Jag tackade nej

till Gävle högskolan för att jag kände. Jag är inte redo. Jag kan inte börja plugga än för att jag trivs så bra med att jobba på mitt hotell. Men men det går nog andra tåg plus att terminen har redan börjat så jag har ju inte direkt förberett mig.

Idag hände något kul faktiskt! Min underbara vän Malin ringde från Norge! Tänka sig vad jag blev paff och riktigt glad. Och sen när vi hade lagt på så kände jag hur mycket jag saknar min sockerkick! Sen fick jag kinamat till mat idag också men det spelar ingen roll för att Malins samtal slår inget! x)
Jag vill åka och simma idag men ändå så är jag skit trött. Har jobbat idag, och i morgon sen fick jag lördagen också! Så det är skit bra, och måndagen också. Så det kanske löser sig.

Men jag måste spara lite från min nästa lön så att vi kan åka till Norge och hälsa på vilket får mig att tänka på...
SARA! VI MÅSTE PRATA!

Så nu är det ur vädret. Hur godissugen. Vad jag ska jag göra? Kanske lite smoothie. Vi har inga bär -.- Sugigt.

Måste cykla i morgon. Fredrik vill inte prata med mig. Eller jo men jag orkar inte ringa och han kan inte läsa tankar. Jag vill sova. Så jag slutar skriva nu. För det är Vänner på tv. Hejs!

Thuns

Is the shiet. Nej kanske inte men det är en jävligt bra affär. Sara och jag åkte dit iaf och jag köpte typ onödiga grejer som är bra att ha ändå. Allt gick på 1137kr, var inte riktigt beredd på det men sen kom jag på att jag köpte ju min jacka så det är inte så konstigt. Den gick på 649:- skulle ha kostat 900:- Så jag tjänade lite iaf. Den var väl helt okej utseende messigt och kanske lite varm om inte annat. Eftersom mina andra gick ju sönder så var jag ju tvungen att köpa en ny. Sugigt. På hemvägen så åkte vi till hembageriet i Österby och fan så goda snaskigheter dom har. När jag kom hem fick jag lite ångest men sen kom jag på att i morgon får jag nog röra ganska så mycket på fläsket eftersom jag ska jobba (fullbokat) så det är nog inte sån fara. Ska fråga om dom behöver hjälp på söndagen där. Vi får se.

Sen när jag kommer hem så säger
Andreé: Dom ringde från en högskola i Gävle och sa att du hade fått plats där. Men dom skulle ringa igen efter 5.

Och jag blir lite förvånad först sen så kommer paniken, messar Sara och behöver hjälp och där står jag med mobiltelefonen samtidigt som jag pratar med Fredrik i hemtelefonen och får panikångestattacker. Sara kommer med dom bra svaren och får mig att lungna ner mig medans

Fredrik säger : Ja men ska du flytta dit då? Det måste du ju nästan göra.

Och paniken väller sen säger Sara något smart att jag kan ju välja om och plugga i höst i stället och i Uppsala som jag egentligen vill plugga i. (Om jag ska plugga över huvudtaget )
Men jag har skrivit till Camilla, Fredriks syster som går Hälsopedagogiskaprogrammet, hur programmet och tentorna är osv. Men vi får se hur jag gör jag har nog tid på mig måste prata med mig mor också hur hon tycker x) Jag måste alltid prata med min mor och sånna saker. För hon är bra!

Äntligen

Det gick inte att logga in för mig på blogg.se, som alltid skit saker händer mig. Idag hemma jag vaknade vid åtta att andrée och mor tjaffsade och var jätte högljuda då var det ju bara att gå upp. Nu vill verkligen flytta upp dit så att man kan få sova lite iaf. Så jag har segat hela dagen haft skit tråkigt men jag har lite ont i ryggen faktiskt och jag ligger och väntar på att Fredrik ska ringa så att jag kan åka hem till honom och mysa. Det är nog en liten saknad som jag känner här tror jag.

I morgon så är det sagt att jag och sara ska ut och gå. Burn it babe! Burn them all! Jag vaknade i morse att jag var sugen på kladdkaka tänkte baka men sen tänkte jag nej jag ska inte och tog en morot x) Skit tråkigt men det är nog värt det.

