Pengar + sommarlov = inte hör i hop



Jag gav just min mamma 500 kr för min mobil som jag håller på att betala av så jag fick ta av mina sparpengar som jag hade 600 kr i men just nu 100 kr i enkronor. Och sen har jag 700 som jag ska spara till sommarlovet. Men jag vill ju shoppa så jag ska kolla iaf lite med Evve i morgon det kanske finns nått billigt :P Men sen har jag jobbat lite så jag ska få pengar för det också, sen så ska jag kanske jobba lite på onsdag eller nått så då får jag ännu mera pengar. Så jag kanske klarar mig :)
4 dagar har gått Det känns lite faktiskt. Jag har tittat på en massa kärleksfilmer så nu vill jag bara.. kramas och pussas x) Men det blir väl inte förns på ett bra tag. Bara 4 dagar till så. -.- Dumma Ville som snor min dude ifrån mig han kan väl skaffa en egen -.-
Ja ja jag får träffa Evve i morn iaf. Så det känns bra :)Men jag vill inte direkt pussas med henne. Kramas kan vi göra men njaa pussas där går gränsen x)Ska bli kul :)

Vilse i skogen

Jag städade mitt rum idag. Det behövdes verkligen jag kom inte ens fram till min garderob så då kände jag en känsla att det var dags ^^. Sen har jag läst lite på min bok. Äcklig heter den, det handlar om ett barn som blir illa behandlad av sin mor. Misshandlad och får den känslan att inte finnas till och är odräglig och självfallet äcklig. JAg har inte riktigt kommit in i boken, visst är den hemsk och så men jag har läst värre och fastnar liksom inte. Men det blir nog bättre sen när man tillslut har kommit in i den. Sen efter ett tag kände jag mig rastlös så jag bakade mockarutor, dom vart lite tunna men det går att äta för att dom vart supér! Och sen åkte jag och min far til Bullens nya verkstad och pappa hjälpte dom att lassa. Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra i morgon? Jag hittar nog på nått. Annars blir jag tokig. Ska försöka träna kanske x) Haha eller nej jag orkar inte. Damn it! Jag kom på en jätte viktig sak som måste göras nu så hejs!

Mors jobb

Idag har jag tro det eller ej men lekt med barn. Det låter fel men som ni kanske förstår då är att min mor jobbar på typ dagis/fritids och eftersom Ben hämtade Ville och Fredrik och drog vid elva och sen så ringde min bästa tre åriga kompis Louise och sa hej när ska du komma. Och då kan man ju inte säga nej och jag pallade inte att gå så jag drog hit till min mor men visste inte att hon jobbar till typ halv 6. Så det suger ju lite och det är bara ett barn kvar och hon får vänta tills halv 6 innan hennes mor kommer och hämtar henne. Stackarna.
Sen så har jag fått en ny kompis :) Och hon är cool. För att man behöver inte snacka med henne som hon vore ett barn. Men hon är skit söt. Och sen så sa hon see yah later och sen så drog hon en pose och stack. x) Barn kan ju vara rätt så gulliga. (Det kom inte från mig)
Men nu vill jag bara hem, jag är trött, utsliten och skit hungrig! Men men en halvtimme kvar. WOHO!

Grattis lillebror

Japp han blir 15 år gammal. Och det han inte vet som jag vet ^^ Är att han ska få en skit snygg moppe. Jag kommer ihåg när jag fyllde 15 när jag sov i husvagnen och sen så körde pappa ner den och tutade och jag hade fått min lilla pärla :') Hon var så vacker men bara det att hon vart stulen så det suger ju lite. Jag saknar henne.Jag kommer också i håg när jag bodde på höjdvägen och sara fyllde 15 och hon åkte upp och visade sin fina vespa som hon hade fått. Shiet det var ju tre år sen. Det går fort. Och nu vill jag bara fylla 18, men det är ju ett tag kvar -.- 11 september.
Nej nu vill jag att min mor ska komma hem och gästerna så att jag kan få tårta och sen att jag ska åka till Fredrik för att vi hinner inte ses annars för att i morgon ska han på Bens 20års fest till söndagen sen ska han till Finland från söndag till kanske torsdag. Och sen sticker jag i väg till norrland (-.-) på måndag så då kommer vi inte att ses på ett tag där heller x) Jobbig men så är det på sommarloven.
Och jag vill verkligen inte till norrland. Det finns inget att göra där. Ja ja några dagar ska vi vara där så jag ska försöka att vara glad.

