En fyraåring ställer i snitt cirka 400 frågor om dagen. Sugen på en sånn eller?

Sjukt trött men jag kan ju inte sova nu. då kommer jag att vakna kanske halv 4 och vara skit pigg. Jag måste gå till tåget i morn orkar inte, jag vill sova hos Fredrik nu börjar det kännas tomt! Så jag tröst äter med mina kakor jag köpte av Emelie och då blir jag ännu mera ledsen för att jag vill inte äta jag vill börja träna. Men dom är sååååå otroligt goda ^^ Jag är för svag för kakor med choklad i ^^. Åhhh jag är klar med religionen det känns grymt skönt. Och jag älskar att jag är klar för att då kan jag göra så mycket mer ^^. I morn ska Alx komma och kolla på vår dokumentär vi gjorde om honom. Så det ska bli kul att höra vad han tycker :) Undra om jag inte ska sätta på en film och chansa på att sova.

I wanna be loved by you.



Im soo cold.
Imorn ska jag upp klockan kvart över 5 för att jag inte orkar gå till tåget x) Varför tar jag inte chansen och får lite motion nej jag är för lat för sånt. Jag måste börja röra på mig så kanske min rygg inte blir lika cp :O Jag bara klagar på min rygg x)
Två lektioner i morn whoho kul. Sen så nästa vecka är det APU och lärarna tänker tvingar barnen som går i skolan att hålla på att söka APU plats.Btichigt. Jaha vad gör vi nu då? Ska jag sätta på en film? Då kommer det att bli sent jag har kollat klart på min serie ^^ Och nu vill jag se säsong två. Och sen såg jag lite snabbt ofta det ska komma en twilight 2? Eller såg jag i syne? Hum måste undersökas.
Jag vill ha pengar jag hatar att vara pank.

En sak till måste undersökas. Har sniglar snoppar?

what have I become, my sweetest friend?

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real
.



Onödig dag -.- hatar det. Det är det som är så dåligt att plugga i Uppsala.
Jag kunde ha stannat i min säng och bara sovit jätte
länge. Det hade varit jävligt najs ^^ Nu eller snart religon
sen så är det min serie True Blood.
Jag skulle vilja ha en annan näsa
jag hatar min näsa x) Det är den som förstör mitt ansikte x)

Jag har mina problem I knööööw.


Ska kanske stänga ögonen

Jag måste pissa såååå himla mycket..

Eumh jag har tänkt och jag tänker inte åka ill skolan i morn jag har bara en timme och vill verkligen inte jag har ingen lust alls så på Tisdag så börjar jag ta tag i allt. Men jag tänkte att i morgon ska jag börja skriva min religon. Så jag gör nytta iaf :) Det kommer säkert vara inställt ändå.

Sen vi jag bara säga hur stolt jag är över min babe, min Torkel, min Fredik att han inte ger upp utan verkligen försöker med att söka jobb och har gått upp nu och jobbat från 8 till 17 och hoppas att han visar sitt intresse. Och sen att jag älskar knasbollen dunder mycket. Det var allt från mig för den här gången. Peace!

Aldrig mer alkohol

Blogg måste skriva blogg så tänkte jag men jag orkade egentligen inte men men jag gör det ändå det kommer att flyta på. Jag måste ju berätta om vår tjejkväll!
 Efter min korta powernap där så försökte jag att fixa mig till en transa. Vilket inte var det lättaste kan jag då säga. Panik ringer till Sara hon har panik för att hon är stressad och säger : Men .. men kom hit! Haha så löste vi det ganska snabbt. Paniken var att jag inte fick på mina lösögonfransar och att jag var tråkig x) Men sen när jag kom dit hade jag strumpor som en snopp och lite strumpor innanför bhn. Och sen voila! En transa!

