Smidigt

Igår vart det dunder min hemlighet fungerade. När jag kom till fredrik så stod han i duschen så jag gick in på rummet och väntade när han var klar så sa jag att hans hemlighet ligger i köket och det var inget speciellt men det var en ros, en stor form med blåbärspaj( hans favorit) och sås, alla hans favorit godisar och naturgodisar, svamp och nybakade bullar. En kolosal blandning men alla hans favoriter. Haha och ni skulle se hans min när han kom in i rummet. Just den minen jag ville få. Snart helg!woho

Jag har en hemlighet!

I morgon så ska jag fixa en liten överraskning till Fredrik, jag kom på det igår och när jag ska hitta på överraskningar till någon, då ligger jag om kvällarna tänker ut och sen när jag har kommit på kan jag inte sova för att jag vet att han kommer att bli så glad och jag vill se hans ansikte när han ser allt jag har fixat till honom ^^.  För er kanske det inte hade varit så speciellt men jag vet att det är det för honom. Jag ska köpa min första ros också till en kille. Alltså jag är inte romantisk alls jag vet inte hur man är det. Så dt är väldigt svårt för mig ska jag säga er. Jag känner mig bara dum x).

Snart är det bara en vecka kvar i skolan så jävla underbart jag måste barar klara det här provet. Och jag hoppas verkligen att jag gör det för annars blir det jävligt jobbigt. SEeeen blir det att söka jobb eller utbildningar. Vi får se om som sagt jag klarar kursen.

Pictures

Äntligen funkar det att ladda över bilder från mobilen så jag tänkte bara lägga upp dom nu måste sova också. Vill inte vara lika trött i skolan som jag var idag. Jag måste köpa hårfärg btw för att mitt hår ser flottigt ut på en gång. När det är ny duschat. Vilka problem vi tjejer har!


Blommorna som thailändarna hade skurit ur i melonen. Det var när vi var hos Fredriks morbror och firade honom.


Dom fina cementfågelbaden som vi gjorde en varm sommardag.


När jag, Malin, Alex och Fredrik fiskade i strömmaren och jag var så stollt över min "stooora" fisk som jag fick på mitt första kast ^^.

Malin satt och pratade med maskarna x)


Dom jävla svanarna kom och väste åt oss. Jag har nog aldrig varit så rädd för svanar jag trodde dom var underbara djur.


Det var en riktigt mysig dag måste jag säga. Som sagt jag älskar spontana grejer. Även om vi bara fick småfisk så är det så kul när det bara rycker lite i spöt.


Vi var ju också till grönan familjen + kusin, elaka faster och Conny

Så det var lite bilder. Nu kissa seeen sova ^^

Yummi

Hiohiihihio flaskt inlägg förra inte hela bara att jag inte kan leka något denna vecka för jag måste klaga att jag har 3 inlämningsuppgifter, min stora sommaruppgift och sen prov på fredag. Sååå jag kommer nog vara ett litet nervvrak men ska ni bada ring mig! Jag vill bada! Ohh jag fick höra idag att jag såg brun ut, det gillar vi.. Nej nu ska jag vara duktig och skriva skriva skriva... Jag kan nog skriva en hel bok efter det här.

My love

Fredrik kom hem på fredag kvällen så då åkte jag till honom och OM jag hade saknat honom. Vi kramades i en evighet kändes det som men jag ville inte släppa heller. Löjligt? Jag vet men jag kan inte rå för det när jag är så kär. Vi tog ett bad och lagade lite mat sen så kollade vi på film. På lördagen var jag bjuden på Saras fest men jag kände inte för det sen vill jag spara pengar. Så jag stannade hemma hos Fredrik. Vi lämnade inte sängen typ och jag var så rastlös som jag alltid blir. Det fanns inget att göra. Men men dagen gick och vi var väl fortfarande glada att se varandra.

I morgon börjar skiten igen jag måste också skriva klart mitt arbete. Meeen det går nog bra.. Jag vill umgås. OcH FOLK JAG GÅR BARA TILL 10.20! Så jag kan leka! Så nu är det sagt. ska försöka somna tidigt.

Åh polly vad gott, Åh polly vad gott, Åh polly vad gott...

Idag har det varit Miccis, mor och far dag. Vi fixade klart byråerna som mor och far köpte igår sen har vi köpt en ny tv bänk det var ritkigt fint faktiskt. Sen åkte vi till gatmot och tömde sopor, sen till Jens och Carina för att kolla när dom byggde sin trappa och fikade lite. Och sen in till Tierp med moster, kusin och mor. Sen har vi bara varit hemma och det har varit skönt att göra något. Ska nog skriva lite i min uppsatts idag igen. Sen i morn blir det skriva lite och sen kanske höra om Emil gör något. Kanske. Om jag orkar. Jag saknar Fredrik och vi vet inte när han kommer hem. Tråk men jag klarar mig det är bra att vara ensam ibland tror jag.