Onsdag Thuns! Skit kul jag längtar faktiskt, jag älskar thuns, kanske hittar en jacka där jag behöver en verkligen. Har fått mina pengar från jobbet mer än jag trodde faktiskt. Trodde på max 800 för att jag har inte jobbat något alls typ i december men sen vart jag glad när jag hörde: Du har 4000 och 69öre på ditt konto. Så jag har fått omkring 3000kr lite skillnad det är inte mycket men jag klarar mig. Jag är duktig på att spara men jävligt duktig på att slösa också har jag själv märkt.
Ska nog ta en till morot och sen ligga och titta på film får det bli iaf så länge. Måste packa också men det hinner jag :D

Hey, Im a beliver

Pff no im not!
Jag tycker att Erik Grönwalls låt Higher är den bästa vinnarlåten som har gjorts i Idol. Det är en låt som man kommer i håg med det kanske är för att det är en riktigt bra sångare som sjunger den. Jag vet inte men trallvänlig är den iaf.

Jag var duktig fast jag är ledig så ställde jag klockan på 10 för att jag skulle gå upp tidigt så att man kan somna ikväll också. Sen har jag tänt i pannan som jag hatar att göra och snart ska jag cykla iväg till frissan.. skönt att få det lite klippt har inte klippt det sen två dagar innan studenten. Så det behövs. Nej jag ljög jag har faktiskt klippt mig innan! Men det var ett tag sen iaf x) Jag ska ju spara ut mitt hår men det känns om om det aldrig växer någonting. Det tar väl sin lilla tid.

Vattengympan igår var riktigt kul faktiskt synd att det är lite dyrt bara att göra sånt skit. Nej om man ska kanske göra sig i ordning jag kommer att vara helt svettig när jag kommer ner till Örbyhus x)


Jag skulle lägga upp en bild på mitt gamla hår som var nytt men skit samma jag hatar blogg.se det funkar aldrig som man vill....



Döööd

Jag känner mig skit trött. jag ska nog gå och lägga mig snart tror jag så att jag orkar upp i morgon när jag ska jobba. Ingen sovmorgon :( Men jag får pengar iaf. Inte mycket men bättre än ingenting..
Grattade lillkusinen Felix idag han fyllde hela 12 år! Shiet så stora dom blir. Jag var jätte duktig, jag åt inte ett skit! Jag satt där med mitt vatten och min moster sa att jag var duktig :) Då blir jag glad och vill bara fortsätta när det är folk som säger att man är duktig. Måste handla in nya apelsiner för att min apelsin var torr och jag kan då inte äta den -.- Får göra det efter jobbet men jag vill inte handla mer måste spara till en ny jacka x) Jag är så snål.
Nej ekonomisk!

Gonatt

Bapelsiner!

Jag älskar att jag har en bra vän som verkligen ställer upp för mig. Jag behövde ju handla i Tierp och sen vaknar jag ser ett mess som jag har fått  av Sara att hon kan åka till Tierp med mig. Jag menar det är ju verkligen guldvärt! Så hon och jag åkte i bilen till Tierp och jag tycker det är skit svårt att handla verkligen för att jag vet inte vad jag ska köpa jag menar det tar ju ett tag innan Fredrik får pengar så jag vet inte hur mycket jag ska handla eller vad jag ska handla. Men det blev nog lite mat för kanske någon vecka sådär. Men han får väl leva på nudlar dom sista dagarna x)
Nu har jag och Sara gjort något i 4 dagar i rad och jag älskart! Jag önskar att det alltid kunde vara såhär jämt kanske inte varje dag men iaf ofta för att annars gör jag ju inget om dagarna och sen så är det så skönt att bara före en konversation där jag har någon som förstår mig. Som igår när vi skulle simma, vi bestämde det kanske 3, sen så satt jag och nästan LÄNGTADE tills klockan skulle bli 7 för att jag skulle få göra något. Och nu har vi anmält oss till vattengympa på måndag och det är riktigt bra gjort av oss. Det tror jag blir skit kul!
Nu känner jag nästan för att gå ut och gå. Men jag är för trött för det. Jag ska äntligt få jobba i morgon och på måndag! Så då kommer jag att vara skit trött också så att jag kanske kan somna lite bra tider.
Nu ska jag äta min 3:e apelsin!