zoom zoom zoom

Idag har jag vart hemma hela dagen får se om jag sticker till Fredrik ikväll han skulle höra av sig när han var redo och allt. Sen så har jag sytt klart min kjol. Den vart kanske inte så fin men den duger att ha på sig bara sådär när man känner för det och när ingen ser ^^
Jag har tänkt lite och det jag har tänkt på är knark. En vän till min far dog häromveckan pga droger mixat med sprit. Och självklart börjar man tänka på sin morbror. Och jag tänkte på det varför förstör man sin kropp. Man vet att droger förstör en innuti. Visst det är ett beroende men nått måste ju kunna säga stopp, detta är inge bra för din kropp. Ja men jag kanske inte förstår för att jag inte är i den sitsen. Och sen tycker jag att det är nästan själviskt att knarka. Man vet att håller man på kommer man tillslut inte att ha sitt liv kvar och hela släkten och familjen vet man kommer att bli ledsna när man inte finns kvar. Ja men jag är väl för korkad att förstå. Nu vill jag bara hemifrån. Juste jag ska kanske träffa Evve och grabbsen i morgon. Så det ska bli kul. Man saknar folk lite när det är sommarlov. Jag är alltid sån. Ja kanske inte mellan nian och första ring för att då hade man inte så mycket vänner kvar. Den sommaren var den hemskaste i mitt liv. Jag hade förlorat nått så stort pga mig själv.
Men nytt liv nya vänner (: Jag älskar mitt liv just nu. Nu är det som bäst. Vänner, en pojkvän som älskar en, min familj, SOMMARLOV, allt är bra :D

Midsommar

Ja min midsommar var väl okej. Alltså jag drog ju till Almunge med Fredrik och hans polers. Vi satt hemma hos Simon drack och grillade hade det riktgit mysigt. Men sen så vart vi bjudna till två olika fester. Fest nr 1 var till en brud som hette Veronica och där skulle det vara 17 st som ingen kände. Och det gick inga bussar hem. Sen fest nr 2 så var det nära och hos bruden Camilla där dom kände alla. Dom frågade mig vad jag tyckte men jag sa det att jag känner ingen, så det spelar ingen roll. Men vi drog till Camilla, och jag har aldrig kännt mig så utanför i hela mitt liv. Ingen ville ens ta kontakt med mig. Ingen! Alla hälsade glatt men sen var det inge mer. Som om jag var en outsider och inte var välkommen. Men jag ville inte vara en partypooper så jag tänkte okej jag kan väl stanna ett ag så kanske det blir bättre. Men ja det vart det inte det blev bara värre. Jag försökte ringa till Evve men hon hade ingen mottagning så hon kunde inte snacka. Men ja efter ett tag så sa jag ifrån men då skulle vi precis dra hem till Simon igen. Men aldrig mer säger jag bara! Jag försökte passa in men det gick inte. Men men sen hemma hos simon fick jag och Fredrik sova i en bäddsoffa som lät som fan när man rörde sig. Och Simons mor låg i rummet intill så man försökte vara tyst och viska. Ja Almunge är inget för mig men jag älskar sällskapet iaf. Alltså inte dom på festen, men killarna, Fredrik,Simon,Stefan,Emil,Ville,Jeppe,Pellefis Det är som min andra familj. Och dom säger iaf att dom tycker om mig och ser mig som en i "familjen"
Vänner får man aldrig nog utav.

