-Hörru miccis kan vi inte hångla lite?

Oj oj oj säger jag bara fy fan vilket dunderbra dag det var i går det var örbyhusdagen som jag och Fredrik gick ner och kollade på Magnus Samuellsson var där och spexade fy fan vad coolt det var han drog en hel lastbil och var rolig. Det var coolt. Men fy fan vad varmt det var jag kände mig helt slut. Sen så senare på kvällen så gick jag och Fredrik och ett helt gäng till Peter för mingel party träffade folk och hade det kul, sen kom Sara och Simon trevligt var det. Så drog vi alla ner till Ip och dansade, träffade gammalt folk som man inte har sett på hundra år det var riktigt kul. Det måste klart göras om. Och Sara du gjorde verkligt min kväll fan vad kul att du följde med och lekte med mig. Utan dig hade det inte blivit lika kul.
I morgon skola men sen så slutar vi på onsdag och tar studenten på fredag! SJUKT KUL! Så jag är lite nervig.

Svett och tårar

Jag blev hemma idag. Vi skulle ändå inte göra något i skolan typ så jag blev hemma och tänkte ohh jag ska kanske gå ut och gå men jag hatar när det blåser så jag tänkte att jag skulle träna lite sådär så jag kollade på Youtube och nu svettas jag som en gris jag är äckligt otränad och är skit trött skit dåligt utav mig jag skulle inte ha hittat den braiga tanten som får mig att svettas -.-    snart så ringer Fredrik somhan sa så ska jag åka till emil hämta mitt skit men jag vet inte vad jag ska ha på mig i morgon. Jag får se. Jag ska till stan i morgon och kolla runt lite om jag hittar något.

Den tokiga damen som får en att svettas.

Girls just wanna have fun

Juste jag kom på att jag glömde säga att igår så ringde jag till Malin för att kolla läget och sen frågar hon vid 21.00 om jag vill med till Österby för att träffa folk och jag hade inget annat för mig eftersom Fredrik har övergett mig så jag tackade ja sen åkte vi kansek vid halv 11 och träffade folk och det var trevligt att göra något bara sådär spontant. Jag drack två glas vin och en öl inter för att bli full utan för att vinet var gott och jag blev bjuden så då passade jag på att smaka. Sen skjutsade Linn hem oss igen. Och jag somnade som ett stök. Men jag hade jätte ont mellan skulderbladen så jag ve tinte om jag har legat konstigt eller så. Jaja sånt som händer. I morgon tandläkaren hujeda mig ursch! Sånt tycker vi inte om jag hatar den där lilla kroken som dom hugger med i tänderna det känns så äckligt och obehagligt ska be om att inte dom gör det utan dom kan väl titta med blotta ögat ^^ Sen ska jag ringa om klipptid och se om det finns några innan studenten, tveksamt men hoppas.

Bloggerska

Alltså jag är konstig jag vet det men jag blir bara så irriterad på Kissie men ändå så kan jag inte sluta läsa eller titta på hennes videoinlägg. Jag tycker att hon är överdriven men det är ändå coolt att man kan tjäna pengar på att blogga när man är i min ålder. Men det är klart hon har pengar så hon kan göra massa saker. Men jag skulle vilja ta en baby servett och torka i ansiktet på henne så att hon inte ser så skitig ut x)

Jag måste packa och sen måste jag städa mitt rum -.- BAAAh jobbigt. Jag hatar att planera i förväg ooohh snart så är det torsdag och då: Studentskiva ^^

Sniiiiggt


Var är alla människor som ska stoppa mig? Fredrik? EMil?! Som sa att jag skulle göra det x) Ja ja tur att det går ur efter 10 tvättar kan man hoppas annars blir jag snygg till min stutent ^^ Jaja sniiiiggt x)

Gul,brun,grön,blondt you name it!

Ihhh jag färgade mitt hår ljusare igår trodde jag men det vart en aning gult så nu ligger jag i sängen och törs inte kolla hur det blev. Pappa kommer att reda mig också -.- Det gör han alltid. Det värsta är att jag är skitkissnödigt och om jag inte går snart så blir det nog ändå inte så trevligt att ligga kvar här. De värsta är att jag har typ en spegel som sitter så att mn ser sig själv direkt och sen i badrummet på en gång när jag kommer ut. Sååå jag ska nog blunda!