Simtur

Det är fan skönt att simma att man inte gör det oftare. För att jag kanske bor i skogen och problemet är att komma dit och hem. Jag menar jag tänker kanske inte på att ta med badkläder när jag sover hos Fredrik direkt x) Men kanske ska börja ha dom där. Huvudvärk har jag också. Sen fick jag en cpattack igen, trodde att dom var borta men nej dom kom igen. Hoppas att det bara var en engångshändelse. Stackars Fredrik. Tack Sara <3
Måste till Tierp snart också för att storhandla hem till Fredrik han får inga pengar från CSN på ett tag och vi måste handla hem lite mat. Det jobbiga är att man måste ta tåget in gå till Lidl och sen åka tåg hem igen. Suger. Men det är ett måste faktiskt han kan inte leva på toast och avokado. I morgon så kanske jag och Sara ska ut och gå igen. Skönt att inte gå själv. Ska nog gå och lägga mig känner mig lite trött jag somnade trots allt inte förns 4 i morse. Kan inte sova själv längre tror jag.
Skit också!

Fail Miccis

Jag skulle ju sluta äta skit . Men jag svek mig själv. Jag drack en mun cola och åt två cornflakeskakor idag. Men jag ska fan inte ge upp! Det är som att sluta röka man kan inte bara sluta helt. Men nu fan ska jag sluta! Så svårt kan det ju egentligen inte vara kanske ni tänker. Men testa att vara i min hjärna i typ en timme så får ni veta hur svårt det är.
Igår kunde jag verkligen inte somna jag tror jag somnade 4 till sist och vaknade vid 12 så jag hoppas att jag kan somna idag. Jag känner inte för att göra något. Har tappat lusten över att ens försöka göra något. TråkMiccis.
Nej men nu ska jag skärpa mig det var ett litet breakdown men nu jävlar!

Memories

Idag gjorde jag något som chockade typ min familj, Fredrik och Emil. Jag gick ut och gick och till mitt sällskap hade jag Sara. Hoppas på mer promenader faksitk det var inte så jobbigt som jag trodde men det är väl roligare att gå med någon.  Vi var på bio igår liten besvikelse men okej faktiskt. Sherlock Holmes kanske jag ska säga också att det var.

Har musik i lurarna och jag är hemsk på att lyssna på musik jag kanske lyssnar på en låt sen så kollar jag lite på spellistan och hittar en låt som jag tycker om och innan jag ens har hunnit lyssnat på halva av den första låten byter jag. En låt som jag får minnen från är :



Och det är när jag och Fredrik träffades för första gången spelade han den här och alla andra gånger också för den delen. Men det är typ den enda låten som jag tycker om som han tycker om visst det är några till men inga av dom raggamuffin låtarna som han jämt lyssnar på. What to do what to do. I morgon är jag också ledig det blir väl som vanligt tvn och datorn bara vänta på att alla ska hem. Kul liv.

All by myself

Fredrik hade sin första skoldag idag eller han har det fortfarande jag vet inte riktigt när han slutar. Funderar på att städa här kanske det gör ja alltid när jag är här själv för att det är ski tråkigt. Ringa frisörskan ska jag göra med. Nu vet jag, jag hade visst fått medelanmde från honom x) 16.20 blir jag själv till undra om jag ska göra lite mat till honom då. Vi får se vad jag gör.
Igår så "firade" jag och Fredrik 23 månader och han ville gå på bio. Så jag åkte in till stan för att han var redan där. Och när vi väl stod där så hade vi typ tre filmer att välja mellan som inte började klockan 21. Så han sa: Vi kan väl titta på New Moon. Det trodde jag inte eftersom han sa att han vart besviken på första filmen. Jag också jag tyckte den var så seg det hände inget. Men jag betalade glatt och tänkte att det var hans tur att välja film.
Men jag kan säga att jag tyckte verkligen om New Moon. Det händer saker hela tiden och jag ville gråta typ 3 ggr och är skit arg! Jävla Bella. Sen efter bion gick vi  till Subway köpte en varsin macka och åkte hem.