snooorig

Jag skulle ha åkt till Evve idag. Men ja det sket ju sig. Jag kunde inte riktigt somna igår eftersom vi sov till halv 16 men det gick till slut. Efter lite om och men. Men jag kände mig aldeless snurrig i skallen och snorig så det var orsaken till att jag inte kunde åka. För att jag orkar inte och då vilar jag hellre upp mig till midsommar. Och sen när tills på tisdagen eller nått då jag äntligen får träffa na. Och är frisk också. Vad ska alla människor göra i midsommar? Det är den stora frågan.
Själv ska man ju till Almunge och grilla där och så. Visst jag blir ensam tjej men vad fan skit samma det går ju och man trivs ju med dom ungarna. Men jag tror inte att det blir nån dans runt en midsommarstång. Eller kanske vem vet?
Nu har äntligen andree hämtat hem nått virus skit men måste installera det och jag sa ju att jag kunde göra det. Men nej jag fick inte -.- För att jag var oteknisk men vad fan jag är en spelnörd och datanörd så jag kan nog!
Kul att pussas med en snorigapa. Nu funkar det inte att lägga upp biler här heller. Så jag blir lite tokig. Extreeeeeemt tokig. Så skänk en liten tanke till mig tack ^^. Juste jag har klippt mig idag. Jag tyckte att mitt hår såg tråkigt ut så jag tänkte äh jag klipper mig lite här och där. Så nu är nog mitt hår slitet och fult men men jag behövde klippa mig. Och det ser inte liiika tråkigt ut. Tror jag. Ingen märker nog men huvudsaken är att jag gör det iaf. Killar märker aldrig nått. Jag färgade mitt hår från blond till brunt och Lungan märkte det tre dagar senare x). Och fredriks mor märkte det men inte fredrik x) Ja killar är inte så duktiga på det.

Bajsvirus

Alltså okej jag hatar min dator jag måste skaffa mig ett virusprogram. Och det är ju kul att man åker på det värsta av dom alla man kan inte göra nått. Jo jag kan skriva en massa bloggar. Men inget annat det suger ollon. Så jag är lite ledsen i ögat måste jag säga. Sen igår så tänkte jag att ja men jag kan ut och springa i morgon på morgonen. Men yeah right, fortfarande sitter tjockisen här x).
Iförr går kollade jag på Tila Tequila och alltså jag grät när hon inte valde min Dani hon är så snygg. Och det var en sån fin stämmning och allt så tårarna bara kom. Jag är känslig x)Nu ska jag fördriva min tid med lite musikaaaaa. Så att man kanske blir lite gladare. Och jag är hungrig också.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Men jag vill inte vänta längre. Jag väntar på att Fredrik ska höra av sig och säga att han är klar och orkar med mig. Har saknat honom lite för mycket så att han kommer att ledsna på mig tror jag x)
Jag saknar också min Evelina lite grann och de andra människorna och det har inte gått så jävla lång tid direkt x) Så jaaa det är nog lite kört för mig jag ska nog egentligen inte ha sommarlov. Det finns ju inte så mycket att göra heller när det regnar som ett as. Men nått ska vi nog hitta på. Måste gå och försöka göra mig vacker.

<3

XYZÅÄÖ!

Jag har städat, tvättat, plockat nya blommor till mamma och en massa saker. För att jag ska kunna bli lite trött för att jag har sovit lite oroligt dom hära närmsta dagarna. Och nu måste jag ju bli lite trött och somna lite fortare. I bakrunden hör man här pappa som tittar på Fem myror är fler än fyra elefanter. Japps dom är tillbaka och det låter som om en jävla cirkus är här -.-
Jag är lite sur. Min man skulle ringa mig idag och säga när han visste när han skulle komma hem från Almunge men han har inte gjort det än. Så nu skiter jag i det och sitter här hemma. Och kollar på barnprogram och bara surar. Kanske inget att sura över men jag saknar honom. Så jag får vara sur.
Sen är jag lite sur också över att Svenskarna förlorade igår . Jag kollade lite av och till för att det är ganska världelöst att sitta och kolla själv. Men ja dom gjorde väl sitt bästa. Men inte så bra att man hellre tittade på matchen. Kom hem nu!

Helg på Solgläntan.