Lite bilder från grillpartyt i Solgläntan.



Alb


Retard Lungan som var rädd för mörkret


Dom tre musketörerna


Kåtbockarna som vill sälja sig själva. 50 kr?


Ämil och Ämmy

Emil tog kort hela kvällen med Emmys kamera hon hade runt 310 bilder så nu har vi lärt oss att inte låta Emil få leka med kameran. Men jag vill ha bilderna eller kanske inte alla men många iaf! Men jag kan gissa på att jag och sara är med på iaf mellan 250 och 300 bilder x)

Im smart!

Idag har jag skrivit lite på min uppsatts som ska in redan nästa vecka jag är så dum som bara skjuter upp allt. Men jag pratade med Elsa och hon hade bara skrivit en sida. Så det känns väl lite bättre antar jag :S





VET NI VAD JAG KOM PÅ:


Att om man köper ett hus med vännerna och sen bor man där tillsammans? Är inte det en av dom bästa idéerna jag har haft? Fast då måste man hitta folk som man verkligen kan lita på och som har jobb så att dom kan betala av. Sen också som tar mycket ansvar och tänker före handling. Men det skulle vara så j'ävla bra sådär innan man blir vuxen och skaffar barn och skit. Det är något som jag skulle kunna göra ärligt talat. Men vilka skulle man bo med?



Dålig humor på G ( Jag kissar på mig)



MIN RYGG! Den gör fortfarande ont efter Grönan.
Kom hem från Fredrik för ett tag sen han ska till sin far i Uppsala för att dom ska åka till Gräsö och fiska under veckan nu. Så han bara lämnar mig. Jag måste skriva min uppsats så det är nog ganska bra att han åker iväg. MEN då kommer jag att vara hemma hela tiden vilket inte är bra jag kommer att vara sur på alla för att jag är lite less och dom kommer att bli sur på mig för att jag är sur x) Jobbigt läge men kallas PMS och man får bete sig som ett svin då.
Det värsta var att jag har PMS, Fredrik ska sluta röka och snusa så han kommer nog att vara ganska så sur nu. Bra kombination x) Men jag har bara blivit 5 sek sur på honom för att jag inte får som jag vill. Så det går kanske så otroligt bra. Peter sa något bra han ska börja sitt nya liv och träna och äta rätt och så. Jag vill också göra det men ajg kommer inte kunna göra det förns jag flyttar hemifrån så det är min ursäkt ^^. Men jag är glad för hans skull att han har bestämt sig. Det finns inget på tv vad fan ska jag göra då? Det blir väl en film på datorn eller nått. Det funkar det med.

Fest i Solgläntan

Ja hörrni vilken kväll/ natt det blev i onsdags men fan vad kul jag hade. Och det glädjer mig så himla mycket när folk säger att dom hade en kul kväll. Det blev musik, mat, skratt, diskutioner men även lite smak av dans. Men en sak har jag lärt mig iaf att man ska inte ha fest hemma hos sig, inte iaf förns man har riktigt mogna vänner ( ta inte åt er ni som vet att ni skötte er) Men jag menar ta sönder saker, stoppa fimpar överallt när jag säger att det finns askkoppar precis bredvid dom. Slår ner stolar och beter sig som ett svin.

Hade räknat att någon skulle däcka men inte så mycket mer x) Folk drog hem vid kanske 2 tiden och dagen efter fick jag smaka på en riktig bakfylla och sen skulle jag städa skiten också. 71 burkar som jag pantade men fick bara 18.50 för dom och en massa glasflaskor. Och gräs i hela huset kladdigt på golvet efter spilld öl och cider. Och massa fimpar överallt på altan. Och jag vet att det är bara två som röker så man kan ju gissa på vilka det var -.- Eller Fredrik vet jag inte skulle göra det hoppas jag iaf. Så då har vi bara en liten långhårig man kvar. Men men det var nästan värt det. Tur att jag hade Lungan och Fredrik som hjälpte till att röja undan. Och dagen efter festen blev det chips och film. Hjärtat stannade över en natt till. Och nu ska jag försöka sova också för att i morgon ska vi till Grönan med familj + lite släkt. Så det ska bli riktigt kul jag vill åka den nya karusellen! Hoppas andra också vill åka. Det kommer ta ett tag att somna när man inte är van nu att sova själv men vi ska upp vid 8 så det skulle suga att sova borta då. Jag ska försöka somna till film då känns det inte lika ensamt.



