev alkoholen tog tag i sinnet och tårar föll. Men det känns för min del bättre. Kommer ta ett tag att kunna bygga på the trust again men ja om tiden finns så kommer det att gå. Hoppas jag. Nej men jag kan aldrig leva utan Fredrik om jag säger så här skulle det ta slut så skulle det kännas så jävla tomt och jag skulle ALDRIG och då menar jag ALDRIG hitta nån som är så jävla bra som han.  Och jag älskar honom för jävla mycket och ser verkligen min framtid med honom .Men jag blir ändå rädd när jag säger så själv. För att då ser jag hela min framtid framför mig och det vill jag inte. Jag vill att den ska vara spännande, upptäckande och helt oförberedande. Jag vill inte ha liksom gifter mig skaffar barn, vill och en volvo. Nej den ska vara speciell. Och jag vågar inte jag vill ta en dag i taget så kommer det att bli jätte bra :)

DAGENS BOTT: För mycket spillda tårar
DAGENS TOPP: Pratat ut och verkligen har fått se Fredriks rätta jag.

Min helg

Ja min helg plus torsdag har faktiskt varit jävligt bra måste jag säga.  I torsdags så gick jag och Emil på bio Step brothers, sevärd måste jag säga. Jag älskar när dom sjunger deras veriasion av Sweer child of mine. Sååå  bra x)




Sen i fredags ville mor bjuda Fredrik på mat så han kom hit och käkade med oss sen hade vi strömavbrott så han och jag tände lite ljus och hade det mysigt. Men aldrig sover jag ytterst i min säng mer jag fick ingen plats! Sen så bestämde vi oss för att leka på lördagen också och då tänkte vi nu fan ska vi göra nått. Eftersom annars ligger vi bara i sängen och glor på film. Så vi låg en bra stund och bara tänkte. Sen ville pappa ha lite hjälp så vi gick ut en stund och lekte. Sen så följde vi med mor till farfar och sen fick han slita lite ^^ Jag stod och kollade på och sa vad han skulle göra x)
Sen åkte vi till affären, köpte godis, lite senare drog vi till hans mormor som bjöd oss på "vuxen dricka" jag mådde inte så bra vi åkte hem. Miccis somnade. Miccis vaknade av att Fredrik låg och höll på med mitt hår klockan 6 på morgonen. Då hade han vart vaken hela tiden med att spela dator och kollat på film och glott på mig när jag sover. -.-
 Han gjorde mig en panpizza sen somnade vi som små barn :)
Och nu saknar jag honom mer än någonsin jag känner mig nykär :)

DAGENS BOTT: Jag var kanske inte på världens bästa humör idag. Vi fick äckelfisk till lunch i skolan idag!
DAGENS TOPP: Jag har skrivit klart Historie arbetet. Men böt ämne i sista sekund och jag tror att jag skrev att fel. X)

Varför blir jag inte förvånad?


Idag så skrev vi prov i naturkunskapen och det gick hyfsat bra iaf. OCh sen sås kulle jag dra till Tierp till min käre mor för att vi skulle fixa leg till mig men det var bara det när vi kommer dit så har dom stängt -.- Jag skulle ha kollat öppetiderna. Men så vi gick till fotoaffär för att knäppa kort och sen så gå till banken för att fixa leg där istället. Jag hatar mitt kort x) Det är skit fult dom förstorar ju upp allt och jag ser flottig ut i skallen och håret är cp. Ja ja det kommer ju ändå vara svartvitt och shiet. Men det är bara det att det är stängt på banken också. -.- Not my day!

Men men jag hade det trevligt på min mors jobb men blir slut på en gång att leka med barn. OCH dom tycker om mig! Helt otroligt! Jag orkar inte sitta här och skriva. Jag måste städa mitt rum -.- Fredrik kommer hit på fredag och i morn ska jag och emil på bio och då sover jag hos honom så jag hinner inte städa tills på fredag -.-
Fast han glömmer bort alltid närvi har planerat i förväg så jag måste påminna honom jämt men då känns det som jag tjatar. -.- Jobbigt x)


Jag är bara ärlig.





Me and my brother på barnavdelningen ^^



Alltså vilken dag jag har haft. Först så var jag lite halvtrött sådär. Sen drack jag tre power kings tätt inpå varandra, jag har gråtit inför en lärare och skämts som fan, sendan har jag skällt ut en massa människor, sen vart jag glad igen när jag och mor och lillebror var i stan. Alltså jag har sånna jävla humörsväningar så det finns inte. Jag är helt hopplös. Kalla mig EMO eller vad ni vill men jag kan verkligen inte kontrollera det. Men jag är så jävla glad för att först kände jag att jag inte vill berätta sånna saker för Fredrik för att jag vill inte att han ska tycka att jag är ett hopplöst fall som bara gråter hela tiden men han har hjälpt mig så jävla mycket så det kanske skulle bli lite bra tillslut iaf om jag berättade lite vad som har hänt. Och sen så säger han den meningen som varje tjej vill höra. Jag finns alltid för dig om du behöver prata. Tack hjärtat tack jag älskar dig så jävla mycket.
Stressen kommer så jävla snabbt att jag hinner inte ens reagera. Jag har tre ämnen jag måste skriva om och det blir typ 5 prov på en dag plus ett till som jaginte skrev idag så dryg 6 prov så jag hinna på en JÄVLA DAG!
Oj oj andas andas såja.

