Varför?

Varför kan jag inte vara trött för. Jag orkar inte logga in på msn för att då måste jag vara trevlig och social så nej tack men jag kan inte somna så jag sitter och leker med mitt egna utseende x) Jag vill färga mitt hår i nån cool färg ni får inte tro att jag är seriös med mina bilder för att jag kan ingenting om photoshop så jag leker lite hur jag vill men man lär sig av sina misstag :) Och det är kul. Måste ha andra människor bara som man kan leka med x) Jag vill färga men vet inte hur för att jag vet att jag kommer att ledsna sen efter kanske en vecka x)

 
Före                                                                                                     Efter

Grattis mor 50


okej hon fyller inte 50 hon fyller typ hum 37 tror jag ja men vi säger så. Ja jag räknade nu på fingrarna hon fyller 37 x) Jag tänkte ooooj nu ska jag sova men sen så nej jag ska vara snäll och visa min vackra mor. Så grattis morsan love yah! ( med en såndär fjortis ton) Nej men dude älskar dig.





Här har vi snyggingen

Dop/ Malin et Sara

Jag var cp trött idag när jag gick upp. Jag gick upp åt frukost med familjen, duschade sen så vid elva drog vi på dop var är ett tag fick smörgåstårta det var det bästa ^^



Jag diggar den här bilden ( den är cp men detär inte det som är poängen utan det är att alla kollar åt olika håll och ser helt ointresserade ut x)



Och här har vi spyflugan Phillip som döptes



Här har vi busfröet och systern Tilda :)




Och sen åkte vi in till stan. Jag och Andree köpte mammas present som var den nya Enya skivan. Hum sen så vid halv 7 åkte jag till Sara där Malin var också. Vi satt och bara tog det lungt och rökte vattenpipa. Jävligt skönt även om vi inte gör nått så är det skönt att bara sitta och sen ta det lungt. Så länge man inte är själv så går det perfa :)


DAGENS BOTT: 
Isen på vår väg har inte försvunnit! Skrapa eller salta vägen ffs!
DAGENS TOPP:  Chokladen och chipsen som vi åt ^^

Im not perfect




Den nakna lilla gåsen är här

Jag har haft så jävla tråkigt idag. Så jag tänkte ja jag laddar hem photoshop och leker lite och det är fan inte lätt när man typ aldrig har lekt med det förr. Så jag satt och trixa och fixa men jag gav upp jag vart arg så det är därför det ser så förjävligt ut som det gör. Jag vart nöjd med min text som jag inte ens har gjort själv och då är det illa x) Ska upp tidigt i morgon så det blir väl till att sova lite om jag kan. Jag somnade ju om när jag gick hem igen -.-  dåligt gjort av mig.

DAGENS BOTT: Det suger att vara hemma själv. Man har inget att göra.
DAGENS TOPP: Dagens sms jag fick klockan 07.25 av min Torkel. Det betyder så mycket för mig att nån säger att man betyder något för en annan bara sådär. Och att nån säger att den älskar en. Och verkligen menar det.

Micaelas sura dag

Jag har varit lite halvsur idag tåget var försenat känade att jag ville bara vändra och somna om.  Och sen så när jag åkte till skolan med den insatta skolbussen så ringre Emma och sa att den första lektionen var inställd -.- Sen det gjorde att min dag vart helt föstörd. Vi filmade jag vart sur för att ingen lyssnade på mig x) Jag är känslig och hatar när folk inte lyssnar och sen när jag är klar så typ 5 minuter senare så frågar dom en fråga om det jag har pratat om -.-
Jag har asmycket att göra på tal om saker att göra jag måste duscha -.- Bläääh och jag är uttråkad jag vill göra nått med mig hår x) Jag har ledsnat på att ha samma färg och sen löshår x) Jag är omöjligt. Sen måste jag köpa julklappar -.- Vad köper man till sin svärmor? Pojkvän? Mor och far? Det är fan inte lätt!
Måste duscha bye!