Can  u ask for more?

Wihe

Snart kommer dom....

Det händer inte oss.

Jag kan inte förstå det som har hänt här i Örbyhus även om det inte var några som jag umgicks med så var det några som man ändå visste vilka det var. Daniel och Simon är vänner till min bror och det gör att man träffar dom någon gång ibland. Sen när jag praktiserade i skolan så hade jag dom som elever och nu känns det bara så overkligt att Simon inte finns vid liv längre och skulden som Daniel bär som jag vet att det verkligen inte han ska känna. Han kunde inte förutse att det kunde bli såhär. Och Christoffer man kan nog inte kunna sätta sig in i hans tänke just nu. Man tänker att det här är inte sånna saker som händer. Och jag blir både berörd och arg för man vet ju hur dom kör. Som dårar. Saken är nu gjord och det är så himla tråkigt att det slutade på det här viset. RIP Simon Saurez och en extra tanke till både Daniel och Christoffer.

Igår så var jag med Sara och Simon, vi gick ner och fikade på badet och sen gick vi hem till Sara för att färga hennes hår. Sen bestämde vi att Sara och jag skulle sova hemma hos Bullen, vilket inte blev så mycket sovande x) Vi gick och la oss vid 11 men somnade aldrig vi bara pratade och skrattade, men kul hade jag iaf sen så sara gick väl hem vid 4 på morgonen och jag låg och kollade på Mio min Mio. Men sen kanske vidd 5 halv 6 så gick jag upp igen för att testa att somna. Vaknade vid 9 somnade om och sen vaknade igen vid 12 så då kollade jag klart på Mio min Mio och cyklade hem. Och konstigt nog känner jag mig inte ett dugg trött. Det är lite konstigt. Men skönt då på samma sätt jag somnar väl ikväll tidigt istället. Och ligger spänd inför i morgon som kommer att bli så kul hoppas jag :) Frågan är vad blir det för mat idag då? Det blir väl mackor.


En vänta som känns som en evighet

Jag väntar på att Fredrik ska höra av sig så att .. Precis när jag skrev att så hörde han av sig. Så nu väntar jag bara på att han ska komma över. Det hände lite saker igår som vi måste ta upp märkte jag. Man kan inte ta allt för givet men måste även få folk att förstå. Baah ni vet den där känslan att man måste duscha men har verkligen ingen lust. Sån känsla har jag nu. Sen måste jag titta klart på filmen på trean så jag kan inte lämna tvn riktigt än ^^

How to look good naked



Jag saknar min Fredrik. Även om vi nu har pratat varje dag. Så känns det som om det verkligen inte hjälper utan gör bara så att jag saknar honom mer.  Undra om jag ska baka kanske så att det dämpar lite. Börjar tröst äta x) Det är skit bra! x)

Like a dream

Jag tittade i mitt minneskort och hittade lite bilder från när jag gick första året på GUC. Sen lite andra från andra året också. Men vi hade våra lilla gäng där i ettan, The Retards, kallade vi oss x)

 
Lungan, Niclas, Jag, Gustaf, Rocky och Mathilda sen Sanne som knäpper kortet.


Snyggingen själv. Sanne :)


Jag och Gurra, jag hatade när dom alltid åt min mat!


Det är kul att vi höll varandra som vänner ända ut jag och Lungan :)


Ibland kan jag sakna dom gamla tiderna när vi hade så kul.


Skolfoto i tvåan med babsen.


DAY N´ NIGHT

Veckan som kommer

Emil åkte hem för ett tag sen så nu är ja ensam igen, jag skulle nog kunna vänja mig för att det är ganska så skönt faktiskt. Igår så såg vi ju på Ice Age 3 en bra rulle faktiskt man skrattade några gånger. Men jag hade hellre velat sett den i 3D jag tror nog att det hade blivit så mycket bättre ^^ . Sen så när jag kom hem skrev Emil på msn om han fick komma över och jag hade köpt nachos och dippar så vi klämde i oss det. Det var kul att träffa Emil igen vi har inte umgåtts på typ 2 månader själva. Vid 4 tiden kommer Bulle och plockar upp mig så ska vi åka hem till dom så ska dom visa mig vad jag ska göra där jag ska även få tjäna lite pengar och måla deras staket. Så det är värt det iaf. Sen så kanske jag kan locka med mig Fredrik så kan jag bjuda honom på middag. Typ pizza x) Det känns skönt att man har veckan lite planerat. Måndag: Hoppas jag att jag får träffa flickorna.
Tisdag: Städa inför morgondagen och sen kanske sova borta med Fredrik och en massa disney filmer ^^
Onsdag: Folket kommer hit hem till mig och vädret ser ut att bli lite bra så då kanske vi kan grilla.
Sen veckan ut så kanske jag ska måla lite om det blir bra väder. Så jag har lite saker att göra plus att jag måste skriva mitt arbete :S Jag har inte riktigt börjat än. Det är så jävla tråkigt. Men jag har bestämt att jag ska kolla lite i morgon och kanske skriva lite om jag har lusten.