Ja ja kvällen som den var var rolig väldigt rolig alltså jag skrattade nästan hela tiden förutom när jag snackade allvar. Det blir alltid sånt på fester men utan det är det ingen fest. Iaf inte en hemmafest ;P Sen började alla bli sega vid 1 jag var fortfarande pigg och festsugen. Så jag fick skjuts av Linus tack tack med Sara till Peter där Fredrik, Jonas och Bettan var. Lite småfull eller lite och lite x) Så festade vi till halv 5 och då kände jag att jag var lite trött och jag och Fredrik orkade inte gå hem till honom så vi sov i Peters säng eller jag gick och la mig. Sen vaknade jag vid typ halv 7 att det kom en liten små*HOSTHOST*full Fredrik. Och han skulle tula. Så vi kanske somnade vid halv 9 vi hade vår klockan halv period?

Men jag vaknade vid 10 över att jag var skit pigg så jag vred och vände somnade om vaknade vid 12 med ont i magen. Toaletten. Sen sova lite igen och vi vakande igen vid 15.00 över att Peter står och sjunger och dansar till musiken och säger vakna! JAAG VILL HA PIZZA! Det var vi alla sugna på men det värsta var att mitt huvud! Alltså helt otroligt!  Bakfylla 2000 . Det var det värsta jag har varit med om och Peter var lika dan så han och jag klagade som fan och tyckte så jävla synd om oss själva. Klockan 20.00 skulle Peter på fest igen men Fredrik och jag åkte hem istället, kollade på film och hade det bra.

Söndagen vaknade vi halv 12 och sen låg till sängen till kvart över 2 för att då var vi hungriga och köpte frukost sen åkte jag hem vid 4. Och sen dess har jag gråtit som en tok till ett avsnitt i greys anatomy och kollat på min och Fredriks nya serie True Blood. Hatar deras dialekt och den handlar bara om sex. Men men det är vampyrer och det tycker jag om :)
Jag tror fan att jag fortfarande är lite bakfull det blev lite mycket där tror jag. Och varje gång när man vaknar dagen efter säger man alltid ALDRIG MER ALKOHOL!
Nu film macka först sen film

Trött. Väldigt trött.

Jag är cp trött skulle till skolan gick upp 5 för att åka med mor till hennes jobb sen ta tåget 07.05 till stan. Men jag orkade inte och ryggen är cp. Och mor var sjuk så vi åkte hem. Så när jag kom hem så tog jag min powernap på 4 timmar x) Sen så vaknade jag och rang till min mormor hon ville leka lite med mig så vi åkte till Tierp. Jag handlade hårfärg eller mormor betalade -.- Sen min ögonskugga jag ska ha på mig senare i kväll när tjejkvällen ska bli. Det ska bli kul om jag inte är så trött som jag är nu. Kanske en power nap till ^^ 

Jag ska gå i pension

Jag har ledsnat jag vill inte mer nu. Jag orkar inte skriva religonen så jag tänker lägga det åt sidan nu för ett tag seeeeen så på söndag kaaaanske jag tar upp det igen ^^ . I morn ska jag bara in på historian sjukanmäla mig gå till stan med malin och sen ska jag hem jag ska köpa hårfärg för att nu har jag ledsnat här med på mitt hår. Men vi får se man kanske ångrar sig.  Seeeeen så ska jag ju ha lösögonfransar på mig i morn meeen jaaaaa jag fattar inte hur man gör eller dom vill inte fastna jag kommer att sitta med det där en timme eller så x) Men hoppas det blir bra och inte tråkig outfit. Att man ser normal ut. Hur ser en transvestit ut? Jag vet men det är svårt.



Jag kanske ska inspereras av henne hon ser lite ut av en transa nej men vänta det är ju... Charlotte!

Mycket på G

Jag har ledsnat som fan att plugga och måste skriva religonen men vill verkligen inte göra det. Men jag hörde av mig til Emil för att kanske hitta på nått .Men så fort det börjar snöa eller typ regna så ångrar jag mig alltid. Sen har jag inte tid heller jag måste göra klart allt! Phööö jag behöver hjääääälp jag fattar ingenting. Det är skit jobbigt för får jag bara det förklarat så vet jag att jag kommer att klara det galant.


