Yey!

Hittade en liten fin check idag i vår brevlåda och där var min fina lilla lön, nästan en vecka försenad. Så i morgon måste jag till banken och fixa så att jag kan få in lite pengar på mitt konto börjar bli less på att dom säger : Du har 0kr och 40 öre. så det ska bli skönt.
Det sämsta är bara det att, ja visst jag vill åka till Sara där nere men att betala nästan 1000kr för två dagar känns lite hårt. Visst har jag råd men jag vill inte att alla mina pengar ska bort. Jag vet att jag lovade att komma hem till er Sara men du måste se det från min sida också :).
Jag är ledig hela helgen vilket är jätte skönt jag sa till dom att jag ville ha en ledig helg för att pappa skulle vara hemma. Sen nästa helg ska jag, Fredrik och hans pappa och hans fru och Camilla på Robert Broberg vilket ska bli kul. Det ser jag fram emot. Och jag måste hitta något fint som jag kan ha på mig. Så nu när jag har mina pengar så kanske jag hittar något fint :)
Det känns så splittrat.

By the way

Dag 3 och har inte fått min lön än. Cp horor önskar att jag bodde i USA så att jag kunde stämma dom och få typ 1 miljon i skadestånd. Okej det funkar inte så men USA kan stämma allt och alla.

Hjärtis

Jag har jobbat heeela helgen så man var lite mörbultat igår. Men pengar pengar pengar. Igår på jobbet fick jag höra av en gäst att man blev glad av mig för att jag verkade vara en sån glad och positiv tjej. Låter inte som mig? Nej jag vet, men jag är glad på jobbet, jag vet inte, men jag blir glad av jobbet. Även om det är mycket och jag är trött så är jag ändå glad :)
Sen fick jag och Fredrik en trevlig överraskning nu i morse. Dom ringde och sa att tjejen som skulle ha lägenheten som Fredrik kollade på, ville inte ha lägenheten. Och i morgon ska han på visning och jag kanske också ska titta om jag orkar, jag vet ju hur den ser ut typ. Så äntligen, kanske om han vill ha den, så får vi vara för oss själva. Jag kommer ju självklart att bo kvar hemma. Och sen får vi se lite senare hur det blir jag menar vi har ju hela livet på oss om det är så att vi fortfarande vill vara tillsammans så blir det ju en självklarhet hur det blir. Men det var en kul överraskning.
Nu har jag sett filmerna UP och Paranormal Activity och Up var väl kul ibland bättre än förväntat iaf. Och Paranormal Activity var väl inte som man hade förväntat sig utan till det lite dåligare. Jag hatar när man har för höga förväntnigar och sen blir det bara pannkaka. Men nu väntar jag bara på 2012 ska komma på bio så jag får se den!
Ska nog ta och läsa en bok och sen kanske se om jag kan somna. Höll på att göra det när jag och mor kollade på Wallander filmerna.

Vem är den utvalde?

- Men du är ju likadan som mig så.
Baaah vi är inte ett dugg lika! Du har inte vuxit någonting under dom senaste åren. Och sen att du säger att vi är likadana så nej. Visst jag är barnslig på rätt sätt inte "Men om vi inte gör det på mitt sätt så tänker inte jag vara med". Hatar såna människor.
Såå ska kanske försöka sova har kanske någon bra film på datorn men när jag tittar så ser jag ingen jag är direkt sugen på. Tittade på Idol idag med mor och far jag älskar Calle! Det har jag gjort hela tiden. Och Niklas har jag blivit kär i han är så jävla söt! Jag tycker att dom var riktigt duktiga idag. Ovanligt faktiskt. Dom kanske kan bli något. Jag låter som en idolnörd x). Så insatt är jag faktiskt inte.
Jag ångrar lite nu att jag sa att jag ska jobba hela helgen jag kommer att vara helt slut på måndagen. Tur att Fredrik ska bort så att jag inte känner mig dum och är trött på helgen. Som jag alltid är. Men jag har varit glad och positiv i två dagar nu iaf :) Keep it!


måste skynda!

Fortfarande snorig och jag hatar verkligen nässpray! Ursch! Jobbat idag gick bra men snoret rann liiite mycket men det gick bra iaf. I morgon och på söndag ska jag också jobba. Skönt att jobba lite. ska kolla på film nu hade!

Hur mycket snor finns det egentligen?!

Igår jobbade jag och efter halva dagen så vart jag förkyld bara sådär, det vart tungt i huvudet och näsan bara rann. Efter jobbet ringde jag Fredrik för att jag ville överraska honom men man vet aldrig om han är hemma eller inte och det var han inte han var hos Emil, jag cyklade dit vi gjorde mat.

