atjooo

Jag har blivit så jävulens förkyld. Det var inte ett så långt tag sen jag var det faktiskt. Och det slutade med att jag smittade Amanda också x). Men jag är lite pigg iaf det är bara snoret som rinner. Igår och idag har jag jobbat och med tanke på att jag var förkyld så vart allt bara jobbigare. Det gick bra för oss men jag vart lite tung i huvudet och snöt mig omkring 40 gånger.

Ja i morgon ska jag och Sara åka och fira Alex. Intressant vi ska båda vara nyktra vilket kan bli ganska kul att se folk hur dom beter sig, om dom ska dricka mycket alls över huvudtaget. Sen på fredag så är det ju sista april och jag HOPPAS verkligen på fint väder på dagen. På kvällen får det regna bästa fan det vill men på dagen snälla varmt och mysigt som förra året. TACK!
Jag hade tänkt åka och fixa mitt pass i morgon men jag orkar nog inte jag ska nog försöka ta det så lugnt som möjligt så att jag inte blir ännu mera sjuk måste hålla mig! Jag tar det nästa vecka. Lovar.

<3

Idag fyller mitt hjärta år. 22 hela år fy fan vad gammal han börjar bli. Gör inte så mycket jag tycker ju om äldre män ;P

Helgen har varit en mycket bra helg jag är hel nöjd faktiskt. Jag och Sara åkte ekerö på lördagsdagen. Och det var riktigt mysigt jag skulle vilja åka mer på småäventyr. Och maten fy fan säger jag bara mmmmm! Jag skulle kunna åka båten bara för maten x) Vi satt på däck och solade och drack lite cider. Så himla mysigt det kändes verkligen som sommar! Vi skulle gå ut efteråt och vi båda älskar att dansa. Men ja vi börjar bli lite för gamla för Kalas har vi märkt. Jag menar det var ju ändå lördag men ändå så kändes det så segt. Så det slutade med att Sara åkte med Simon och jag åkte till Tierp för att Fredrik var där med gänget. Och det var riktigt trevligt att träffa folket. Jag vet inte ens när vi åkte hem. Det är så det ska vara men jag kan säga att man hörde fåglarna som börjar typ kvittra vid 6 på morgonen så jag antar att klockan var något där.
Sen söndagen så åt vi på Gullans och kollade på film och snackade lite och jag sov hos Fredrik en natt till. Och i morse så grillade jag och han lite grönsaker och majskolvar med färskt bröd och tzatsiki riktigt gott!
Jag ska jobba i morgon så jag kunde inte sova hos Fredrik i natt men jag ska till honom och lämna hans present så jag får träffa honom en stund till :)

Nu är frågan vad ska jag köpa :S vi får se vad jag hittar på :)

Nu skall vi se, sa den blinde och tog sin yxa och såg

Jag vaknade 8 idag! PÅ min LEDIGA dag! Skit också. Jag menar jag har inte så mycket att göra i mitt liv än typ jobbet, Fredrik och Sara. Men jag har stoppat in en maskintvätt så nu sitter jag och väntar på att den ska bli klar så att jag kan få stoppa in nästa. Det känns som om jag har blivit av med en massa kläder. Jag ska nog kolla i min mors låder om hon har stoppat ner några av mina kläder i hennes byrå. Det kan och brukar väldigt ofta hända.

Min mor är ledig idag också så ska väl kolla vad hon ska göra. Säkert typ städa eller något tråkgit. Fast det skulle nog behövas. Jag tror jag somnade vid typ elva eller något jag var skit tråkig. Tänk om jag hade varit hos Fredrik han hade ju tyckt att jag skulle vara skit tråkig. Idag får man ju pengar också. Men jag har räknat ut att när jag är klar så kommer jag att ha kanske bara 2000kr kvar. Kul -.- Men jag sparar också 2000 till resan som jag och Sara SKA åka på. Det är ett mål innan det här året är slut.

Jag ser så smart ut

Så här kommer jag att se ut när jag fixar mina läppar som Kissie. Mjiau!
Jag kom på att jag är ju brunhårig nu jag är inte blond så fundera på om jag ska ta bort mina bilder och sånt och bara gå tilbaka till det tråkiga vanliga layouten igen. Vi får se om jag orkar x)

Sånna hära saker kommer jag på när jag är själv. Och jag har fortfarande inte gått på toaletten än. Dumma smarta Miccis


Färgar ögonbrynen

Så att man ser snygg ut till helgen x) Nej men jag har inte gjort det på ett tag så jag tänkte att jag gör det nu när jag har tid. Jag skulle egentligen jobba i morgon men dom hade inte så många rum så jag och amanda fick vara lediga. Skönt så att man orkar lite på lördagen. Jobbigt att åka båt och vara trött. Det skulle bara vara en repris från förra gången jag åkte båt fast! Jag var faktiskt bakis. Det var det värsta jag vart med om fast det var ju den dagen då jag och Fredrik träffades för första gången. Så så hemskt kanske det inte var.