DAGENS BOTT: Jävla cpslask man blir så jävla kall om förtterna!
DAGENS TOPP:  Meeeen jag behövde inte gå hem jag fick skjuts av min mamma (:


Snö skit och jag är hemma ^^

Igår så vart det strömavbrott som ni i örbyhus och kanske tobo också märkte. Jag somnade typ vid 10 för att jag hade inget att göra det är ju nästan hemskt att man går och lägger sig för att man inte har nått att göra. x) Sen i morse när jag vaknade så var det strömavbrott igen -.- Fy fan vad jag hatar det. Men sen efter ett tag så kom det tillbaka ska bli kul och se när det blir strömavbrott igen -.- Vad ska man göra då? Ut och leka? Jag måste skriva historian också och träna på könsdelarna  och sexsaker x) Nej nu har jag inte tid här längre måste plugga -.- Men jag vet att jag inte kommer att göra det x) Åhh jag måste åka pulka nån dag med :P


Learn how to talk.

Hum skum dag. Jag blir lite halvt ledsen sådär. Jag kan inte säga att jag inte bryr mig  jag men jag tycker verkligen inte om när folk pratar illa om mig. Och sen visar det så öppet med. Speciellt när folket inte har med det att göra. Och varför gör jag samma sak och skriver i min blogg? För att jag tycker att har man problem med nån så ska den och inte "offret" ta upp det. Så snälla tryck inte ner mig, jag ber er alla för att jag mår så bra nu. Vi har löst det. Och det är dels därför jag mår så bra.

Men annars har det varit en bra dag, vi spelade in vår film eller inte hela men lite iaf. Novellen tror jag att det var? Psykologfilmen iaf. Det vart mycket skratt jag älskar att skratta man blir så.. glad? Sen efter skolan gick jag och Malin på teater frankenstein, den var hum inte så jätte bra kanske lite småskratt men jag hade kunnat åkt hem också. Men det var trevligt att göra nått bara också. Och inte bara sitta hemma. I morn ska jag åka på öppet hus och jag vill verkligen inte jag vill ha min sovmorgon. Men jag vill ha den med Torkel. Och det lär inte hända  nu iaf.
 
You can run but you cant hide ( Ämil när han sov hos mig i onsdags)




DAGENS BOTT: 
Fy faaaaan vad kallt det är. Mina tår känns som om dom går av!
DAGENS TOPP: Malin, man blir så glad med henne :)

Väck inte den björn som sover.

I söndags skulle jag åka till Fredrik. Och vi sa att vi skulle hitta på nått på kvällen och då tänker jag ja men kvällen det är ju vid 6 tiden det är väl okej, klockan blir 6 sedan 7 och då ringer jag honom och han har missuppfattat mig och trodde att det var vid 8- 9 tiden. Så han var kvar i knutby! Jag menar hur mycket hinner man leka då?! Så jag blev lite putt kunde inte hålla käften. Så jag gnällde lite men sen efter lite om och men så skulle dom plocka upp mig när robert skulle skjutsa hem Fredrik. Sen så fick jag inte gå in i köket för att han hade köpt en hemlis till mig. Och sen senare på kvällen så hade han köpt maränger, glass och kolasås. Lille plutt då kan man ju inte vara sur längre. Han vet vad jag tycker om och ville att jag skulel bli lite gladare. Därför älskar jag honom så jävla mycket. Inte för att han köper glass eller dels det men för att han vet vad han ska göra för att göra mig glad (:

Sen så var jag hemma för att jag orkade inte åka på en lektion så jag stannade hos Torkel, vi badade i badkaret med massor av bubblor, jag har inte badat på kanske 3-4 år, i badkar alltså ;P Sen så bara hade vi det bra. Mrrrrrhh.

Sen för att min far inte är så smal så har vi börjat med viktväktarmat. Och fy fan! Jag plågas jag hatar grönsaker och biffarna idag blääähh. Jag klarar inte av nyttig mat. Det går inte fy fan va äckligt det är.