Skulle du vilja gå ut nu eller?

Sen har jag ett till problem jag har inget tills på Fredag. Alltså det kan ju vara gott att ta ett glas vin till maten men problemet är jag har inget vin ingenting. Så jaaa jag får en nykter Fredag, det finns inte så mycket mer att göra åt saken. Men det går nog bra, jag kanske inte kommer att vara lika pigg och glad men jag ska försöka iaf.

This is me.

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Tydligen så är jag en sån x)  Det stämmer nog mycket till en viss del.


Save me from myself


I may not be beautiful, but I do got the brain.

Snart är jag äntligen klar. Men man ledsnar så jävla lätt så vad gör man då jo leker.  Det känns bara som om när man tar en massa kort på sig själv så är man jäääääääääääätte självgod x). Men okej jag kan säga att jag tycker att jag ser väl okej ut vid vissa tillfällen andra vill jag bara gräva ner mig. Jag erkänner. Men som när Torkel säger att jag är vacker så är jag så dum i huvudet att jag inte ens säger tack varför kan jag inte lära mig att iaf säga tack till en komplimang. Klart man blir glad över att höra det men jag får inte ut ordet tack. Hur svårt kan det vara?
 Men jag tror ändå att alla har något vackert i sig.
Jag är uttråkad. Jag vill bara gå och lägga mig eller nått. Plättar ska jag äta nu aif.

Micaela <3 Music

Yummie! Jag kan inte få nog av musik och jag blir glad av musik. Tänk vilken verkan lite toner kan göra. Det kan göra en glad, arg men även väldigt ledsen. Sen kan man bli så glad att man börjar gråta också. Det är det som är så underbart med musik. Jag sitter hellre i 5 timmar och lyssnar på musik än pluggar. Men det är ett måste men det är musik också. Så därför tänker jag göra det samtidigt (I)!

Ohhh ohh måste klaga lite eftersom det är min drog. Jag har så himelskt ont i min rygg. Det gör dunder ont jag vill att nån ska bara komma och knäcka sen är det bra igen. Jag tror det är sängarna, att det är en sån pass skillnad mellan min och min andra säng hos Fredrik.
Ska bara lyssna lite till sen ska jag plugga ^^

Fjorton suger



Jag är så jävla tönting och känslig jag låg och storböla till Fjorton suger x) Och dom som har sett den  och är tjej och lika känslig som mig förstår mig gott och väl. Och jag blir så kär också och jag är så himla kär i Andreas Karoliussen altlså han som spelar Aron i filmen.
Sen så skrämmer det mig att den här filmen är så himla verklig jag menar det kan hända så jävla lätt att en tjej super sig redlöst full och blir medvetslöst samtigit som du blir våldtagen. Det är så jävla lätt. Därför så tycker jag att vi tjejer ska hålla i hop och ha lite koll på varandra man behöver inte dricka sig redlöst full och känner man att man har fått för mycket, åk hem"  Jag blir arg! Dumma blonda lilla flicka! Och äckliga dumma pojke som inte kan behärska sina behov på en hjälplös flicka. Bah!

Men filmen tycker jag faktiskt att den är värd att se. Och jag varnar wannabe miccis loosers som är lika känslig som jag. Var beredd på näsdukar i slutet av filmen x)

This boobs were made for walking

Jag fattar inte varför jag åkte hem från fredrik idag jag ville ju stanna. Damn it! Och nu ligger jag och tänker ska jag duscha eller duscha i morn? Jag håller ju på att försöka att inte tvätta mitt hår så ofta för att det blir så lätt flottigt och äckligt. Men det är fan inte lätt jag hatar att ha flottigt hår, det känns äckligt. 

