Tierp here i come.

Jag hatar tierp och kommer alltid att göra det, tror jag, ja det kommer jag , men det är inte dit jag vill komma. Nej jag, Micaela, har dragit tummen ur arslet och ska gå på körkortskursen. Så nu ska jag börja övningsköra. Haha ni borde nog hålla er inomhus för att det är inte säkert när jag kommer kan jag lova. Jag har typ kört två gånger och det har varit bara några meter. Fast jag har ju fått kört med Malin på aspobadetsparkering. WOHO! Det gick ganska bra. Hon var en bra lärare. Men nu har ju hon dragit till Norge den jäveln! Eller nej det är hon inte jag tycker om Malin väldigt mycket. Och hoppas allt går bra där Puss på dig!
Nu ska jag sminka mig som tar typ 6 minuter för mig för att jag hatar att göra det men jag ser så jävla trött ut. Jag sov till 12 idag. Och tänkte sova vidare men jag kollade på klockan och såg att jag måste upp och tvätta mina jeans. Som har blivit förstora! Dom var det lite förut MEN nu tappar jag dom! Så det blir jeanslegginsen. Yes!
Jag ska nog ha ett nyårslöfte har jag kommit på. Jag ska gå ner 5kg inte mycket men det kan bli lite skillnad och det ska vara till sommaren så jag har ju god tid på mig.

Ska ni ha några nyårslöften?

Inte färdig

Jag började läsa mina bloggar som jag följer när jag skrev förra inlägget 15.57 och jag är inte klar än jag har fortfarande 57 inlägg att läsa jag ska nog ta bort några. Jag känner mig så töntig men jag har kollat runt lite och även om jag blir irriterad ibland så kan jag inte sluta läsa som b.la Kissies, bögen Amir, Fokis, Paow med flera.
En blogg som jag följer inte bara för att hon är min vän utan för att jag tycker bara om att läsa är Saras blogg. Kika in där tycker jag.
Nej om man kanske ska börja göra maten. Kissa måste jag med. Efter jag har läst klart ^^ HEJS!

Nu ska ni få se

Ja ni detta är min pojkvän som är en transvestit han har inte vågat erkänna det förr men nu kom det ut. OBS Jag vet att jag har ett stökigt rum!

Nej men jag var ju hemma hela helgen och på lördagen så var det först Tobo marknad, köpte salami och ost, gick där med moster, lillkusinen, mormor och mor sen så var jag bara hemma. Fredrik skulle ju på maskerad och vid 2 på natten fick jag ett samtal: kan inte jag få sova hos dig. Och då fick jag hem det här. Han och Peter var horor. Herregud säger jag bara. Men jag fick behålla strumpbyxorna iaf. Tackar Tackar.
Ja sen dom senaste dagarna vad har man gjort då? Lekt med Fredrik, jobbat måndag,tisdag och nu idag onsdag. Sen är jag ledig tors,fre, så det är skönt.
Förbannad är jag också på jobbet dom har ju skrivit fel banknummer IGEN så jag har inte fått mina pengar idag skulle få en check som dom sa : Men den kommer den 25:e jag som tänkte handla julklappar i morgon på min lediga dag. IDIOTI är det vad det är.
Jag har köpt en present till mor idag iaf, mor läs inte nu men det är en:....
Så hon kommer nog att bli glad.
Jisses jag måste klippa Fredrik.

Nu är det fredagsmys

helt för mig själv. Mor, far och Andreé gick på bio jag följde inte med för att jag vill se den filmen som dom skulle se, 2012, som vill jag se med Fredrik. Och då ville inte min familj byta film så då stannade jag hemma. Jag ska göra pommes i ugn med korv det blir min exklusiva maträtt. Gott är det iaf så det duger.
Och sen har jag hyrt två filmer, Vi hade iaf tur med vädert- igen - Vilket jag vill säga är skit dålig jag log en gång tror jag sen annars så kollade jag på klockan och hoppades att den skulle ta slut. Men då kanske ni undrar, ja men varför slutade du inte bara kolla helt. Svar: För att jag betalar inte 25:- för en film som jag får ha typ i 24h utan att kolla helt klart på den. Snål? Nej ekonomisk.
Den andra filmen är Knowing som jag har hört ska vara bra. Så jag får väl se hur den är. Jag är trött ja. Det är jag jämt. Jag vill träffa Fredrik även fast jag träffade honom en stund på affären. När jag såg honom pirrade det i magen. Det är sjukt att det kan sitta kvar än alltså att man är kär efter typ vad blir det 21 månader tillsammans. Men jag får inte träffa mitt hjärta idag för att han skulle på någon maskeradskit eller nått sånt. Men i morgon :)
Nej nu ska jag fixa min underbara mat.

