Lite update!

Okej ja i Torsdags så vaknade jag och mådde skit alltså jag hade ont i huvudet kände mig varm och lite ont i halsen men jag tänkte äh jag är väl bara trött. Sen vart det bara värre och i stan hittade jag inte så mkt direkt jag hittade en bikiniöverdel iaf. Men men det går bra det med. Jag tänkte att jag shoppar lite i Turkiet istället för här i Sverige så onödigt. Sara skjutsade mig till Fredrik och jag bara frös och svettades kände mig helt dödsjuk. Jag sov bara hela tiden och Fredrik mitt hjärta tog verkligen hand om mig.

Fredagen hade jag skit ont i halsen lite piggare men fortfarande feber. Jag var tvungen att sjukanmäla mig för att jag kunde verkligen inte.

Lördag var det örbyhusdagen och jag kände att jag hade skit ont i halsen lite tung i huvudet men efter en ibumetin gick det lite bättre så jag gick ner iaf på marknaden kollade lite och det spöregnade skit tråkigt. Köpte en langos sen var jag nöjd. Och jag hade en sån beslutångest om jag skulle gå till IP eller inte men jag tänkte regnar det så går jag inte. Så blir det strålande väder och jag har fortfarande beslut ångest jag menar min hals var så svälld och gjorde så ont men jag ville så gärna. Så jag sms Sara för att jag kände också att vi hade ju sett fram emot detta så mycket och sen så bangar jag för att jag blir sjuk. Men det gick bra faktiskt. Jag kunde inte prata så mycket direkt. Men kul hade jag träffade jätte mycket folk!

Och söndagen ska vi inte prata om jag kunde inte säga ett skit och hade så ont i halsen. Det var ett helvete och idag är det lite bättre slemmig och ont och hes. Men jag knaprar i mig allt som finns för man kan ju inte ha ont i halsen om man ska utomlands eller! En vecka kvar! Kan knappt tro det jag vet att jag har tjatat som fan men sen tänk blir ni av med det iaf!

Och i fredags tog jag med min mor och kollade på en lägenhet här i örbyhus. Fredrik och jag har ju bestämt oss för att flytta ihop och den är helt nyrenoverad och kan nog flytta in om någon månad eller så. Så jag ska lämna fågelboet och pröva mina vingar. Han lät väldigt posstiv gubben så jag hoppas verkligen att han säger att vi får den. Jag ska ringa på Fredag så då vet jag. Så tills dess är det bara jobb så jag återkommer väl på fredag!

What you've got boy is hard to find. Think about it all about it all the time.

Okej nu är det gjort. Fan nu vart jag lite nervös här tänk ett nytt liv startas (återigen jag är inte gravid ;P). Man ska inte tänka för mycket frammåt utan ta det som det kommer. Går det bra så gör det de.

Jag fick sluta en timme tidigare idag. Kände det är det behövdes faktiskt jag kände mig lite tung i huvudet. I morgon efter jobbet kommer Sara in till stan så ska vi mötas och shoppa loss lite till Turkiet resan. Jag måste hitta mig en bikini! Ursch jag hatar att stå i provrummet man ser inte bara dubbelt så stor ut utan väldigt gropig och man blir ledsen x). Seriösa problem, seriösa problem.
Killar har seriöst inte lika stora problem som vi kvinnor har. Verkligen inte.

Two weeks. TWO FUCKING WEEKS BABY!

Idag första fikan på badet det här året med Sara. Sen åkte vi runt lite i bilen på lite olika platser och kollade runt lite, tur att man älskar att åka bil. Det är så mysigt på något sätt.

Jobbet ringde mig i morse och frågade om jag kunde jobba på fredag. Självklart kan jag det sa jag. Jag har ju inget planerat så jag kan väl lika gärna jobba. Sen på lördag är det Örbyhusdagen så jag har tagit ledigt den dagen och själklart dagen efter för jag tänkte slappna av och ha lite kul faktiskt. Försöka iaf.