Nu vill jag verkligen ha sommar. Jag längtar dit som fan, kjol klänning shorts varmt och inte äckelkallt -.- Sen vill jag färga mitt hår nu men jag har inte råd för det sen vill jag klippa mig jag i vill göra hur mycket som helst. Jag tror jag ska färga mitt hår innan helgen iaf. Ja juste denna helg vart ju inte som den skulle, Sara blev sjuk i magen och Sara 2 tappade lusten och jag tappade lusten. Så jag åkte till Peter istället där Fredrik var så satt vi där hemma och lekte istället. Det var ju trevligt det med. Bara det att jag och Fredrik gick hem till Fredrik klockan 6 på morgonen och kanske somnade vid 9 på morgonen. Sen så vaknade jag vid 14 för att jag var tvungen att springa och göra nummer 2 sen somnade jag om och vaknade vid 16 över att Fredrik låg och spelade WOW, nörd -.-  Sen somnade vi vid 18 för en två timmars powernap och somnade igen vid kvart i 2 sen var mig helg över. Det var ju kul -.- Jaja  jag är typ ledig eller hur man ska säga till torsdagen så det känns skönt jag måste göra lite grejer innom skolan. så det hinner jag nog. Nu läsa lite bloggar och sen film.

Jag känner mig äcklig.

sånt som jag tänker på i min ensamhet.

Okej jag är dryg jag skrev ja kanske för några minuter sen? Trettio? Ja ja skit samma. Jag sitter och kollar på shiet och känner fan vad jag vill testa kort hår och det värsta är att jag kommer nog att ta saxen själv och klippa :S Det är det värsta med mig vill jag göra nått så vill jag ha det gjort på en gång. Så tanke är ska jag eller ska jag inte? Jag velar lite fram och tillbaka sen vill jag vara blond också fan vad dryg jag är x) Jag vill testa nya saker. Nu nu nu .
Ska jag? Eller inte? Snart kommer jag göra det x) Ohh sara om du är inne skriv och säg jag kan klipppa dig. Do it! Det är panik! Åhh jag är hungrig och sårig jag har kliat för mycket på min cp kropp så det svider :S

I morn

OBS Jag vet att jag har en hårig matta det är mitt gamla löshår OBS

Yes there will be blood

Dance Dance Dance

Naken eller inte naken - Det är den stora frågan!

Blääääh måste plugga lite måste skriva historian men jag skiter i det och skriver av istället ^^. Yes idag så åkte jag och ma familj till kusinen som fyllde 11 år. Stor pojke. Grattis. Sen så när jag kom hem så fick jag äntligen min efterlängtade dusch men sen när jag kom in i mitt rum så såg jag shiet måste städa orkar inte, måste packa till i morgon orkar inte, måste gå till tåget i morn orkar inte!!! Det är faktiskt 2,5 km plus en stor väska med saker plus en mycket tidig morgon.
Just nu eller snart måste jag packa måste måste måste. Just nu för er som är intresserade så sitter jag fortfarande naken och varför gör jag då det? Och varför ens säger jag det? Jo jag ska säga er att jag har en lite rädlsa. En rädlsa att vara naken. Jag tänker om jag är naken med mig själv så kanske jag törs vara naken med andra. Och då är frågan varför ska hon vara det med andra? Tror hon att alla vill se henne naken? Ja en iaf det vet jag. Men jag har fått bort halva kroppen iaf nu är det bara nedre delen kvar. Då är frågan hur botar man det? Hur blir man nöjd med sin kropp? Måste man börja träna så att man blir spinkig som en liten kvastskafft? Eller finns det hjälp? Jag vet att folk säger lär man älska sig själv älskar man sin kropp. Men hur kommer man dit? Jag vet att jag alltid har sagt att jag älskar mig själv. Men jag gör inte det längre. Vad tog det vägen? Hum detta inlägg är ett funderande inlägg med mitt stora problem att vara naken. Skumt? Nej det är bara sån jag är.



No im not naked.
on THIS picture



Go miccis go miccis you can do it!

