I'll go wherever you will go


Ja helgen var jag, Pauline och Evelina i Matorp för att filma vårat projektarbete. Det gick väl bra vi fick stå på bandepån och filma så det var lite coolt och en häftig upplevelse eftersom jag hade min lilla period så gick mitt humör upp och ner men sista dagen så kändes allt bra. Jag behövde nog en helg lite sådär bort ett tag. Och det var ju också tack vare allt trevligt folk som var där men även Pauline och Evelina tack tack.
Sen måste jag bara säga tack till Fredrik också som har hjälp mig att han lyssnar och förstår.

Vi träffade även prinsen Carl Philip, Tony Richardsson men ja först när man såg dom så vart man som en liten flicka gick och fnissade och försökte kolla i smyg men sen när man såg Carl Philip så var det inge märkvärdigt längre att han kunde gå förbi en eller stå bredvid. Sen var det två snuskgubbar som frågade om jag skulle med på en lite privat fest där det var bara var jag och två gubbarna som var bjudna att vi kunde ha vår egna lilla fest. Men jag kunde ju itne springa därifrån för att jag höll ju på att filma x) Men dom var trevliga iaf förutom lite konstiga kommentarer dom sa x)
Jag bestämde mig för att vara hemma idag så att jag kunde plugga på religonen som vi har prov på i morgon det är nog inte så svårt jag har suttit och sammanfattat hälften sen ska jag fortsätta lite till efter jag har sett min film Ringaren i Notre Dame ^^ Jag kände igår att det var skit längesen jag såg den :P


DAGENS BOTT: Med tanke på att jag är hemma kommer jag att missa lite på den enda lektionen vi har idag men det är fan värt det känner jag .
DAGENS TOPP: Jag ska sova hos Fredrik ikväll och jag har saknat honom som fan och det blir inte bättre när han är gullig och skickar en massa gulliga sms. Eller jag blir glad iaf :)

Jalla Jalla

Jag älskar Jalla Jalla det påminner så jävla mycket sen förr och jag blir så jävla kär i Fares Fares även om hans näsa är jumbostor så är han så jävla go! Shiet vad jag svär gud straffa mig inte *fnizzz* *LER* Jag älskar också hur dom snackar i filmen och sen alla låtar åååhh måste ha!
Jag hatar i vanliga fall svenska filmer vilken nu jag kom på att jag ska ladda hem hundtricket jag har inte sett den på aplänge.
Jag ska nog sova snart eftersom man ska upp ganska tidigt, jag hatar det jag har ju fan helg och sen så ska man jobba med skolarbete. Nej jag vill ha ledigt nån dag.

-Sov gott nu gumman älskar dig

Tack vännen

Jag är så jävla glad att jag har få men nära vänner som Emil alltså han vet verkligen hur man ska bli på bättre humör. Han har två gratisbiljetter som han fick när han lekte och eftersom bio saken är our thang så sa han att när jag kände för det att vi skulle gå på bio. Och blir man inte lite gladare då eller. Men nu så kommer den där mantorp saken och jag känner mig inte ett dugg taggad. Men det är bara att sätta på sig masken och vara trevlig. Och gå tillbaka till sitt humör när man kommer hem. Jag måste ha tid!! Det finns ju ingen alls. Måste plugga också shiet stressen jag känner den kommer!

DAGENS BOTT: Jag klagar för mycket
DAGENS TOPP: Jag har köpt en ny jacka på Thuns idag. Bara 400:- . FYND!

Skit humör

Fan vad jag hatar att vara på piss humör det kom igår bara sådär poff är detta en varning till ännu en lång depression? Alltså jag tänker inte alls jag känner mig helt tom i skallen vill inte hitta på nått jag sa ifrån att åka till Emil och laga tacos som jag hade sett fram emot. Jag skippade skolan. Åkte in till stan och det var inte ens kul att shoppa. Jag klagar på mitt utseende i smyg när jag tittar mig själv i spegel och undviker speglarna. Jag tar och klämmer på min kropp och gråter. Jag tvivlar att Fredrik tycker om mig när han säger rakt i mitt ansikte att han älskar mig och kramar om mig och pussar mig. Alltså nu får jag fan ge mig jag skäms över att ens säga det här. Men jag pratade med min mor som jag alltid gör när jag tycker att nått är fel. Och hon sa att det kan vara att jag är stressad över allt. Och att jag inte tar det lugnt och har tid för mig själv. Och det kanske är det? Och sen så typ vet jag inte men folk säger att jag ska testa mig för diabetes för att jag är törstig hela tiden och pissar typ en gång sen lägger jag mig i sängen 5 minuter senare blir jag jätte kissnödig igen. Och sen så när jag dricker så måste jag direkt på toa som om det bara rinner igenom mig -.- Och det skulle inte funka med diabetes för mig för att jag älskar mängder med sötsaker och hatar sprutor :S