Sen senare så gick jag och Fredrik hem och vi tappade upp ett bad och la oss där en stund. Trångt men mysigt. Förkylningen vart bara värre och värre sen var Fredrik också förkyld så vi låg som packor och snora.

Det slutade med att jag kollade på Greys och somnade där hos Fredrik.

Vaknade och kunde inte andas genom näsan alls. Jag har nog aldrig varit såhär förkyld tror jag och jag hatar det för att det är svårt att röra på sig man blir nästan annfådd. Och i morgon ska jag jobba också fy fan säger jag bara. Jag kommer att dö. Snart kommer mor hem vi ska till affären för att jag märkte att vi hade typ ingenting hemma. Och i morgon får jag mina första pengar?! ÖVERLYCKLIG! Det jobbiga är bara att jag måste betala tillbaka till FREdrik och mor. Så det suger ju. Men men sånt är livet.

Aj det svider under näsan efter allt papperstorkning -.-

Svenska Hollywoodfruar i Sverige



Jag vet inte hur det är med er men jag älskade Svenska hollywoodfruar och sen när jag såg den här skrattade jag ihjäl mig inte jämt men tänk på att jag är väldigt trött och har lite dålig humor x)

What to do?!

Jag klarade ut mitt spel idag så nu är frågan vad fan ska jag göra nu om dagarna? Jag måste ha ett riktigt jobb!
Jag har sökt jobb idag. DUKTIG MICCIS! Jag vet typ inte vad jag söker på jag bara söker för att det spelar ju typ ingen roll man märker ju att man inte får något jobb ändå. Jag menar någon måste väl vilja anställa en.

Jag har kolla lite på utbildningar idag också men jag hittade inget speciellt. Och sen måste jag prata med min mor lite om utbildningar. Mamma är bra hon kommer med goda råd och hjälper mig. Så det är bra x) Nu måste jag hitta något annat att göra som sagt. Tur att man jobbar idag och i morn iaf :)

Im addicted to gambling

Min bror hade Max Payne 2 på datorn och då ville jag ha det så vi fixade det spelet på min dator och jag kunde inte sluta spela igår jag kanske la mig 4 för att då kände jag att det kanske var dags att sova. Och jag kommer att sätta mig vid spelet idag, snart igen. För att jag inte har något att göra. Söka jobb kanske då det finns ju aldrig några nya ändå. Jag menar man kan ju inte jobba med vad som helst. För att man måste ha utbildning eller körkort fan vad jag vill ha körkort. Men det är ju så jävla dyrt och jag har inte ens gått kursen så jag får inte övningsköra måste puscha på mor lite grann.

Nu söka jobb! Eller kanske spela lite..


Hemma!

Det är ganska så skönt att vara hemma faktiskt. Men jag blir lika uttråkad så fort jag kommer hem...

PÅ:
Fredagen  kom Malin, Lungan, Emelie och Emmy och plockade upp mig så bar vi av till Gräsö, jag visste att det var läskigt att åka med Malin men jag hade glömt bort att den känslan, hon skulle borsta håret samtidigt och berätta saker så då blir hon lite ofokuserad. LÄSKIGT!
Vi kom fram till den kalla stugan och började elda och sen satt vi och typ och spelade gitarr och sjöng så vackert och väntade på dom andra nördarna skulle komma. Dom kom, vi kollade på Idol och jag var skit trött så efter några cider så ville jag sova lite. Sara och Simon kom lite senare på kvällen och jag kände fan jag måste upp och vara social. Gick upp sen gick och la oss lite senare.

Lördagen var seg alla var typ på konstigt humör och man var ganska rastlös så vi spelade spel och typ satt bara x) Eldade i tunnan för att kunna bada där. Vi grillade och hamburgarna smakade inge gott mest bara rök så och då kan ni ju tänka er mig. Jag som behöver mat för att jag är ett matfreak. Jag blev på dåligt humör jag erkänner det själv eller humörsvängningar hade jag. PMS, trött, hungrig det är ingen bra kombination. Vi fick äntligen bada tunna och det var så skönt man har gått halvfrussen hela dagen på fredagen och lördagen så då vart man lite dåsig. Vi kollade på en massa film och tog det bara lugnt. Det fanns inte så mycket mer att göra men jag tyckte att det var lite mysigt fast jag var lite emot det för att jag ville att vi alla skulle göra något tillsammans för att film kan man ju kolla på hemma.

