HAPPY BIRTHDAY BIATCH!


Först och främst så ska jag säga grattis till min underbara vän och soulmate Sara :) Vet inte allvarligt talat vad jag skulle göra utan dig, jag skulle nog aldrig skratta lika mycket och må så bra som jag gör. Jag tror att det är väldigt svårt att hitta någon som man kan trivas så bra med och det är svårt att tro att jag hade den turen att få bli din vän. Vi har verkligen haft våra upp och ner dagar och även om vi hade en pause så kunde vi inte klara oss utan varandra. Jag kommer inte släppa taget om dig igen och hoppar du så hoppar jag. På allvar jag gör det.



Ja igår så hade jag praktik på riktgt. Jag och Seinab fick ha en egen lektion men bara det att hon var sjuk så han satt mest på sin plats så jag fick hålla koll och säga till dem. Men de lyssnade inte alls på mig. De lyssnade kanske i 10 minuter sen var det samma sak. Sen fick vi hålla en annan liten lektion på idrotten men det var mest som hjälp för att läraren kan inte vara på två ställen samtidigt. Så jag fick stå och peppa ungarna när de skulle hoppa längd. Och jag kommer inte att vara en bra lärare för att jag skrattar åt dem när de ramlar, måste träna lite på det kanske.

Idag hade barnen operation dagsverket och då var det inte många barn i skolan så vi gick runt och hade det väldigt soft. Jag satt och förhörde en tjej på sin engelska och min engelska sitter kvar än i skallen! AWESOME! Sen slutade vi vid halv 12 så det var skönt faktiskt.

Men i morgon då jävlar! Då ska jag hålla en helt egen lektion med 9:orna på idrotten. Jag är så jävla nervös men det som är värre är att jag ska också läsa för en annan 9:a 12 sidor ur en bok och jag är ännu mer nervös för det för att jag kommer bara att svammla och inte säga något ord rätt. Ska öva mig lite nu innan jag gör maten :) Saknar lite vanliga skolan faktiskt. Nu funderar jag på om jag ska göra min hemgjorda pizza sen plugg!

Egobooooost


 

Hur kommer det sig att alltid när man är själv eller har tråkigt så fotar man sig själv hela tiden? Jag är lite tråkig och gör inte om mina bilder så mycket utan jag lägger på olika filter sen så är jag klar. Och anledningen till det är ju att jag kan inte fotoshop. Jag har inte ens det på min dator för att jag vet att jag kommer aldrig att lära mig det x) Men det kanske är bra så att jag inte slösar mer tid framför datorn än vad jag redan gör.

 


Påt igen bah!

Jag tänkte att jag skulle försöka igen och ta tag i detta med att skriva blogg. Mycket har hänt. Jag har börjat plugga och det går väl bra. Lärarprogrammet ska man kanske säga att det är också. Känns löjligt att skriva upp sånt jag redan vet. Men nu är det sagt iaf. Och nu har jag praktik den här veckan på Tunabergsskolan och ja vad ska man säga jag sitter och observerar mest på lärarna vad det gör osv. Men på onsdag ska jag få vara med och hjälpa eleverna och det ska faktiskt bli lite roligare jag kanske inte kan hjälpa till så mycket men jag ska iaf försöka verka som om jag vet och sen smygfråga läraren och hjälp eller säga ursäkta jag måste verkligen gå på toaletten och sen googla på det på telefonen :) AWESOME!

Ikväll så blir jag själv hemma, Fredrik är hemma hos Robert och spelar lite så jag får väl tid för att plugga lite grann. Jag har ingen som helst lust med det men tydligen så måste man göra det när man ska vara student. Pff löjligt.

I morgon förhoppningsvis så ska jag och Sarorna till IKEA och kolla lite jag kanske ska föra över lite pengar till mitt konto ifall jag hittar något som jag tycker om. Jag älskar IKEA även om inte sakerna kanske är i topp kvalité men jag älskar bara alla de onödigt oförberedande nödvändiga sakerna!

Plugga var det ja..

Våren är här!

Ett stort plus är att våren är här!

RSS 2.0