Soffan jag fick från Conny står här uppe. Det vart lite mindre i rummet men skönt med en soffa så att man inte behöver sitta i sängen. Så nu får sova här om dom vill fast man måste vara lite kort x)

Jag funderar på om jag ska gå ner och kissa lite men jag orkar verkligen inte för att det snöar ju asmycket jag kommer säkert att försvinna. Och det får ju inte hända när det är bara två veckor kvar till sista apirl malin kommer ju hem då! Jehua.
Kanske ska bädda om. Nej varför då jag sover ju aldrig hemma ändå så.
Tvätta i morgon har jag nog bestämt mig för att göra duscha kanske jag ska slå till med också vi får se spännande!

Mitt liv

Okej jag suger på att skriva blogg. Men det faller inte mig i tycke.

* Jag har jobbat helg. Erik Grönwall, vinnaren av Idol 2010, bodde på vårat hotell och han är skit liten! Det är det spännande saker som händer på mitt jobb.

* Och var ledig nu igår och då lekte jag lite med min boyfriend och sen senare min girlfriend Sara. Vi tog en liten snabb promenix och det var svinkallt trodde jag skulle dö om öronen.

* På lördag ska vi åka båt, ser fram emot det faktiskt. Sitta med en liten drink i handen vid spelmaskinerna x) Det kommer att vara jag det.

* Jag jobbar nu tis-fre så antar att jag kommer att skriva något mer den här veckan.

*Jag är en tråkig människa.
See yah

Våren är här.

Ja igår så var jag med Sara hon kom och hämtade mig trots att hon mådde lite illa. Vi lekte med gummistövlar på ängen. Det var höjdpunkten x) Så tog vi lite kort eller lite och lite ganska många x) och dom vart riktigt fina jag menar inte utseendemessigt så men alltså kontrasten och allt. Hon är riktigt duktig på att både fota och fixa dom. GOOD JOB!
Det är sol ute idag, Fredrik är i skolan och jag ska ringa mor min och höra om hon kan hämta mig så kanske hon vill gå ut och gå lite. Vi får se. Frukost måste jag äta iaf. Och duscha jag har knölar i håret efter löshåret har suttit i. Juste filmen igår tyckte jag iaf om killarna vart lite besviken men jag hade inte sett så mycket trailer på den så jag hade inte så höga förhoppningar. Jag vart bara glad att det var 3D och fick ha coola glasögon. Idag är första dagen jag är själv och tänker inte diska eller städa här det skiter jag i! Duktiga mig. Bara för att jag ska göra det hela helgen så då avstär jag det på min fritid.

Duschen var det ja!

http://dexedrinee.blogg.se/

Dusch

Jag måste duscha jag var för trött igår för att göra det men jag har tid för att göra det idag.
Torsdag första lediga dagen jag sov till kvart över 9. SKÖNT! Och jag ska vara lite med Sara idag och sen ska jag och Fredrik ta kvart över 5 tåget för att möta upp Emil. Vi ska alla gå på bio Clash of The Titans blir det. Och det är första gången på riktigt som jag ska få gå på 3D! Jag är som ett litet barn och har alltid velat haft coola glasögon x) Eftersom jag ska ut och träffa folk så måste jag ju sminka mig och det kan vara kul ibland när man inte har använt det på ett tag. Kanske löshåret också åker i vi får se.
Fortfarande har jag inte hittat mina nycklar och det suger skit hårt! Jag måste ju ha dom!
Jag blir bara arg. Så jag ska sluta nu så länge jag är glad x)
See yah

VART ÄR MINA NYCKLAR!

Vi slänger väl in ett litet inlägg här med. Jag har jobbat hela helgen, idag sen ska jag jobba tisdag och onsdagen också. Och sen hela helgen igen. Så nästa helg ska jag vara ledig har jag bestämt! Även om jag vill jobba för att få pengar så vill jag göra något kul iaf när det är löningshelg.
Jag håller på att bli tokig jag har inte än hittat mina nycklar! Dom är helt jävla borta! Och det är både husnycklar och cykelnycklar. Irritationsobjekt!

Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Om det finns någon jävla gubbe där uppe bland molnen, hjälp mig nu!

Okej. Jag har också det högst upp på listan. Men det är tydligen jävligt svårt att komma in på :( Jag kom inte in förra året. Var typ 250:onde i kön . . Assugit!
-Sara

Jag sökte ju till beteendevetenskapen som jag vill så himla gärna läsa! Men nu när Sara skriver sådär så känns mitt liv värdelöst om inte Sara kommer in med sina betyg då kan ni ju tänka er hur det skulle gå för mig?! Jag skulle ju vara på plats 5000. Åhh allt hopp bara försvinner. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv! Förutom att gå beteendevetenskapen självklart, men nu när jag VET att jag inte kommer att komma in så känns allt bara skit dåligt. Nu känns det som om jag vill bara skita i allt. Jag känner mig heeelt jävla värdelös varför måste jag vara så jävla korkad och få skitbetyg? varför kunde ingen säga till mig att : du måste verkligen skärpa dig nu för att du kommer inte få ett jobb på ett år och det kan bli mer år!