I am in pain

Ryggen bara fuckar med mig hela tiden ledsnar. Men måste jobba och har ätit en massa tabletter hela dagen idag det funkar tills man kommer hem då försöker jag inte att trycka i mig några piller. Jag måste jobba så mycket som möjligt och ta varje tillfälle jag kan att få jobba. Jag har typ inte jobbat på flera helger och det är folk som dom har tanke på att säga upp bara för att dom säger nej hela tiden.
Så jobb i morgon sen är jag ledig hela helgen skönt. Ska nog vara hemma för en gångs skull. Hjälpa till lite på vinden tror jag. Jag kollar på vänner samtidigt så det kanske blir lite fel här i blogginlägget. Men men jag ska forsätta kolla för jag säger inge kul ändå.







Och sen om det är någon som är sur så ta det med mig isf för att annars kommer det bara bli skit. Och du vet vem jag menar :)

Som vanligt..

är jag så sugen på något! Vi har morotskaka som man kan göra så jag funderar faktiskt på att göra den. Nu har jag suttit här sen jag kom hem. Och börjar faktiskt bli lite hungrig och seg. MEN jag ska inte sova för att jag måste upp i morgon för att jobba. Jag har inte jobbat sen fredags så jag hoppas att jag får en massa jobb nu så att jag få lite pengar :)
Vårt internet är cp!

Home

Det känns ganska skönt att vara lite hemma. Men jag kommer att vilja vara borta lika fort när alla kommer hem x) Jag älskar att vara för mig själv. Man behöver det ibland.
Helgen då. Jo den var riktigt kul, faktiskt bättre än förväntat. Skönt folk och massa skratt iaf från min sida x) Jag önskar jag hade en massa bilder så att ni kunde få se allt kul. Haha chernobylbarnet, klappa och rasta hunden.. Enligt Andres gick det tydligen inte hem bland flickorna. Konstigt. Det kändes så bra man trivdes verkligen med folket.
- Hej 11 cheeseburgare och en Happy Meal med cheeseburgare.
Vi vet då vad som ska ätas under en roadtrip till Kalmar.
Sen när jag kom hem från Kalmar så åkte jag direkt till Fredrik och oboy vad jag hade saknat honom och jag tror nog att jag var ganska saknad med sen sa han att man får aldrig åka iväg så långt bort som till Kalmar.
Men det tror jag nog kommer att hända för att jag ska åka till Ullared har jag kommit på.
- Jag är skitsmart...

Ihhh!!!

Det ska bli så kul jag kommer inte kunna sova i morgon för att jag är så exalterad!
Sen så har vi ett stort problem det är att jag inte har något att ha på mig till kvällen på lördagen jag hittade ingenting på affären i Tierp på tal om Tierp så hatar jag det stället mer än något annat.
Jag går upp 8.15, på min lediga dag,för att jag ska åka med min mor till Tierp för att jag ska till arbetsförmedlingen.
BARA DET ATT!
Det är bara till för typ sånna som ska på informationen och företag som får komma dit och snacka sig lite. Så jag vart sur och tänkte ska jag förbruka mitt presentkort som jag fick när jag fyllde år eller åka hem och sova vidare?
Sen hör jag tåget åka så ja det blev ju bara att gå till mors jobb leka med ungarna och sen gå till affären som öppnar då 10. Kikar lite där hittar ingenting! Blir skit besviken och arg på kärringen som jobbar där som föreslår att jag ska köpa en klänning där för 500:- som jag kan hitta en exakt likadan på Gina för 149:- -.- Nej tack så då sa jag tack ändå men jag ska nog gå gick till tåget och surade hem till Fredrik.
Han sover för att han börjar inte förns 14.00 så jag låter honom sova för att han sover så dåligt. Han vaknar det blir strömavbrott, Carina skjutsar hem mig och jag tänker att jag ska färga mitt hår. Vi har ju iaf vatten i kran. Börjar allt går åt helvetet ser ut som om jag har bajsat på mina fingrar och det går inte bort. Ska börja skölja ur har i lite schampoo och vattnet tar slut.
Sen när jag står där och svär och ber och hoppar så går strömmen igång och jag kan avsluta med att mitt hår är inte vackert jag skulle leka lite och nu ser det bara konstigt ut.
Mina damer och herrar en dag i THE NOT SO SEXY MICCIS Men sen vill jag bara säga att jag är glad att jag ska bort i helgen och hoppas på att vi har det riktigt kul! Jag ser fram emot det som fan kommer inte kunna sova i natt :) Jobb först sen hämtar dom mig vid jobbet sen bär det av till KALMAR!

Svartsjuka?

När går gränsen till att man får vara svartsjuk? Är det när ens kille pratar med en annan tjej? Att den kramar kanske en annan tjej? Eller när han skriver med en tjej stup i ett och hittar på smeknamn eller roliga grejer tillsammans?  Är det okej fast kille påstår att dom bara har blivit bra vänner?

Osäkerheten.