Vi (jag, mor och lillebror) pratade om alkohol idag och jag kom på det att jag fattar inte nöjet med att dricka varje helg jag menar man har ju inget att se fram emot. Jag började inte dricka på riktigt riktigt förns typ 2:an i gymnasiet tänk dom som börjar redan när dom går i typ 7:an. Dricker hur mycket som helst och bara häller i sig tills dom deckar eller spyr. Dom är egentligen för små för sånt. Visst har man småsmuttat lite när man var typ i den åldern men det var mest för att pröva och det smakade ju bara skit så då var det inget nöja till att dricka.

Min lillebror blir 17 år i år och säger det att han ser inte heller något nöje med att dricka. Visst har han väl tagit några öl och ibland någon för mycket men att det inte blir ofta alls. Och det är han som tar hand om folk och ringer deras föräldrar och kollar så att dom kommer hem. Varför finns det inte mer av sånna människor? Vart är dom när folk behöver dom som mest.

Jag vet att när jag var i Uppsala så åkte jag och min kompis till en hemma fest. Vi gick nog i tvåan på gymnasiet det var på vintern antar jag eftersom det var snö ute och vi hade köpt med oss en massa cider som vi skulle dricka där. Det var så kul på den festen, alla var glada, vi dansade och bara hade det bra. Jag skulle gå ut och prata i telefonen och ser något röra sig i buskarna första reaktionen : Man skriker och är beredd på att springa in igen. Men där ligger en liten kille och mår så jävla dåligt kan inte ens stå. Och jag går fram och frågar dumt vad han gör där. Han reagerar inte mycket men får fram typ att han vet inte, han var med några polare men vet inte var dom är. Jag frågar om han bor i närheten. Och han säger att han bor några hus bort. Han kravlar sig upp och kliver på en isplätt och ramlar slår i hakan och blöder som en gris. Självklart så hjälper jag honom upp och hem, ringer på hans hus och hans mor öppnar. Dom hade ingen aning om var han var. Dom trodde han låg och sov i sitt rum. 11 år var han. 11 jävla år!
Om inte jag hade hittat honom hade någon annan gjort det? Det är som killen som somnade bara någon kilometer utanför sitt hus och dog i kylan. Jag har inte varit med om speciellt mycket bara något sådär enstaka sak men det här slår allt. Jag vart nästan arg på föräldrarna som inte hade någon koll och kompisarna som bara sket i honom jag menar man märker väl om någon saknas.

Eller?

Jag insåg nu att jag har sårat dig djupt men du kan inte förstå vilka spår du har satt i mig.

Okej jag har jobbat nu sen i onsdags och när jag jobbar så gör jag inte så mycket mer. Jag är en ganska tråkig person som kommer hem äter kollar på tv och går och lägger mig. Igår efter jobbet så åkte jag direkt till Fredrik han hade inte kommit hem från knivsta än så jag åt middag som vart på upplands pärla med Hanna och Amanda. Och jag tycker inte ens om dom pizzorna men jag åt så bra så för att jag var skit hungrig sen vart jag blåst på en HEL 5 krona! Vilka jävlarna!

Idag på min lediga dag vaknar jag vid 7 och tänkte lite till kanske jag kan sova så vaknade jag vid 9 igen och gick upp och kollade på datorn och så. Så nu har Fredrik dragit till skolan och lämnar mig själv i tre timmar. Jag börjar vänja mig med att vara själv snart.
Sen så vi hade ju tänkt att vi skulle ta lägenheten bredvid här. En stor tvåa men det visade sig att tjejen som bor snett över oss har redan paxat den till sig själv så att hennes kompis kan ta hennes lägenhet. Så fult gjort! och Tierpsbyggden är så jävla dyra så det har vi inte ens råd med eller jo men det blir alldeless för knaprigt. Så vi får väl bara leta vidare då.

Sån tur har jag. Ja jag får väl kolla på en jävla massa simpsons avsnitt och fördriva tiden med det -.-

DET HÄNDER INGET I MITT LIV JUST NU. FÖRSÖK IGEN ELLER KOM TILLBAKA LITE SENARE.


SOLEN

Jag ska inte sitta här jag ska bygga på min bränna lite. HEjs!

VARNING!

Det finns värre bilder jag lovar er x)

Denna lilla dönna kanske var 13-14 på denna bild och nu fyller hon hela 20 år! 
Du börjar bli gammal!