DAGENS BOTT : Allt.
DAGEN TOPP: Fredrik som orkar stå ut med mig. Tack hjärtat jag älskar dig

Mantorp

I går så drog jag och Evve med Alx Danielsson till Mantorp men vi stannade på vägen dit så bjöd han oss på mat. Sen så fick vi åka vidare mot mantorp men vi åkte inte ända fram till banan just då för att vi åkte till motellet först för att få oss en blund. Jag och evve fick ett eget rum och det började med att vi tjöt som små barn och studsade i sängarna x) Vi var glada helt enkelt ^^ Och sen så ställde vi klockan, snackade en stund och sen somnade och nästa morgon vaknade vi utav att det bankade på dörren och Alx sa har ni inte gått upp än? Men då hade vi ställt den efter Evvs klocka som gick typ en timme före -.- Så vi kastade på oss kläderna slängde i oss frukosten och sen skjutsade den skånska micke oss till banan där vi spelade in lite matrial. Och fick se hur dom körde och skit . En sjukt kul upplevelse och vi fick åka i en vanlig bil i banan men det var en upplevelse det med för att det gick ju inte 50 direkt x)
Sen så åkte vi hem vid kanske 5 stötte på lite saker och kom inte hem förns vid halv 10. Så nästa vecka är man helt fullbokad och sen så ska vi spela in den stora tävlingen! :D Det ska bli skit kul :)

DAGENS BOTT: Sängarna som vi fick sova i var lite små och lite hårda. Och det var apkallt ute!
DAGENS TOPP: Man har lärt sig ganska mycket om sporten och det är alltid kul att lyssna på Alx och plus att han kallade mig sin polare x)

Snooor

Jag hatar snor det är äckligt. Jag har ont också jävla blåmärke på stjärten kan inte sitta rätt x) Jag håller på att ladda ner Tarzan och ska se på den här snart för att jag hoppas att den är klar snart iaf. Men jag laddade ner Horton också så ska titta på den med, sen måste jag ladda hem alvin och sen så kungfu pandan. x) Jag älskar Disney. Sen så i morse så såg jag Hancock inte så bra som jag trodde men den var helt okej.
Jag har hunnit med mycket också. Jag tänkte nu när jag har min egna dator som är på 24/7 så kommer jag inte att hinna med nått, men vad fan jag är så gott som klart med allt.

Och sen genom att man inte få äta någe godis nu förns på lördag så känner jag godis sug hela tiden! Och inte nog med det mor köpte godis idag och satt bredvid och åt, först tänkte jag ta men sen så tänkte jag nej jag ska hålla mig! Jag har nästan tabbat mig jätte många gånger så jag kom på shiet vad med godis jag måste ha ätit och varje dag har det blivit med. Tur att vi startade pakten x)

DAGENS BOTT: Jag har ont överallt och kan inte göra så mycket
DAGENS TOPP:Men jag kunde städa lite i rummet så nu är det ganska fint igen :)

Stackars lilla mig x)




Jag tror jag är sjuk eller så har jag redan ledsnat på skiten. Jag pallar inte göra nått i skolan jag bara sitter och snackar, tänker på annat och sedan kommer bort mig. Jag måste skärpa mig men jag orkar nog inte den här veckan så det får bli nästa vecka. Och måste försöka bli lite possitiv jag är negativ till allt och säger att jag hatar mitt liva jämt och ständigt men det är inte sant jag älskar mig liv, mer än nått annat. Jag sov hemma hos Fredrik i natt och sen när jag skulle upp så tittade jag på honom och ville bara krypa bredvid och mysa och somna om. Men jag tog det stora steget och gick upp och duschade. Det är en bra början till mitt skärpande. Sen idag så när jag cyklade hem hade jag musik i öronen så jag hörde inte när Jim kom med moppen och sen så vart det pang! Så körde han på mig x) Det gjorde skit ont i början var inte riktigt beredd men nu när jag ligger här så har jag bara ont i knät som jag skrapade upp lite och sen så min rygg vart då lite värre sen min rumpa ska vi inte tala om x) Stackarn jag tycker synd om honom.

