Cha cha bitches

Told yah! IM BACK! MOWHAHAH.
Jag kommer inte kunna sova så mycket ikväll jag är så spänd över att åka även om det är som så att jag åker på Fredrik. Fredag. Jag är van att skriva Fredrik så det blev så. Sorry. Men Miccis varför raderar du inte bara det för? Nej för att jag är sån det är samma med när jag messar och jag kommer på något i slutet av messet som tex:

Hej hej
Hörru jag vet inte riktigt vad hon heter jag kommer inte på det. Det börjar på ch.. iaf. Men men jag tar med mig sakerna till dig sen efter jag har varit i stan. Nej nu kom jag på hon heter Kerstin. Det låter iaf som ch ibörjan x).


Jag orkar för det mesta inte gå tillbaka och radera och hålla på och jobba mig så jag är jobbig istället och skriver långt som om jag skulle tala. Så om ni messar eller skriver med mig så blir det väldigt personligt ;P . Och det är oftast Sara som får stå ut med det x).

Jag ska åka med mor till hennes jobb i morgon eller egentligen så åker jag med henne för att jag orkar inte gå ner till tåget för att jag ska till stan. Men det gör nog inget för henne. Jag ska få min lön iaf i morgon jag ringde och kollade det.
Inte så mycket som jag hade hoppats på men det duger iaf. Bättre än ingenting. Jag kommer att bli av med 1000:- redan på en gång till och det är till:
571:- Till sara för biljetterna
120:- För vin
199:- För mina uggs jag ska köpa i morgon.
Så nästan 1000:- Sen så ska jag köpa en massa lösgodis och nudlar. Så jag kan inte spendera mycket i Norge alls x) Men men jag har det viktigaste med mig. Alkoholen och nudlarna x)

Jag har packat dom sista sakerna och jag kan nog få plats med lite till om jag vill. Men jag vill inte ^^ Jag tror nog att det blir bra såhär. Jag kommer säkert att köpa något i stan också som ska med x) Men jag ska hålla mig!

God natt folks!



Mandlar

Jag sitter och knaprar på en massa mandlar. Jag hittade dom i skafferi och vart sugen och nu kan jag inte sluta äta dom. Fast jag har ont i magen. Fast dom börjar smaka lite skit. Dom är beroendeframkallande.
Sara ringde nyss och ska komma över med pengar som jag ska växla i morgon. Jag är lite orolig att jag inte kommer att få några pengar för att jag har inte fått min lönespecifikation. Tänk om jag inte får några pengar! Då kan inte jag åka till Norge för att jag har inga pengar alls. Nu börjar jag bli orolig...
Jag har tvättat lite och snart ska jag duscha och en massa annat skit. Vi kanske hörs i kväll. Låter som om jag pratar med någon i telefonen. Men jag kanske skriver här ikväll så bättre. Inte för att jag vet vad jag ska skriva men men. Det blir nog bra.
Jackpot på fredag på fredag

Åhh vad jag vill ha ett kylskåp

för att jag är så himla hungrig. Jag har ätit mycket mat och så men ändå är jag skit hungrig. Sen är det lite kallt här uppe också. Jag får ställa mitt element här bredvid sängen så blir det nog bra.

Packat klart har jag också gjort. Eller nästan jag har lite småsaker jag måste göra. Men sen så är jag helt klar. Och hujjeda mig väskan är skit tung och jag vet inte vad jag har där inne som är så tungt :s Det är helt sjukt. Tur som är så är det bara en helg som jag ska bort. Tänk om det hade varit en HEL vecka! Då hade jag nog haft tre väskor med mig x) Men jag har så mycket småsaker som jag måste ha med mig. Sån är jag. Nu ska jag kolla på filmen Up. Har sett den för länge sen kommer inte i håg den men den är säkert bra . Kommer nog att somna snart också. Men det är skit bra!
I morgon ska jag tvätta lite och färga ögonbrynen och annat små plock. En slapp dag helt enkelt. Skönt.