Japp helg. Kan den vara mera tråkig? Min mor och far har tagit husbilen till Gräsö för en natt och Andree och jag är hemma själva. Kul -.- Fredrik är borta i sitta gamla land. Evve är på en dum båt. Och sen regnade det och visst jag smälter inte i regnet men alltså gå till Emil och vara framme alldeless dyblöt och sur och förjävlig . Det suger ju ganska hårt -.-
Men då är det bara att ladda inför matchen med chips. Ooops måste göra mat. Fuck till både andree och mig -.- Pannkakor det duger :)

CP virus

Jag tror våran dator har fått nått slags skitvirus. Och det går inte att göra nått. Det går inte att googla eller att gå in på Bdb. Så det suger ju ganska så jävla mycket.
Idag skulle jag ha lekt med Malin och dom men ja det vart inte riktigt som vi hade planerat. Nån kunde inte eller nått sånt. Det tycker jag var riktigt tråkigt med tanke på att jag hade sett fram emot den här dagen hela veckan. Och sen att folket jobbar på dagarna kan man inte hitta på nått då heller. Det är lite sugigt faktiskt. Men det är bara att höra av er när ni är lediga :)
Sen så är det ju midsommar här snart. Då ska kanske jag och Fredrik dra till hans kompis granne eller nått men vi får se hur det blir. Man kan ju alltid hoppas att man får göra nått med Fredrik :)

What!

Är det jag som är dum i huvudet eller är Bdb cp? Haha snacka om desperat. x) Men jag vill ju titta jag som hade fått en ny vän och allt. Jag hatar när det cpar sig!

10/6 - 4 Månader

Shit vad tiden går fort. Men det har vart dom bästa iaf. Ja min skolavslutning var ju dunder. Jag och Evve stack ju till Storvreta för att kolla på fotboll med Sanna och Malin. Så vi stack till IP och kollade. Men det var ett par små skitar där också som hade slutat nian som skulle vara störiga och störda. Less jag blev. Men men sen stack vi in till stan efter Sverige vann :) Och på bussen var det nästan bäst. Vi lyssnade på musik och sjöng och hade det trevligt. Sen kom det fotbollsfans och hela skiten. Men men vi satt på bryggan ett tag sen åkte jag och Evve hem.
Dagen efter åkte jag till Fredrik på kvällen. Vi låg och kollade på alla sagan om ringen filmerna. Fast den sista såg vi på morgonen dagen efter för man blir lite trött i huvudet efter ha tittat på så mycket filmer. Men jag tycker om dom dom filmerna är riktigt bra. Och bra gjorda också. Och jag blir lite små kär i Aragon. Han är duktig ^^

tattoo

Jag vill tatuera mig skit mycket nu. Men pengar finns inte för det . Det kostar ju en aning. Men jag vill ju inte ha en sån skit stor så det kan ju inte gå på så jätte mycket. Jag och min mor har bestämt oss för att tattuera oss. Men då är frågan vad ska man tattuera och VAD jag menar det ska ju sitta där stort sett hela livet. Men jag är sugen på typ en massa små stjärnor som Rihanna eller kanske en fjäril vi får se jag ska titta vidare. Sen så är jag sugen på att klippa mig i nån fisyr jag menar jag har ju ingen direkt jag är tråkig och har bara samma. Visst det duger men man blir ju sugen och satsa lite. Så jag ska kolla runt efter frisyrer bara. Och nu gäller det att jobba och spara sina pengar. Ajuste det vart inget lekande men jag kan vara hemma ingen fara jag klarar mig.

Sommarlov närmar sig.

Jag vill ha sommarlov nu! Jag ska fan åka in i morgon och säga hej då till alla dumma ungar. Sen så blir det bara kul kul kul :) Ahhh sommar och hångel är bäst. Juste jag vaknade med ett leende på läpparna idag. JAG ÄR GLAD! :D Men det går väl ner snart igen. Men jag vill att det ska hålla länge :) Snart ska jag träffa evve tror jag. :)