DAGENS BOTT:  Jag måste plugga som en tok just nu så jag ska lägga ifrån mig datorn.
DAGENS TOPP: Power king hjälper bra mot trötta människor x) Får nog dricka sånna varje dag ( I knöw its dangerous) Men jag måste ha!

Hur är man romatisk?


Dig <3 Mig






Jag jag och fredrik skulle ju ut och käka för att jag skulle få det som födelsedagspresent men jag har vait så upptagen under helgerna så jag har inte hunnit förns nu. Men men vi gick till New India och käkade. Det var väl sådär inte riktigt min smak, jag har blivit väldigt förtjust i salt. Så jag saltar på allt jag ska äta typ 40 kg! ;P
Sen så när vi kom hem så åt vi lite ost och kex med Fredrik syster,mor och mormor och drack lite grogg och vin, Sen gick jag och Fredrik in till Fredriks rum och hade det mysigt. Jag var så jävla trött. Men men dagen efter vaknade vi typ vid 14 och då var jag pigg som en mört. Jag sov hos Fredrik på söndagen också tills idag. Jag älskar att sova hos Fredrik dels för att han är där men för att man kan sova så länge eller man får typ en halvtimmes sovmorgon och det behövs verkligen. Iaf nu för tiden när jag är så jävla morgontrött. Men även jätte trött hela dagen. Jag vet inte vad det är som har tagit åt mig. Men men nu så ska jag ligga och tok titta på en massa filmer för mig själv och ha det allmänt bra :)
Måste plugga också men jag pallar inte har prov i morgon som jag inte har läst ett smack på och jag skojar inte jag har bara tittat lite på papprena när jag fick dom sen så la jag bara ner dom i väskan x)

DAGENS BOTT: Ibland så blir jag bara så jävla trött på min klass att jag orkar inte ens hålla på.
DAGENS TOPP: Hjärtat låg så nära att jag kunde känna honom andas. <3

Barnungar

Jag har ledsnat lite lätt på vår klass alltså inte alla men vissa vill jag bara strypa. Jag kan snacka på lektionerna men alltså jag håller käft när läraren säger till iaf. Och sen så lyssnar jag när det är genomgång för att man vet att om man itne gör det så vet man inte uppgiften och allt. Så växt upp lite och sluta vara så jävla elaka emot varandra kalla dom för hora,cp,missfoster det är faktiskt ens vänner och vänner växer inte på träd. Och det värsta man kan säga som vän är
Jag hatar dig
Det är ett sånt jävla starkt ord spelar ingen roll hur jävla arg du är då men man säger fan inte så. Så skärp er. Har man en dålig dag så säger man det för att då vet ens riktiga vänner hur man ska bete sig alltså inte vara dum i huvudet utan försöka att få den att tänka på annat och ha lite kul. Så skulle jag känna och jag känner så om jag har en dålig dag. Tur som var så hade jag inte ens sån jätte dålig. Tills det var en sån jävla dålig stämmning i studion där kände jag att nu har det fan gått för långt! Man säger inte så. Och man beter sig inte så heller. Bara för att man inte får som man vill så ska man itne sitta och kritisera alla andra och typ bli sur och säga att ens ideer är helt värdelösa för att man vill ha som man vill. Vissa fattar inte ett skit medans andra fattar direkt vad jag menar. Men tänk på det alla som jag sa vänner växer inte på träd och en vacker dag så kanske dom inte ens finns kvar där för dig.
Jag orkar inte längre försvara utan nu får du fan stå på egna ben när du beter dig som ett svin. Det var sista droppen!

Ja ja man ska inte vara så negativ men så kände jag verkligen idag. Men i morgon är det en ny dag och man får ta nya tag :) JAg ska försöka att lägga mig relativt tidigt idag iaf så att jag inte blir så trött och putt på dagen. Ohhh juste vi kollade på Super Size Me och efter den filmen vart vi ganska många i klassen sugen på mcdonalds så jaaa vi åkte dit och käkade lunch x)

DAGENS BOTT: Det börjar bli lite kyligt här i Sverige

DAGENS TOPP: Jag längtar verkligen tills helgen och hoppas att det blir som Fredrik har sagt.

RSS 2.0