Tänk om en månad har jag och Fredrik vart i hop i 2 år. Det är helt otroligt. Tiden går fort när man har roligt.

Jag måste erkänna jag åt lite glass i lördags MEN jag åt några skedar sen var jag inte så sugen mer. Så det här går bra. Jag tog ingen läsk igår heller till bion! YEY ME!

Ska köpa frukost tror jag och fixa och dona. Hejs!

Mördar Anders Det Är Jag

Jag är sugen på att gå ut. För där finns det männsikor.
Det bara kom men det är bara för att jag känner mig så själv. Andreé är hos Alexandra, mor jobbar, far jobbar. Jag sitter och sjunger till och med till låter jag inte kan då hittar jag på själv.

Please dont leave me

Shiet shiet shiet

Jag låter som en speciell person, en person som jag inte kunde stå ut med, som var patetisk, jobbig, pinsam och bara tjatig. Måste sluta upp med det! Vem bryr sig om vad jag ska äta och inte äta för att jag inte ska vara sockerberoende? Haha patetiskt.
Jag har suttit upp sen 10 i morse och jag har inte lyft ett finger. Har kollat på 7th heaven (som jag har fått fredrik att tycka om, men säg inte att jag sa det för att då kommer han bara att neka det), och nu Ellen Degeneres, jag måste få ut något på det här. Inga vill ha mig på sina jobb, kan bara någon ge mig ett jobb! Jag söker men ingen svarar.

Fortsätt söka..

5:e dagen

Utan godis! Och jag kan säga att det är faktiskt inte så svårt som jag trodde. Lite sugen har jag ju självklart varit och i början var det värst. Men jag kom ju på att jag får ju inte ens dricka läsk. Så det kommer att bli lite jobbigt för att jag älskar coca cola. Men jag gör ju det för mitt eget bästa. Och sen kan man ju äta en massa frukt som min familj inte har hemma. Jag får väl köpa eget x)

Undra om det är något jag får äta? Jag går ju inte någon diet så det jag äter kanske är onyttigt men jag plussar inte på med en massa andra onyttigheter. Genom att jag dricker alkohol någon gång ibland, man behöver inte göra det men jag kan tycka att det kan vara kul att gå ut ibland, så har jag uteslutat vissa saker som tex:

* Pizza - En bra lösning när man är bakis eller bara inte orkar laga mat
* Äta ute på mcdonalds eller något liknande- Kommer bli jobbigt när man är ute i stan och vill bara ha något snabbt och gott. Men det finns faktiskt andra maträtter som är goda också som är nyttiga.
* Godis - Äter jag stortsett varje dag, kanske inte mängder men en godis hit och dit.
* Chips - Kunde jag äta upp till 3 gånger i veckan
* Läsk - Dricker jag så fort jag blir törstig om jag är på stan eller hos Fredrik.
* Glass - Är inte så mycket men på sommrarna och sen så när vi har hemma kan jag smälla i mig 4 st på en kväll.

Så detta gör jag för att jag har insett sen lång tid tillbaka men just nu att jag måste få ett slut på mitt sockerberoende. Go me! Jag kommer nog att börja äta godis snart igen om någon vecka någon som är med på vadet? ;P



Trött och kall

Det får samanfatta min dag...

Och att jag älskar Fredrik bara mer och mer.

'Pulka

Det vart pulka idag iaf bara en stund det var så himla kallt ute . Men moster, små kusinerna och mor följde med iaf och jag är lite blöt i rumpan det är det sämsta med snö. Eller NEJ! Det är snö i skon så himla kallt och obekvämt.

Jobba i morgon ser verkligen inte fram emot det. Jag hoppas jag kan somna i tid idag så att man är lite hyfsat pigg för att städa på ett fullbokat hotell. Jag kommer nog att få jobba över ganska mycket men det är bra då blir det pengar pengar pengar! Som jag då ska lägga in på mitt sparkonto -.-

ska kolla klart på ice age, råkade somna igår till den.

nyårslöfte

Juste glömde skriva att jag har nyårslöfte.