Gooood morgon!

Jag ska på bio idag. Jag och Emil bestämde att vi skulle gå på Ice Age 3 klockan elva på kvällen i går. Men det är bra då blir jag inte så ensam.

Det kändes skönt att vakna till ett lungt hus men inte så skönt att vakna till att en fluga inte låter mig vara, kul att man väcks av en fluga x) Jag ska nog laga lite mat som jag kan äta när jag kommer hem ikväll. Det blir nog korvstroganoff som kan också hålla tills i morgon. Det är jobbigt när man måste planera själv x)

Hjärtat, jag ångrade mig.

Kan man sakna någon så mycket som jag gör just nu? Det måste vara omöjligt. Redan efter en timme ångrade jag mig att sa till Fredrik att han skulle lämna mig och åka till Robert. Saknar!

Nu är det halft bestämt iaf. Fy fan vad glad jag blir att folk ens vill hit! Och min underbara familj som tänker ställa upp och inte vara hemma det är guldvärdt. Så nu har jag något att se fram emot.  Jag får träffa alla mina ungar nästan.!

Nu ska jag kolla på film och bara ligga och sakna Fredrik hoppas jag hittar på något i morgon. Stan kanske? Nej måste spara pengar. Jag ska nog cykla och köpa lite mat tills i morn. Jag tänkte äta nyttigt nu dom dagarna dom är hemma. Pff yeah right det blir makaroner och falukorv x)

Alone.. again

Nyss åkte Fredrik med Robert hem till Robert. Dom ska väl sitta och nörda just den helgen när jag är ensammen själv. Visst känns det tråkigt och kommer att bli ensamt men ja dom hade ju bestämt innan Fredrik visste att jag skulle vara hemma själv. Sen har jag faktiskt gjort saker!

Måndag:
Ringde till Malin kände mig ensam så jag åkte till henne för att leka med henne och Alex. Hade saknat henne hur mycket som helst utan att ens veta om det. Sen åkte jag hem och sen kom Fredrik hem till mig och sov här. 

Tisdag:
Jag, Fredrik, Malin och Alex bestämde oss för att åka och fiska så Malin plockade upp mig och Fredrik hos mig vid nio sen så åkte vi inte så värst långt direkt. Till strömmaren. Och jag måste skryta! Jag fick första fisken! Och typ en massa till. Jag har kort på mobilen men mitt usb är borta får visa sen. Juste Malin fick också fisk men inte killarna eller typ en massa små dom med men inte lika många som oss tror jag. Jag och Malin satt och metade. Hur mysigt som helst! Jag älskar spontana grejer! Sen när vi kom hem var vi så himla trötta men jag, mor och Fredrik plockade smultron. Sen vart det film hela kvällen.

Onsdag:
Det är läskigt jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igår ens :S Men Fredrik var här iaf. Och sen så gjorde vi väl inte så mycket. Men jag tycker bara om när han är här hos mig.

Sen idag så åkte mor, far, Andreé och Zack till norrland och kommer hem på söndag eller måndag vi får se. Och jag är hemma själv. Läskigt. Jag kommer typ att inte göra nånting. Buuuuhu ensam. Det kommer nog att gå fort sen ska jag ju vara husvakt nästa vecka så då får vi se hur det blir.

- Det där gjorde jag med flit.

GOOOOOD MORGON SVERIGE!
God och god kanske inte den är men den är molnigt iaf. Ohh vet ni klockan typ halv 2 ( jag hade lite svårt att somna) började jag blöda näsblod? Det är ju skit skumt. Jag kände bara hur det började rinna ur näsan. Trodde att det var snor men det rann lite för fort så jag sprang till toan och det var skit äckligt jag hatar att få det i halsen men jag har hört att man ska lägga huvudet bakåt men vara försiktig och spotta mycket för att får du för mycket blod i magen så kan du spy upp det igen. Och det vill man inte så jag gjorde det en stund och började känna mig illamående så jag satte mig upp och stoppade en tampong upp i näsan. Funkar jävligt bra.
Nej nu ska jag kolla på den otroliga vandringen det  var hundra år sen jag såg den. Och var är alla? Dom är helt borta det är så tyst.