Arbetarbladets kändisar


http://arbetarbladet.se/nyheter/tierp/1.1064017

Det som jag pratade igår om. Så nu hoppas jag väl att folk får en liten uppsyn.

you show me love

Okej nu var det ett tag sen jag skrev men jag har varit in här ett antal gånger men känt jag orkar inte skriva för att det är så mycket som har att berättas. Men då tänkte jag nu gör jag såhär istället.

* Förra lördagen så var jag ju och firade norpan, det blev blod, lite svett och alldeles för mycket tårar. Jag insåg inte hur bra jag hade det utan dummade mig och dummade mig. Men trots det hade jag en kul kväll :)

* Någon har förfalskat pappas id och grejs så vi fick en räkning på 23 000. Fittigt. Och jobbigt.

* I morse var dom från arbetarbladet här för en intervjuv.

* Idag var jag i stan med mor, Li och Alice för att köpa mina student skor. Nu är det bara smycken kvar.


* Nu på torsdag har jag studentskiva och jag fick reda på att jag har betalt för min egen biljett som är slut. Så vi hoppas att det löser sig.

Nu drog jag det lite fint och enkelt detaljer och mycket skit som har hänt. Jag är rädd också väldigt rädd för en grej och hoppas att den inte är sann för att det skulle rubba mitt allt jag har.

Soon my friend soon.

Okej nu är jag klar hoppas jag är godkänd . What to do what to do? Jag hatar att jag började så tidigt med att fixa mig jag ser tråkig ut också men vad fan det är folk man känner då behöver man inte fina till sig så jätte mycket? Äh det blir bra så det pirrar i magen jag vet inte varför är jag nervös? Eller så otroligt glad att få träffa alla?






Norpan I miss yah!  Ses snart :)



You don't know what you got till you're missing it a lot

Idag tänkte jag ohh nu kan jag sova länge eftersom det är helg. Men ja klockan 9 vaknade jag, jag tror att det har blivit en vanesak så jag kommer att vara bajstrött idag. Och sen har jag beslutsångest om vad jag vill göra i mitt liv igen. Jag vill kanske gå på socionomutbildningen MEN det är bara det att jag skulle ju helst vilja gå dramalinjen men jag kommer inte kunna bli något innom det. Så jag ska nog lägga det på den längsta hyllan. Men sen har jag en till dröm. Jag skulle vilja bli frisör men jag kan inte det pga min rygg. Så ja det blir nu som jag tänker socionomen. Man kan inte alltid följa sina drömmar. Det ska bli kul att min babe följer med mig ikväll :) Det betyder otroligt mycket visst han kanske inte stannar hela kvällen men han följer med iaf för min skull. Hoppas jag?



I've never had someone that knows me like you do.


PANIK!

Jag har bajs mycket att göra men jag känner inte för det. Jag orkar inte hålla på med skolsaker men jag måste annars får jag inte mitt VG i historia. Jag och Lungan nästan hoppade av glädje när hon berättade för oss att vi skulle få VG x) Vi som har kämpat så. Bläääh jag ser papprena men jag fattar inte hur jag ska göra PANIK! Och jag tror inte att jag kan jobba på måndag som jag sa för att vi har redovisning. PANIK! Jobbigt. Jag skulle behöva sova lite. Jag måste somna tidigt idag för att annars kommer jag inte orka i morgon. Men vad ska jag göra tills sex? Jag har inget att göra x) Jag får väl göra mina läxor -.-

Tierp där är allt möjligt ?

Jag har en finne i näsan och det är skit jobbigt x) Sen måste jag bara säga att jag älskar att ha en bärbar dator för att har man bråttom och vill läsa bloggar men känner att aj då jag måste gå och göra nummer två då är det bara att ta med sig datorn och kräma. Så sorry men jag läser era bloggar när jag gör mina behov.