Mina bröstvårtor kan skära igenom glas.

Baaaaaaaaaah jag hatar upptåget. Enda gången på veckan som jag åker tåg till jobbet så är det självklart försenat. Jag cyklar ner bara DET är jobbigt och KALLT! Sen så kommer jag dit så att jag får vänta i 10 minuter. Fine det går bra för att då är jag lite halvsvettig. Och sen säger dom i högtalarna:
- Upptåget från Tierp mot Upplandsväsby står kvar i Tierp pga att tågpersonalsbrist. Vi återkommer om det blir några förändringar.
Jaha då tänker jag för det första: Det brukar typ vara minst två på ett tåg, det måste iaf finnas någon som kör det. Det räcker väl? För det andra: FAN! Jag jobbar själv som ordinarie och vi har ganska många rum att klara av och vi är bara två stycken! Sen för det trejde: Fan att jag inte tog på mig termobyxor.

Lite putt blir man. Sen säger dom inte förns man har väntat där i 10 minuter till att tåget kommer in 35. Okej inte långt kvar. MEN KOMMER DET IN DÅ ELLER!? NEJ! 50 kommer det in! Och jag börjar 9. Kul. Kom till jobbet stressig och irriterad. Loggar in 9.34. Kul. Nu är det bara att jobba arslet av sig. Och jag orkar inte ta upp allt men ni måste förstå att det är skit mycket att göra när man är två stycken på 3 vångingar + att du ska ta lobbyn och bastun och toaletterna osv. Fattar inte hur dom tänker. Så i morgon ska jag ta bussen in.

Jag vart iaf glad när jag såg att Saras vackra Volvo stod där vid ica plan. På något konstigt sätt har jag saknat henne. Och vart skit glad när jag såg henne vid kassan. Vi ska höras av efter jobbet så får vi se om vi hittar på något :). Då kommer dagen att gå skit lätt när man har något att se fram emot. Jag är ju trots allt ledig hela veckan. Skönt men inga pengar för mig :(.

Baby call me...



Jag har aldrig mött en människa med så mycket otur.

Jag gick upp till mig för en stund sen. Pappa kom hem, han sover borta om dagarna för att han jobbar så långt bort men idag kom han hem. Sen kom Conny över och vi spelade alla chicago. Vem vann? Ja självklart jag. För Im the worlds greatest. Nej men lite bra är jag iaf.  Nu sitter jag och väntar på att mitt Greys Anatomy avsnitt ska ladda så att jag kan få kolla på mitt efterlängtade avsnitt.

Ska upp tidigt i morgon hoppas att det går tåg som det ska med tanke på stormen som ska bli ikväll,  för att jag ska jobba själv den här helgen som ordinare med en helgjobbare Lisa :) Trevligt trevligt. Sen nästa vecka ser det ganska tomt ut med jobb. Lite skönt men skulle vara bra också att kanske få jobba någon dag. 
Funderar på om ajg ska sova lite nu kanske. Jag sitter och gäspar hela tiden. Men nej jag måste se mitt avsnitt!







Fuck jag är kissnödig

KnasSara

"Haha. Du är också pretty! ;D Jag känner mig så omotiverad till att inte äta godis & motionera just nu . . Mår illa & känner mig helt matt typ. Men ska försöka styrketräna ikväll. Ska vi simma efter? Eller ska vi gå ut & gå eller simma i morn?"

Så skriver min kära vän Sara till mig på min blogg. Bloggen som jag typ aldrig skriver på x) SARA DET ÄR FACEBOOK SOM GÄLLER! Eller Sms. x) Jag känner mig som en facebook nörd. Men det är så smidigt. Bloggen är såå 2000 and late.

Det är jävligt skönt att bo här uppe för att det är tyst och lugnt man är för sig själv. Men självklart är det en del negativa saker här också.

* För att kunna göra sina behov (kissa,bajsa och äta) Så måste man klä på sig varmt gå försikitgt ner för trappan och in i huset. Inget som är så kul om det är sent och man håller på att somna.