Jag vill ut och dansa!

Congratzzz Jonas

Igår var jag och Fredrik hem till Jonas och Bettan för att säga hej och grattis till lillpojken. Vi var där en stund fikade och hade det bra, sen gick jag och Fredrik hem och lagade mat. Och sen på kvällen hörde Jonas av sig så vi gick dit för att kolla på film och grabbarna drack öl medans flickorna drack läsk. Sen gick vi väl hem vid halv 2 och somnade efter en stund.

Idag så när jag kom hem så hade jag fått ett par glas och flytta- hemifrån- saker- som- är- bra- att- ha- som- man- inte- köper- själv- saker. Som durkslag, sil, konservöppnare allt möjligt. Sen har jag fått en massa tallrikar och assietter och djupa skålar. Sånt är alltid bra att få och det fick jag bara för att dom vill ha nya eftersom dom där sakerna var typ ett år gammalt och man måste typ rensa enligt dom och köpa nytt? Sjukt men sjukt bra för mig. Jag behöver inte tänka på sånt längre. Så det är bra då kan man spara pengar till en ny bra soffa eller matbord och sånt bajs. Så nu vill jag bara flytta hemifrån för att jag ska få använda dom x)


Jag har aldrig känt mig så ensam.

I miss you

Jag saknar redan vår tid tillsammans och det har gått knappt en månad. Hur fan ska jag klara mig?




Det är helt sjukt att man kan saknar några så himla mycket. Det räcker med att man tittar på några filmer man har gjort tillsammans. Jag önskar att man hade filmat varje grej som man hade gjort så att man kunde ha ett litet starkare minne av allt vi har gjort tillsammans.
Jag hoppas verkligen att vi träffas snart igen.

Whossssh

Igår skulle jag träffa dönnerna, men ja det blev tyvärr bara jag, Emmy och Sara H. Men vi hade det trevligt ändå. Vi var där från 11 till halv 4 ungefär så när jag kom hem hade jag ont överallt och hade bränt mig som tusan. Men det blir nog till färg kanske. Jag har ett par vita skinkor med ett par vita boobs så sniiiiggt. Sen senare drog jag, far och Andreé och badade i aspo och det var skit varmt i vattnet. Sen hem och somna tidigt. Men vaknade av att Fredrik ringde och ville prata. Fredrik och grabbarna är och campar i ängskär. Dom fick inte campa på gräsö för att man måste vara 25 vilket jag tycker var lite dåligt. 20 hade jag förståt men 25? Överdrivet.
Och sen fy fan vilket väder i morse! Åska som fan och öste ner regn. Jag hade fönstret öppet så jag vaknade av åskan. Kuul att sova i tält i morse x) Snart ska vi väl åka och grilla vilket jag inte känner för direkt inte med dom där ungarna. Men jag funderar på att cykla så att man kan cykla hem när man vill. Nej nu ska jag duscha sen göra tzatsiki om inte nu vi får se :)

I am the queen

Hihi jag fick som jag ville ^^ Vi åkte alla till rullsand. Jag tror nog att folk märker att jag blir sur och vill döda folk x) Det var riktigt trevligt måste jag säga. Det var jag, Fredrik, Peter, Emil, Leif, Christoffer, Josef, Krisitian S och Gorren. Så vi var ett litet gäng där. Och vi var där från 10 till 14-15 kanske. Så man fick lite färg och det sved på kroppen när man skulle torka sig efter man hade duschat.
 Seen bestämde jag, Fredrik och Peter att vi skulle laga mat tillsamman och dricka lite grann så det blev tacos och sen senare så vid tolv tiden ville vi vara lite busiga så vi bestämde oss för att tjuvbada. Och det var så varmt och skönt i vattnet men en jävla massa mygg så det kändes som om jag hade en massa myggbett när jag vaknade.  Och vi vaknade i dag morse av att det var några jävla idioter som höll på att borra eller nått skit i hela lägenheten ovanför oss. Från klockan 9-14 höll dom på man hörde inte ens tvn i Fredriks rum. Jävla äckel.

I morn ska jag äntligen få träffa mina dönner och som jag har längtat sen Sara frågade om jag ville med och fika ^^ Men nu måste jag bara kolla lite på internet och göra klart min läxa som skulle in igår egentligen :S

RSS 2.0