Nej men jag ville slänga in ett grattis och ett jag är så jävla glad att jag har dig inlägg. För att jag är verkligen det det är så himla otroligt bra att vi har funnit varandra igen. Vi har upplevt mycket under vår tid och mer hoppas jag att det blir. Ännu mer tokerier och glada dagar :)

Love yah babe!


There´s a fat kid living in me.

Jag diskade och plockade upp lite innan jag cyklade hem och det är så kul att göra det för att Fredrik blir så glad då han skickade ett mess att han tackade så jätte mycket och var så glad så. Sånt uppskattas mycket men om vi ska flytta ihop, yes i said it, så får han skärpa till sig lite. Han skulle prata med leifie idag så jag hoppas att han gör det . Fredrik har ett väldigt dåligt minne så man får påminna honom lite grann. Men då kan man uppfattas som en liten jobbigt flicka. Jag tror han älskar mig ändå.

Det är så sjukt varmt här uppe så det finns inte, fan vad jag klagar om den här jävla vinden. Men jag blir tokig det är antingen för varmt eller för kallt x) Förhoppningsvis så blir det inte så länge till man spenderar sin tid här. Hoppas hoppas!
Fredrik åkte till Robert idag så jag fick den stora äran att låna hans lägenhet eftersom jag ska upp på onsdag och jobba så känns det jävligt skönt att inte behöva cykla ner till tåget. Det värsta är väl att han har ingen mat hemma så jag får väl svälta ihjäl eller något. (Alltid mat) Det är jag känd för. Att alltid vara hungrig och när jag inte ens är hungrig vill jag äta.

Jag ber om inget annat.

Ja det har varit en ganska så bra helg denna helg.
På lördagen där så jobbade jag och sen efter det skulle jag iväg till Tobo för att fira Sara och Anders. Jag var lite stressad med tanke på att jag hade två timmar på mig! Men det gick bra och sen maten fy fan vad god den var jag skulle kunna äta hur mkt sm helst utav det. Och jag som älskar cheesecake! Den var också dundergod! Så maten var ett lyckat nummer ;P
Eftersom jag inte hade vilat så mycket och stressat hela dagen så var jag jätte trött så jag och Fredrik fick skjuts av Peter hem vid 1 tiden vilket jag tyckte räckte bra.
Igår vaknade vi 13.37 så vi hade sovit lite grann kan man säga jag slocknade på en gång när vi kom hem så jag hade sovit många timmar. Vi åt pizza med sällskap av Peter och bara slappade. Idag kommer min mor och plockar upp mig jag hari nte träffat henne sen i tisdags så detär nästan en veckas tid. Ska bli kul att höra om hennes lilla resa.
Jag ska nog diska lite så att hjärtat blir glad när han kommer hem :)


26 dagar!

Fy fan vad underbart väder det är. Det känns nästan som sommar om det bara inte blåste lite ibland så skulle det kännas ännu mer som sommar. Jag sitter just nu på altanen och har dragit ner bh banden så att jag ska få lite färg. Jag måste sola lite också innan vi drar till Turkiet så att man inte bränner sig första dagen man är där x).

Jag har varit riktigt duktig idag. Min mor stack ju till Barcelona i morse så jag var snäll och sa att jag kunde tvätta under tiden hon var där eftersom jag är ledig. Men ja det var ju inte lite tvätt. Och det går ju så segt! Jag har iaf tvättat två tvättar och råkade missfärga morgonrockarna lite men men skit detsamma x). Det värsta är att det är ju mycket kvar att tvätta också. Sen har jag rensat kylskåpet och fan vad tomt det blev vi måste nog handla lite. Sen har jag rensat ur lite skåp också som behövdes verkligen min mor har tjatat om att hon ska resna ur det skåpet men har inte gjort det så jag tyckte att det var dags. Sen har jag damsuga hela huset och plockat upp lite jag kände det att jag kan lika gärna göra det när jag inte har så mycket att göra. Jag känner det att jag skulle inte orka sitta här och sola hela dagen jag har inte någon ro till det. Jag börjar redan ledsna Men jag ska snart ändå plocka ur diskmaskinen. Tur att pappa är hemma så att han lagar  maten det hade jag inte orkat.