<3

Nu vill jag ha bort den hära dystra skiten den ska fan bort. Jag vill vara glad. Men det är som när folk ska berätta nått så lyssnar jag med bara halvt öra för att jag orkar inte lyssna. Och jag är inte sån, jag är en bra vän, jag lyssnar bra men jag orkar inte kanske det är jag som behöver nån som lyssnar på mig. Men jag vet inte vad det är jag ska säga. Men det kanske bara är en lite period. Det går nog över snart. Igår skulle jag på Björns fest. Men jag kände det att jag orkar inte. Jag ville också träffa Fredrik och jag ångrar inte att jag gjorde så för att Fredrik överaskade mig med gå och köpa ost och kex och sitta och goffa och mysa. Shiet vad med Och men men skit samma. Sen i morse var det mysigt bara. Jag mår bra när jag är med honom. Men det ska bli lite ändring i morgon kanske jag och evve ska sticka och bada. Sen så på tisdag ska vi fira våran skolavslutning :) YES! Äntligen. Då vill jag bara öppna min cider och Ahhh dricka och må bra. Okej det där lät lite dumt men ja skit samma jag behöver lite alkohol X) <3

Berkinge

Jag, Emil, Kim , mor och Andreé bestämde oss för att åka till berkinge idag för att ligga i solen och glassa. Lite senare kom också min far över dit och vi alla lekte och hade det skojigt. Pappa och ja åkte samtidigt i den vita kanan och fastnade där X) Så VARNING låt inte två tjockisar åka i den samtidigt x) Nu vill jag bara ha i morgon och hoppas att min familj ska åka bort över natten så att jag och Fredrik kan vara här hemma själva och mysa. Så håll tummarna här tack. :) Sova sova sova jag orkar inte ens sitta här det är dödsvarmt! Så ciao

Braigare

Nu känns det lite braigare. Det kanske var för att jag fick skriva ner att jag var dålig att jag kanske blev bättre x) Men men snart ska jag cykla ner till Örbyhus för att möta upp min Evelina för att vi har bestämt oss för att vi ska till örbyhusbadet och bada. Egentligen hatar jag att bada där men jaaa nu går typ alla i skolan och ingen är där ändå så då gör det inte så jätte mycket. Men nu måste man säkert betala för vuxen -.- Aja ska sticka här och göra mig i ordning.

Dåligt

Det känns som om allt bara är bajs. Man orkar ingenting. Jag är inge rolig, jag bara är sur och arg. Cp saker. Jag vill vara glad. Jag var glad ett tag med min far när vi åkte hoj. Sen nu typ när människor frågar mig saker om att hitta på som typ i helgen när vi ska på fest. Jag känner mig inte alls taggad. Men jag känner åker jag inte kommer jag att ångra mig. Men vi får se hur det blir.

"I Wanna Grow Old With You"

M: Va? Vill du? F: Jaaa, det vill jag. M: Menar du det? F: Ja, faktiskt har vi det såhär bra så vill jag verkligen spendera resten av mitt liv med dig. Jag var på ett skiiiit dåligt humör igår alltså allt gick ju åt helvete i studion, ingen kunde hålla käften. Dom där ute klagade på att vi inte gjorde nått när vi jobbade och försöka fixa så att dom kunde se någolunda bra iaf. Bah jag blir sur bara jag tänker på det. Sen så gick det ut lite över Fredrik igår också men han tog det med en klackspark och gjorde mig mycket gladare igen. Och jag höll på och dumma mig och gjorde en massa sugmärken på ryggen ^^) Och nu är jag hemma själv det känns faktiskt dunder. Att få vara för sig själv lite grann. Och i morgon tar ju hjärtat studenten. Vet inte om jag ska med honom till hans far eller fira Alle eller hur det blir men jag vill ju fira Alle också. Pallar inte träffa Fredriks släkt. Så hoppas det blir Alle :) Sen så såg jag några bilar som åkte med hög musik utanför örbyhusskola och dummade sig alltså det är ju skrattretande. Dom är så jävla pinsamma x) Det är bara småungar som går där! Ge er för fan! Jag kommer ihåg när det var så när jag gick där i örbyhus, fan det var ju 2 år sen, då var det "stora" pojkar som raggade på oss små flickor x) Pinsamt värre.