Snart ska jag åka till Tierp men jag känner att jag verkligen inte vill men jag har sagt till min mor att jag ska följa med henne på marknaden. Och då ska jag nog köpa lite marknadsgodis så kan Fredrik kanske få smaka när jag träffar honom idag. jag har inte träffat Fredrik sen i Söndags och idag är det Torsdag. Och det känns lite grann faktiskt. Det är något speceillt men marknadsgodis det är som mycket godare men har blivit lite dryare :s Så det svider lite med tanke på att jag inte har så jätte mycket pengar. Fuck måste torka håret och jobba mig -.-

REGLER!

Jag måste bara få säga en sak att jag är en icke rökare och att jag har inget emot folk som röker min mamma och pappa röker, min pojkvän röker, jag har vänner som röker. Men när dom dumma jävlarna tänder sina cigaretter så fort dom kommer ur tåget. Kan dom inte vänta typ 3 minuter tills dom har kommit fram eller vad som helst nej dom måste gå och röka bland folk. Vad är grejen? Jag förstår inte? Men det kanske är för att jag inte röker som jag inte förstår. Men iaf sluta för att det är skit irriterande och jag blir så himla illamående och är väldigt kräsen för röklukt. Så fort när tjejerna i klassen har rökt så tycker jag att det stinker i hela rummet och måste gå därifrån. Nu menar jag inte att man måste sluta röka så det är ens eget val men håll era äckliga cancerframkallandepinnar borta från ickerökare som mig!

Jag är skit rädd att jag ska gå upp bajsmycket upp i vikt och sen kan jag inte ha min studentklänning. Det är nog det värsta som skulle kunna hända. Därför så ska jag ha godisförbud och inte småäta tills studenten är över och jag kommer att dricka alkohol jag vet att det är lika dumt men då äter jag ingen godis alls istället och sen så dricker jag alkoholen nu dom här två tillfällerna som jag ska göra det. Det kommer inte vara lätt och jag slår vad om att jag kommer att äta godis redan i morgon x) så dålig är jag . 'Men jag måste skryta om att jag höll längst med godisförbudet av tjejerna och alla hade ätit utan att säga något så jag trodde att det gällde längre än vad det gjorde -.- x)

Sovmorgon mums!



Dear, Dear Diary
I wanna tell my secrets
I know you’ll keep them
This is what I’ve done


Idag så kände jag för att det här är en sån där dag att vara hemma
 men sen kom jag på att vi har
redovisning i projektarbetet så jag var tvungen att göra det men jag
 tog iaf lite sovmorgon och tänker åka in med kvart över
elva tåget istället.
Sen tänker jag gå på stan ett tag och sen dra till skolan.
 Det tycker jag låter som en bra idé om jag får säga det själv.
Åhh jag har fått en jätte fin klänning av min mor som
 jag ska ha på mig på lördag.
Så nu längtar jag dit bara för att få ha den på mig x)

Whao vad hungrig jag blev,
jag ska nog ta och käka lite innan jag drar :)
Önska mig lycka till.

Go gooooo


Ett gott skratt förlänger livet.
Nu är det fan inte långt kvar. Och det känns som om att jag har skit mycket jag måste göra men jag vet inte riktigt vad. Jag ska kolla upp det iaf. Jag har gokänt i psykologi iaf. Så det känns säkert. Men nu måste jag bara snacka med en annan lärare om ett prov. Så jag har lite att göra. Vi får se. Jag har blivit skit trött på senaste tiden jag orkar inte göra någonting och känner mig skit tråkig. Men på lördag ska vi iaf till Sara och fira henne det ska bli trevligt :) Hoppas bara på Örbyhus så att det blir lättare att ta sig hem. Men jag och Malin måste gå och handla en överraskning också. Jobbigt.

Whoopidoo

Ja men visst hade jag kul idag. Cosmonova filmen var ju otrolig jag har aldrig sett något så bra i 3D. Jag satt och gapade typ hela tiden men det kändes bättre när jag såg att Erik bredvid mig satt och såg lika dum ut. Sen var det ju parlamentet och det var kul men man vart så trött efter ett tag med den värmen och dåliga luften. Men man får väl hoppas att en lite blond tjej med prickig klänning syns :P Just nu är jag skit trött och jag vill verkligen inte plocka ved i morgon. Vi ska hämta Fredrik vid 10 sen är det bara att börja arbeta -.-  Sen på kvällen får vi se om jag och Fredrik åker och grillar hos hans mormor eller något. Vi får se. Men nu ska jag sova iaf.

