BIO

Okej jag lekte med Emil igår och sen bara huxflux så sa pappa att han och mor skulle på bio så jag frågade Emil sen hänkade vi på och kollade på filmen Arn, tvåan såklart. Jag fryser ju som ett svin, mina fingrar känns som istappar och ja det är fan inte najs.
Idag kom Cina och gänget för att vi skulle ha en liten avskedslunch för Amanda eftersom hon sticker till USA på tisdag. Bara för att jag vet att hon är borta så kommer jag att sakna henne. Men hon kommer ju tillbaka om ett år och det går ju fort (: Men jag önskar henne all lycka och hoppas att allt blir bra där borta i USA. Kram på dig igen kusin (:
DAGENS BOTT: Jag saknar min dude <3
DAGENS TOPP: Jag fick äta en massa kakor och bullar idag :)

Så som du.

Jag tror att man vänjer sig lite nu att vakna klockan 6 det är ganska bra men det kommer sen på helgen när man är ledig så då vaknar jag tidigt då också -.-
På tal om helgen så ska jag och Malin leka tror jag att det var så vi ska färga henne till neger tänkte jag säga men hennes hår. Fredrik är upptagen hela helgen så jag får sysselsätta mig med annat. EMIL! Han ska jag nog försöka att leka med, det var ett tag sen. Då kan vi leka i hans lägenhet ^^ Nu när skolan har börjat känns det som om jag inte har nån tid alls. Att jag verkligen inte kan göra nått. Fredrik jobbar i helgerna så det går inte riktigt i hop. Men hoppas att han står ut iaf.
Jag vart lite sur på min far idag. Han jobbar borta om dagarna och kommer hem på torsdagarna men det är bara det så fort han kom hem började han skälla på mig för ingenting och saker som inte ens gällde mig. Så jag ledsnar ju då kan han lika gärna bo där borta om han ska hålla på och tjura!
DAGENS BOTT: Vi hade inget att äta när jag kom hem -.-
DAGENS TOPP: Jag blev klar med min svenskauppgift.

Already Gone

Min dag: Först vaknade jag av att Fredrik höll på att stöka och dumma sig men vart lite gladare när jag fick en puss på pannan. Me love him Sen så rotade jag i hans dator hittade en film step up 2, den var ganska okej faktiskt jag tycker om filmer där folk dansar och sjunger fast dom sjöng inte men jag tycker om dom ändå. Sedan knackar svärmor på och frågar om jag vill käka vi sitter och snackar lite sådär sen duschar jag och sen så har jag inget att göra så jag rotar lite till och sen tittar jag på tvn sen kommer Fredrik hem. Och är skit glad för att han säger att han har hittat ett jobb jag läser lite om det sen ser jag att jobbet ligger i Thailand! Och han vill att jag ska med men jag menar jag måste ha min utbildning så han får fan inte dra i från mig nu! Så jag vart lite halvsur X) Sen var jag tvungen att åka in till Tierp till pilldoktorn, var där kanske 10 minuter åkte hem med mor. En ganska lugn och skön dag. Jag behövde det verkligen. Men nu vill jag leka mer med Fredrik manska inte leka bara en dag och det blir värre nu med tanke på att man går i skolan så man kan inte sova borta utan att planera -.- . Jag som suger på att planera.
DAGENS BOTT: Jag har nog ingen direkt bott sådär idag. Jag har varit lite trött så det är väl det enda.
DAGENS TOPP: Jag är väldigt kär.

Man ska inte skämta om döden, ja jag vet.

Men jag tror att Fredrik är död. Han svarar inte på mobilen för att han sa att han inte har nått batteri men det var i lördags och det är måndag nu så han måste ju ha åkt hem från Ville. Eller? Han har nog ledsnat på mig och behöver lite rast. Ja ja jag får väl vänta tills han känner sig redo för mig igen.
Det kändes lite onödigt att åka till skolan idag. Jag stressade som en ko åkte in till skolan kom typ 8 minuter för sent. Sen så tittade vi på en film kanske i en halvtimme åt lunch sen fick vi åka hem. Så det sög lite bara för att man vill ha närvaro men det visar att jag är på topp för skolan! Tjoho!
DAGENS BOTT: Jag åkte till skolan i onödan istället för att ligga i min otroligt sköna säng. DAGENS TOPP: Jag fick spendera lite tid med Evelina för mig själv utanför skolan.

Time cure hearts

Igår eller förrgår bestämde jag mig för att jobba lite med min mor, vi gjorde som vanligt åkte till Tobo vid 9 slipade och målade sen åkte hem vid 15 så 6 timmar har jag arbetat och sen har jag 6 timmar till jag har arbetat så jag får ungefär 900 för två dagar så det känns ganska bra. Jag måste skaffa mig ett legg så det är därför jag behövde jobba lite men nu är det ju söndag och då kom konsekvenserna, ont i ryggen och ännu mera förkyld + lite halv feber sådär. Det känns lite sugigt. Men jag kan inte vara sjuk jag måste till skolan och visa intresset att jag inte är en slöhög. Jag saknar Fredrik även om vi inte gör så mycket så älskar jag honom och det känns tomt, jag verkligen längtar tills jag fyller för då kommer han hem till mig och får träffa min släkt. Jag längtar att få säga ja hörrni det här är min pojkvän. Inte för att jag har nått att vara stolt över men jag vill visa den kärleken jag har en som gör mig lycklig. Så att dom också kanske får känna den lycka han ger. BLÄÄÄH TJEJIGT X)

DAGENS TOPP Min far och jag hämtade mig nya säng så istället för en 80 har jag en 120 DUNDER :D
DAGENS BOTT Jag är förkyld och febrig.