Väck inte den björn som sover

DAGENS BOTT: Vilket jävla skit väder. REGN SNÖ REGN BAJSVÄDER!
DAGENS TOPP:  Plommon är fan det bästa som finns <3

Vänskap?

Alltså besvikelse på hög nivå. Men det vet du redan. Hur ska jag kunna vara vän med nån som jag är så himla beviken på?  Jag kanske inte tar åt mig lika mycket som du gör men ska jag känna skuld för det?

Baaah jag tror jag är sjuk. Eller jag mår illa och har feber så jag vet attjag är sjuk men jag vill inte för att idag skulle jag till fredrik men det skiter jag i jag ska dit! Jag saknar honom han får ta hand om mig ^^ Och sen så kan jag inte gå på toa. Skit också babumpuch haha jag tycker att det var lite kul.
RING MIG


Den vackraste toan jag har sett. Jag skulle inte våga sitta och kräma på den direkt x) Den är för fin för sånt skit. Hahah baabumpuch jag har haft en lung och tråkig helg okej x)

Det blev inte riktigt som tänkt

Jag var bara hemma idag jag sov lite där mellan typ halv 4 till 5 jag var super trött så jag orkade inte cykla hem till emil x) Sen tittade jag på narnia tvåan jag tyckte faktikst om den jag tycker att det är bra med sånna dära oväntade slut. Jag förstod ju slutet att det skulle hända tillslut men alltså sen vissa saker tyckte jag var skit bra (: Sen så tittade jag på Lejon kungen nyss och jag hatar när man laddar ner filmer att dom är "omanimerade" alltså förbättrat kvaliten på bilden och det hatar jag sen hade dom lagt in lite extra grejer som inte alls ska vara med. Nej så jag är besviken. Det ska vara kass och mörk kvalite annars så skiter jag i det. Dom kan ju inte förstöra disney klassiker! Sen tror jag att jag har feber och det vill jag verkligen inte ha!



Sen är jag lite stolt över att jag MICAELA DEN SMARTE klarade alla Saras frågor vissa var lite tveksamma men jag visste att jag hade det i mig ;P



DAGENS BOTT: Jag är lite besviken på mig själv att jag inte orkade åka jag hade velat träffa daniel.
DAGENS TOPP: I morn ska jag till Fredrik :)

Bahabla näh!

Lördag morgon och jag sitter vid köksbordet och väntar på att pappa ska komma hem med ett lass ved. Och jag vill verkligen inte. Jag har så jävla ont överallt och sen så kommer han och säger att vi ska plocka in ved. TJOHO! Sen då? Vad ska man göra sen?  Det är lördag och jag har inget att göra. Jag känner inte för att åka på fest eller så men jag vill inte heller vara ensammen. Det suger. Fredrik den jäveln (nej han är inte dum) leker ju i Knutby. Åhh Emil kan jag hälsa på lite. Men det är lite tidigt för det.
JAG VILL INTE!
 
Dagen är inte slut än så det kan inte bli så mycket bott och topp men jag har en bott sak. Jag vaknade utav att jag var så jävla kissnödig att jag inte kunde somna om. Jag hatar mitt kissfel.

SEE YAH

Nörd

Jag ser ut som en stor nörd i glasisarna x) Skit snygg x) Idag har vi skirvit manus till vår novell och det ser ganska bra ut faktiskt. Jag är riktigt nöjd :) Så då ska vi spela in den nästa vecka får det nog bli. Erik ska spela våran patient och lungan det psykiska psykologen ;P Jag vill spela in nu och vill att det ska bli skit bra, jag hoppas det vi har ju bra skådelspelar i nu iaf.
Igår så hälsade jag på hos Emil Gorren var där med. Dom satt och nörda lite jag väckte dom ^^ Sen så efter en timme kom Fredrik. Så satt vi där till kanske halv 6 sen gick jag och Fredrik hem till honom. Åt lite mat och kollade på den magiska leksaksaffären. Jag hann inte se så mycket i slutet för att jag ville ligga och kurra in mig hos honom. Sen i morse så ringde hans klocka men han stack inte till jobbet. Fast det gör ju inte så mycket han får ju bara pengar om han säljer och det ska tydligen vara ganska svårt att sälja så han måste hitta ett nytt jobb så att han får några pengar alls. Men jag som sagt stack till skolan iaf ^^


Min snygging när han var ett antal år yngre <3

DAGENS BOTT: Det regnar som fan! Kan det sluta jag blir kall.
DAGENS TOPP:  Jag fick ha mina nya snygga skor idag ^^

What Would I Do?