Cosmonova

Bläh jag ska upp bajstidigt bara för att jag inte vill åka med tåget som typ alltid blir strul på och man kommer försent och bussen till stockholm går kvart i så då känner jag att jag inte vill riskera att inte hinna med. På tal om bajs, Malin ringde mig nyss och frågade en fråga som jag inte var beredd på riktigt.
Hur gör du när du inte kan bajsa? Jag vet ju att du har problem med det och nu har jag inte bajsat på två veckor så jag behöver hjälp!
Stackars kvinna och välkommen till min värld x) Drick bajs te från thailand skit bra och sen bajsar du så mycket att det bara ja... Ni förstår. Och drick mycket vatten det kan vara att man har vätske brist. Sen ät typ plommon det säger dom ska funka.
Åhh det ska bli så kul i morgon och sen kanske man hinner att shoppa lite innan man ska titta på parlamentet ^^ Måste ha skor till studenten. Och smycken -.- Jag saknar min Fredrik bara för att jag inte pussade honom hej då i morse när han sov. Sånt ångrar jag mig alltid strax efter. Vi träffas på lördag iaf :)

Effektivt

Det känns så himla kul att åka till skolan när man har absolut ingenting att göra. Jag åkte till historian för att lämna mitt arbete hur lång tid tog det ? En halvtimme sen var vår lärare sjuk idag igen så vi hade 4 timmars håltimme och då kan man ju inte åka hem för att vi har religon som är viktigt, trodde vi men det var typ en diskusion grejs bara och sen projektarbete som man skulle lyssna på vad andra har gjort. KUUUUL I morn har jag typ en lektion som jag sak åka till. SUGER Men men vad ska man göra? Jag ska nu snart sova eller försöka men jag kanske ska spela lite sims. ELLER NEJ! Jag får inte för att helt plötsligt blir det huxflux 6 timmar som man har suttit där.
Sen är jag löjlig jag blev jätte glad när jag kollade i min brevlåda inte för pengarna utan för att jag fick ett litet "Hej stumpan" medelande. Haha jag blev jätte glad tack Sara ^^ Och sen nu på fredag längtar jag då ska vår klass åka på först cosmonova sen på parlamentet! ÅHhh längtar. Sen så känner jag inte ett sånt sug för studentskivan jag vet inte varför men jag måste komma på något till vårat tema som är finn ett fel. Det är svårt för att man vill ju att det ska vara kul och synas! Bäääh trött.

HJÄLP MIG!

Jag vet inte vad som har hänt med min dator! Jag hade den hos Fredrik igår och den fungerade som vanligt men sen helt plötsligt idag när jag skulle sätta på en film var allt borta som om någon hade rensat och uppdaterat den eller vad man ska säga så alla mina bilder filmer allt! är borta?! Vad ska man göra då!? Hjälp mig!!!!!

Igår så var det valborg och jag, fredrik,peter,emil,gorren och Krille åkte in till stan köpte lite mat och gick till ekonomikum och satt där vid en trevlig solplats sen senare kom Sara, Malin, Geffrey, Sara, Simon och hans kompis, ALex till oss satte sig vid oss vi var ett gäng och det var ritkigt trevligt måste jag säga. Men jag var trött och somnade lite lätt och när jag vaknade så var jag tvungen att göra mina behov åt andra hållet, jag mådde piss så små fjortisar ät innan! Och sitt inte i gassande sol under flera timmar! Vi skulle åka hem vid 6 men sen så ville Fredrik att vi skulle till hans syster som inte var världens roligaste jag och Emil höll på att frysa ihjäl och sen ville vi hem så vi åkte hem vid 9 och somnade tidigt. Fredrik var dödsjuk helt plötsligt och idag har jag bara slöat och önskat att jag skulle få dö en dag. Så fort jag äter nått mår jag illa och jag måste skriva historian som jag verkligen inte vill men jag tar den i morgon när jag mår lite bättre. Det är skönt att det bara är fredag. Men jag hade hellre vealt bara åka nånstans och haft det bra.

RSS 2.0