Söndag- Sola med mor

Vi skulle sola och typ alla var lite bakisar. Men jag mådde faktiskt riktigt bra :) Men vi skulle alla dra och bada i Aspo men det blev strul och skit och mamma var uttråkad för att pappa var så jävla bakis och bara låg i soffan och ojjade sig. Så jag ville leka med min mor. Så vi åkte till Aspo och hade det dunder mysigt. Men när vi kom hem efter tyo 3 timmar var jag helt slut och somnade hemma men vaknade typ efter 2 timmar och skulle gå och lägga mig sen igen efter 3 timmar men jag kunde inte somna då -.- Men men jag hade haft en underbar helg . Och vill bara vrida tillbaka tiden :) Fredrik <3

Lördag - Örbyhusdagen

Jag ställde min klocka på 10 halv 11 och gick upp fixade mig och sen så väckte jag Emil som redan var vaken. Sen käkade vi frukost och jag rang till Daniel och han kom över och käkade frukost med oss. Sen gjorde dom iordning sig. Och vi gick ner. Jag tyckte att det var lite lite saker. Men det blir väl det för varje år. Sen senare mötte vi upp pommes,stass och sen några till och vi kollade på småstjärnorna. Och jag höll ju på att kissa på mig när Joel härmade Björn Gustafsson x) Allstå så jäva sött. Sen var det en tjej som jag tyckte nästan skulle vinna för att hon var inte gammal och sjöng Empty room själv utan att mima och tog höga toner bra. Så det var lite dåligt faktiskt så jag ska vara dommare nästa år och då ska hon vara med och vinna! :D. Nej men Daniel och jag tänkte ställa upp och försöka vinna nästa år :) (Fast vi kanske är lite för gammal för att få vara med -.-;P) Sen skulle vi gå och känna på vattnet och ville man inte gå i eller? JO! Men jag hade kort kjol så jag gick i ganska långt och sen så körde vi en liten tävling vem som kunde gå i längst. Och sen kommer Pommes och går bara i med sina jeans och säger: Vadå skulle vi köra vem som kunde gå i längst? x) Det var lite kul faktiskt. Eller det var kul hela tiden jag skrattade och hade det mysigt :) Sen typ vid 4 tiden så bestämde jag, Pommes, Emil och Daniel att gå hem till Emil för att spela mariocart. Så vi gjorde det och sen så bestämde vi oss för att vara i två lag. Och pommes sa: Vi kör tjejerna mot killarna! Miccis och jag i ett lag! Och vi började asg och han fattade inte varför x) SEn så fick jag medelande att jag skulle komma över till Fredrik och det gjorde jag , så jag lämnade över presenten och alla vart chockade att det var så mycket pengar och blablalba -.- Sen så åkte vi över till hans mormor och firade henne där med grillning och spelade kubb och mitt lag vann över Fredriks fan vad skönt det var! Sen så spelade vi vem vill bli miljonär. Och jag och Camilla förlorade hela tiden x) Sen så åkte vi hem vid kanske 5 tiden och jag och fredrik somnade inte förns vid halv 7. Men vi hade det så otroligt mysigt. Och vi bara låg där och pratade om allt. Så jag längtar tills han får ett jobb och flyttar till en lägenhet. För då ska jag tydligen följa med x) Det var min underbara lördag :)

Fredagen hela

Ja jag åkte ju med Emil till stan och i stan mötte vi upp Fredrik 2 och Daniel så vi gick och busade på stan och jag köpte ett presentkort på 200 kr till Malin. Sen så åkte vi hem med tåget igen. Sen så var det typ bara att hämta biljetterna till bion och åka tåg in igen. Snacka om att man ledsnade på att åka tåg. Vi köpte biljetterna på SF men sen när vi skulle lämna in biljetterna så sa dom men den här går på Royal så ni får knalla dit. Sjukt att man kan köpa biljetter till Royal bios där. -.- Så vi såg nog lite dumma ut jag och Emil när vi sprang där med en stor popcorn och två stora läskar x) Men men när vi kom in var det typ en hel stor klass där inne med en massa småbarn kanske gick i trean eller så. Alla är ju så korta så man vet ju inte. Men men filmen var bra. Och sen åkte vi hem och spelade typ tre timmars Mario Cart x) För att vi skulle ju ladda inför lördagen :)