Den kommer som en smäll i ansiktet och man flippar ur totallt. Är det alla historier eller är det hos en själv?
Jag har stött på svartsjuka ganska mycket under den senaste tiden och jag hatar det. Inte för att jag inte kan lita på min kille utan för osäkerheten hos mig själv. Jämnförelser. Han är min så är det MEN jag äger inte honom. Det är inte okej att bete sig hur som helst. DET intalar jag mig själv när jag känner minsta lilla osäkerhet men ibland lurar den bakom hörnen och hinner före mina bra tankar.

Går det att bota svartsjuka?
Svar: Nej, inte vad jag anser iaf, det jag anser är att är man inte svartsjuk bryr man sig inte MEN det får inte gå över styr.

Jag önskar att någon kunde se saker från min sida och säga. Du har rätt så får det inte vara. Det är han som gör fel. Men ändå ha en som nästan slår mig i ansiktet och skriker åt mig att hålla käften och sluta bete mig som en 14 årig liten fjortis som inte egentligen förtjänar all den kärlek som hon får.

Jani kärleken är inte lätt det må jag då säga.

Jag är så tråkig

Oj då det var ett tag sen man skrev i den här lilla bloggen som inte har några läsare. Jo någon enstaka sådär. Woh! Men det är inte för er jag skriver utan för mig själv. Men men det jag har typ gjort är:
- Jobbat som vanligt
- Någon Onsdag sådär var jag och Fredrik ut och käkade först thaimat och sen gick vi på bio. Zombieland. Skit kul.
- Fredagen åkte jag, Fredrik och Camilla till Uppsala för att hämtas av Fredriks pappa. Nervöst! Jag träffade honom för första gången. Han såg ut som en smalare version av Dr Phil. Med cowboyboots och skinnjacka. Kvällen Robert Broberg som.. jaaa alltså det var så kul både showen och en till sak men jag orkar inte skriva. Jag kommer ändå bara berätta det för flickorna x) . Hem till Fredriks far. Åt godis kollade på film. Sov där.
Det ha inte hänt så mycket spännande. Jo någon Fredag träffade jag  Sara H och Sara F, Malin och Hanna vi åt massa tacos och massa massa massa godis. Och pratade också självklart x).
Sen nu i helgen så ska jag kanske ner till Kalmar MEN det hade varit underbart att åka bil! Så kör någon! Det är billigt och bra. Visst man kan åka buss men billigare med bil OCH bekvämare man kan åka när man vill osv.
Det kommer nog ta 100 år innan jag skriver igen om inte i morgon för att jag är ledig då. Sen onsdag jobb!

Jag klagar inte bara berättar..

Jag kommer aldrig att kunna bli toksmal det har insett idag. Eller jag insåg det kanske för ett år sen men idag så var det som värst. Min far hade en liten godispåse vid sin säng och jag tänkte jag ska inte ta någon nu ska jag vara duktig. Men det är som om den där jävla godisbiten kallar på mig så till slut så tog jag två. Hopplöst. Jag hatar att jag är så jävla godissugen. Eller sockerberoende heter det. Och sen att jag hatar att jag hatar att träna. Sen kommer mor hem med en liten kexchoklad som vi fick en varsin men den kunde jag inte heller låta bli. Och jag tror det blir värre nu när jag fått pengar. Jag skulle behöva en liten apa på min axel som kunde slå bort godiset från mina fingrar.

Men jag har bestämt mig att jag ska börjar gå ut och gå när Fredrik flyttar in i sin lägenhet (som han ja fick och tackade ja till) Fredrik vill förstårs inte med. Men jag kanske har en *hostSarahost* som vill göra mig sällskap :) Anledningen till att jag inte vill göra det här är för att det är så tråkigt och sen måste man gå på stora vägen för att kunna gå runt. Tråk tråk. Och sen lyser det inte upp så bra här ute heller utan lampor x) Så det måste jag göra. Så nu har jag det svart på vitt. Sen måste jag försöka att ta kontroll över mitt sockersugnahumör. Men som sagt det är skit svårt!

Nej jag måste sova som sagt ska jobba i morgon måste upp vid 6 så det är lite jobbigt. Men det går nog!

Irriterad

Jag är bara irriterad idag allt går bara skit. Tappar smörkniven så det blir smör på hela golvet, spiller ut mjölk, internet segar så jag kan inte kolla på saker som jag vill kolla på och det blåser som fan och då hatar jag att cykla. IRRITATION!
Igår efter jobbet så gick jag till Fredrik, vi gick till Emil för att hämta hans dator och dom städade upp eftersom dom inte hade städat på typ en månad. Vi gick till Gullans och käkade sen gick jag och Fredrik hem. Jag var skit trött efter jag hade jobbat.
Idag är jag ledig men sen ska jag jobba från onsdag till Fredag så jag kommer att vara lite trött sen måste jag också handla lite saker i stan men jag vill inte för att då försvinner alla mina fina pengar. Nu vill jag ha den 25 igen så att jag kan få nya pengar x) Jag är penga galen. Och måste ha saker galen.
Nu mat sen så kanske titta på en film som jag snodde från Fredrik.

RSS 2.0