* Jag är på rehab just nu för sockerberoendet. Alltså inge mer socker självklart kommer jag inte från sockert i tex ketchup och sånt skit men som godis och framför allt läsk. Inte för att jag tror jag blir smalare men jag är sockerberoende och det är verkligen inte bra får jag inte mitt godis så blir jag grinig och trött.

* Jag ska börjar träna på riktigt! Jag ska köpa ett kort på aktivera. Så sara vi måste bestämma dag när vi ska kolla! Hon är gullig och vill vara med mig så att jag slipper vara själv. Men kanske för att hon också vill göra något. Men jag ser det inte så ;P

* Vara tacksam för det jag har. Jag har det jävligt bra men jag måste inse det snart. Snart har jag och Fredrik varit i hop i 2 år (10/2) Och det är något som jag är så himla tacksam över att han kom till mitt liv och att inte bara han har förändrat mitt liv utan att som han säger att jag har förändrat hans liv till något mycket bättre.

* Spara undan pengar när jag får lön. Behöver inte vara flera tusen men lite grann iaf till när jag/ Vi? flyttar.

Sen harj ag inte kommit på något mer men jag tror jag börjar så för att man ska nog inte lova för mycket iaf inte om man är dålig på att hålla allt. Men jag ska verkligen försöka att hålla detta. Och på måndag börjar det för att jag kan inte börja på en helg! Jag måste ha en ny och fräsch start! Hoppas att det går bra för er om ni har några nya löften :)


Nyår/2010

Ja nu är det bara två år kvar sen går världen under. Nej då så negativa ska vi inte vara men jag tror nästan på det det är ju det som är det läskiga och jag har inte hunnit gjort allt jag har velat göra!

Men ja mitt nyår var faktiskt bra.

Jag, Peter , Emil och Fredrik var bjudna till Mange och Linnéa där vi fick tre rätters middag och en massa shots och fy bubblan vad goda dom var. Det vart lite många där ett tag så jag vart lite blarig. Men men sen skulle vi ju hem och problem, problem. Jag sa till grabbarna vid 6 när vi kom till mange och linnéa att vi skulle beställa en taxi innan till en viss tid så att vi skulle kunna komma hem. Men nej nej det behövdes inte för att vi skulle ju inte kunna veta om vi ville stanna längre.

Men vem hade rätt? Jo jag! Vi ringde taxi från 00-03 och då fick vi tag på en och han skulle ha 450kr för typ 1,5mil . Fredrik den dumma fan började hota och säga att han skulle skära halsen av honom och han var dum i huvudet för att ta så mycket betalt. MEN HALLÅ! Klockan är halv 4 på morgonen, det är nyår och alla vill åka hem från sina fester såklart att dom tar så jävla mycket! Så jag och Fredrik diskuterade ganska öppet eller jag diskuterade Fredrik överreagerade och började typ prata riktigt högt. Vi "bråkar" för andra gången på 2 veckor. Vilket ni kanske ser som normalt men jag och Fredrik vi bråkar aldrig men vi behövde väl det här. Och det slutade med att jag vart bara less och var trött ville bara hem och jag sa att jag orkar inte mer. Vilket han tar som att jag vill ha en paus? Det märks att han inte är van vid att diskutera utan att det ska sluta dåligt. Knasbollen.

Ja ja vi kom inte där ifrån jag fick min sova-över-ont-i-magen period och som sagt jag ville bara hem och var så jävla less. Jag var vaken till 6 och sa till Fredrik jag åker med tåget hem. Han sa att han följer självklart med mig och Emil lika så. Sen när vi kom hem åt jag och Fredrik mackor och kollade på tv och somnade. Annars så var det hur kul och trevligt som helst bra människor. Och jag klarade mig från att spy eller däcka. Great Miccis!

Nu känns det skönt att vara hemma igen det känns som om jag inte har varit hemma på skit länge! Eller hemma har jag väl varit men sovit hemma. Vilket jag kan tycka är skönt ibland. Fan vad jobbigt när man flyttar det kommer inte kännas som om man är hemma förns man är hemma hos mor och far x) I morgon så ska jag och familjen kanske åka pulka jag tog insetivet och frågade om vi inte alla kunde leka lite. Så jag hoppas på fint väder för det vore kul!


RSS 2.0