Det är den stora frågan. Haha fy fan vad det känns som om ni tror att jag verkligen älskar mitt egna utseende x) Men alltså jag vet själv att det är så mycket roligare att läsa bloggar med bilder. Men jag har bara bilder på mig själv och tar bara bilder på mig själv för att jag är lite halvt ego ^^ Men för det betyder det inte att jag älskar mitt utseende åååh nej jag skulle kunna rabbla upp huuur mkt brister som jag känner att jag har. Men jag måste erkänna att det enda som jag kan tycka om är mina ögon. Alltså man får väl säga så eller?
Haha för typ 10 sekunder sen så tänkte jag radera allt för att det lät så fjorits^^

Jag måste klämma in att fan vad jag är på så mycket bätter humör man ska prata med folk det hjälper som fan. Malin där har vi en ängel. Och Sara en till ängel. Det är så jävla bra att jag har er så att jag kan få ut alla mina problem och ni kan ju självklart komma till mig jag lyssnar alltid och säger alltid vad jag tycker så detfår ni räkna med x) .
Måste skriva nått manligt det här är tjejigt hum bröst är runda.

Vad betyder respekt för dig?


Snooor nej men det är faktiskt inte så mycket snor det är mest halsen  som är fett fet yao! Idag kaos eller vi hade historia var tvungna att hitta på ett eget land och allt det var lite kul. Vår president heter Aladin Aladin ^^Sen senare efter lunchen sjöng vi lite grann eller först var det bara lungan och erik men sen så sjöng v lite karaoke och jag kan inte hålla tyst med min basröst X) Haha fy fan vad hemskt det låter x) Men det är kul, Mdk kaos alltså jag vet inte om jag var lite off idag med tanke på liksom igår och allt så jag vet inte. Det tar på mig. Men sen idag på kvällen känns det bättre ska till Torkel i morgon så då blir det som bäst,
Du förstår ju inte...

DAGENS BOTT: Nationella provet i Svenska i morn -.-
DAGENS TOPP: Jag har godis ^^






Allt är inte som det verkar

Hum hur ska jag börja. Det är så mycket jag vill säga. Men vet inte riktigt hur jag ska göra det. Jag är dålig. Men jag är ändå bra. Jag vet inte hur jag ska göra. Även om jag irriterar mig ibland så jag vet inte var jag ska ta vägen så vill jag inte lämna. På så kort tid har det hänt så mycket. Jag tänkte om jag tar en break och ser hur det blir så kanske det blir bra för att jag vill inte lämna detta. Men vart jag än går så finns mitt problem vart jag än vänder. Men då är frågan. Vad fan ska jag göra? Jag hatar sånt här. Jag vet inte hur jag beter mig i sånna här situationer. Man kan ju inte alltid få som jag vill har jag märkt. Om jag bara hade en som sa gör så här så blir allt skit bra. Både du och ditt problem kommer att ha det bra. Men vem är då den som ska hjälpa mig? Gud? Är det en okänd? En vän? En i familjen? Släkten? Fredrik?
Jag är inte gjord för sånt här, jag är inte tillräckligt hel. Eller hel är jag nog men är jag stark nog? Just nu känner jag att jag vill bara dra mig bort en stund. Inte i Sverige jag skulle vilja dra mig utomlands bo där. Eller vara där en vecka iaf. Hujjeda mig hur jag är.