Söndagen var det dags för hemfärd så vi vaknade ganska tidigt började städa sen vart det stress på slutet för att Sara skulle jobba 15 och vi skulle hinna med 13 färjan och allt var inte riktigt klart. Så då hade man stressade människor som stressade och då vart det dåligt humörfolk haha alltså det var katastrof x) Men vi hann efter ha kört som galningar och vi var på väg hem. Jag och Fredrik åkte hem till honom och köpte pizza och kollade på spiderman.

Alltså även om jag hade sett fram emot den här helgen och hade väldigt höga förhoppningar så tycker jag ändå att det var en okej helg. Jag hade mina humörsväningningar och folk var väldigt negativa så är jag glad att Malin tog insiativet och ordnade det här. Och vi sa det i bilen hem att vi borde göra något i vinter hyra stuga eller något. Så det måste ju bara betyda att folk vill hitta på saker fast det var en liten konstig helg x)..

Ja ja jag måste äta något och tvätta allt det luktar väldigt äckligt och rökigt. Så det är mitt mål idag x)

Shooo breee len

Jag hatar att jag inte kan använda min dator, det blir till att varje gång jag har chansen till en dator så har jag omkring 200 inlägg att läsa och typ 100 mail och sen så skriver jag aldrig i bloggen heller. Så det är lite jobbigt jag ska få tummen ur arlset och fixa det där. Nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma och plocka upp mig för vi ska till Gräsö och spendera vår helg där med lite dricka, skratt och sömn hoppas jag.

Jag har inte sovit riktigt på tre dagar och jag har varit pigg också det är det som är det jobbiga. Men i kväll kunde jag somna fast det vart ju vid 3 men sova kunde jag och vaknade halv 10 och nu för en gångs skull är jag lite trött men det jobbiga är just den dagen vi ska åka. Och jag måste komma på vad vi ska äta för middag i morgon. Malin kanske har några tips. Det ska var enkelt men gott.

Det ska bli kul faktiskt skönt att göra något annat än bara jobba eller ligga i sängen och glo på tvn.

Så ha en trevlig helg för det ska jag försöka ha iaf :)

Ja det blir inte alltid som planerat

Ja mitt intrnet har vart lite cp så jag har inte kunnat gjort någonting vilket suger ju för att jag tror att jag är beroende av internet. Det tror jag nog att vi alla är. Jag har jobbat mest vart med Fredrik så inget speciellt har hänt.

Sara var hemma i helgen och vi tjejer skulle träffas på söndagen var det halvt bestämt tror jag vi hade iaf pratat om det. Men som alltid blir det inte som vi halvt planerar. Jag var tvungen att jobba över 2 timmar för att vi hade skit många rum och efter var jag tvungen att åka hem och duscha äta och då skulle jag inte vara klar förns vid 8 och då kunde inte Sara. Sen så vet jag inte jag ska inte lägga mig i så var det lite sturl som blir tråkigt när det blir så men jag ska inte yttra mig för jag har ingen aning vad allt handlar om. Men om vi ska upp den 1 som jag hoppas nu att vi ska för att jag verkligen vill träffa henne. Men det är lite jobbigt att åka upp själv för att jag törs inte sånt jag blir virrig och kan ingenting. Så hoppas att andra Sara vill med då.

Sen så i lördags så ringde Fredrik om en lägenhet som vi hoppas att Fredrik få nu då. Jag är nervös, han är nervös men med all vår otroliga tur så kommer han inte få den. Så jag håller tummar och tår. Sen så snart får jag ju min första lön och jag måste göra allt. Jag vill sola också det har jag inte gjort på 100 år känns det som och det är så skönt.

Nu ska jag kolla uppe på vinden hur det ser ut där och hur mycket min snälla pappa har jobbat på. Sen så kommer jag nog bara vara hemma. Jag ska jobba Tis, Ons, Tors och sen så drar vi ett gäng på Fredag till Gräsö vilket ska bli riktigt kul! Mysigt om inte annat. Skönt att bara komma bort men ett gäng sådär. Men hoppas bara inte att det blir konstigt för att jag tycker inte om att vara i närheten av folk jag inte är så förtjust i.