Det är en mass myror här jag törs inte riktigt sitta kvar här snart jag är livrädd för att dom ska bita mig det gör så himla ont.


Skabb

Hej hallå. Idag så följde jag med min bror in till stan för att han skulle bli undersökt av hudspecialister. Dom i skitTierp kunde inte säga vad det var för fel Andree hade på sin hud. Han har stora röda prickar som kliar och har blivit till en massa sår. Stackarn.
Så fort jag såg sjukhuset så fick jag lite halvpanik. Jag hatar sjukhus. Vi fick vänta där i väntrummet i kanske 10 minuter extra och jag började bli lite svettig det var inte varmt där eller så men jag har en sån fobi för sprutor och jag klarar inte av sjukhus. Jag ville bara komma därifrån så fort som möjligt. Sen ropade dom upp Andreés namn och sen så kollade dom och pillade och jag fick se något som var så jävla äckligt i ett microskåp, en äckelscabblus. Fy fan säger jag bara. Och så fort dom sa ordet skabb så fick jag panik och det kliade i hela kroppen.

Jag tycker så synd om Andreé för att det var ju liksom inte hans fel direkt att han fick scabb tänk så lätt det smittas han sov i en kompis säng som hade haft scabb och han sa inget till Andreé och då åker hela familjen på det. Jag har inte kännt eller sett någon symtom på scabb men vi alla tog medlet och smörjde in ordentligt. Så i morgon ska dom vara borta. Jag tänker nog göra det två gånger för att vara på den säkra sidan. Läkaren frågade till och med om vi var från Tierp för att där finns det tydligen mycket scabb x).

Ja ja i morgon så ska jag tvätta och kanske om det är fint väder vara så mycket ute som möjligt. Jag skulle vilja träffa Sara men hon jobbar så konstiga och sena tider. Så himla tråkigt. (Nej Sara jag kommer inte att smittas för jag har fått botemedel och jag har inte ens skabb ;P) Men på lördag får jag träffa både henne och Sara holmgren :) Kul att hon kommer hem så ofta :)

bbjaklfjkasjf

Det vart inget L Word för att det var för långa avsnitt för att kunna kolla på internet. Skit saker. Ja idag har jag inte gjort ett skit! Jag är så jävla rastlös jag har till och med ont i huvudet för att jag har så tråkigt. Jag väntar på att Fredrik ska vara klar och göra sina saker som han var tvungen att göra innan vi kunde hitta på något. Så jag antar att det blir vid 6 eller något -.-
Det borde vara olagligt att ha så här tråkigt. Mamma ska på bingo och pappa sitta bara vid datorn eller ligga på soffan. Jag blir lite grinig när jag inte gör något. I morgon ska jag jobba iaf så då har jag något att göra iaf.
Nej nu ska jag kissa hej!!!

The L Word

Idag blir det inte lång inlägg eller jag har inte så mycket att skriva. Jag känner inte för att skriva heller. Jobbat idag det gick riktigt bra faktiskt. I morgon är jag ledig så det ska bli skönt fast jag jobbar sen på måndag igen. Men i morgon ska jag träffa min Fredrik. Äntligen säger jag bara! Det var 100 år sen känns det som. Nej men iaf typ 3 dagar. Det räcker gott och väl. Jag är så less jag vill ha en bra serie att kolla på men ingen faller mig smaken. Så nu ska jag kolla på ett avsnitt av The L Word se om det faller mig i smaken. Jag har hört att den serien ska vara riktigt bra, så jag testar väl då. Annars så kommer jag väl att försöka på vampire diaries. Vill inte göra det för att jag tycker om True Blood och då kommer ajg bara jämnföra dom serierna.
Men vi får se om den här serien är någon hit. Jag måste sluta kolla så mkt på tv -.-


Rutiner

Allt jag gör är på rutiner. Alltså som idag. Jag går upp, klär på mig, går ner till köket, gör i ordning en macka som jag ska äta till frukost på jobbet. Borsta tänderna . Cyklar och åker buss till jobbet. Sen när jag kommer hem. Tar en macka. Kissar brukar jag oftast göra med. Sen så tittar jag på tv. Och går upp en stund till datorn. Där jag loggar in på facebook det första jag gör och sen bloglovin och kollar alla mina bloggar. Kollar min mail och sen skriver en liten notis här. Eller ibland inte ofta men det går in i rutinerna oftast. Så ser mina dagar ut när jag jobbar. Skit roliga måste jag säga x)

Igår så fick jag ett medelande från mitt hjärta som gjorde mig så glad att jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag kunde inte somna för att jag var så exallterad och glad. Det kändes som när man var liten och det var dagen före julafton. Så bra kändes det! 