Så jag antar att jag inte kommer att plugga vidare det här året heller. Vad fan ska göra i mitt liv? Det finns ju inga jobb alls. Jag kom ju in på hälsovetenskapsprogrammet i gävle förr bara det var skrämmande men det tror jag var för att jag inte ville flytta till Gävle och sen så hade det redan börja.

Jävla skit allt känns som ett enda stort pust!


Craaaaap min lust att göra saker har försvunnit!

Dom ringde mig från jobbet i morse eller i morse morse typ vid 2 och frågade om jag ville jobba i helgen och sen fick jag några dagar till. Inte mycket alls men några iaf. Så jag tackade självklart ja. Men nu när jag har varit ledig i veckan så börjar jag fundera på om jag inte vill börja plugga ändå i höst. Jag tror jag ska söka in iaf. Jag måste bara skicka in.. bläh jag vill inte ens tänka på det egentligen måste jag fixa grejerna just nu. Den här helgen träffade jag mina ungar från skolan och Malin var också med.
Först var vi hos Rocky och drack lite där sen gick vi till Williams och sen drog vi till stadsteatern där vi hade det riktigt trevligt faktiskt. Synd att sista tåget går vid 2. Jag hade lugnt kunnat stannat längre. Vi fick ju sova hos Erik om vi ville men sen att ta sig hem dagen efter skulle vara lite jobbigt. Sen så skulle vi ha påskmiddag på förmiddagen hos oss också. Sen träffade jag tjejerna på lördagen där. Vi gjorde inte så mycket speciellt jag tror vi alla var lite småtrötta faktiskt. Så det var min helg.
Nu måste jag verkligen fixa mina saker. Men har ingen lust direkt.

Tråk

Jag börjar känna mig verkligen negativ till att snön kommer att försvinna till sista april för att jag vill verkligen att det ska försvinna. Som förra sista april skiit varmt men hur mysigt som helst.

Jag har en sån tur det har löst sig. Håret blir lockigt och sen så har jag en underbar Sara som erbjuder sig att skjutsa vilket är underbart. Men jag tackar självklart nej till det för att jag först har jag en moster som kunde skjutsa ner mig och cykla ska jag göra! Nu har jag bestämt mig x) Men det uppskattas väldigt mycket att hon erbjuder sig.Tack tack igen :)

Vad ska jag göra nu då!? Jag har typ 3 och en halvtimme på mig att göra mig klar och det klarar jag typ på 10 minuter x) Men jag ska duscha! Det tar typ 10-15 minuter! Sen locka löshåret det tar kanske 20 minuter. Så stort sett 3 timmar på mig att sminka mig undra om jag hinner verkligen -.-

Pippi på rymmen

Jag väntar på att klockan ska bli en skaplig tid till att fixa mig till ikväll. Jag och grabbsen och kanske Malin ska ut och ha det trevligt. Först ska vi vara hos Rocky och förfesta lite sen drar vi in till stan och går till Williams. Det värsta är ikväll när jag ska cykla hem ikväll vid 3 tiden på natten. Det lär bli spännande x) Ska nog ta det lite lugnt ikväll det är inte direkt som när man är i örbyhus eller när man har en sovplats nära stationen. Men man kan ha kul för det.
Jag funderar på om jag ska locka eller våga mitt hår. Haha sånna problem jag har. Sen hoppas jag att mamma och pappa hinner komma hem från stan tills jag ska åka så att jag slipper gå ner till stationen. Jag har ju cykeln där.

Nej nu ska jag kolla på pippi på rymmen! Tjoa!

Bad to the bones

Dom senaste två dagarna har jag faktiskt spenderat lite tid med Sara. Igår åkte jag in till stan för att möta upp henne så att vi skulle kunna äta lite lunch. Det blev en pasta sallad på Rififi och jävlar så mycket det var då. Mätta och belåtna gick vi och kollade lite på stan och jag blev 265kr fattigare på en concealer, tänk att en sån liten sak kan kosta så jävla mycket. Men det värsta är att den är ju så jävla bra så att man måste ju nästan bara ha en sån. Skit också. Men tur som är så sminkar jag mig inte så ofta så den kan nog hålla sig ett bra tag för mig.
Sen köpte jag en klänning som kostade bara 199kr så inte lika farligt. Men nu måste jag hålla i mina sista pengar!
Shiet jag måste verkligen duscha mitt hår är inte att leka med kan jag säga er. Sen måste jag tvätta mitt löshår också. Det kommer vara mina planer för idag. Roligt liv. Tror jag ska kolla efter lite jobb också. Jag kan inte hålla på såhär om jag vill komma härifrån någon gång.

RSS 2.0