Det känns som om jag aldrig är hemma längre. För att när jag kommer hem så ser jag alla saker jag måste göra. Skol saker. Så det var bara att börja. Jag har gjort klart historian nästan, jag fattar inte en sak så då ska jag bara kolla lite med henne. Sen så ska jag bara skriva buddismen och juste vi fick tillbaka proven som vi skrev. Och jag måste säga från att bara lyssnat lite skumt på lektionerna och inte plugga alls och då menar jag inte ens kollat på papprena till att få VG så är jag ganska stollt över mig själv. Jag är inte så himla korkad ändå. Sen så på Historian kan jag också få VG i slutbetyg om jag fortsätter som jag gör. Och jag var nära att ge upp där men nu gav hon mig lite kraft. Sen måste jag läsa på nått skit sen läsa min bok som suger. Det suger ju. Vad har jag kvar? Jo väjla ämne innom religon. SKiiiiit svårt men ajg ska försöka iaf. Det är sista slutspurten detta klarar jag av! Måste bara vara hemma lite mer så att jag gör mina läxor och skit.

JAG TROR PÅ MIG SJÄLV! Ett jätte kliv för just mig.

Yes sir I can boogie

Idag när jag och Malin åkte med tåget hem fick en älg för sig att hoppa framför tåget. Och det var länge sen jag var så rädd när tåget började skakaoch hoppa och man hörde skrammel undertåget det var inte riktigt min grej och det första jag tänker (jag är töntigt) är faktiskt på Torkel. Ja jag är kär i honom -.- 
Men men whatever sen kom min far och plockade upp mig och han hade köpt en kebabrulle till lilla mig ^^ Sen har han och jag vart hemma hela kvällen. Skönt faktiskt men sen nu vart jag lite trött så jag ska sätta på Pinochio som jag lånade från internet. Det är cpkallt i mitt rum. Juste måste få tag på Emil först! Äh ringer honom i morn!



Kjell Junior Wallmark  min hemliga kärlek <3
Jag älskar folk från norrland. Dom är så goa och mjukisar.

Nej jag ger upp

Jag sitter i skolan och jag har inte gjort nått sen typ hum 10.20 och sen antar jag att det blir under en längre tid. Så jag hoppas att vi kommer på nått att göra snart för annars ger jag upp och går hem. Även om jag har en timme kvar som börjar 15.00 såååå hum hur gör vi då? Idag vill jag bara hem kolla klart på flubber sen så sova lite lätt. Jag ska börja att sova med telefonen avstängd jag gjorde det igår och jag vet inte men det kändes skitbra jag kände inte den där oron att jag inte skulle höra klockan tokigt nog x) jag är lite konstig x) Jag vill se en riktigt bra film ikväll ska kolla på lets dance tror jag :O! Det är nått nytt. Vi får se vad det blir för kul.


Förra året tll Kizz videon

Hemma igen

Ja nu var man hemma igen. Jag tycker inte riktigt om det. Eller klart jag tycker om att vara hemma men jag vill vara i mitt hem nummer två eller tre. Jag har många hem eller tre stycken det andra hemmet är hos Fredrik det trejde är hos Emil. Jag offrade att ligga i sängen och mysa  med Fredrik jätte länge för att min lillkusin Rasmus fyllde 6 år. Var det värt det? Lite grann jag fick tårta och en massa gott. Men jag ville ändå ligga kvar. Det är sjukt hur jävla snabbt det har gått jag frågade hur gammal Rasmus fyllde och han sa sex men jag var tvungen att kolla på skyllten som dom hade gjort. Äckligt hur jävla fort tiden går. Och på tal om tid. Snart är det skola, snart är det ett år med Fredrik, snart är det studentskiva, snart är det studenten, snart är det jobb, snart gammal, snart död. Det är sjukt hur snabbt tiden går och det känns som om jag inte hinner med nånting? Jag vill hitta på en massa saker!! År 2009 ska blir ett dunderår eller jag hoppas på det iaf. Jag ska försöka att göra det till ett dunderår och det med hjälp av mina dunder vänner och dunder pojkvän. Woho Im the worlds greatest!


Gay gay gay mannen här är väldigt gay
.