Och det mesta är tack vare denna underbara, vackra, roliga, skrev jag underbara? Människa som gjorde att jag tog tag i saken och fick mod till att fråga. Inte mig själv utan Sara. Tack för att du finns i mitt liv. Utan dig hade jag varit som en fisk utan vatten. Fin jämförelse va? Men fisken behöver sitt vatten!

Nu ska jag klicka lite och kolla om det finns ett litet kaninhål man kanske kan tänka sig bo i :)


Idiotbil som kör här utanför. STICK!

Jag har precis kollat klart på The Accidental husband en besvikelse kanske man ska säga. Man förstod ju vad som skulle hända i filmen. Jag hatar sånna filmer det finns inte många filmer som man får oväntade slut. Titanic inte trodde man att Jack skulle dö i slutet. Pearl Harbour man trodde inte att Danny skulle dö heller. Det blir kanske en besvikelse i filmerna när folk dör som man inte vill ska dö MEN man får en liten chock vilket jag tycker är riktigt bra.

Jobbat idag var lite seg men det gick bra vi fick sluta en hel timme tidigare. Och självklart så kollar ingen på klockan och jag och Amanda får vänta en timme tills nästa tåg. Tur att jag har Amanda så att jag inte behöver vara själv. Imorgon skulle det vara mycket resor så det är väl bara att ladda med en stor frukost så att man orkar. Det värsta nu är att jag är inte ett dugg trött jag var skit trött när jag kom hem och när jag var där nere i huset men nu så kan jag inte sova jag kommer att vrida och vända på mig som fan.
Åhh nu när jag kollade på Saras blogg på vårat hotell så vill jag bara åka nu. Jag vet att jag är tjatig men jag kommer att vara det i 4 veckor till så stå ut! Det här är stort i mitt liv! Och jag hoppas på att få åka mer utomlands. Så dyrt är det ju inte direkt. Nu ska jag skicka en liten hälsning till mitt hjärta och sen tvinga mig själv att sova! NAtti Natti

I did it.

Äntligen så beställde jag och Sara vår efterlängtade resa ut ur kallasverige och in i det varma Turkiet. Jag längtar som tusan. Och jag måste göra en massa saker så att tiden går så mycket snabbare! Tur att jag har lite dagar att jobba den här månaden men hoppas på fler!
Jag fixade ju mitt pass i måndags och i morse fick jag medelande att det var klart . Det gick snabbt. Tänkte hämta det i morse men jag kände inte för det jag var så seg så att jag ska göra det en annan dag jag har ju lite tid på mig. Det stod att jag var tvungen att hämta det senast 8/10 så jag hinner nog.  Jag jobbar hela helgen vilket kommer att vara skit segt första dagen men sen kanske det rullar på lite mer.
Fy fan vad nervös jag var igår. Fredrik mötte mig halvvägs för att vi båda hade inget att göra så då tänkt vi att vi kunde ta det lungt tillsammans. Men min mage pirrade hela vägen. Jag vill inte säga så mycket än det jag berättar här men det är ganska så stort för min del iaf. Jag har ju en mor som kommer att läcka ut det var hon än går ändå så. Så jag ska försöka att hålla hennes mun stängd.
Gud jag är jätte seg idag det bådar gott fakitskt om jag ska upp tidigt i morgon. Igår fyllde lillkusinen år grattis grattis och idag  fyller storkusinen år så vi ska åka ner och fira dom ikväll. Så tills dess blir det sitta här och spela för min del x)

Ready? OKEJ!