Första skoldagen

Och jag är redan less på vissa människor jag tycker inte om tjejer tror jag. Eller det visste jag redan i ettan men alltså dom blir för mycket och då orkar man bara inte så snälla lilla blondin prata inte så mycket och sluta vara så jävla korkad. Har snackat med mitt problembarn och hoppas att allt löser sig nu jag var brutal men jag fick ut det jag ville säga och det löste sig men jag måste bara låta irritationen sjunka lite så går det nog bättre ;P.
Men det jobbigaste var att gå upp så tidigt bara för att försöka göra sig lite fin det gick halvbraigt men det dåliga var att det regnade ju så man såg ju ut som ett pattrask ändå när man kom fram till tåget. Skönt med lite sovmorgon i morgon ska åka till sjukan i Tierp sen så drar jag hem till Fredrik och väcker honom pallar inte åka till skolan. Det börjar ju bra ^^ Men jag vill pussas lite och kramas jag tycker om det.
Seee yah

Ring mig


Jag har dö trist och vad gör man oftast då? Jo knäpper kort och vad finns det att knäppa på om inte en själv. Men jag är tråkig jag gör inte om dom eller nått sånt men det duger lite ibland även om man inte är fullt nöjd med sitt utseende men vem är det? Varför har jag börjat bry mig så mycket? Varför skriver jag det för? Jag vill helt enkelt ha en bekräftelse om jag ska nu anylisera lite hör för mig själv om mig själv. Dåligt, man ska inte göra sånt men jag har inte gjort så förr riktigt men en gång får man väl?
Jag har suttit här och väntat och väntat på att min telefon ska ringa men fan nej jag tror han har glömt mig. Och jag vill itne vara den jobbiga som säger: Blahabla varför har du inte ringt? Älskar du inte mig ?
Nej det är liiite överklass för min del för "girly" Jag får väl sitta här vid datorn tills jag puffar upp lite lätt i skallen på honom? Eller ska jag hjälpa honom och slå honom med ett järnrör? Vi får se jag kanske bara sitter här ändå. :*

Dåliga Micaela

Jag suger lite grann men jag har inte varit hemma så jag har inte kunnat skriva nått men datorn lockar inte lika mycket nu, sen så har jag inte så mycket att skriva heller. Eller jo jag var ju till Frizon det var helt okej tack vara Emil och Fredrik så tack tack pojkar, saknar mina skåningar lite grann och sen så är det ett år innan man får träffa dom igen så det suger ju lite grann. Sen kanske jag hann vara hemma i 15 timmar och sen tog jag bussen till Öregrund och åkte vidare till mina kompisars systers sommarstuga och spenderade från månadagen till torsdagen där. Jag och Fredrik "friade" våran halvårsdag, tänk att ungen fortfarande är kvar hos mig det trodde jag aldrig. Och på tal om missfostret så ska jag till honom nog i kväll och jag kommer att gråta lite blod för att jag vill inte börja nu på onsdag i skolan för att jag vill bara inte jag kommer att bli deprimerad och mina betyg kommer att sjunka lika fort som en sten i vattnet. Sen måste jag snacka med en unge och det kommer inte att bli kul men jag måste tacka Sara och Malin som orkar lyssna på mig x)Som jag btw lekte lite med i lördags det var kul kul så hoppas att det blir igen snart. Vi satt i mitt rum i ungf 4 timmar och bara skrattade och dummade oss. Sen så fyller jag år snart shiet jag hade visst mycket att säga. Men jag måste fixa legg så det suger ju lite det med. Allt suger nu tydligen och jag är hungrig och har ont i mina fingrar så nu vill jag inte sitta här längre så hej då!

Irriterad

Jag hade en hög saker jag var irriterad över men jag har glömt alla typ x) En kommer jag ihåg det är om man är i stan och är snäll och håller upp dörren åt mödrar som ska ut med sina barnvagnar att man kan iaf säga tack eller nått jag hade ju lika gärna kunnat släppt dörren på henne. Visst är det löjligt att irritera sig över det MEN jag var redan jätte irriterad över nått annat så det vart till en lite stor sak. Sen är jag jätte irriterad på Andreé för att han äter vid datorn så att det rasar skit mellan mellanslagstagenten så att den går inte att trycka ner riktigt så man måste slå på den. Haha guuud vad löjlig jag är x)Åhh juste jag kollade mitt schema nyss och jag hatar det börjar 8.30 varje dag och slutar halv fyra på torsdagar och fredagar dom måste skoja med mig det går inte! Och det är typ 20 dagar kvar tills man börjar också.
Men jag kan bli lätt irriterad, men! Det finns ett men! Jag är lite glad för att Frizon Fredrik ska till Frizon och vi har inte träffats på ett år sen så kanske jag får träffa min Fredrik innan jag drar till Frizon om han hinner med tåget. Så jag hoppas mest av allt att det går. Men ett problem vi träffades i onsadgs senast jag saknar honom som tusan hur ska det gå nu när jag ska vara borta en vecka :O Shiet kärleken är svår.

RSS 2.0