My pain your thrill

Jag fryser som ett as och jag orkar verkligen inte tända pannan visst då får man skylla sig själv men det är kallt och regnar ute så jag vill verkligen inte! Men jag kanske ska... jag ska ringa mor först. Idag så åkte man till skolan snora som ett as men ville inte missa nått . Sen så sitter man där i kanske tre timmar gör inget och åker hem. Skit kul -.-
Sen måset jag ta ut pengar till alle sen måste jag köpa nytt usb till pappa för att jag slarvade bort hans. Alltså jag har inga pengar kvar -.- och mor ska ha två hundra få se.
200:-    Mor
400:- Till alle
300-400 till Usb till far.
Få se 900 :- Har jag dom? Nej jag har 600 på kontot. Hum ja jag har lovat alle och sen så fan hur ska jag göra jag bryter ihop. Måste skriva historian också. Alltså bajs på allt!

DAGENS BOTT:  Jag börjar bli negativ jag skulle kunna räkna upp hur mkt som helst.
DAGENS TOPP:  Som jag sa negativ jag ser INGEN possitiv sak. Fy fan vad jag blir less.

People - haha!

Haha oj oj oj jag bara sitter och fnissar lite lätt när jag tänker på i fredags. Jag hade träningsverk i benen i lördags kan jag säga iaf. Och jag är snorig som ett as. Jag har inte dansat så himla mycket på ett bra tag. Det började med att jag åkte till Tobo till Sara för att fixa till mig men en lite ungen hade ju redan tjuvstartat. Sen hade vi två timmar på oss att dricka upp ciderna också men det gick inte så bra. Men men efter lite om och men gick vi till tåget. Och sen skulle jag på toa klämde fingret så nu har jag en blodblåsa där x) In till stan mötte upp Malin kissa typ 6 ggr innan vi gick in på people. Men jag måste säga att min mage inte var så bra så sorry Sara och Malin och tack Sara för att du vaktade med lite sång på slutet ;) Vi tappade bort Malin ett antal ggr och sen så dansade vi  så att man blev alldeles svettig x) Men det var värt det.
Repris tack :)
  Trodde fan inte att det skulle vara så kul :)
Sen mötte Torkel upp mig så gick vi två till Robert där var Ville plus några som man aldrig hade träffat, jo två guc tjejer som gick ut förraåret som jag inte har snackat med ens en gång x) Men dom var trevliga. Vi skulle ju sova hos Ville men jag och Fredrik orkade inte gå till Flogsta så vi sov där istället. Men Ville var hungrig och ville vakna hemma. Så han traska. När vi vaknade var vi så jävulskt hungriga så vi åkte väl hem vid kanske 3 tåget gick till affärn köpte kroketter, kyckling och bea. Supergott kolla på film och bara mös vi somnade vid kanske 10 vi var skit trötta x) Och vaknade vid 10 igen så det ska bli skönt att somna ikväll :)

DAGENS BOTT: Jag mår illa som fan!
DAGENS TOPP: mm 9 månader med Fredrik i morgon :)




Min pudding x)

whoopsydoo

Fy fan vad skönt att svenska nationella är klart. Jag var så jävla nervös så det finns inte, och jag glömde vissa saker att säga men det är smällar man får ta när man inte förbereder sig. Jag har blivit jätte förkyld och sen så ömmar det strävt i halsen. MEN! Det hindrar mig inte från att gå ut i morn :) Jag kommer att ligga och snora och vara alldeles febrig efter det x) Men man ska ställa upp för laget och jag vet att jag kommer ju att ha kul så jag vill helst inte missa :)
I morn känns det som en jobbig och ondöig dag -.- Jag har historia och sen så ska vi kolla på nått skit i gallerian. Så det känns ju kul -.- Men vi kom på en bra novell iaf som vi ska filma och putsa lite på nästa gång :) Så det ska blir ritkigt kul. Jag har inte kännt mig så possitiv på länge x) Måste packa vad jag ska ha på mig! Bah! Vad ska jag ha på mig!? Hjälp! Få ta nån trasa och hoppas att det blir bra. Fredrik sa att jag inte fick ha för vågat x)

ooooh det här var ett tag sen.