Nu idag lovar jag att det inte kommer att bli ett långt inlägg. Jag vaknade upp hos Fredrik idag igen han sa att han saknade mig redan fast jag precis hade typ åkt. Jag cyklade iväg hem till honom och sova där. Sen i morse plockade mor upp mig och vi åkte till Tierp för att jag skulle fixa mitt pass som jag lovade att jag skulle göra den här veckan. Det tog oss kanske max 7 minuter sen var det klart. Tänk så snabbt det går egentligen. Sen gick jag och mor till den nya thairesturangen och åt. Skit gott ! Älskar thaimat! 

Sen hem och då har jag bara suttit och spelat x). Jag fundera på om jag ska gå ner och hämta min cykel eller så gör jag det i morgon så att jag har något att göra. Skulle vara skönt att gå ut och gå om det är fint väder i morgon.

Jag har funderat och jag tror det är dags. Vi är redo.

Skribenten Micaela Brodin

3 dagar och fortfarande förkyld. Jävla skitsaker! Jag blir ju inte av med den på något sätt.
Valborg helgen ja, jag hade det trevligt det hade jag. Hade kanske hoppats lite mer på möbeln men min upplandsbricka var det bästa på hela kvällen x) Den ångrar jag verkligen inte. Okej jag tänkte göra lite samanfattning eftersom jag är skit dålig på att blogga.

Torsdag:
På dagen så åkte jag och Sara till Tierp för att handla lite för kvällen när vi skulle åka till Geffery och fira Alex. Var där hos Sara tills vi åkte för att hämta Fredrik. Grillade och som sagt jag och Sara var nyktra men det gjorde inget det var så skönt så. Vi åkte hem vid halv 11 tiden eftersom vi båda var lite trötta och kände att vi skulle ju upp tidigt i dagen efter.
Fredrik stannade kvar och jag åkte hem för att sova. Klockan 01.55 får jag ett samtal om att Fredrik vill sova med mig. Och jag sa att han hade 20 minuter på sig annars så låser jag. Han var här på 22 och det var okej han fick sova på soffan x). Det var trångt i sängen och han luktade lite snuskigt ;P.

Fredagen: Jag var lite trött och när Fredrik dricker lite blir han väldigt pratglad han ska prata om allt mellan himmel och jord och om vår framtid. Väldigt mysigt och gulligt men inte om man ska upp igen vid 8. Jag gick ner och duschade och gjorde mig i ordning,väckte Fredrik och mor skjutsade ner oss. På tåget var Simon och Sara och vi var rädda hela tiden att det skulle komma poliser och ta vår dricka. Längtar tills nästa år då kan dom inte göra något.

Gick till stadsparken där SaraH och hennes gäng satt och vi hade det trevligt, sen gick vi till ekonomikum där Fredrik och Andree och dom andra satt. Det var inte lika mysigt som i stadsparken måste jag säga. Jag hade velat stannat kvar där nästan. Sen åkte vi hem och började grilla. Jag och Sara åkte vid halv 8 för vi skulle vidare till Tierp. Vi stressade som idioter och kollade på klockan och såg att vi hade sett fel. Vi hade en hel timme tills tåget skulle gå, vilket var då bra. Men sen kom Sara på att tåget går tio i tio och inte tio över så vi fick skynda oss för fulla rullar och vart svettiga och anfådda x).
Efter möbeln åkte Sara hem och jag till Örbyhus jag hämtade Fredrik hos Thomas och Camilla och vi kollade på film och bara mös och hade det bra.

Igår : Gjorde vi INGENTING vi bara låg i sängen jag var dunderförkyld och trött och seg som en sengångare. Vi lämnade sängarna bara när vi skulle göra maten och gå på toa x).

Idag: Mor hämtade upp mig och vi åkte till Tobo för att hälsa på där hos Familjen. Sen nu är jag hemma har inte gjort ett skit. Kommer sakna Fredrik. Inte nu men när jag ska sova så känns det riktigt tomt. Damsugat har jag gjort. Men eftersom soffan nu står här uppe så finns det inte så mycket yta att damsuga på. SKönt.
Nu är jag ledig till torsdagen vilket är lite tråkigt. Jag har gett upp lite angående jobbet. Nu jobbar jag bara för att jag måste ha pengar. Förr var det för att jag ville jobba och för att göra något på dagarna.
Jag måste blogg oftare kan inte göra sånna här långa inlägg. Tur att jag inte orkar skriva i detalj. Då hade det blivit en hel bok.

RSS 2.0