Skabb

Hej hallå. Idag så följde jag med min bror in till stan för att han skulle bli undersökt av hudspecialister. Dom i skitTierp kunde inte säga vad det var för fel Andree hade på sin hud. Han har stora röda prickar som kliar och har blivit till en massa sår. Stackarn.
Så fort jag såg sjukhuset så fick jag lite halvpanik. Jag hatar sjukhus. Vi fick vänta där i väntrummet i kanske 10 minuter extra och jag började bli lite svettig det var inte varmt där eller så men jag har en sån fobi för sprutor och jag klarar inte av sjukhus. Jag ville bara komma därifrån så fort som möjligt. Sen ropade dom upp Andreés namn och sen så kollade dom och pillade och jag fick se något som var så jävla äckligt i ett microskåp, en äckelscabblus. Fy fan säger jag bara. Och så fort dom sa ordet skabb så fick jag panik och det kliade i hela kroppen.

Jag tycker så synd om Andreé för att det var ju liksom inte hans fel direkt att han fick scabb tänk så lätt det smittas han sov i en kompis säng som hade haft scabb och han sa inget till Andreé och då åker hela familjen på det. Jag har inte kännt eller sett någon symtom på scabb men vi alla tog medlet och smörjde in ordentligt. Så i morgon ska dom vara borta. Jag tänker nog göra det två gånger för att vara på den säkra sidan. Läkaren frågade till och med om vi var från Tierp för att där finns det tydligen mycket scabb x).

Ja ja i morgon så ska jag tvätta och kanske om det är fint väder vara så mycket ute som möjligt. Jag skulle vilja träffa Sara men hon jobbar så konstiga och sena tider. Så himla tråkigt. (Nej Sara jag kommer inte att smittas för jag har fått botemedel och jag har inte ens skabb ;P) Men på lördag får jag träffa både henne och Sara holmgren :) Kul att hon kommer hem så ofta :)

Kommentarer
Postat av: sara

Sv; Ja, vi kommer ha askul & ha det varmt & skönt ;D Jag ser fram emot det som fan! Det har jag sagt tusen gånger. Men det är sant ;D Om jag blir lite apatisk på planet så bli inte rädd. Jag är sån när jag är superrädd. haha ;D Men jag tror det kommer gå ganska bra ändå. Jag försöker bearbeta min rädsla varje dag ;d

2010-05-12 @ 11:53:05
URL: http://dexedrinee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0