DAGENS BOTT : Förkyningen kul att det kommer när jag ska göra nått kul -.-
DAGENS TOPP: Pussen Fredrik gav mig innan han åkte till jobbet. Han trodde jag sov fnizzz x)


Ämil Pämil Päron Pung Sket I Näven Och Stoppa I Mun


Min vän Ämil

Jag sitter hos Emil och om typ sisodär tre timmar ska jag över till Fredrik. Jag skulle egentligen skirva min grej till nationella. Men vad fan jag orkar inte hålla på jag är ganska duktig på att prata på ^^. Sen kommer jag väl börja prata om en massa anadra saker som inte ens håller till ämnet x) Men men det är väl inte så vikigt. Kanske ^^ Det har varit en ganska kul dag vi skulle på naturkunskapen rita vårat egna könsorgan x) Mitt vart jätte fint jag skulle vilja visa det för er. Eller alltså inte mitt könsorgan utan min teckning men det var inte min utan jag bara ritade x) Fan vad fel det blev nu. Vi släpper det. x)

FREDAG!

Jag vet..

att jag tjatar om Fredrik hela tiden och är dryg men jag vill bara säga att jag är så jävla glad att jag har honom. Utan honom vad skulle jag göra? Vissa kanske inte tror att han är lite halvkänslig men han är det. Och därför älskar jag honom så grymt och brutalt mycket.
Tack mitt hjärta. Jag börjar gråta för att jag är så jävla känslig men man blir det när han skriver att han älskar en och att han skulle kunna göra allt för en. Och sen att man alltid kan prata med honom. Det är ett himla stort plus.

Var bara tvungen att säga det ^^

Jag är tillsammans med en liten knäppgök

Som vanligt har nån dag i mitt liv varit helt crazy om vi tar tex lördagen. Om jag kortfattar lite lätt.
Jag ska sova hos Fredrik. Fredrik åker in till stan till sina polers för att gå på krogen. Jag får vara hos Emil tills han ska komma hem. Fredrik slåss lite och får lite ont i lillfingret. Han ska åka hem med 2.19 tåget. Men blir utkastad. Går från Storvreta mot Vattholma. Han blir kall och fryssen och stretar emot att ska leta efter hjälp om att få komma hem. Jag gråter. Emil blir arg på Fredrik. Klockan 05.36 kommer Fredrik hem till Emil och fryser som ett as. Jag orkar inte bråka eller tjafsa för att det är bara drygt och onödigt för att det var ju inte hans fel. Så jag får värma honom.
Jag pallar inte skriva allt men det är typ det viktigaste x) Men men vi hade en bra söndag i stället där vi busade och bara hade det bra.



Och sen efter lite om och men så fick jag äntligen ALLT mitt hår i. Det ser lite cp ut just där men det är väl ganska fint annars. Lite ovant bara ^^





Sen så jag vet inte men jag hur ska jag säga det men känns som om tiden går så fort och jag vet inte längre var jag har allt folk. Vissa är helt ute ur mitt liv, somliga håller på att rinna ur sanden, andra har kommit tillbaka till mitt liv, och sedan får man nya. Nej men vänner är bra dom ska man alltid vara rädd om för att som jag har sagt förr. Bra vänner växer inte på träd. Men när vet man då att vänner är bra vänner?
Jag tror ibland att jag bryr mig för mycket om folk men får liskom inget tillbaka. Att det känns som om dom inte lyssnar när man har något att berätta. Och hur kul är det på en skala? Jag har gett folk också alldeless för många chanser. Men dom tar chansen och kastar sedan den i ån och sedan ber om en ny för att den kom bort. Men nu ska jag från och med nu inte vara elak men stå för vad jag tycker. Visst folk kan bli riktigt upprörda eller ledsna men hur mycket skit ska man stå ut med? Ja ja jag hade bara lust för en lite rensning i skallen. Det känns så jävla mycket bättre när man får ut allt. Och varför har jag inte sagt detta tidigare? För att ni kanske inte lyssnar.





RSS 2.0