DAGENS BOTT: Min rygg vill aldrig släppa och vi har prov snart i religon -.-
DAGENS TOPP: Jag fick spela super nitendo i går ^^

Choklad

Min mage gör skit ont jag åt choklad till frukost ^^ Och jag märker nu att man kanske inte ska göra det ;P Snart så ska min mor skjutsa mig till Sara så ska vi fira mig lite lätt sådär ska bli kul att hitta på nått har sett fram emot det hela veckan (:
Juste jag ska färga mitt hår så glöm inte färgen Micaela men jag hoppas att det blir bra också på nått sätt vill jag ha kvar min färg men ändå vill jag färga för att få det lite roligare i mitt liv. ;P

DAGENS BOTT: Jag är dunder förkyld och vaknade 7 för att jag inte kunde andas -.- Och jag har asont i ryggen började gråta hos FRedrik ^^
DAGENS TOPP: Jag ska leka med brudarna :)

18 års dag

Japp så nu var det över jag ligger i min säng med min nya efterlängtade dator som jag inte visste alls att jag skulle få. Mina folks är bra på att överaska. Men alltså jag har inte fått så mycket saker men jag har typ fått 2700 i cash och sen så fick jag ju datorn. Av Fredrik fick jag tre rosor och en nalle där det står jag älskar dig. Det var lite sött (: Han hatar att köpa presenter och är ju inte direkt van att köpa till en flickvän med tanke på att jag är hans första riktiga. Sen om det blir som han säger så ska han bjuda mig på middag. Så det längtar jag otroligt mycket till :) Jag älskar honom så in i norden så det går inte att beskriva och ibland har han sina stjärnskott (:
Sen finns det ju också andra stjärnskott som människorna i min klass idag som var så jävla gulliga och sjöng för mig så att jag blev alldeless röd i ansiktet. Men det var bara för att jag vart så rörd inget mera (:
Jag vet inte om jag kommer att bli helt isolerad och bara sitta vid datorn hela tiden men men vi får se hur det blir. Måste ju installera en massa skit och det tar aplång tid -.-
DAGENS BOTT: Jag vill inte förstöra min dag eller så men ja jag vet inte vad jag ska säga jagvar lite sur över att mitt tåg var försenat när jag skulle hem. Men sen finns det inet så mycket mer :P
DAGENS TOPP: Fredrik och Emil kom över, men också framför allt alla andra gäster som tog sin tid att komma och fira mig (:

Kallt

Jag hatar när man har precis duschat och kliver ur duschen och det känns från att ha 38 grader på sin kropp till 25 det känns som om man går in i en ny istid :O!

Nu är det fan inte långt kvar tills på Torsdag. Och jag måste baka en massa kakor och skit det vet jag inte hur jag ska hinna men på nått sätt måste jag jag vill ju kunna bjuda hur mycket som helst. Jag älskar att bjuda folk på saker som man har själv gjort som mat eller så. Om de tycker om det eller inte de skiter jag i x)Men jag vill typ ha tusen kakor och bullar. Men det sa mamma att det kunde jag inte få o.0

Snart ska jag väl sticka till Fredrik och vi ska väl som vanligt bara ligga och titta på film. Men det stör inte mig så mycket just nu. Jag är lite småtrött och vill bara ta det lugnt. Men måste planer planer planera vad jag ska ha för kläder och skit i morgon i skolan. Det skulle vara så himla mycket enklare om jag hade alla mina grejer hos honom.

Got to go! Som sagt planera planera planera.
DAGENS BOTT: Jag behöver mera tid till allt.
DAGENS TOPP: Jag har märkt att jag älskar riskakor (:

Good Luck Next Time Micaela

Pain jag hatar när jag äter så jävla mycket att jag vill ligga på golvet och bara grina för att jag har ont i magen. Jag painar mig själv ^^ Det var lite kul i skolan idag faktiskt vi typ ska göra en dokumentär om en formel-1 förare Alx Danielsson och så då ska vi få åka på en massa skit eller massa men lite saker, så det ska bli kul.
DAGENS BOTT:Jag får kanske inte gå in på Lisas fest för att det är på en krog.
DAGENS TOPP:Jag ska leka med Malin i morgon :)

RSS 2.0