* Det lyser en stark lampa precis ovanför mitt lilla fönster så jag måste ligga med huvudet mot dörren läskigt!

* Man måste släpa in damsugaren innefrån och upp hit.

* Jag får nya husdjur här varje dag. Och jag vet inte varifrån dom kommer. Äckligt!

Det är bara några av sakerna, men annars skit bra grej. Jag skulle ha ett minikylskåp. Då skulle det vara perfekt!

Were ever you are

Calling out- Lezee ft Apollo Drive. Hiiit bra. Den svänger skönt x) .

Ja en ledig dag. Och vad har jag gjort? Ja jag tänkte att jag skulle röra lite på mig med en promenix men jag kände inte för det. Jag är så lat det är också skit kallt! Men jag har gjort onödiga nödvändiga saker. Som laddat hem lite ny musik till mobilen. Börjar ledsna lite sådär på min musik på den. Och det var skit jobbigt! Nej det var det inte men det känns lite bättre. Så nu har jag bara 276 låtar på mobilen som man kan rota igenom. Det blir nästan en tripp till Uppsala med tåget sen har jag ledsnat och vill ha ny musik x)

Kul att min mobilkamera är så bra.
Sen har jag typ (som jag alltid gör när jag är själv) provat lite kläder och sminkat mig och skit. Jag tycker att det är roligt. Men det skulle vara roligare om man skulle ha det till något. Som tex gå ut eller något. Men Partey on tha Vind! Jag har dansat helvilt och vart lite trött och sugen på godis.


No Sara I Feel soooo Pretty




Mitt löshår ser ut som bajs..



Seeen har jag använt ansiksmask samtidigt som jah har tvättat mitt löshår.           
Det behövdes faktiskt! Sen har jag inte gjort så mycket mer x) Det var min spänande torsdag x)

Have you met my friend Ted?

Haha jag har sånna perioder att jag skriver var 5:e dag ^^ Men jag har saker att göra och sen när man kommer hem orkar man inte sitta och skriva.
Igår så träffade jag Sara,  vi gick en liten bit och sen åkte vi till Tierp och ja vad gjorde vi tanka och handla en sallad som det känns som om att vi alltid gör när vi åker till Tierp x) Men dom är så goda! Så det är ingen fara. Sen så åkte vi hem till hennes far där jag höll på att frysa arslet av mig dom hade 15grader inne hos sig hos oss är det typ 24 x) Så jag höll på att dö. Speciellt när jag skulle ligga i deras solarium i källaren. Men det var bara trevligt. Kul med sällskap då känns det som om dagarna går så mycket fortare och då kan man få åka till Norge någon jävla gång. Jag har ledsnat jag vill inte vänta en vecka jag vill åka nu!

Men tack Sara för att du leker med mig så att mina dagar går fortare x) Och för att jag får skratta. Det behöver man verkligen. Och det kan man alltid räkna med när man är med Sara.

Jag har fått jobb hela helgen. Naaajs. Fast lite jobbigt för att jag tror att det kan bli riktigt mycket rum och jag kommer att vara död sen på måndagen när man äntligen är ledig. Eller det vet man aldrig dom kan nog fråga om måndagen också.

Nu ska jag kolla på how i met your mother. Det är också naaajs.

Juste jag måste säga jag har fikat med Evelina idag. Har inte träffat henne sen studenten. Så det var trevligt :)

Jag skulle inte orka läsa allt.

Okej det var 5 dagar sen jag skrev här. Men ja vad har hänt sen dess. Jag flyttade upp där på vinden i Söndags måste det bli. Sen har jag simmat och gått ut och gått med Sara juste sen i måndags träffade jag ju Sarorna, trevligt vi åt typ hela tiden kändes det som x) Bara för att man tar bufé.

Fredrik och jag firade två år på Onsdagen. Det blev mat och bio. Mysigt. Två jävla år shiet det trodde jag inte när jag först började träffa honom. Men det är bara kul. Han sa att nästa år så ville han äta hemma och så. Vilket måste betyda att han planerar iaf ett år till med mig ;P .