Så vi får väl se.. Kul ska det bli iaf :)

Jag är en hemsk människa

Jag drömde en skit hemskdröm eller jag tyckte väl om det i drömmen eftersom jag inte slutade med det jag, han, vi höll på med. Jag drömde att jag var otrogen och det är andra dagen i rad nu! Och det värsta är att dom som jag drömmer om är bröder. Första natten lillebrorsan och andra natten storebror. Jisses jag får skuldkänslor när sånt händer. Fast jag sa i slutet av drömmen till ******** att jag inte kunde fortsätta såhär jag har faktiskt pojkvän. HALLÅ?! JAG HADE DET FRÅN FÖRSTA BÖRJAN NÄR VI BÖRJADE LEKA! Man är så korkad i drömmar. Och nu försöker jag hitta drömtydningar vad det innebär. Men jag hittar inte. x) Jag skulle aldrig kunna vara otrogen det är det värsta som finns. Man blir så himla sårad det är värre än att bli dumpad. Kan jag tycka iaf. Det har hänt en/två gånger att killarna var otrogna mot mig och aldrig mer säger jag bara. Och genom det så har man svårare att lita på folk. Jag har nog bara haft otur med killar. Förutom Fredrik då såklart där hade jag verkligen tur. Jag tror nog inte att det finns någon bättre kille för mig. Det gör nog inte det. Känns inte så iaf. Nej nu frukost sen så ska jag borsta tänderna det smakar skit i munnen. Sen måste jag ringa ett samtal innan dom får lunch!

Kom hem till mig!

Ja som sagt i morgon så är jag ju ledig. Måste ringa ett viktigt samtal det vet jag sen så får vi se jag sitter väl bara vid datorn eller kollar på tv. Jag tror jag ska leta lite jobb. Men det suger ju att man inte har hittat något. Jag kollar där varje gång jag sitter vid datorn och det blir i stortsätt varje dag men alltid samma jobb.

Jag hatar att vara arbetslös. Tänk att få tjäna egna pengar, hitta en lägenhet, kanske flytta in lite lätt sådär med Fredrik, och bara ha ett eget. Säga:ja men du kan ju komma hem till mig så kan vi laga mat eller hitta på något. Visst kan man göra det här hemma också men det är liksom inte samma sak.

Ikväll ska jag iaf kolla på svenska hollywoodfruar jag har fastnat vid det och kommer inte ur jag måste titta på dom patetiska små människorna x)

Money money money

Idag fick jag gå hem från Fredrik vet ni hur jobbigt det är eller? Speciellt när man är lite småtrött och är öm överallt efter jobbet. Ja ja jag kom hem iaf sen gjorde jag lunch och nu sitter jag och väntar på att folket ska komma hem snart. Jag hatar att vara själv. Iaf nu när jag inte har något speciellt att göra. Tur att man ska jobba på onsdag iaf. Det skulle vara skit många rum. I går när vi jobbade så var det bara 3 pers och vi städade 41 rum på 5 timmar så det är väl ganska så bra. Det kändes bra iaf.

Jag har totallt 67:- på mitt konto. Och det ska jag leva med tills den 25:e, min mor var jätte gullig och fyllde på min mobil så att jag kan nå folk och skit så det var skit gulligt, men jag måste färga håret för att nu ser det riktigt risit ut alltså det är världens största utväxt. Inte så gulligt direkt. Och sen är det jobbiga att jag inte kanske kan vara med när Sara kommer hem för att jag kan inte åka på mitt busskort jag måste ha dom för att jobba. Jag behöver inte dricka för att ha kul. Jag klarar mig faktiskt. Men det är just det där med resorna.

Jag har mycket problem men det blir bättre när jag får min lön. Då kan jag göra saker? Om ni vill fortfarande ha med mig fast jag säger nej till allt känns det som x)

Man ska inte ropa hej..

DET FUNKAR JU INTE! Jag är frustrerad att jag inte kan ladda hem eller installera mitt antivirus skit så jag kommer att få 100000000 virus. Egentligen vågar jag inte använda min dator men jag måste ha den till att söka jobb osv. Som jag gjorde idag föresten jag sökte till Media Market så jag hoppas på det bästa nu.

Jag har blivit bjuden på halloween/födelsedagsfest av min kära kusin men nu är frågan. Ska jag gå? Och vad isf ska jag vara? Jag har lite ideér men det är ju inte halloween direkt men det är någonting! Men som sagt jag är osäker om jag ska gå. Det kommer bli; Heeej jag känner ingen och kommer känna mig urlöjlig x). Skulle vara skönt att ha iaf typ fredik och peter där som jag kan plåga x) Så vi får se det är ett bra tag som sagt. Men som jag också har sagt förr jag är en planerare! Och jag måste veta hur jag ska göra om saker och ting.

Nej nu ska jag kolla på top model och sen så försöka sova lite jag ska ju jobba.

Pusspuss


Fixat problem YEAH!

Hihi jag behöver ingen hjälp min bror hjälpte mig med 30 dagars gratis iaf. Så nu måste jag bara få pengar så att jag kan köpa ett för ett år. Det är så skönt att slippa oroa sig när man har antivirus bajs.

HJÄLP MIG MIN DATOR ÄR NOG SJUK!