Vinter är väl okej

Min mage gör cp ont jag har ätit lite mycket speciellt godis ^^ Jag ligger och kollar på "Are you smarter than a fifth grader" och det är ju ganska svåra fråger jag menar ofta att en som går i första klass kan djurvetenskap typ som är koala ett pungdjur. Okej det var lätt men alltså det är sjukt svåra fråger. Idag vaknade jag åkte till skogen och grillade med mor,far,bror,Karin,Per, Maja och Linus. Jag klädde nog på mig för 40 minus x) Men kallt var det och jag ville inte frysa ^^ SEn har vi en liten dam här utanför huset en liiiiten bit in i skogen och den har frysit så man kan åka skridskor där och då blir det verkligen nostalgi helt sjukt men kul var det. Men jag hatara att man får så himla ont i fötterna :S Och jag kan stanna snyggt också. Ja jag är stolt. :)

HJÄLP!

Jag måste få bort mitt löshår! Jag ledsnar som fan! Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Alltså det gör ont det är jobbigt när det är blöt ETC! Sååå jag måste ha hjälp att ta bort det. Jag vet inte man måste väl ha nått medel eller nått. Men jag vill bara ha bort det nu! Jag rakar av mig håret! Jag är less :'(

Borta bra men hemma bäst

Jag har inte varit hemma sen i måndags. Det har inte gjort så mycket jag har sovit hos Fredrik, jag älskar verkligen att göra det och jag älskar verkligen honom men ibland kan det bara vara skönt att komma hem till mitt hem, min säng, med mitt godis. I onsdags som ni alla nog vet så var det ju nyårsafton. Vi firade hemma hos Emil och blev ett gäng på nio pers och jag hade ju lovat att jag skulle laga maten och göra tårtan och allt. Men så klart hade jag hjälp utav mina vackra assistenter Sara, Maulin och Emil som skar salladen :) Det var riktigt mysigt och en kul kväll iaf ifrån min syn. Vid tolvslaget så smällde vi raketer och jag vart sur för att alla började smälla klockan 23.57!! DÅ ÄR INTE KLOCKAN TOLV! Men men klockan tolv så fick jag min efterlängtade tolvslagskyss den som man alltid drömmer om när man är liten, eller iaf jag x)
Jag och Fredrik och Ville gick hem till Fredrik vid halv 5 tiden för att sova lite men när vi väl kom fram så kom Peter och Jonas över och stojade sen vid halv 7 tiden orkade inte jag mer så jag sa ifrån och sa att nu får ni gå hem och efter lite stök och bök och efter Fredrik fick sitt damputbrott som jag inte har sett förr. Så lämnade dom oss vid 7 tiden och då var det bara jag och Fredrik kvar. Det vart lite strul, inte mellan oss men det var så komplicerat men efter lite om och men så ordnade det sig och vi somnade vid 9 på morgonen. - Jag gråter inte för att jag är ledsen, jag gråter för att jag bryr mig.

. Och väcktes dan efter av att Emil, Pelle och Jon ringde och var hungriga och ville käka pizza så vi drog ner käkade och sen gick jag och Fredrik hem igen och somnade vid 6 tiden vaknade 10 somnade igen vid kanske 2. Så det var min första dag på året. Sov åt sov x) Men vi lovade varandra att det skulle bli det bästa året tillsammans. Så man kan ju hoppas på det bästa. Sen måste jag bestämma två grejer som är jobbigt inte det ena det är okej för att det ska jag göra men det andra är jag så jävla osäker på. Jag vill ju må bra men behöver jag verkligen göra det för att kunna må bra?

- Den enda anledningen till att jag är kvar här i Sverige och inte drar nån stans är för Miccis. Om inte hon fanns hos mig skulle jag dra direkt.
 Är det de man vill verkligen höra? Jag är osäker.

Sen en sista sak : Jag är så jävla glad att Malin och Sara kom det betydde så jävla mycket för mig. Att jag fick vara med dom bästa. Tack mina babes. Jag älskar er!

RSS 2.0