Jag kände mig snygg idag. Utan anledning. Första gången på skit länge. Utan att jag var full också! Kanske det är för att man rör lite på sig och tror att man går ner i vikt och blir snyggare. Plus poäng till mig! Ni måste tro att jag är dum i huvudet och kanske tror att jag alltid tycker det. Men nej där hade ni fel. Jag brukar ofta känna mig äcklad av mig själv och tror att folk alltid tittar på mig pga att jag ser äcklig ut. Tvångstankar 2000. Men det peelar av lite grann i taget. Tror jag. Hoppas jag.

Det är två veckor typ tills vi åker till Norge! Jag har redan skrivit packlista. Jag är en sån person. Planerar mycket. Men det är jag nöjd med faktiskt. Måste ringa farmor om resväska. För att jag tror att det här. Det kan bli mycket.

Det är så tyst och lugnt här uppe hos mig. Skit skönt faktiskt. Och i morgon jobbar jag. Tror jag kan bli bra också. Har nästan lust att röra lite på mig.

Alla hjärtans dag på Söndag. BLÄH! Jag och Fredrik ska äta maränger och glass. Det är vårt firande x) Men det duger för mig.

Nej nu film. Ska kolla lite om det har kommit nytt avsnitt av Greys tvivlar men hoppas :D


Saker blir inte som man tänkt sig

Igår: skulle vara med Sarorna. Inställt
Idag: skulle ha vart med hjärtat, han skulle komma hit och hjälpa mig med vinden. Inställt.
I morgon: Ska till stan med sarorna. Inställt?

Ja men jag har jobbat hela helgen. Så det är bra. Hoppas att dom ringer om jobb i veckan också. Har lagt upp mattan där uppe på vinden men jag kan inte flytta upp för att jag har ingen som hjälper mig att bära.
Mor: inte hemma
Bror: inte hemma
Far: axelfel
Pojkvän: har fått bajssjukan.

I morgon ska jag till stan med Sarorna istället. Hoppas att det blir som tänkt iaf. Sen hem till Fredrik och vi ska försöka komma på vad vi ska göra på onsdag (vår två års dag) Tisdag ska jag färga mitt hår hos frissan. Sen är det bara 17 dagar kvar tills vi ska till Norge.
Skiiiit lång tid. Jag kommer hinna bli sjuk eller tappa lusten eller något. Det får inte vara så långt! Då hinner saker hända x)

Måste tvätta bort min ansiksmask från ansiktet, jag tror jag har världens äckligaste hy och är skit äckligt helt enkelt. Bläh på det! Sen måste jag packa för typ 100 dagar. Eller kanske bara två. Skit jobbigt att packa fram och tillbaka.

HEJ DÅ! Jag är trött och sur! Nej men jag känner mig lite putt.

PAPPA!

Jag har tappat lusten helt jag orkar inget jag vill bara inte...

NEEEJ jag skojja! Jag är skit glad lite ont i huvudet men skit glad. Jag ska åka till Norge för att hälsa på Malin med Sarorna. visst det är den 26 februari men det går fort. Jag har lite saker att göra. Jobba tillexempelt. Hoppas på att få jobba mycket den här månaden.

Juste idag så trodde jag att jag skulle klippa mig men noooo så var det ju inte det var den 9:e jag skulle det. Så kul jag gick upp i onödan, gick dit kolla på mitt kort där hon hade skrivit upp tiden och datumet och såg att det var fel men det går bra måste gå upp tidigt så att jag orkar gå upp när ag väl ska jobba. På fredag och lördag ska jag jobba. Kommer att vara skit trött på lördagskvällen men hoppas inte det. Så nästa vecka ska jag dit. Sen på onsdagen där så är det min och Fredriks 2 årsdag så vi måste bestämma lite vad vi ska göra. Svårt val faktiskt. Vi får se.

Nu ska jag försöka få tag på min far.

RSS 2.0