Jag har nog fått skit mycket virus på min dator min premunation har gått ut eller vad man ska säga mitt virusprogram har gått ut. Så jag behöver ett nytt men det är så dyrt att köpa så då tänkte jag man måste ju kunna ladda ner gratis någonstans. Så hjälp mig nu!

Igår så efter jag hade jobbat så gick jag hem till Fredrik han slutade skolan 16.00 så han brukar väl komma hem 16.20 men jag låg där och väntade sen kom han hem 16.30 så säger han till sin mor:

Fredrik: Nej jag har inte gått i skolan idag jag orkade inte.
Carina: Men var har du varit då?
Fredrik: Hos Emil

Så jag har legat och väntat på honom i en och en halvtimme för att jag trodde att han hade gått i skolan som han sa på torsdagen att han skulle göra. Så waist! Jag blev halvputt. Men men sen kom Camilla Fredriks syster dit också och det var bara vi tre hemma där för att Malin och Carina skulle bort. Vi kollade på Idol och Just Like Heaven tror jag att den hette. Helt okej faktiskt. Och sen klippte jag Fredrik också han borde gå till en riktigt frisör jag klipper ju bara som jag vill. Vi skulle ha haft för och efter bilder kom jag på nu. Det är lätt att vara efterklok.

Men men nu hemma och kommer att vara det hela dagen jag är lite trött och jag ska kolla på Körslaget ikväll måste ju se om min vän Erik är med där som han säger att han ska vara han kan faktiskt luras ganska mycket ibland så vi får väl se. Det skulle vara kul om han var med där. Jag tror nog att jag ska kolla mina bloggar sen kolla på en film. För mig själv.

.



Jag har alltid velat haft ett fint halsband med mitt namn på. Men det är bara det att sen efter ett tag såg jag att Kissie hade skaffat sig ett sånt sen nu Paow, så nu känns det inte lika desperat att skaffa sig ett sånt. MEN jag ska nog skaffa ändå när det blir billigae eller när jag bara har lusten. För så bråttom är det inte. Man kan ju inte alltid få det man vill ha.

 

Jag ska nog sova lite nu. Om jag blir trött någongång det är så skönt att man har lite filmer på datorn som man bara kan somna till. Bara det att min dator har börjat låta så jävla mycket och blir varmt på en gång. Den måste ha något fel. Antivirusprogram måste jag skaffa iaf.

 

Nej god natt alla sov så gott.


Rubrik?

Jag har varit ensam sen jag kom hem.  Mamma sa att hon kommer hem vid 8 och jag är ganska hungrig, jag kan faktiskt laga maten själv MEN vi har inget hemma och jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa hem något heller. Så jag får sitta här och vara lite småhungrig. Trött är jag med. Som vanligt. Jag hatar att vara trött hela tiden. Jag tänker eftersom jag rör på mig så mycket så borde man väl bli pigg snart? Eller? Ja ja det kommer väl.

Jobb i morn. Sen Fredrik jag måste komma på en maträtt som vi ska göra i morgon. OM INTE! Camilla Fredriks syster kommer diti morgon så kanske dom lagar jätte mycket mat så får vi också äta. YES! Då blir det säkert starkt. Det tycler vi om eller iaf bättre nu än förr för åt jag inget sånt. Så det var nog tur att jag träffade Fredrik för annars hade jag inte vågat äta något nytt.

Nu Vänner. Som jag har sett alla avsnitt typ 3 ggr och vissa lite mer x)

Moviestar!

Juste jag kom på ju att jag var på bio här om dagen med Fredrik och Emil. Det var inte en sån bra film så det var väl därför jag glömde x)



Vi skulle se Flickan som lekte med Elden. Men det fanns bara 4 platser kvar och dom var nog utspridda. Så vi skulle ta en annan film så det blev Harry Potter istället och vilket besvikelse ingen action alls typ bara alkohol och kärlek. Lite roligt ibland så där men jag menar Harry Potter ska det vara spänning och mycket pang pang med spöna.


( Jag tycker bättre om när det är gayHarry x))

Men vi ska på bio igen i oktober. Eller November ja skit samma det ska bli då iaf.





Den här vill jag, Peter och Fredrik se. Jag tror den är skit äcklig men jag älskar sånt som har med spöken att göra. Det värsta med att gå på bio när det är skräck är att det är ALLTID småfjortisar som sitter och skriker och pratar hela tiden under filmen. ÖVERDRIVET MYCKET!


Sen så älskar jag även katastroffilmer. Jag hatar att dom göra sånna filmer för att man blir så nojjig men jag älskar ändå att titta på dom x) Så det är några som jag ska se iaf.

RSS 2.0